Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS Bramki na rok 2021.

Publication date 2020-11-16
End date 2020-11-27 00:00:00
Instytucja Dom Pomocy Społecznej w Bramkach
Miejscowość Błonie
Województwo mazowieckie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
  • Produkty mleczarskie,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie

Szczegóły

Numer ogłoszenia 610504-N-2020
Document type ZP-400
Cpv code 151000009, 155000003, 158000006, 158100009, 32212008, 152000000, 31425003
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia są stałe, powtarzające się dostawy artykułów żywnościowych, dla Domu Pomocy Społecznej w Bramkach w 2020 roku do magazynu Zamawiającego według podziału na zadania (części):
- Część nr 1 – dostawa mięsa, wędlin, drobiu i wyrobów drobiarskich Kod CPV 15100000-9
- Część nr 2 – dostawa produktów mleczarskich Kod CPV 15500000-3,
- Część nr 3 – dostawa różnych artykułów spożywczych Kod CPV 15800000-6,
- Część nr 4 – dostawa pieczywa Kod CPV 15810000-9,
- Część nr 5 – dostawa owoców i warzyw Kod CPV 03221200-8,
- Część nr 6 – dostawa ryb Kod CPV 15200000-0,
- Część nr 7 – dostawa jaj Kod CPV 03142500-3.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 e2dbdb1f-68de-4881-80e6-f6aeb3d6db72
Biuletyn 610504-N-2020
Zamawiajacy nazwa Dom Pomocy Społecznej w Bramkach
Regon 29581100000000
Zamawiajacy adres ulica ul. Północna
Zamawiajacy adres numer domu 18
Zamawiajacy miejscowosc Błonie
Zamawiajacy kod pocztowy 05-870
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo mazowieckie
Zamawiajacy telefon 0-22 7256127,
Zamawiajacy fax 0-22 7256066
Zamawiajacy email info@dpsbramki.org,
Adres strony url www.bramki.dps.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Czy przeprowadza centralny zamawiajacy 1
Rodzaj zamawiajacego 2
Czy dostep dokumentow zamowienia 1
Dostep dokumentow zamowienia http://www.biuletyn.abip.pl/dpsbramki/9017
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja http://www.biuletyn.abip.pl/dpsbramki/9017
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS Bramki na rok 2021.
Numer referencyjny DA.26.15.2020
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia są stałe, powtarzające się dostawy artykułów żywnościowych, dla Domu Pomocy Społecznej w Bramkach w 2020 roku do magazynu Zamawiającego według podziału na zadania (części): - Część nr 1 – dostawa mięsa, wędlin, drobiu i wyrobów drobiarskich Kod CPV 15100000-9 - Część nr 2 – dostawa produktów mleczarskich Kod CPV 15500000-3, - Część nr 3 – dostawa różnych artykułów spożywczych Kod CPV 15800000-6, - Część nr 4 – dostawa pieczywa Kod CPV 15810000-9, - Część nr 5 – dostawa owoców i warzyw Kod CPV 03221200-8, - Część nr 6 – dostawa ryb Kod CPV 15200000-0, - Część nr 7 – dostawa jaj Kod CPV 03142500-3.
Cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data rozpoczecia 2021-01-02T00:00:00+01:00
Data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia wymagań w tym zakresie
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie stawia wymagań w tym zakresie
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Wykonawca przedstawi wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych dostaw w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert (a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie) sporządzony według wzoru stanowiącego załącznik nr 5 do niniejszej SIWZ), potwierdzający, że zrealizował lub realizuje (w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych), co najmniej jedną dostawę artykułów żywnościowych, o łącznej wartości: - część 1 - min.100 000,00 zł (bez podatku VAT), - część 2 – min. 50 000,00 zł (bez podatku VAT), - część 3 – min. 30 000,00 zł (bez podatku VAT), - część 4 – min. 20 000,00 zł (bez podatku VAT), - część 5 – min. 30 000,00 zł (bez podatku VAT), - część 6 – min. 20 000,00 zł (bez podatku VAT), - część 7 – min. 10 000,00 zł (bez podatku VAT).
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen a) odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1 ustawy, Zamawiający żąda od wykonawcy, który polega na zdolnościach technicznych lub zawodowych lub sytuacji finansowej lub ekonomicznej innych podmiotów na zasadach określonych w art. 22a ustawy, przedstawienia w odniesieniu do tych podmiotów dokumentów wymienionych w ust. 5 lit. a Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej zamiast dokumentów, o których mowa w rozdziale VII ust. 5 lit. a- niniejszej specyfikacji składa dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający odpowiednio, że: a) nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu. Jeżeli w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, nie wydaje się dokumentów o których mowa powyżej zastępuje się je dokumentem zawierającym odpowiednio oświadczenie wykonawcy, ze wskazaniem osoby albo osób uprawnionych do jego reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone przed notariuszem lub przed organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania wykonawcy lub miejsce zamieszkania tej osoby.
Zakresie warunkow udzialu Wykaz dostaw wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane, - wg wzoru załącznik nr 5 - w zależności jakiej części dotyczy (część, 5.1. 5.2. 5.3. 5.4. 5.5. 5.6. 5.7.)oraz załączeniem dowodów określających czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego dostawy były wykonywane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych są wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny o obiektywnym charakterze wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów – oświadczenie wykonawcy; W przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu.
Wykaz potwierdzenie okolicznosci W celu potwierdzenia, że oferowane dostawy odpowiadają wymaganiom określonym przez Zamawiającego, Wykonawcy zobowiązani są załączyć do oferty dokument potwierdzający stosowanie wdrożonego systemu HACCP albo zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej albo oświadczenie Wykonawcy potwierdzające stosowanie zasad dobrej praktyki higienicznej (GHP) – załącznik nr 6.
Inne dokumenty niewymienione 1). Wykaz oświadczeń w celu wstępnego potwierdzenia, że wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu oraz nie podlega wykluczeniu z postępowania Wykonawcy wraz ofertą winni przedłożyć następujące dokumenty - 1.1 oświadczenie o spełnieniu warunków udziału i nie podleganiu wykluczeniu z postępowania (zwane dalej Oświadczeniem) stanowiące wstępne potwierdzenie, że wykonawca nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu– załącznik nr 2 i 3 do SIWZ, a) Wykonawca, który powołuje się na zasoby innych podmiotów, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnienia, w zakresie, w jakim powołuje się na ich zasoby, warunków udziału w postępowaniu lub kryteriów selekcji: składa także Oświadczenie wg załącznika nr 2 do SIWZ w pkt. 2. b) W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez wykonawców, Oświadczenie wg załącznika nr 2 składa każdy z wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie. Oferta powinna składać się z : 1) Formularza ofertowego zgodnego z treścią Załącznika nr 1.1-1.7 (w zależności jakiej części dotyczy) 2) Oświadczenia o spełnieniu warunków udziału i nie podleganiu wykluczeniu z postępowania (zwane dalej Oświadczeniem) stanowiącego wstępne potwierdzenie, że wykonawca nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu;– zgodnego z treścią Załącznika nr 2 i 3 3) Zobowiązania innych podmiotów do oddania wykonawcy do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia (art. 22a ust. 2 ustawy) (jeżeli dotyczy) 4) Pełnomocnictwa - w oryginale lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez notariusza (jeżeli dotyczy) 5) Dokumentów, z których wynika prawo do podpisania oferty względnie do podpisania innych dokumentów składanych wraz z ofertą, chyba, że zamawiający może je uzyskać w szczególności za pomocą bezpłatnych i ogólnodostępnych baz danych, w szczególności rejestrów publicznych w rozumieniu ustawy z dnia 17 lutego 2005 r. o informatyzacji działalności podmiotów realizujących zadania publiczne (Dz.U. z 2014 poz. 1114 oraz 2016 poz. 352), a wykonawca wskazał to wraz ze złożeniem oferty, o ile prawo do ich podpisania nie wynika z dokumentów złożonych wraz z ofertą. Oferta oraz pozostałe oświadczenia i dokumenty, dla których zamawiający określił wzory w formie formularzy winny być sporządzone zgodnie z tymi wzorami.
Zastosowanie procedury pzp 1
IV 4 4 data 2020-11-27T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa „Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS Bramki na rok 2021” - mięsa, wędliny
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik krotki opis Lp Asortyment Jm. Ilość 1 Baleron gotowany - wędzonka wieprzowa, wędzona, parzona z dodatkiem wody ok. 1,5 kg Skład: mięso wieprzowe minimum 68% kg 320 2 Baleron wędzony zawartość mięsa min.77% kg 250 3 Boczek wędzony zawartość mięsa min. 95% kg 110 4 Boczek rolowany wędzony z dodatkiem mieszanki przypraw obsypany, majerankiem Skład: mięso wieprzowe minimum 93% kg 100 5 Ćwiartka z kurczaka (300g-350g) kg 300 6 Filet z indyka wędzony -wędzonka wędzona, parzona Skład: filet z piersi indyka minimum 80% kg 100 7 Indyk z kotła biały - wyrób drobiowy, parzony Skład: filet z indyka minimum 93 % kg 50 8 Kark wołowy kg 200 9 Karkówka wieprzowa surowa bez kości, bez słoniny mięso elastyczne, poprzerastane powięziami, soczyste barwa jasnoróżowa z widocznym przerostem tłuszczowym. Waga jednego kawałka ok. 2,5 kg. kg 600 10 Kaszanka - wyrób podrobowy parzony, średnio rozdrobniony w naturalnej osłonce, ok. 120 g Skład: mięso wieprzowe minimum 18 %, wątroba wieprzowa minimum 12 %, kasza gryczana. kg 150 11 Kiełbasa biała zawartość mięsa min. 62% kg 100 12 Kiełbasa blokowa typu tyrolska kg 100 13 Kiełbasa dębicka (nie rozdrobniona) kg 170 14 Kiełbasa krakowska podsuszana (nie rozdrobniona) kg 180 15 Kiełbasa podwawelska (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 77% kg 300 16 Kiełbasa z komina - kiełbasa średnio rozdrobniona, wieprzowo drobiowa wędzona, parzona Skład: 100g produktu wyprodukowane z minimum 73g mięsa wieprzowego i minimum 39g mięsa z kury kg 380 17 Kiełbasa szynkowa z indyka (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 60% kg 180 18 Kiełbasa szynkowa - kiełbasa z grubo rozdrobniona z mięsa wieprzowego, dodatkiem wołowiny i słoniny, wędzona, parzona Skład : mięso wieprzowe minimum 66% kg 150 19 Kiełbasa żywiecka (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 53% kg 300 20 Kości schabowe kg 1200 21 Kurczak cały kg. 420 22 Łopatka bez kości, bez skóry bez golonki, bez słoniny surowa z małym przerostem tłuszczowym, delikatna i soczysta z część górnej kończyny przedniej. Barwa od jasnoróżowej do czerwonej Waga jednego kawałka ok. 3,5 kg, mięso chłodzone kg 1500 23 Mięso wołowe gulaszowe paczka (600g-700g) kg 100 24 Ogonówka (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 71% kg 200 25 Parówki 50% mięsa chudego bez MOM (Hot Dog) kg 650 26 Pasztet drobiowy pieczony zawartość mięsa min. 53% (typu Ciechanowski) kg 450 27 Pasztet pieczony - wyrób garmażeryjny wieprzowy pieczony Skład: mięso wieprzowe minimum 53 %, kg 150 28 Pieczeń Rzymska kg 320 29 Piersi z kurczaka (filet) schłodzony kg 700 30 Polędwica z kurczaka - wędlina drobiowa, nie wędzona, parzona Skład: mięso z piersi kurczaka minimum 84 % kg 200 31 Polędwica sopocka - wędzonka parzona Skład; polędwica wieprzowa minimum 80 % kg 320 32 Polędwica miodowa - wędlina z fileta z indyka średnio rozdrobniona, parzona formowana w baton w osłonce, wyczuwalna lekka miodowa nuta Skład: mięso indycze minimum 70 % kg 250 33 Porcje rosołowe z kurczaka kg 1250 34 Salami w czosnku- produkt drobno rozdrobniony surowy, dojrzewający, suszony, obtoczony czosnkiem. Do wyprodukowania 100 g tego wyrobu powinno zostać zużyte minimum 68 g mięsa wieprzowego, minimum 34 % mięsa z kurczaka i max. 11 g tłuszczu wieprzowego kg 50 35 Salceson czarny ozorkowy zawartość mięsa min. 70% kg 100 36 Salceson czosnkowy kg 200 37 Salceson włoski - wyrób podrobowy, parzony, ok. 1,5 kg we flaku Skład: głowy wieprzowe minimum 60 %, mięso wieprzowe minimum 30% kg 350 38 Schab wieprzowy surowy b\k -tkanka mięśniowa jędrna i jednolita, mięso soczyste i delikatne, barwa jasnoróżowa, otoczone z wierzchu błoną . Waga jednego kawałka ok. 4 kg, mięso chłodzone kg 500 39 Słonina wieprzowa bez skóry kg 50 40 Szynka z piersi kurczaka - wędlina drobiowa, parzona Skład: mięso z piersi kurczaka minimum 84 % kg 300 41 Szynka wieprzowa gotowana, z małą ilością tłuszczu, wędzonka wieprzowa wędzona, parzona Skład: mięso wieprzowe minimum 69% kg 300 42 Szynka konserwowa wieprzowa, prasowana Skład: mięso wieprzowe minimum 60 % kg 300 43 Szynka wędzona - wędlina ciemno wędzona, parzona o kruchym delikatnym smaku Skład: mięso wieprzowe minimum 82% kg 150 44 Szynka wiejska - wyrób wędzony, parzony Skład: mięso wieprzowe minimum 70% kg 120 45 Udziec kurczaka z kością (180g-200g) kg. 300 46 Mięso wołowe udziec bez kości, bez skóry i słoniny - przerosty: małe równomierne jasne, barwa mięsa jasno czerwona -chłodzone, kg 200 47 Wątróbka drobiowa kg 350 48 Wyrób garmażeryjny typu pieczeń min 78% mięsa wieprzowego kg 150
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa „Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS Bramki na rok 2021” - nabiał
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Lp Asortyment Jm. Ilość 1 Jogurt naturalny w kubku 150g szt. 7500 2 Jogurt owocowy w kubku 150. (różne smaki) szt. 2000 3 Masło o zawartości tłuszczu 82% 200g szt. 4500 4 Mix tłuszczowy w kostce 200g - całkowita zawartość tłuszczu 76% (64% tłuszcz roślinny, 12% tłuszcz mleczny) szt. 6500 5 Mleko 2% UHT - 1l l. 12000 6 Ser biały chudy kg. 400 7 Ser biały półtłusty min. 3% tłuszczu kg. 700 8 Ser żółty półtłusty 15%-20% tłuszczu kg. 350 9 Ser żółty chudy do 13% tłuszczu kg. 200 10 Śmietana 18% - 400g l. 950 11 Ser feta 270g szt. 50
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa „Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS Bramki na rok 2021” - sucha spożywka
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Lp Asortyment Jm. Ilość 1 Ananasy w puszce 565g szt. 100 2 Aromaty 9 ml szt. 240 3 Barszcz biały 66g szt. 900 4 Bazylia 10g szt. 100 5 Brzoskwinie 820g szt. 100 6 Budyń bez cukru 60g szt. 700 7 Budyń śmietankowy 60g szt. 400 8 Chrzan 320g szt. 150 9 Cukier 1kg kg. 3500 10 Cukier puder 0,5kg szt. 80 11 Cukier waniliowy 32g szt. 280 12 Cynamon 20g szt. 350 13 Czosnek granulowany 20g szt. 350 14 Drożdże 100g szt. 200 15 Dżem niskosłodzony 270g szt. 2100 16 Fasola czerwona konserwowa 400g szt. 150 17 Fasola sucha Jaś 500g szt. 300 18 Galaretka owocowa z cukrem 90g szt. 1500 19 Gałka muszkatołowa 20g szt. 20 20 Groszek konserwowy 400g szt. 500 21 Herbata granulowana 100g kg. 250 22 Imbir 15g szt. 100 23 Kakao 100g szt. 320 24 Kasza bulgur 1kg kg. 50 25 Kasza gryczana 1kg kg. 100 26 Kasza jęczmienna 1kg kg. 120 27 Kasza manna 1kg kg. 150 28 Kawa inka 250g szt. 70 29 Kawa zbożowa 500g szt. 45 30 Ketchup 500g min. 35% wkł. koncentrat szt. 250 31 Kisiel bez cukru 77g szt. 1000 32 Koncentrat pomidorowy 900g szt. 320 33 Kukurydza konserwowa 400g szt. 400 34 Kwasek cytrynowy 50g szt. 50 35 Liście laurowe 10g szt. 400 36 Majeranek 10g szt. 250 37 Majonez 420g szt. 350 38 Mak 1kg kg. 30 39 Makaron krajanka gruba kg. 500 40 Makaron lasagne kg. 40 41 Makaron muszelki 1kg kg. 200 42 Makaron nitki 500g kg. 300 43 Makaron rurki 1kg kg. 100 44 Makaron spaghetti 500g kg. 120 45 Makaron świderki 1kg kg. 400 46 Mąka pszenna typ 480 1kg kg. 1400 47 Mąka ziemniaczana 1kg kg. 60 48 Miód naturalny 1l szt. 30 49 Musli owocowe 1kg kg. 220 50 Musztarda 200g szt. 210 51 Ocet 0,5l szt. 50 52 Ogórki konserwowe 870g szt. 50 53 Olej 1l szt. 700 54 Oregano 10g szt. 110 55 Otręby owsiane 1kg kg. 40 56 Papryka konserwowa 870g szt. 50 57 Papryka mielona ostra 20g szt. 40 58 Papryka mielona słodka 20g szt. 120 59 Papryka wędzona 20g szt. 40 60 Pestki dyni 1kg szt. 50 61 Pestki słonecznika 1kg szt. 50 62 Pieprz naturalny mielony 15g szt. 1100 63 Płatki jęczmienne kg. 200 64 Płatki kukurydzane kg. 200 65 Płatki owsiane 1kg kg. 200 66 Płatki żytnie kg. 200 67 Proszek do pieczenia 36g szt. 150 68 Przyprawa do drobiu 20g szt. 450 69 Przyprawa do ryb 20g szt. 200 70 Rodzynki 200g szt. 140 71 Ryż 1kg kg. 350 72 Sałatka szwedzka 850g szt. 100 73 Soda oczyszczona 80g szt. 50 74 Sól 1kg kg. 450 75 Szczawa konserwowy 320g szt. 180 76 Szczaw mielony 290g szt. 300 77 Śliwki suszone 100g kg. 10 Susz warzywny 1 kg szt. 50 78 Tymianek 10g szt. 100 79 Vegetta 200g (lub równoważne) szt. 450 80 Wiórki kokosowe szt. 40 81 Ziele angielskie 20g szt. 400 82 Zupa grzybowa 37g szt. 900 83 Zupa ogonowa 62g szt. 900 84 Zupa pieczarkowa 44g szt. 900 85 Żelatyna 50g szt. 200 86 Żurawina suszona 500g szt. 100
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa „Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS Bramki na rok 2021” - pieczywo
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15810000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Lp Asortyment Jm. Ilość 1 Bułka paryska 450g szt. 14000 2 Bułka kajzerka 50g szt. 600 3 Bułka słodka 100g szt. 400 4 Chleb pszenno-żytni 500g szt. 9500 5 Chleb razowy 500g szt. 3300
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa „Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS Bramki na rok 2021” - warzywa i owoce
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03221200-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Lp Asortyment Jm. Ilość 1 Botwina pęczek 120 2 Brokuły kg 400 3 Buraki czerwone kg 500 4 Cebula kg 400 5 Cukinia kg 100 6 Czosnek główki główki 200 7 Fasola szparagowa kg 100 8 Gruszki kg 1000 9 Jabłka kg 4000 10 Kalafior kg 250 11 Kapusta biała kg 400 12 Kapusta czerwona kg 300 13 Kapusta kiszona kg 360 14 Kapusta pekińska kg 350 15 Kapusta włoska kg 50 16 Koper pęczek 1200 17 Marchew kg 1500 18 Natka pietruszki pęczek 1200 19 Ogórki kiszone kg 560 20 Ogórki świeże kg 460 21 Papryka świeża kg 160 22 Pieczarki kg 150 23 Pietruszka korzeń kg 900 24 Pomidory kg 700 25 Por kg 500 26 Rabarbar kg 60 27 Rzodkiewka pęczek 2000 28 Sałata lodowa szt. 80 29 Sałata masłowa szt. 1500 30 Seler kg 1000 31 Szczypior pęczek 1200 32 Truskawki kg 160 33 Wiśnie kg 40 34 Ziemniaki kg 14500 35 Ziemniaki młode kg 500 36 Banany kg. 400 37 Cytryny kg. 150
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa „Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS Bramki na rok 2021” - ryby i przetwory rybne
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15200000-0
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Lp Asortyment Jm. Ilość 1 Panga biała filet mrożony b/sk kg 1000 2 Mintaj filet mrożony b/sk kg 100 3 Okoń nilowy mrożony b/sk kg 100 4 Paprykarz w puszce 300g szt. 300 5 Ryba wędzona kg 500 6 Śledź płaty kg 300
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa „Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS Bramki na rok 2021” - jaja
Zalacznik cpv glowny przedmiot 03142500-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Asortyment Jm. Ilość Jaja (65-70g) szt. 40000
  

Criterion

Kryteria Częstotliwość dostaw
Znaczenie 30,00
  
Kryteria Cena
Znaczenie 60,00
  
Kryteria Wymiana asortymentu w dniu dostaw
Znaczenie 10,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)