| GuidZP400 |
e2dbdb1f-68de-4881-80e6-f6aeb3d6db72
|
| Biuletyn |
610504-N-2020
|
| Zamawiajacy nazwa |
Dom Pomocy Społecznej w Bramkach
|
| Regon |
29581100000000
|
| Zamawiajacy adres ulica |
ul. Północna
|
| Zamawiajacy adres numer domu |
18
|
| Zamawiajacy miejscowosc |
Błonie
|
| Zamawiajacy kod pocztowy |
05-870
|
| Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
| Zamawiajacy wojewodztwo |
mazowieckie
|
| Zamawiajacy telefon |
0-22 7256127,
|
| Zamawiajacy fax |
0-22 7256066
|
| Zamawiajacy email |
info@dpsbramki.org,
|
| Adres strony url |
www.bramki.dps.pl
|
| Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
| Ogloszenie dotyczy |
1
|
| Czy finansowane z unii |
2
|
| Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
| Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
| Czy przeprowadza centralny zamawiajacy |
1
|
| Rodzaj zamawiajacego |
2
|
| Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
| Dostep dokumentow zamowienia |
http://www.biuletyn.abip.pl/dpsbramki/9017
|
| Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
| Zamieszczona bedzie specyfikacja |
http://www.biuletyn.abip.pl/dpsbramki/9017
|
| Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS Bramki na rok 2021.
|
| Numer referencyjny |
DA.26.15.2020
|
| Rodzaj zamowienia |
1
|
| Czy podzielone na czesci |
1
|
| Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia są stałe, powtarzające się dostawy artykułów żywnościowych, dla Domu Pomocy Społecznej w Bramkach w 2020 roku do magazynu Zamawiającego według podziału na zadania (części):
- Część nr 1 – dostawa mięsa, wędlin, drobiu i wyrobów drobiarskich Kod CPV 15100000-9
- Część nr 2 – dostawa produktów mleczarskich Kod CPV 15500000-3,
- Część nr 3 – dostawa różnych artykułów spożywczych Kod CPV 15800000-6,
- Część nr 4 – dostawa pieczywa Kod CPV 15810000-9,
- Część nr 5 – dostawa owoców i warzyw Kod CPV 03221200-8,
- Część nr 6 – dostawa ryb Kod CPV 15200000-0,
- Część nr 7 – dostawa jaj Kod CPV 03142500-3.
|
| Cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
| Data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia wymagań w tym zakresie
|
| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia wymagań w tym zakresie
|
| Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Wykonawca przedstawi wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych dostaw w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert (a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie) sporządzony według wzoru stanowiącego załącznik nr 5 do niniejszej SIWZ), potwierdzający, że zrealizował lub realizuje (w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych), co najmniej jedną dostawę artykułów żywnościowych, o łącznej wartości:
- część 1 - min.100 000,00 zł (bez podatku VAT),
- część 2 – min. 50 000,00 zł (bez podatku VAT),
- część 3 – min. 30 000,00 zł (bez podatku VAT),
- część 4 – min. 20 000,00 zł (bez podatku VAT),
- część 5 – min. 30 000,00 zł (bez podatku VAT),
- część 6 – min. 20 000,00 zł (bez podatku VAT),
- część 7 – min. 10 000,00 zł (bez podatku VAT).
|
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
| Wykaz dokumentow zaswiadczen |
a) odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1 ustawy,
Zamawiający żąda od wykonawcy, który polega na zdolnościach technicznych lub zawodowych lub sytuacji finansowej lub ekonomicznej innych podmiotów na zasadach określonych w art. 22a ustawy, przedstawienia w odniesieniu do tych podmiotów dokumentów wymienionych w ust. 5 lit. a
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej zamiast dokumentów, o których mowa w rozdziale VII ust. 5 lit. a- niniejszej specyfikacji składa dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający odpowiednio, że:
a) nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu.
Jeżeli w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, nie wydaje się dokumentów o których mowa powyżej zastępuje się je dokumentem zawierającym odpowiednio oświadczenie wykonawcy, ze wskazaniem osoby albo osób uprawnionych do jego reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone przed notariuszem lub przed organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania wykonawcy lub miejsce zamieszkania tej osoby.
|
| Zakresie warunkow udzialu |
Wykaz dostaw wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane, - wg wzoru załącznik nr 5 - w zależności jakiej części dotyczy (część, 5.1. 5.2. 5.3. 5.4. 5.5. 5.6. 5.7.)oraz załączeniem dowodów określających czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego dostawy były wykonywane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych są wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny o obiektywnym charakterze wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów – oświadczenie wykonawcy;
W przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu.
|
| Wykaz potwierdzenie okolicznosci |
W celu potwierdzenia, że oferowane dostawy odpowiadają wymaganiom określonym przez Zamawiającego, Wykonawcy zobowiązani są załączyć do oferty dokument potwierdzający stosowanie wdrożonego systemu HACCP albo zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej albo oświadczenie Wykonawcy potwierdzające stosowanie zasad dobrej praktyki higienicznej (GHP) – załącznik nr 6.
|
| Inne dokumenty niewymienione |
1). Wykaz oświadczeń w celu wstępnego potwierdzenia, że wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu oraz nie podlega wykluczeniu z postępowania
Wykonawcy wraz ofertą winni przedłożyć następujące dokumenty -
1.1 oświadczenie o spełnieniu warunków udziału i nie podleganiu wykluczeniu z postępowania (zwane dalej Oświadczeniem) stanowiące wstępne potwierdzenie, że wykonawca nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu– załącznik nr 2 i 3 do SIWZ,
a) Wykonawca, który powołuje się na zasoby innych podmiotów, w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw wykluczenia oraz spełnienia, w zakresie, w jakim powołuje się na ich zasoby, warunków udziału w postępowaniu lub kryteriów selekcji: składa także Oświadczenie wg załącznika nr 2 do SIWZ w pkt. 2.
b) W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez wykonawców, Oświadczenie wg załącznika nr 2 składa każdy z wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie.
Oferta powinna składać się z :
1) Formularza ofertowego zgodnego z treścią Załącznika nr 1.1-1.7 (w zależności jakiej części dotyczy)
2) Oświadczenia o spełnieniu warunków udziału i nie podleganiu wykluczeniu z postępowania (zwane dalej Oświadczeniem) stanowiącego wstępne potwierdzenie, że wykonawca nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu;– zgodnego z treścią Załącznika nr 2 i 3
3) Zobowiązania innych podmiotów do oddania wykonawcy do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia (art. 22a ust. 2 ustawy) (jeżeli dotyczy)
4) Pełnomocnictwa - w oryginale lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez notariusza (jeżeli dotyczy)
5) Dokumentów, z których wynika prawo do podpisania oferty względnie do podpisania innych dokumentów składanych wraz z ofertą, chyba, że zamawiający może je uzyskać w szczególności za pomocą bezpłatnych i ogólnodostępnych baz danych, w szczególności rejestrów publicznych w rozumieniu ustawy z dnia 17 lutego 2005 r. o informatyzacji działalności podmiotów realizujących zadania publiczne (Dz.U. z 2014 poz. 1114 oraz 2016 poz. 352), a wykonawca wskazał to wraz ze złożeniem oferty, o ile prawo do ich podpisania nie wynika z dokumentów złożonych wraz z ofertą.
Oferta oraz pozostałe oświadczenia i dokumenty, dla których zamawiający określił wzory w formie formularzy winny być sporządzone zgodnie z tymi wzorami.
|
| Zastosowanie procedury pzp |
1
|
| IV 4 4 data |
2020-11-27T00:00:00+01:00
|
| IV 4 4 godzina |
10:00
|
| IV 4 5 okres |
30
|
| Zalacznik czesc nr |
1
|
| Zalacznik nazwa |
„Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS Bramki na rok 2021” - mięsa, wędliny
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik krotki opis |
Lp Asortyment Jm. Ilość
1 Baleron gotowany - wędzonka wieprzowa, wędzona, parzona z dodatkiem wody ok. 1,5 kg Skład: mięso wieprzowe minimum 68% kg 320
2 Baleron wędzony zawartość mięsa min.77% kg 250
3 Boczek wędzony zawartość mięsa min. 95% kg 110
4 Boczek rolowany wędzony z dodatkiem mieszanki przypraw obsypany, majerankiem Skład: mięso wieprzowe minimum 93% kg 100
5 Ćwiartka z kurczaka (300g-350g) kg 300
6 Filet z indyka wędzony -wędzonka wędzona, parzona Skład: filet z piersi indyka minimum 80% kg 100
7 Indyk z kotła biały - wyrób drobiowy, parzony Skład: filet z indyka minimum 93 % kg 50
8 Kark wołowy kg 200
9 Karkówka wieprzowa surowa bez kości, bez słoniny mięso elastyczne, poprzerastane powięziami, soczyste barwa jasnoróżowa z widocznym przerostem tłuszczowym. Waga jednego kawałka ok. 2,5 kg. kg 600
10 Kaszanka - wyrób podrobowy parzony, średnio rozdrobniony w naturalnej osłonce, ok. 120 g Skład: mięso wieprzowe minimum 18 %, wątroba wieprzowa minimum 12 %, kasza gryczana. kg 150
11 Kiełbasa biała zawartość mięsa min. 62% kg 100
12 Kiełbasa blokowa typu tyrolska kg 100
13 Kiełbasa dębicka (nie rozdrobniona) kg 170
14 Kiełbasa krakowska podsuszana (nie rozdrobniona) kg 180
15 Kiełbasa podwawelska (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 77% kg 300
16 Kiełbasa z komina - kiełbasa średnio rozdrobniona, wieprzowo drobiowa wędzona, parzona Skład: 100g produktu wyprodukowane z minimum 73g mięsa wieprzowego i minimum 39g mięsa z kury kg 380
17 Kiełbasa szynkowa z indyka (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 60% kg 180
18 Kiełbasa szynkowa - kiełbasa z grubo rozdrobniona z mięsa wieprzowego, dodatkiem wołowiny i słoniny, wędzona, parzona Skład : mięso wieprzowe minimum 66% kg 150
19 Kiełbasa żywiecka (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 53% kg 300
20 Kości schabowe kg 1200
21 Kurczak cały kg. 420
22 Łopatka bez kości, bez skóry bez golonki, bez słoniny surowa z małym przerostem tłuszczowym, delikatna i soczysta z część górnej kończyny przedniej. Barwa od jasnoróżowej do czerwonej Waga jednego kawałka ok. 3,5 kg, mięso chłodzone kg 1500
23 Mięso wołowe gulaszowe paczka (600g-700g) kg 100
24 Ogonówka (nie rozdrobniona) zawartość mięsa min. 71% kg 200
25 Parówki 50% mięsa chudego bez MOM (Hot Dog) kg 650
26 Pasztet drobiowy pieczony zawartość mięsa min. 53% (typu Ciechanowski) kg 450
27 Pasztet pieczony - wyrób garmażeryjny wieprzowy pieczony Skład: mięso wieprzowe minimum 53 %, kg 150
28 Pieczeń Rzymska kg 320
29 Piersi z kurczaka (filet) schłodzony kg 700
30 Polędwica z kurczaka - wędlina drobiowa, nie wędzona, parzona Skład: mięso z piersi kurczaka minimum 84 % kg 200
31 Polędwica sopocka - wędzonka parzona Skład; polędwica wieprzowa minimum 80 % kg 320
32 Polędwica miodowa - wędlina z fileta z indyka średnio rozdrobniona, parzona formowana w baton w osłonce, wyczuwalna lekka miodowa nuta Skład: mięso indycze minimum 70 % kg 250
33 Porcje rosołowe z kurczaka kg 1250
34 Salami w czosnku- produkt drobno rozdrobniony surowy, dojrzewający, suszony, obtoczony czosnkiem. Do wyprodukowania 100 g tego wyrobu powinno zostać zużyte minimum 68 g mięsa wieprzowego, minimum 34 % mięsa z kurczaka i max. 11 g tłuszczu wieprzowego kg 50
35 Salceson czarny ozorkowy zawartość mięsa min. 70% kg 100
36 Salceson czosnkowy kg 200
37 Salceson włoski - wyrób podrobowy, parzony, ok. 1,5 kg we flaku Skład: głowy wieprzowe minimum 60 %, mięso wieprzowe minimum 30% kg 350
38 Schab wieprzowy surowy b\k -tkanka mięśniowa jędrna i jednolita, mięso soczyste i delikatne, barwa jasnoróżowa, otoczone z wierzchu błoną . Waga jednego kawałka ok. 4 kg, mięso chłodzone kg 500
39 Słonina wieprzowa bez skóry kg 50
40 Szynka z piersi kurczaka - wędlina drobiowa, parzona Skład: mięso z piersi kurczaka minimum 84 % kg 300
41 Szynka wieprzowa gotowana, z małą ilością tłuszczu, wędzonka wieprzowa wędzona, parzona Skład: mięso wieprzowe minimum 69% kg 300
42 Szynka konserwowa wieprzowa, prasowana Skład: mięso wieprzowe minimum 60 % kg 300
43 Szynka wędzona - wędlina ciemno wędzona, parzona o kruchym delikatnym smaku Skład: mięso wieprzowe minimum 82% kg 150
44 Szynka wiejska - wyrób wędzony, parzony Skład: mięso wieprzowe minimum 70% kg 120
45 Udziec kurczaka z kością (180g-200g) kg. 300
46 Mięso wołowe udziec bez kości, bez skóry i słoniny - przerosty: małe równomierne jasne, barwa mięsa jasno czerwona -chłodzone, kg 200
47 Wątróbka drobiowa kg 350
48 Wyrób garmażeryjny typu pieczeń min 78% mięsa wieprzowego kg 150
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
2
|
| Zalacznik nazwa |
„Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS Bramki na rok 2021” - nabiał
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Lp Asortyment Jm. Ilość
1 Jogurt naturalny w kubku 150g szt. 7500
2 Jogurt owocowy w kubku 150. (różne smaki) szt. 2000
3 Masło o zawartości tłuszczu 82% 200g szt. 4500
4 Mix tłuszczowy w kostce 200g - całkowita zawartość tłuszczu 76% (64% tłuszcz roślinny, 12% tłuszcz mleczny) szt. 6500
5 Mleko 2% UHT - 1l l. 12000
6 Ser biały chudy kg. 400
7 Ser biały półtłusty min. 3% tłuszczu kg. 700
8 Ser żółty półtłusty 15%-20% tłuszczu kg. 350
9 Ser żółty chudy do 13% tłuszczu kg. 200
10 Śmietana 18% - 400g l. 950
11 Ser feta 270g szt. 50
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
3
|
| Zalacznik nazwa |
„Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS Bramki na rok 2021” - sucha spożywka
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Lp Asortyment Jm. Ilość
1 Ananasy w puszce 565g szt. 100
2 Aromaty 9 ml szt. 240
3 Barszcz biały 66g szt. 900
4 Bazylia 10g szt. 100
5 Brzoskwinie 820g szt. 100
6 Budyń bez cukru 60g szt. 700
7 Budyń śmietankowy 60g szt. 400
8 Chrzan 320g szt. 150
9 Cukier 1kg kg. 3500
10 Cukier puder 0,5kg szt. 80
11 Cukier waniliowy 32g szt. 280
12 Cynamon 20g szt. 350
13 Czosnek granulowany 20g szt. 350
14 Drożdże 100g szt. 200
15 Dżem niskosłodzony 270g szt. 2100
16 Fasola czerwona konserwowa 400g szt. 150
17 Fasola sucha Jaś 500g szt. 300
18 Galaretka owocowa z cukrem 90g szt. 1500
19 Gałka muszkatołowa 20g szt. 20
20 Groszek konserwowy 400g szt. 500
21 Herbata granulowana 100g kg. 250
22 Imbir 15g szt. 100
23 Kakao 100g szt. 320
24 Kasza bulgur 1kg kg. 50
25 Kasza gryczana 1kg kg. 100
26 Kasza jęczmienna 1kg kg. 120
27 Kasza manna 1kg kg. 150
28 Kawa inka 250g szt. 70
29 Kawa zbożowa 500g szt. 45
30 Ketchup 500g min. 35% wkł. koncentrat szt. 250
31 Kisiel bez cukru 77g szt. 1000
32 Koncentrat pomidorowy 900g szt. 320
33 Kukurydza konserwowa 400g szt. 400
34 Kwasek cytrynowy 50g szt. 50
35 Liście laurowe 10g szt. 400
36 Majeranek 10g szt. 250
37 Majonez 420g szt. 350
38 Mak 1kg kg. 30
39 Makaron krajanka gruba kg. 500
40 Makaron lasagne kg. 40
41 Makaron muszelki 1kg kg. 200
42 Makaron nitki 500g kg. 300
43 Makaron rurki 1kg kg. 100
44 Makaron spaghetti 500g kg. 120
45 Makaron świderki 1kg kg. 400
46 Mąka pszenna typ 480 1kg kg. 1400
47 Mąka ziemniaczana 1kg kg. 60
48 Miód naturalny 1l szt. 30
49 Musli owocowe 1kg kg. 220
50 Musztarda 200g szt. 210
51 Ocet 0,5l szt. 50
52 Ogórki konserwowe 870g szt. 50
53 Olej 1l szt. 700
54 Oregano 10g szt. 110
55 Otręby owsiane 1kg kg. 40
56 Papryka konserwowa 870g szt. 50
57 Papryka mielona ostra 20g szt. 40
58 Papryka mielona słodka 20g szt. 120
59 Papryka wędzona 20g szt. 40
60 Pestki dyni 1kg szt. 50
61 Pestki słonecznika 1kg szt. 50
62 Pieprz naturalny mielony 15g szt. 1100
63 Płatki jęczmienne kg. 200
64 Płatki kukurydzane kg. 200
65 Płatki owsiane 1kg kg. 200
66 Płatki żytnie kg. 200
67 Proszek do pieczenia 36g szt. 150
68 Przyprawa do drobiu 20g szt. 450
69 Przyprawa do ryb 20g szt. 200
70 Rodzynki 200g szt. 140
71 Ryż 1kg kg. 350
72 Sałatka szwedzka 850g szt. 100
73 Soda oczyszczona 80g szt. 50
74 Sól 1kg kg. 450
75 Szczawa konserwowy 320g szt. 180
76 Szczaw mielony 290g szt. 300
77 Śliwki suszone 100g kg. 10
Susz warzywny 1 kg szt. 50
78 Tymianek 10g szt. 100
79 Vegetta 200g (lub równoważne) szt. 450
80 Wiórki kokosowe szt. 40
81 Ziele angielskie 20g szt. 400
82 Zupa grzybowa 37g szt. 900
83 Zupa ogonowa 62g szt. 900
84 Zupa pieczarkowa 44g szt. 900
85 Żelatyna 50g szt. 200
86 Żurawina suszona 500g szt. 100
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
4
|
| Zalacznik nazwa |
„Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS Bramki na rok 2021” - pieczywo
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Lp Asortyment Jm. Ilość
1 Bułka paryska 450g szt. 14000
2 Bułka kajzerka 50g szt. 600
3 Bułka słodka 100g szt. 400
4 Chleb pszenno-żytni 500g szt. 9500
5 Chleb razowy 500g szt. 3300
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
5
|
| Zalacznik nazwa |
„Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS Bramki na rok 2021” - warzywa i owoce
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03221200-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Lp Asortyment Jm. Ilość
1 Botwina pęczek 120
2 Brokuły kg 400
3 Buraki czerwone kg 500
4 Cebula kg 400
5 Cukinia kg 100
6 Czosnek główki główki 200
7 Fasola szparagowa kg 100
8 Gruszki kg 1000
9 Jabłka kg 4000
10 Kalafior kg 250
11 Kapusta biała kg 400
12 Kapusta czerwona kg 300
13 Kapusta kiszona kg 360
14 Kapusta pekińska kg 350
15 Kapusta włoska kg 50
16 Koper pęczek 1200
17 Marchew kg 1500
18 Natka pietruszki pęczek 1200
19 Ogórki kiszone kg 560
20 Ogórki świeże kg 460
21 Papryka świeża kg 160
22 Pieczarki kg 150
23 Pietruszka korzeń kg 900
24 Pomidory kg 700
25 Por kg 500
26 Rabarbar kg 60
27 Rzodkiewka pęczek 2000
28 Sałata lodowa szt. 80
29 Sałata masłowa szt. 1500
30 Seler kg 1000
31 Szczypior pęczek 1200
32 Truskawki kg 160
33 Wiśnie kg 40
34 Ziemniaki kg 14500
35 Ziemniaki młode kg 500
36 Banany kg. 400
37 Cytryny kg. 150
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
6
|
| Zalacznik nazwa |
„Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS Bramki na rok 2021” - ryby i przetwory rybne
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15200000-0
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Lp Asortyment Jm. Ilość
1 Panga biała filet mrożony b/sk kg 1000
2 Mintaj filet mrożony b/sk kg 100
3 Okoń nilowy mrożony b/sk kg 100
4 Paprykarz w puszce 300g szt. 300
5 Ryba wędzona kg 500
6 Śledź płaty kg 300
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
7
|
| Zalacznik nazwa |
„Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS Bramki na rok 2021” - jaja
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03142500-3
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Asortyment Jm. Ilość
Jaja (65-70g) szt. 40000
|
| | |