Dostawa żywności

Publication date 2020-11-23
End date 2020-11-23 23:53:57
Instytucja Dom Pomocy Społecznej
Miejscowość Jeziorany
Województwo warmińsko-mazurskie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne,
  • Różne produkty spożywcze

Szczegóły

Numer ogłoszenia 613991-N-2020
Document type ZP-400
Cpv code 150000008, 158000006
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1. Część I – Artykuły spożywcze
2. Część II – Drób
3. Część III - Jaja
4. Część IV – Mrożonki
5. Część V - Mięso i wędliny
6. Część VI – Ryby i konserwy rybne
7. Część VII – Nabiał
8 Część VIII – Pieczywo
9.Część IX - Wyroby garmażeryjne gotowe

Dodatkowe informacje

GuidZP400 5cdf101f-4cc0-4ddf-8482-9aec219b52a0
Biuletyn 613991-N-2020
Zamawiajacy nazwa Dom Pomocy Społecznej
Regon 51092780200000
Zamawiajacy adres ulica ul. Kajki
Zamawiajacy adres numer domu 49
Zamawiajacy miejscowosc Jeziorany
Zamawiajacy kod pocztowy 11-320
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo warmińsko-mazurskie
Zamawiajacy telefon 0-89 7181 664
Zamawiajacy fax 0-89 7181 664
Zamawiajacy email sylwesterkowalski@o2.pl
Adres strony url ww.dpsjeziorany.pl
Adres strony internetowej narzedzia www.dpsjeziorany.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 2
Dostep dokumentow zamowienia dpsjeziorany.pl
Zamieszczona bedzie specyfikacja dpsjeziorany.pl
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Dom Pomocy Społecznej, 11-320 Jeziorany, ul.Kajki 49
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa żywności
Numer referencyjny DPS.KA 372-1/20
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Oferty lub wnioski 2
Maksymalna liczba czesci 5
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy 5
Okreslenie przedmiotu 1. Część I – Artykuły spożywcze 2. Część II – Drób 3. Część III - Jaja 4. Część IV – Mrożonki 5. Część V - Mięso i wędliny 6. Część VI – Ryby i konserwy rybne 7. Część VII – Nabiał 8 Część VIII – Pieczywo 9.Część IX - Wyroby garmażeryjne gotowe
Cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Waluta calosc PLN
Data rozpoczecia 2021-01-02T00:00:00+01:00
Data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
IV 4 5 data 2021-01-04T00:00:00+01:00

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Artykuły spożywcze
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Aromaty 5g 170 szt 2 Cukier puder 20 kg 3 Cukier waniliowy 10 kg 4 Cukier kryształ 2000 kg 5 Marmolada twarda wieloowcowa 70 kg 6 Dżem (mix owocowy) niskosłodzony 390 kg 7 Groszek zielony konserwowy 30 kg 8 Herbata granulowana typu Saga 100 kg 9 Koncentrat pomidorowy 30% 210 kg 10 Kasza manna sucha 100 kg 11 Kasza jęczmienna perłowa drobna sucha 200 kg 12 Kasza pęczak sucha 80 kg 13 Kasza gryczana sucha 90 kg 14 Ketchup łagodny 150 kg 15 Kakao proszek 16% (opakowanie 100-200 g) 25 kg 16 Kawa zbożowa (500 g) 110 kg 17 Kawa instant typu Inka 25 kg 18 Kwasek cytrynowy (20 g) 10 kg 19 Liść laurowy 5 kg 20 Margaryna do pieczenia min.75% tł. 300 kg 21 Musztarda stołowa 70 kg 22 Mąka pszenna /typ 450/ tortowa 930 kg 23 Mąka ziemniaczana 45 kg 24 Olej uniwersalny 310 l 25 Olej słonecznikowy 60 l 26 Ocet 10% 6 l 27 Pasztet drobiowy 160 kg 28 Płatki owsiane suche (opakowanie 500 g) 100 kg 29 Przyprawa do zup w płynie 50 l 30 Proszek do pieczenia 3 kg 31 Sól kuchenna drobna 310 kg 32 Szczaw konserwowy cięty 35 kg 33 Ziele angielskie 5 kg 34 Pieprz naturalny mielony 6 kg 35 Pieprz ziołowy 6 kg 36 Majonez tradycyjny 120 kg 37 Żelatyna spożywcza 7 kg 38 Cynamon mielony 2 kg 39 Papryka mielona słodka 3 kg 40 Miód pszczeli wielokwiatowy 250 kg 41 Konserwa Gulasz Angielski 80 kg 42 Majeranek 5 kg 43 Przyprawa Prowansalska 2 kg 44 Przyprawa Uniwersalna 20 kg 45 Bulion jarzynowy 40 kg 46 Syrop owocowy 70 l 47 Chrupki kukurydziane 80 g 3600 szt 48 Kisiel bez cukru 150 kg 49 Budyń bez cukru 50 kg 50 Chrzan konserwowy tarty (180 g) 35 kg 51 Makaron wstążka-krajanka z pszenicy durum 110 kg 52 Płatki kukurydziane 90 kg 53 Rodzynki 15 kg 54 Ryż biały 600 kg 55 Kukurydza konserwowa 125 kg 56 Soda oczyszczona 2 kg 57 Fasola czerwona konserwowa 10 kg 58 Brzoskwinie puszka (820 g) 110 kg 59 Ananas puszka kostka (565 g) 70 kg 60 Przyprawa Curry 20g 2 kg 61 Makaron kolanka z pszenicy durum suchy 160 kg 62 Makaron penne z pszenicy durum 40 kg 63 Makaron spaghetti z pszenicy durum 70 kg 64 Makaron świderki z pszenicy durum 250 kg 65 Herbatniki szkolne (50 g) 100 kg 66 Musli 50 kg 67 Papryka konserwowa 130 kg 68 Woda mineralna n/gazowana 3000 l 69 Przyprawa delikat do mięs 5 kg 70 Ogórki konserwowe 160 kg 71 Fasola biała drobna sucha 80 kg 72 Groch połówki 50 kg 73 Galaretka w proszku 60 kg 74 Sok owocowo-warzywny 330ml 900 l 75 Gałka muszkatałowa mielona 0,5 kg 76 Bazylia -zioła 1,5 kg 77 Oregano-zioła 2 kg 78 Lubczyk liść suszony 3 kg 79 Pomidory cięte w puszce 70 kg 80 Sok warzywny 330 ml (pomidorowy, wielowarzywny) 400 l 81 Biszkopty 100 kg 82 Wafle ryżowe 20 kg 83 Krakersy 20 kg 84 Płatki ryżowe błyskawiczne 1 kg 85 Kleik ryżowy (180 g) typu Nestle 1 kg 86 Kaszka kukurydziana 1 kg 87 Sok owocowy 100% 180 l 88 Makaron łazanka 70 kg 89 Natka pietruszki suszona 4 kg 90 Koper suszony 2,5 kg 91 Sucharki bieszczadzkie 5 kg 92 Soczewica czerwona 40 kg 93 Kurkuma mielona 1 kg 94 Kminek mielony 0,5 kg 95 Tymianek suszony 1 kg 96 Rozmaryn suszony 1 kg 97 Imbir mielony 0,5 kg 98 Czosnek granulowany 3 kg 99 Goździki suszone 1 kg 100 Kasza kus-kus sucha 20 kg 101 Kasza jaglana sucha 25 kg 102 Oliwki 2 kg 103 Herbata ekspresowa owocowa typu posti 35 kg 104 Płatki migdałowe 2 kg
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Drób
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15800000-6
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Noga z kurczaka-udka 600 kg 2 Udo z kurczaka-ćwiartka tylna (150 - 200 g) 340 kg 3 Filet z kurczaka 430 kg 4 Filet z indyka 80 kg 5 Skrzydełka 210 kg 6 Porcje rosołowe ze skrzydłem 600 kg 7 Wątróbka drobiowa 100 kg 8 Żołądki drobiowe 100 kg
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Jaja
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Jaja M 21 200 szt
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Mrożonki
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Kalafior mrożony 360 kg 2 Mieszanka kompotowa mrożona 1000 kg 3 Fasolka szparagowa mrożona 300 kg 4 Brukselka mrożona 50 kg 5 Szpinak mrożony 240 kg 6 Brokuł mrożony 260 kg 7 Wiśnie bez pestek mrożone 80 kg 8 Truskawki mrożone 225 kg 9 Marchew mrożona kostka 150 kg 10 Bukiet warzyw (kalafior, brokuł, marchew falista) 130 kg 11 Groszek mrożony 100 kg 12 Jagoda mrożona 100 kg 13 Malina mrożona 50 kg 14 Włoszczyzna mrożona paski 70 kg 15 Marchew mrożona młoda cała 110 kg 16 Marchew (duet) mrożona karbowana plastry 90 kg 17 Frytki mrożone 75 kg
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa Mięso i wędliny
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Baleron gotowany extra zaw. mięsa min. 80% 45 kg 2 Boczek wędzony rolowany zaw. mięsa min. 80% 35 kg 3 Polędwica sopocka zaw.mięsa min 80% 150 kg 4 Polędwica drobiowa zaw.mięsa min.70% 150 kg 5 Pasztetowa wieprzowa osłonka naturalna 100 kg 6 Filecik złocisty 100 kg 7 Szynkówka drobiowa zaw.mięsa min 60% 125 kg 8 Kiełbasa mortadela (nie mniej niż 30 % mięsa) 90 kg 9 Kiełbasa śląska zaw.mięsa min.70% 140 kg 10 Smakoszki – parówki zaw. mięsa min. 60 % 120 kg 11 Parówki cienkie drobiowe zaw.mięsa min. 60% 120 kg 12 Zwyczajna zaw.mięsa min. 55% 170 kg 13 Kiełbasa żywiecka zaw.mięsa min.60% 120 kg 14 Kaszanka jęczmienna w jelicie naturalnym 190 kg 15 Schab pieczony zaw. mięsa min 60 % 90 kg 16 Mielonka tyrolska zaw.mięsa min.50% 110 kg 17 Salceson włoski 70 kg 18 Kiszka ziemniaczana 120 kg 19 Kiełbasa jałowcowa zaw.mięsa min.80% 55 kg 20 Szynka konserwowa zaw. Mięsa min 70% 180 kg 21 Kiełbasa szynkowa zaw.mięsa min. 70% 110 kg 22 Szynka wieprzowa gotowana zaw. mięsa min. 70% 150 kg 23 Serdelki wieprzowe zaw.mięsa min. 60% 100 kg 24 Kiełbasa biała surowa zaw.mięsa min. 70% 80 kg 25 Kiełbasa biesiadna 40 kg 26 Karkówka b/kości surowa 170 kg 27 Szynka wp.b/k surowa 350 kg 28 Łopatka wp. b/k surowa 900 kg 29 Golonka przód surowa 75 kg 30 Schab b/k surowy 300 kg 31 Żeberka wieprzowe surowe 170 kg 32 Słonina surowa grubsza 30 kg 33 Wątroba wieprzowa 60 kg 34 Nogi wieprzowe 65 kg 35 Boczek surowy 80 kg 36 Wołowina b/k szynka surowa 90 kg 37 Smalec wieprzowy bez dodatków „kostka” 50 kg 38 Boczek faszerowany 20 kg 39 Pasztet rodzinny 150 kg 40 Szynka z beczki wędzona zaw.mięsa min. 80% 80 kg 41 Kiełbasa Tatrzańska 80 kg 42 Podwawelska regionalna zaw.mięsa min.70% 50 kg 43 Szynka drobiowa zaw.mięsa min. 50% 110 kg 44 Pasztet z kurczaka 50 kg 45 Flaki wołowe suche 90 kg 46 Golonka prasowana 90 kg 47 Kiełbaski białe koktajlowe zaw. Mięsa min. 60 % 100 kg 48 Kurczak w galarecie 100 kg 49 Szynka z piersią indyka 150 kg 50 Pieczeń drobiowa 120 kg 51 Salami szlacheckie 20 kg 52 Kabanosy bankietowe 70 kg 53 Serdelki drobiowe 100 kg 54 Kiełbasa toruńska zaw. mięsa min. 55 % 40 kg 55 Kiełbasa krakowska parzona zaw. mięsa min 70% 110 kg 56 Pierś królewska 80 kg 57 Szynka śniadaniowa z indyka 70 kg 58 Polędwica łososiowa 40 kg 59 Szynka delikatesowa 50 kg 60 Polędwica wiśniowa 50 kg 61 Indyk w galarecie z warzywami 90 kg 62 Szynka wieprzowa mielona 100 kg
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa Ryby i konserwy rybne
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Makrela wędzona b/ głowy 150 kg 2 Konserwa rybna w pomidorach 130 kg 3 Kostka rybna panierowana z mintaja 140 kg 4 Miruna mrożona filet 250 kg 5 Śledzie filety małosolne, waga netto, bez zalewy 150 kg 6 Tuńczyk w sosie własnym 40 kg 7 Tilapia mrożona b/s filet 320 kg 8 Rolmopsy w zalewie octowej 100 kg 10 Sałatka rybna 155 kg 11 Makrela w oleju 150 kg 12 Pasta rybna 170 kg
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa Nabiał
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Mleko 2% UHT w kartonie 1 l 4 500 litr 2 Mleko 2% świeże w kartonie 1 l 4 500 litr 3 Śmietana 18% (kubek 200 - 400 ml) 240 kg 4 Maślanka naturalna 2% 140 kg 5 Ser żółty Gouda zaw.min. tł. 37% 400 kg 6 Ser twarogowy półtłusty krajanka 550 kg 7 Ser topiony krążek (200 g) typu Hochland 220 kg 8 Masło extra zaw. min.tł. 82% 1 450 kg 9 Serek homogenizowany (140 g) różne smaki 320 kg 10 Jogurt owocowy (150 g) różne smaki 360 kg 11 Ser topiony plastry typu Hochland 250 kg 12 Kefir 2% (400 ml) 130 kg 13 Jogurt naturalny 950 kg 14 Ser twarogowy ziarnisty (200 g) 480 kg 15 Serek homogenizowany naturalny (140 g) 70 kg 16 Maślanka owocowa 160 kg 17 Ser feta 10 kg 18 Śmietana kremowa 30 % 20 kg 19 Serek mascarpone 15 kg
  
Zalacznik czesc nr 8
Zalacznik nazwa Pieczywo
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Bułka tarta 200 kg 2 Drożdże piekarnicze 22 kg 3 Bułka kajzerka 50g 3 400 szt. 4 Chleb pszenny krojony 500g 5 500 szt. 5 Chleb baltonowski krojony 500g 11 250 szt. 6 Chleb żytni razowy krojony 400g 4 350 szt. 7 Pączki tradycyjne 50g 145 szt 8 Bułka drożdżowa z kruszonką 80 g 300 szt. 9 Bułka słodka 100 g 150 szt. 10 Bułka grahamka 50g 2 000 szt
  
Zalacznik czesc nr 9
Zalacznik nazwa Wyroby garmażeryjne gotowe
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2021-01-02T00:00:00+01:00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1 Kopytka ze szpinakiem świeże skład: woda, płatki ziemniaczane (100 % ziemniaka), mąka ziemniaczana, mąka pszenna, szpinak 11%, sól, wartość energetyczna w 100 g produktu gotowego – ok. 165 kcal 150 kg 2 Kartacze - pyzy ziemniaczane z mięsem świeże farsz do pyz – ok. 22 % masy wyrobu gotowego, skład:ciasto ziemniaczane:woda, płatki ziemniaczane (100 % ziemniaka), mąka ziemniaczana, mąka pszenna, ziemniaki, skrobia, sól, farsz: łopatka wieprzowa, cebula, pieprz, wartość energetyczna w 100 g wyrobu gotowego – ok. 170 kcal 125 kg 3 Pyzy małe bez mięsa świeże skład:ciasto ziemniaczane:woda, płatki ziemniaczane (100 % ziemniaka), mąka ziemniaczana, mąka pszenna, ziemniaki, skrobia, sól, wartość energetyczna w 100 g wyrobu gotowego – ok. 170 kcal 80 kg 4 Pierogi z twarogiem świeże skład: ciasto pierogowe ok. 53% masy wyrobu gotowego, mąka pszenna, woda sól, farsz twarogowy ok. 42 %masy wyrobu gotowego, twaróg, kasza manna, cukier, skrobia kukurydziana, wartość energetyczna w 100 g wyrobu gotowego ok. 180 kcal, ok 25 sztuk na 1 kg 80 kg 5 Pierogi owocowe (z jabłkiem, z truskawką) świeże skład: mąka pszenna, woda, truskawki/jabłko 30-35 %, kasza manna, cukier, sól, farsz owocowy ok. 28 % masy wyrobu gotowego, ok.25 sztuk na 1kg 120 kg 6 Pierogi ruskie świeże skład: ciasto pierogowe ok. 53% masy wyrobu gotowego, mąka pszenna, woda sól, farsz ruski ok. 42 % masy wyrobu gotowego, woda, płatki ziemniaczane (100 %ziemniaka), twaróg półtłusty, cebula,pieprz, sól, wartość energetyczna w 100 g wyrobu gotowego ok. 160 kcal 120 kg 7 Pierogi z kapustą i grzybami świeże skład: ciasto pierogowe ok. 56% masy wyrobu gotowego, mąka pszenna, mąka tortowa, woda sól, farsz ok. 40 % masy wyrobu gotowego, kapusta kiszona (25 %), pieczarki (7%),cebula, olej roślinny, sól, pieprz, wartość energetyczna w 100 g wyrobu gotowego ok. 160 kcal 50 kg 8 Pierogi z mięsem skład : ciasto pierogowe ok. 54% masy wyrobu gotowego, mąka pszenna, mąka tortowa, woda, sól, farsz mięsny ok. 38% masy wyrobu gotowego, łopatkawieprzowa, cebula,białko sojowe, wartość energetyczna w 100 g produktu gotowego – ok. 190 kcal, ok 25 sztuk na 1 kg 60 kg 9 Pierogi ze szpinakiem świeże skład : ciasto pierogowe ok. 54% masy wyrobu gotowego, mąka pszenna, mąka tortowa, woda, sól, farsz ok. 40% masy wyrobu gotowego, szpinak, czosnek, cebula, pieprz, sól, olej, woda, wartość energetyczna w 100 g produktu gotowego – ok. 180 kcal, ok 25 sztuk na 1 kg, ok. 25 sztuk na 1 kg 50 kg 10 Knedle z owocami ( z truskawkami) świeże skład: woda, truskawka/ jabłko, mąka pszenna, płatki ziemniczane (100 % ziemniaka), cukier 125 kg 11 Uszka z pieczarkami świeże skład : ciasto ok. 62% masy wyrobu gotowego, mąka pszenna,woda, sól, farsz ok. 32% masy wyrobu gotowego, pieczarki (14 %), cebula, kaszka pszenna, olej, sól, pieprz, wartość energetyczna w 100 g produktu gotowego – ok. 170 kcal 25 kg
  

Criterion

Kryteria termin płatności
Znaczenie 20,00
  
Kryteria Cena
Znaczenie 60,00
  
Kryteria czas reakcji
Znaczenie 20,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)