| Zalacznik czesc nr |
1
|
| Zalacznik nazwa |
Artykuły spożywcze
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Waluta zal |
PLN
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1 Aromaty 5g 170 szt
2 Cukier puder 20 kg
3 Cukier waniliowy 10 kg
4 Cukier kryształ 2000 kg
5 Marmolada twarda wieloowcowa 70 kg
6 Dżem (mix owocowy) niskosłodzony 390 kg
7 Groszek zielony konserwowy 30 kg
8 Herbata granulowana typu Saga 100 kg
9 Koncentrat pomidorowy 30% 210 kg
10 Kasza manna sucha 100 kg
11 Kasza jęczmienna perłowa drobna sucha 200 kg
12 Kasza pęczak sucha 80 kg
13 Kasza gryczana sucha 90 kg
14 Ketchup łagodny 150 kg
15 Kakao proszek 16% (opakowanie 100-200 g) 25 kg
16 Kawa zbożowa (500 g) 110 kg
17 Kawa instant typu Inka 25 kg
18 Kwasek cytrynowy (20 g) 10 kg
19 Liść laurowy 5 kg
20 Margaryna do pieczenia min.75% tł. 300 kg
21 Musztarda stołowa 70 kg
22 Mąka pszenna /typ 450/ tortowa 930 kg
23 Mąka ziemniaczana 45 kg
24 Olej uniwersalny 310 l
25 Olej słonecznikowy 60 l
26 Ocet 10% 6 l
27 Pasztet drobiowy 160 kg
28 Płatki owsiane suche (opakowanie 500 g) 100 kg
29 Przyprawa do zup w płynie 50 l
30 Proszek do pieczenia 3 kg
31 Sól kuchenna drobna 310 kg
32 Szczaw konserwowy cięty 35 kg
33 Ziele angielskie 5 kg
34 Pieprz naturalny mielony 6 kg
35 Pieprz ziołowy 6 kg
36 Majonez tradycyjny 120 kg
37 Żelatyna spożywcza 7 kg
38 Cynamon mielony 2 kg
39 Papryka mielona słodka 3 kg
40 Miód pszczeli wielokwiatowy 250 kg
41 Konserwa Gulasz Angielski 80 kg
42 Majeranek 5 kg
43 Przyprawa Prowansalska 2 kg
44 Przyprawa Uniwersalna 20 kg
45 Bulion jarzynowy 40 kg
46 Syrop owocowy 70 l
47 Chrupki kukurydziane 80 g 3600 szt
48 Kisiel bez cukru 150 kg
49 Budyń bez cukru 50 kg
50 Chrzan konserwowy tarty (180 g) 35 kg
51 Makaron wstążka-krajanka z pszenicy durum 110 kg
52 Płatki kukurydziane 90 kg
53 Rodzynki 15 kg
54 Ryż biały 600 kg
55 Kukurydza konserwowa 125 kg
56 Soda oczyszczona 2 kg
57 Fasola czerwona konserwowa 10 kg
58 Brzoskwinie puszka (820 g) 110 kg
59 Ananas puszka kostka (565 g) 70 kg
60 Przyprawa Curry 20g 2 kg
61 Makaron kolanka z pszenicy durum suchy 160 kg
62 Makaron penne z pszenicy durum 40 kg
63 Makaron spaghetti z pszenicy durum 70 kg
64 Makaron świderki z pszenicy durum 250 kg
65 Herbatniki szkolne (50 g) 100 kg
66 Musli 50 kg
67 Papryka konserwowa 130 kg
68 Woda mineralna n/gazowana 3000 l
69 Przyprawa delikat do mięs 5 kg
70 Ogórki konserwowe 160 kg
71 Fasola biała drobna sucha 80 kg
72 Groch połówki 50 kg
73 Galaretka w proszku 60 kg
74 Sok owocowo-warzywny 330ml 900 l
75 Gałka muszkatałowa mielona 0,5 kg
76 Bazylia -zioła 1,5 kg
77 Oregano-zioła 2 kg
78 Lubczyk liść suszony 3 kg
79 Pomidory cięte w puszce 70 kg
80 Sok warzywny 330 ml (pomidorowy, wielowarzywny) 400 l
81 Biszkopty 100 kg
82 Wafle ryżowe 20 kg
83 Krakersy 20 kg
84 Płatki ryżowe błyskawiczne 1 kg
85 Kleik ryżowy (180 g) typu Nestle 1 kg
86 Kaszka kukurydziana 1 kg
87 Sok owocowy 100% 180 l
88 Makaron łazanka 70 kg
89 Natka pietruszki suszona 4 kg
90 Koper suszony 2,5 kg
91 Sucharki bieszczadzkie 5 kg
92 Soczewica czerwona 40 kg
93 Kurkuma mielona 1 kg
94 Kminek mielony 0,5 kg
95 Tymianek suszony 1 kg
96 Rozmaryn suszony 1 kg
97 Imbir mielony 0,5 kg
98 Czosnek granulowany 3 kg
99 Goździki suszone 1 kg
100 Kasza kus-kus sucha 20 kg
101 Kasza jaglana sucha 25 kg
102 Oliwki 2 kg
103 Herbata ekspresowa owocowa typu posti 35 kg
104 Płatki migdałowe 2 kg
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
2
|
| Zalacznik nazwa |
Drób
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Waluta zal |
PLN
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1 Noga z kurczaka-udka 600 kg
2 Udo z kurczaka-ćwiartka tylna (150 - 200 g) 340 kg
3 Filet z kurczaka 430 kg
4 Filet z indyka 80 kg
5 Skrzydełka 210 kg
6 Porcje rosołowe ze skrzydłem 600 kg
7 Wątróbka drobiowa 100 kg
8 Żołądki drobiowe 100 kg
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
3
|
| Zalacznik nazwa |
Jaja
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Waluta zal |
PLN
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1 Jaja M 21 200 szt
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
4
|
| Zalacznik nazwa |
Mrożonki
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Waluta zal |
PLN
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1 Kalafior mrożony 360 kg
2 Mieszanka kompotowa mrożona 1000 kg
3 Fasolka szparagowa mrożona 300 kg
4 Brukselka mrożona 50 kg
5 Szpinak mrożony 240 kg
6 Brokuł mrożony 260 kg
7 Wiśnie bez pestek mrożone 80 kg
8 Truskawki mrożone 225 kg
9 Marchew mrożona kostka 150 kg
10 Bukiet warzyw (kalafior, brokuł, marchew falista) 130 kg
11 Groszek mrożony 100 kg
12 Jagoda mrożona 100 kg
13 Malina mrożona 50 kg
14 Włoszczyzna mrożona paski 70 kg
15 Marchew mrożona młoda cała 110 kg
16 Marchew (duet) mrożona karbowana plastry 90 kg
17 Frytki mrożone 75 kg
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
5
|
| Zalacznik nazwa |
Mięso i wędliny
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Waluta zal |
PLN
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1 Baleron gotowany extra zaw. mięsa min. 80% 45 kg
2 Boczek wędzony rolowany zaw. mięsa min. 80% 35 kg
3 Polędwica sopocka zaw.mięsa min 80% 150 kg
4 Polędwica drobiowa zaw.mięsa min.70% 150 kg
5 Pasztetowa wieprzowa osłonka naturalna 100 kg
6 Filecik złocisty 100 kg
7 Szynkówka drobiowa zaw.mięsa min 60% 125 kg
8 Kiełbasa mortadela (nie mniej niż 30 % mięsa) 90 kg
9 Kiełbasa śląska zaw.mięsa min.70% 140 kg
10 Smakoszki – parówki zaw. mięsa min. 60 % 120 kg
11 Parówki cienkie drobiowe zaw.mięsa min. 60% 120 kg
12 Zwyczajna zaw.mięsa min. 55% 170 kg
13 Kiełbasa żywiecka zaw.mięsa min.60% 120 kg
14 Kaszanka jęczmienna w jelicie naturalnym 190 kg
15 Schab pieczony zaw. mięsa min 60 % 90 kg
16 Mielonka tyrolska zaw.mięsa min.50% 110 kg
17 Salceson włoski 70 kg
18 Kiszka ziemniaczana 120 kg
19 Kiełbasa jałowcowa zaw.mięsa min.80% 55 kg
20 Szynka konserwowa zaw. Mięsa min 70% 180 kg
21 Kiełbasa szynkowa zaw.mięsa min. 70% 110 kg
22 Szynka wieprzowa gotowana zaw. mięsa min. 70% 150 kg
23 Serdelki wieprzowe zaw.mięsa min. 60% 100 kg
24 Kiełbasa biała surowa zaw.mięsa min. 70% 80 kg
25 Kiełbasa biesiadna 40 kg
26 Karkówka b/kości surowa 170 kg
27 Szynka wp.b/k surowa 350 kg
28 Łopatka wp. b/k surowa 900 kg
29 Golonka przód surowa 75 kg
30 Schab b/k surowy 300 kg
31 Żeberka wieprzowe surowe 170 kg
32 Słonina surowa grubsza 30 kg
33 Wątroba wieprzowa 60 kg
34 Nogi wieprzowe 65 kg
35 Boczek surowy 80 kg
36 Wołowina b/k szynka surowa 90 kg
37 Smalec wieprzowy bez dodatków „kostka” 50 kg
38 Boczek faszerowany 20 kg
39 Pasztet rodzinny 150 kg
40 Szynka z beczki wędzona zaw.mięsa min. 80% 80 kg
41 Kiełbasa Tatrzańska 80 kg
42 Podwawelska regionalna zaw.mięsa min.70% 50 kg
43 Szynka drobiowa zaw.mięsa min. 50% 110 kg
44 Pasztet z kurczaka 50 kg
45 Flaki wołowe suche 90 kg
46 Golonka prasowana 90 kg
47 Kiełbaski białe koktajlowe zaw. Mięsa min. 60 % 100 kg
48 Kurczak w galarecie 100 kg
49 Szynka z piersią indyka 150 kg
50 Pieczeń drobiowa 120 kg
51 Salami szlacheckie 20 kg
52 Kabanosy bankietowe 70 kg
53 Serdelki drobiowe 100 kg
54 Kiełbasa toruńska zaw. mięsa min. 55 % 40 kg
55 Kiełbasa krakowska parzona zaw. mięsa min 70% 110 kg
56 Pierś królewska 80 kg
57 Szynka śniadaniowa z indyka 70 kg
58 Polędwica łososiowa 40 kg
59 Szynka delikatesowa 50 kg
60 Polędwica wiśniowa 50 kg
61 Indyk w galarecie z warzywami 90 kg
62 Szynka wieprzowa mielona 100 kg
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
6
|
| Zalacznik nazwa |
Ryby i konserwy rybne
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Waluta zal |
PLN
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1 Makrela wędzona b/ głowy 150 kg
2 Konserwa rybna w pomidorach 130 kg
3 Kostka rybna panierowana z mintaja 140 kg
4 Miruna mrożona filet 250 kg
5 Śledzie filety małosolne, waga netto, bez zalewy 150 kg
6 Tuńczyk w sosie własnym 40 kg
7 Tilapia mrożona b/s filet 320 kg
8 Rolmopsy w zalewie octowej 100 kg
10 Sałatka rybna 155 kg
11 Makrela w oleju 150 kg
12 Pasta rybna 170 kg
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
7
|
| Zalacznik nazwa |
Nabiał
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Waluta zal |
PLN
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1 Mleko 2% UHT w kartonie 1 l 4 500 litr
2 Mleko 2% świeże w kartonie 1 l 4 500 litr
3 Śmietana 18% (kubek 200 - 400 ml) 240 kg
4 Maślanka naturalna 2% 140 kg
5 Ser żółty Gouda zaw.min. tł. 37% 400 kg
6 Ser twarogowy półtłusty krajanka 550 kg
7 Ser topiony krążek (200 g) typu Hochland 220 kg
8 Masło extra zaw. min.tł. 82% 1 450 kg
9 Serek homogenizowany (140 g) różne smaki 320 kg
10 Jogurt owocowy (150 g) różne smaki 360 kg
11 Ser topiony plastry typu Hochland 250 kg
12 Kefir 2% (400 ml) 130 kg
13 Jogurt naturalny 950 kg
14 Ser twarogowy ziarnisty (200 g) 480 kg
15 Serek homogenizowany naturalny (140 g) 70 kg
16 Maślanka owocowa 160 kg
17 Ser feta 10 kg
18 Śmietana kremowa 30 % 20 kg
19 Serek mascarpone 15 kg
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
8
|
| Zalacznik nazwa |
Pieczywo
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Waluta zal |
PLN
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1 Bułka tarta 200 kg
2 Drożdże piekarnicze 22 kg
3 Bułka kajzerka 50g 3 400 szt.
4 Chleb pszenny krojony 500g 5 500 szt.
5 Chleb baltonowski krojony 500g 11 250 szt.
6 Chleb żytni razowy krojony 400g 4 350 szt.
7 Pączki tradycyjne 50g 145 szt
8 Bułka drożdżowa z kruszonką 80 g 300 szt.
9 Bułka słodka 100 g 150 szt.
10 Bułka grahamka 50g 2 000 szt
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
9
|
| Zalacznik nazwa |
Wyroby garmażeryjne gotowe
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Waluta zal |
PLN
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1 Kopytka ze szpinakiem świeże skład: woda, płatki ziemniaczane (100 % ziemniaka), mąka ziemniaczana, mąka pszenna, szpinak 11%, sól, wartość energetyczna w 100 g produktu gotowego – ok. 165 kcal 150 kg
2 Kartacze - pyzy ziemniaczane z mięsem świeże farsz do pyz – ok. 22 % masy wyrobu gotowego, skład:ciasto ziemniaczane:woda, płatki ziemniaczane (100 % ziemniaka), mąka ziemniaczana, mąka pszenna, ziemniaki, skrobia, sól, farsz: łopatka wieprzowa, cebula, pieprz, wartość energetyczna w 100 g wyrobu gotowego – ok. 170 kcal 125 kg
3 Pyzy małe bez mięsa świeże skład:ciasto ziemniaczane:woda, płatki ziemniaczane (100 % ziemniaka), mąka ziemniaczana, mąka pszenna, ziemniaki, skrobia, sól, wartość energetyczna w 100 g wyrobu gotowego – ok. 170 kcal 80 kg
4 Pierogi z twarogiem świeże skład: ciasto pierogowe ok. 53% masy wyrobu gotowego, mąka pszenna, woda sól, farsz twarogowy ok. 42 %masy wyrobu gotowego, twaróg, kasza manna, cukier, skrobia kukurydziana, wartość energetyczna w 100 g wyrobu gotowego ok. 180 kcal, ok 25 sztuk na 1 kg 80 kg
5 Pierogi owocowe (z jabłkiem, z truskawką) świeże skład: mąka pszenna, woda, truskawki/jabłko 30-35 %, kasza manna, cukier, sól, farsz owocowy ok. 28 % masy wyrobu gotowego, ok.25 sztuk na 1kg 120 kg
6 Pierogi ruskie świeże skład: ciasto pierogowe ok. 53% masy wyrobu gotowego, mąka pszenna, woda sól, farsz ruski ok. 42 % masy wyrobu gotowego, woda, płatki ziemniaczane (100 %ziemniaka), twaróg półtłusty, cebula,pieprz, sól, wartość energetyczna w 100 g wyrobu gotowego ok. 160 kcal 120 kg
7 Pierogi z kapustą i grzybami świeże skład: ciasto pierogowe ok. 56% masy wyrobu gotowego, mąka pszenna, mąka tortowa, woda sól, farsz ok. 40 % masy wyrobu gotowego, kapusta kiszona (25 %), pieczarki (7%),cebula, olej roślinny, sól, pieprz, wartość energetyczna w 100 g wyrobu gotowego ok. 160 kcal 50 kg
8 Pierogi z mięsem skład : ciasto pierogowe ok. 54% masy wyrobu gotowego, mąka pszenna, mąka tortowa, woda, sól, farsz mięsny ok. 38% masy wyrobu gotowego, łopatkawieprzowa, cebula,białko sojowe, wartość energetyczna w 100 g produktu gotowego – ok. 190 kcal, ok 25 sztuk na 1 kg 60 kg
9 Pierogi ze szpinakiem świeże skład : ciasto pierogowe ok. 54% masy wyrobu gotowego, mąka pszenna, mąka tortowa, woda, sól, farsz ok. 40% masy wyrobu gotowego, szpinak, czosnek, cebula, pieprz, sól, olej, woda, wartość energetyczna w 100 g produktu gotowego – ok. 180 kcal, ok 25 sztuk na 1 kg, ok. 25 sztuk na 1 kg 50 kg
10 Knedle z owocami ( z truskawkami) świeże skład: woda, truskawka/ jabłko, mąka pszenna, płatki ziemniczane (100 % ziemniaka), cukier 125 kg
11 Uszka z pieczarkami świeże skład : ciasto ok. 62% masy wyrobu gotowego, mąka pszenna,woda, sól, farsz ok. 32% masy wyrobu gotowego, pieczarki (14 %), cebula, kaszka pszenna, olej, sól, pieprz, wartość energetyczna w 100 g produktu gotowego – ok. 170 kcal 25 kg
|
| | |