Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego artykułów ogólnospożywczych

Publication date 2020-12-03
End date 2020-12-14 00:00:00
Instytucja Zakład Karny w Kamińsku
Miejscowość Górowo Iławeckie
Województwo warmińsko-mazurskie
Branża
  • Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych,
  • Cukier i produkty pokrewne,
  • Produkty z ciasta makaronowego,
  • Różne produkty spożywcze i produkty suszone,
  • Wody mineralne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 761528-N-2020
Document type ZP-400
Cpv code 158900003, 159810008, 156000004, 158500001, 158300005
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

CZĘŚĆ 1
1. Cynamon mielony w ilości 40 kg (opakowania do 0,5 kg);
2. Czosnek granulowany w ilości 100 kg, (opakowania do 0,5 kg);
3. Herbata granulowana w ilości 40 kg, (opakowania do 0,2 kg);
4. Kawa zbożowa w ilości 800 kg, (opakowania do 0,5 kg);
5. Kisiel w ilości 400 kg, (opakowania do 0,5 kg);
6. Kwasek cytrynowy w ilości 40 kg, (opakowania do 0,2 kg);
7. Liść laurowy w ilości 70 kg, (opakowania do 0,5 kg);
8. Majeranek w ilości 90 kg, (opakowania do 0,5 kg);
9. Ocet spirytusowy 10 % w ilości 600 l, (opakowania do 0,5 kg);
10. Papryka ostra mielona w ilości 110 kg, (opakowania do 0,5 kg);
11. Pieprz czarny mielony w ilości 110 kg, (opakowania do 0,5 kg);
12. Pieprz ziołowy w ilości 80 kg, (opakowania do 0,5 kg);
13. Przyprawa warzywna typu Vegeta w ilości 80 kg, (opakowania do 0,5 kg);
14. Przyprawa do bigosu w ilości 40 kg, (opakowania do 0,5 kg);
15. Przyprawa do kurczaka w ilości 30 kg, (opakowania do 0,5 kg);
16. Przyprawa do mięs w ilości 50 kg, (opakowania do 0,5 kg);
17. Przyprawa do gulaszu w ilości 40 kg, (opakowania do 0,5 kg);
18. Przyprawa do zup w płynie w ilości 1 800 l, (opakowania do 1l);
19. Syrop owocowy w płynie w ilości 2 500 l, (opakowania 1l lub 5 l);
20. Sól spożywcza w ilości 1 900 kg, (opakowania do 5 kg);
21. Ziele angielskie w ilości 80kg, (opakowania do 0,5 kg);
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości do spożycia od dnia dostawy minimum 8 miesięcy;
2) konsystencja produktów suchych – sypka, nie klejąca się i nie zbrylona;

CZĘŚĆ 2
1. Woda źródlana niegazowana w ilości 5 292 l (opakowania 1,5 l);
2. Woda źródlana gazowana w ilości 5 292 l (opakowania 1,5 l);

Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości do spożycia od dnia dostawy minimum 12 miesięcy;
2) opakowania jednostkowe to butelki plastikowe o pojemności 1,5 l;

CZĘŚĆ 3
1. Kasza gryczana w ilości 2 000 kg;
2. Kasza jęczmienna w ilości 3 800 kg;
3. Kasza manna w ilości 4 500 kg;
4. Płatki owsiane w ilości 2 000 kg;
5. Płatki kukurydziane w ilości 2 000 kg;
6. Otręby pszenne w ilości 20 kg;
7. Mąka pszenna w ilości 3 000 kg;
8. Mąka ziemniaczana w ilości 300 kg;
9. Ryż biały w ilości 6 000 kg;

Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy;
2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych, bez obcych posmaków i zapachów;
3) konsystencja sypka, nie zlepiająca się przy nacisku
4) opakowania jednostkowe dla:
- otręby pszenne, mąka ziemniaczana do 1 kg;
- płatki kukurydziane od 1kg do 15 kg
- kasza gryczana, kasza jęczmienna, kasza manna płatki owsiane, mąka pszenna, ryż do 30 kg

CZĘŚĆ 4
1. Makaron nitki w ilości 4 000 kg;
2. Makaron rurki w ilości 6 000 kg;
3. Makaron świderki w ilości 8 000 kg;

Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy;
2) konsystencja – twarda, dobrze wysuszona, nie pokruszona;
3) opakowania jednostkowe od 5 kg do 20 kg;
4) właściwa wydajność makaronu powinna wynosić: ze 100 g masy suchej wychodzi 250 g – 300 g gotowego do spożycia makaronu

CZĘŚĆ 5
1. Rosół drobiowy w proszku w ilości 800 kg;
2. Rosół wołowy w proszku w ilości 800 kg;
3. Rosół jarzynowy w proszku w ilości 800 kg;
4. Sos sałatkowy w proszku ilości 100 kg;
5. Sos biały w proszku w ilości 500 kg;
6. Sos carbonara w proszku w ilości 600 kg;
7. Sos grzybowy w proszku w ilości 400 kg;
8. Sos myśliwski w proszku w ilości 400 kg;
9. Sos pieczeniowy w proszku w ilości 400 kg;
10. Sos koperkowy w proszku w ilości 400 kg;
11. Zupa bieszczadzka w proszku w ilości 500 kg;
12. Zupa brokułowa w proszku w ilości 500 kg;
13. Zupa szparagowa w proszku w ilości 500 kg;
14. Zupa grzybowa w proszku w ilości 500 kg;
15. Zupa kalafiorowa w proszku w ilości 500 kg;
16. Zupa żurek w proszku w ilości 500 kg;

Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy;
2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych, bez obcych posmaków i zapachów;
3) konsystencja sypka, jednolita, niezbrylona;
4) opakowania jednostkowe od 1 kg do 5 kg;
5) produkty typu instant;

CZĘŚĆ 6
1. Keczup w ilości 2 000 kg;
2. Majonez w ilości 900 kg;
3. Musztarda w ilości 2 000 kg;

Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy;
2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych;
3) opakowania jednostkowe od 1 kg do 5 kg;

CZĘŚĆ 7
1. Granulat sojowy w ilości 300 kg;
2. Kostka sojowa w ilości 300 kg;
3. Kotlet sojowy w ilości 700 kg;

Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy;
2) waga 1 sztuki kotleta sojowego 10 g -20 g;
3) opakowania jednostkowe do 20 kg;

CZĘŚĆ 8
Miód sztuczny płynny w ilości 1 800 kg

Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy
2) opakowania – słoiki jednorazowe bezzwrotne o gramaturze netto od 400 g do 500 g
3) konsystencja płynna;
4) barwa bursztynowa;
5) smak słodki, bez goryczy, zbliżony do miodu naturalnego;

CZĘŚĆ 9
Cukier biały kryształ w ilości 8 500 kg;

Wymagania jakościowe:
1) sypki bez zlepów i grudek;
2) brak obcego zapachu;
3) charakterystyczny słodki smak ;
4) barwa biała do kremowej;
5) opakowania jednostkowe od 1 kg do 25 kg;

Dodatkowe informacje

GuidZP400 363c9ccc-b0b8-4125-8ec8-83b9996b63a8
Biuletyn 761528-N-2020
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny w Kamińsku
Regon 32012400000000
Zamawiajacy adres ulica Kamińsk, ul. Obrońców Westerplatte
Zamawiajacy adres numer domu 1
Zamawiajacy miejscowosc Górowo Iławeckie
Zamawiajacy kod pocztowy 11-220
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo warmińsko-mazurskie
Zamawiajacy telefon 897 617 400,
Zamawiajacy fax 89 761 70 77
Zamawiajacy email zk_kaminsk@sw.gov.pl,
Adres strony url www.zp.sw.gov.pl www.platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 3
Dostep dokumentow zamowienia www.zp.sw.gov.pl www.platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn
Zamieszczona bedzie specyfikacja www.zp.sw.gov.pl www.platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn
Nazwa nadana zamowieniu Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego artykułów ogólnospożywczych
Numer referencyjny DKW.2232.19.2020
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu CZĘŚĆ 1 1. Cynamon mielony w ilości 40 kg (opakowania do 0,5 kg); 2. Czosnek granulowany w ilości 100 kg, (opakowania do 0,5 kg); 3. Herbata granulowana w ilości 40 kg, (opakowania do 0,2 kg); 4. Kawa zbożowa w ilości 800 kg, (opakowania do 0,5 kg); 5. Kisiel w ilości 400 kg, (opakowania do 0,5 kg); 6. Kwasek cytrynowy w ilości 40 kg, (opakowania do 0,2 kg); 7. Liść laurowy w ilości 70 kg, (opakowania do 0,5 kg); 8. Majeranek w ilości 90 kg, (opakowania do 0,5 kg); 9. Ocet spirytusowy 10 % w ilości 600 l, (opakowania do 0,5 kg); 10. Papryka ostra mielona w ilości 110 kg, (opakowania do 0,5 kg); 11. Pieprz czarny mielony w ilości 110 kg, (opakowania do 0,5 kg); 12. Pieprz ziołowy w ilości 80 kg, (opakowania do 0,5 kg); 13. Przyprawa warzywna typu Vegeta w ilości 80 kg, (opakowania do 0,5 kg); 14. Przyprawa do bigosu w ilości 40 kg, (opakowania do 0,5 kg); 15. Przyprawa do kurczaka w ilości 30 kg, (opakowania do 0,5 kg); 16. Przyprawa do mięs w ilości 50 kg, (opakowania do 0,5 kg); 17. Przyprawa do gulaszu w ilości 40 kg, (opakowania do 0,5 kg); 18. Przyprawa do zup w płynie w ilości 1 800 l, (opakowania do 1l); 19. Syrop owocowy w płynie w ilości 2 500 l, (opakowania 1l lub 5 l); 20. Sól spożywcza w ilości 1 900 kg, (opakowania do 5 kg); 21. Ziele angielskie w ilości 80kg, (opakowania do 0,5 kg); Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości do spożycia od dnia dostawy minimum 8 miesięcy; 2) konsystencja produktów suchych – sypka, nie klejąca się i nie zbrylona; CZĘŚĆ 2 1. Woda źródlana niegazowana w ilości 5 292 l (opakowania 1,5 l); 2. Woda źródlana gazowana w ilości 5 292 l (opakowania 1,5 l); Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości do spożycia od dnia dostawy minimum 12 miesięcy; 2) opakowania jednostkowe to butelki plastikowe o pojemności 1,5 l; CZĘŚĆ 3 1. Kasza gryczana w ilości 2 000 kg; 2. Kasza jęczmienna w ilości 3 800 kg; 3. Kasza manna w ilości 4 500 kg; 4. Płatki owsiane w ilości 2 000 kg; 5. Płatki kukurydziane w ilości 2 000 kg; 6. Otręby pszenne w ilości 20 kg; 7. Mąka pszenna w ilości 3 000 kg; 8. Mąka ziemniaczana w ilości 300 kg; 9. Ryż biały w ilości 6 000 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy; 2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych, bez obcych posmaków i zapachów; 3) konsystencja sypka, nie zlepiająca się przy nacisku 4) opakowania jednostkowe dla: - otręby pszenne, mąka ziemniaczana do 1 kg; - płatki kukurydziane od 1kg do 15 kg - kasza gryczana, kasza jęczmienna, kasza manna płatki owsiane, mąka pszenna, ryż do 30 kg CZĘŚĆ 4 1. Makaron nitki w ilości 4 000 kg; 2. Makaron rurki w ilości 6 000 kg; 3. Makaron świderki w ilości 8 000 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy; 2) konsystencja – twarda, dobrze wysuszona, nie pokruszona; 3) opakowania jednostkowe od 5 kg do 20 kg; 4) właściwa wydajność makaronu powinna wynosić: ze 100 g masy suchej wychodzi 250 g – 300 g gotowego do spożycia makaronu CZĘŚĆ 5 1. Rosół drobiowy w proszku w ilości 800 kg; 2. Rosół wołowy w proszku w ilości 800 kg; 3. Rosół jarzynowy w proszku w ilości 800 kg; 4. Sos sałatkowy w proszku ilości 100 kg; 5. Sos biały w proszku w ilości 500 kg; 6. Sos carbonara w proszku w ilości 600 kg; 7. Sos grzybowy w proszku w ilości 400 kg; 8. Sos myśliwski w proszku w ilości 400 kg; 9. Sos pieczeniowy w proszku w ilości 400 kg; 10. Sos koperkowy w proszku w ilości 400 kg; 11. Zupa bieszczadzka w proszku w ilości 500 kg; 12. Zupa brokułowa w proszku w ilości 500 kg; 13. Zupa szparagowa w proszku w ilości 500 kg; 14. Zupa grzybowa w proszku w ilości 500 kg; 15. Zupa kalafiorowa w proszku w ilości 500 kg; 16. Zupa żurek w proszku w ilości 500 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy; 2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych, bez obcych posmaków i zapachów; 3) konsystencja sypka, jednolita, niezbrylona; 4) opakowania jednostkowe od 1 kg do 5 kg; 5) produkty typu instant; CZĘŚĆ 6 1. Keczup w ilości 2 000 kg; 2. Majonez w ilości 900 kg; 3. Musztarda w ilości 2 000 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy; 2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych; 3) opakowania jednostkowe od 1 kg do 5 kg; CZĘŚĆ 7 1. Granulat sojowy w ilości 300 kg; 2. Kostka sojowa w ilości 300 kg; 3. Kotlet sojowy w ilości 700 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy; 2) waga 1 sztuki kotleta sojowego 10 g -20 g; 3) opakowania jednostkowe do 20 kg; CZĘŚĆ 8 Miód sztuczny płynny w ilości 1 800 kg Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy 2) opakowania – słoiki jednorazowe bezzwrotne o gramaturze netto od 400 g do 500 g 3) konsystencja płynna; 4) barwa bursztynowa; 5) smak słodki, bez goryczy, zbliżony do miodu naturalnego; CZĘŚĆ 9 Cukier biały kryształ w ilości 8 500 kg; Wymagania jakościowe: 1) sypki bez zlepów i grudek; 2) brak obcego zapachu; 3) charakterystyczny słodki smak ; 4) barwa biała do kremowej; 5) opakowania jednostkowe od 1 kg do 25 kg;
Cpv glowny przedmiot 15890000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data rozpoczecia 2021-03-24T00:00:00+01:00
Okreslenie warunkow Zmawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zmawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zmawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku.
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Art 24 ust 5 pkt 2 1
Art 24 ust 5 pkt 3 1
Art 24 ust 5 pkt 4 1
Art 24 ust 5 pkt 5 1
Art 24 ust 5 pkt 6 1
Art 24 ust 5 pkt 7 1
Art 24 ust 5 pkt 8 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy PZP.
Inne dokumenty niewymienione 1. Formularz ofertowy cenowej Wykonawcy - załącznik nr 1 do SIWZ. 2. Dokumenty potwierdzające uprawnienie osób podpisujących ofertę (np. oryginał pełnomocnictwa lub kopia notarialnie poświadczona), o ile nie wynikają z przepisów prawa lub innych dokumentów rejestrowych. 3. W celu wykazania braku podstaw do wykluczenia z postępowania o udzielenie zamówienia Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia informacji na stronie internetowej Zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy, przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy. Wraz ze złożeniem oświadczenia wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. W przypadku składania oferty wspólnej ww. dokument składa każdy z wykonawców składających ofertę wspólną lub upoważniony przez mocodawcę pełnomocnik. Oświadczenie stanowi Załącznik nr 3 do SIWZ.
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Zmiany zostały określone we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 4. Podczas obowiązywania umowy ceny są stałe, mogą ulec zmianie jedynie w wymienionych poniżej przypadkach: 1) w przypadku urzędowej zmiany stawki podatku VAT – w celu dostosowania do aktualnie obowiązującej stawki – bez zmiany wartości netto produktów objętych zmianą jednak nie wcześniej niż po dacie rozpoczęcia jej obowiązywania. Zmiana umowy w tym zakresie może być wprowadzona tylko na wniosek Wykonawcy. Jednocześnie Wykonawca zobowiązuje się do przedstawienia Zamawiającemu podstawy prawnej do podwyższenia lub obniżenia cen towarów np.: rozporządzenie, obwieszczenie, ustawa lub innej podstawy do zmiany cen – zmiany umowy. 2) w przypadku obniżenia cen producenta lub zastosowania promocyjnej obniżki cen.
IV 4 4 data 2020-12-14T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 09:00
IV 4 5 okres 30

Attchment

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa PRZYPRAWY I INNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15890000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-03-24T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Cynamon mielony w ilości 40 kg (opakowania do 0,5 kg); 2. Czosnek granulowany w ilości 100 kg, (opakowania do 0,5 kg); 3. Herbata granulowana w ilości 40 kg, (opakowania do 0,2 kg); 4. Kawa zbożowa w ilości 800 kg, (opakowania do 0,5 kg); 5. Kisiel w ilości 400 kg, (opakowania do 0,5 kg); 6. Kwasek cytrynowy w ilości 40 kg, (opakowania do 0,2 kg); 7. Liść laurowy w ilości 70 kg, (opakowania do 0,5 kg); 8. Majeranek w ilości 90 kg, (opakowania do 0,5 kg); 9. Ocet spirytusowy 10 % w ilości 600 l, (opakowania do 0,5 kg); 10. Papryka ostra mielona w ilości 110 kg, (opakowania do 0,5 kg); 11. Pieprz czarny mielony w ilości 110 kg, (opakowania do 0,5 kg); 12. Pieprz ziołowy w ilości 80 kg, (opakowania do 0,5 kg); 13. Przyprawa warzywna typu Vegeta w ilości 80 kg, (opakowania do 0,5 kg); 14. Przyprawa do bigosu w ilości 40 kg, (opakowania do 0,5 kg); 15. Przyprawa do kurczaka w ilości 30 kg, (opakowania do 0,5 kg); 16. Przyprawa do mięs w ilości 50 kg, (opakowania do 0,5 kg); 17. Przyprawa do gulaszu w ilości 40 kg, (opakowania do 0,5 kg); 18. Przyprawa do zup w płynie w ilości 1 800 l, (opakowania do 1l); 19. Syrop owocowy w płynie w ilości 2 500 l, (opakowania 1l lub 5 l); 20. Sól spożywcza w ilości 1 900 kg, (opakowania do 5 kg); 21. Ziele angielskie w ilości 80kg, (opakowania do 0,5 kg); Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości do spożycia od dnia dostawy minimum 8 miesięcy; 2) konsystencja produktów suchych – sypka, nie klejąca się i nie zbrylona;
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa WODA
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15981000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-03-24T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Woda źródlana niegazowana w ilości 5 292 l (opakowania 1,5 l); 2. Woda źródlana gazowana w ilości 5 292 l (opakowania 1,5 l); Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości do spożycia od dnia dostawy minimum 12 miesięcy; 2) opakowania jednostkowe to butelki plastikowe o pojemności 1,5 l;
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa PRODUKTY SYPKIE
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15600000-4
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-03-24T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Kasza gryczana w ilości 2 000 kg; 2. Kasza jęczmienna w ilości 3 800 kg; 3. Kasza manna w ilości 4 500 kg; 4. Płatki owsiane w ilości 2 000 kg; 5. Płatki kukurydziane w ilości 2 000 kg; 6. Otręby pszenne w ilości 20 kg; 7. Mąka pszenna w ilości 3 000 kg; 8. Mąka ziemniaczana w ilości 300 kg; 9. Ryż biały w ilości 6 000 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy; 2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych, bez obcych posmaków i zapachów; 3) konsystencja sypka, nie zlepiająca się przy nacisku 4) opakowania jednostkowe dla: - otręby pszenne, mąka ziemniaczana do 1 kg; - płatki kukurydziane od 1kg do 15 kg - kasza gryczana, kasza jęczmienna, kasza manna płatki owsiane, mąka pszenna, ryż do 30 kg
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa MAKARONY
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15850000-1
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-03-24T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Makaron nitki w ilości 4 000 kg; 2. Makaron rurki w ilości 6 000 kg; 3. Makaron świderki w ilości 8 000 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy; 2) konsystencja – twarda, dobrze wysuszona, nie pokruszona; 3) opakowania jednostkowe od 5 kg do 20 kg; 4) właściwa wydajność makaronu powinna wynosić: ze 100 g masy suchej wychodzi 250 g – 300 g gotowego do spożycia makaronu
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa ROSOŁY, SOSY, ZUPY
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15890000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-03-24T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Rosół drobiowy w proszku w ilości 800 kg; 2. Rosół wołowy w proszku w ilości 800 kg; 3. Rosół jarzynowy w proszku w ilości 800 kg; 4. Sos sałatkowy w proszku ilości 100 kg; 5. Sos biały w proszku w ilości 500 kg; 6. Sos carbonara w proszku w ilości 600 kg; 7. Sos grzybowy w proszku w ilości 400 kg; 8. Sos myśliwski w proszku w ilości 400 kg; 9. Sos pieczeniowy w proszku w ilości 400 kg; 10. Sos koperkowy w proszku w ilości 400 kg; 11. Zupa bieszczadzka w proszku w ilości 500 kg; 12. Zupa brokułowa w proszku w ilości 500 kg; 13. Zupa szparagowa w proszku w ilości 500 kg; 14. Zupa grzybowa w proszku w ilości 500 kg; 15. Zupa kalafiorowa w proszku w ilości 500 kg; 16. Zupa żurek w proszku w ilości 500 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy; 2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych, bez obcych posmaków i zapachów; 3) konsystencja sypka, jednolita, niezbrylona; 4) opakowania jednostkowe od 1 kg do 5 kg; 5) produkty typu instant;
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa KECZUP, MAJONEZ, MUSZTARDA
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15890000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-03-24T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Keczup w ilości 2 000 kg; 2. Majonez w ilości 900 kg; 3. Musztarda w ilości 2 000 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy; 2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych; 3) opakowania jednostkowe od 1 kg do 5 kg;
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa PRODUKTY SOJOWE
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15890000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-03-24T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis 1. Granulat sojowy w ilości 300 kg; 2. Kostka sojowa w ilości 300 kg; 3. Kotlet sojowy w ilości 700 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy; 2) waga 1 sztuki kotleta sojowego 10 g -20 g; 3) opakowania jednostkowe do 20 kg;
  
Zalacznik czesc nr 8
Zalacznik nazwa MIÓD
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15830000-5
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-03-24T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Miód sztuczny płynny w ilości 1 800 kg Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy 2) opakowania – słoiki jednorazowe bezzwrotne o gramaturze netto od 400 g do 500 g 3) konsystencja płynna; 4) barwa bursztynowa; 5) smak słodki, bez goryczy, zbliżony do miodu naturalnego;
  
Zalacznik czesc nr 9
Zalacznik nazwa CUKIER
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15830000-5
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data rozpoczecia 2021-03-24T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Cukier biały kryształ w ilości 8 500 kg; Wymagania jakościowe: 1) sypki bez zlepów i grudek; 2) brak obcego zapachu; 3) charakterystyczny słodki smak ; 4) barwa biała do kremowej; 5) opakowania jednostkowe od 1 kg do 25 kg;
  

Criterion

Kryteria CENA
Znaczenie 100,00
  

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)