Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego artykułów ogólnospożywczych
Publication date | 2020-12-03 |
End date | 2020-12-14 00:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny w Kamińsku |
Miejscowość | Górowo Iławeckie |
Województwo | warmińsko-mazurskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 761528-N-2020 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158900003, 159810008, 156000004, 158500001, 158300005 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
CZĘŚĆ 1 1. Cynamon mielony w ilości 40 kg (opakowania do 0,5 kg); 2. Czosnek granulowany w ilości 100 kg, (opakowania do 0,5 kg); 3. Herbata granulowana w ilości 40 kg, (opakowania do 0,2 kg); 4. Kawa zbożowa w ilości 800 kg, (opakowania do 0,5 kg); 5. Kisiel w ilości 400 kg, (opakowania do 0,5 kg); 6. Kwasek cytrynowy w ilości 40 kg, (opakowania do 0,2 kg); 7. Liść laurowy w ilości 70 kg, (opakowania do 0,5 kg); 8. Majeranek w ilości 90 kg, (opakowania do 0,5 kg); 9. Ocet spirytusowy 10 % w ilości 600 l, (opakowania do 0,5 kg); 10. Papryka ostra mielona w ilości 110 kg, (opakowania do 0,5 kg); 11. Pieprz czarny mielony w ilości 110 kg, (opakowania do 0,5 kg); 12. Pieprz ziołowy w ilości 80 kg, (opakowania do 0,5 kg); 13. Przyprawa warzywna typu Vegeta w ilości 80 kg, (opakowania do 0,5 kg); 14. Przyprawa do bigosu w ilości 40 kg, (opakowania do 0,5 kg); 15. Przyprawa do kurczaka w ilości 30 kg, (opakowania do 0,5 kg); 16. Przyprawa do mięs w ilości 50 kg, (opakowania do 0,5 kg); 17. Przyprawa do gulaszu w ilości 40 kg, (opakowania do 0,5 kg); 18. Przyprawa do zup w płynie w ilości 1 800 l, (opakowania do 1l); 19. Syrop owocowy w płynie w ilości 2 500 l, (opakowania 1l lub 5 l); 20. Sól spożywcza w ilości 1 900 kg, (opakowania do 5 kg); 21. Ziele angielskie w ilości 80kg, (opakowania do 0,5 kg); Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości do spożycia od dnia dostawy minimum 8 miesięcy; 2) konsystencja produktów suchych – sypka, nie klejąca się i nie zbrylona; CZĘŚĆ 2 1. Woda źródlana niegazowana w ilości 5 292 l (opakowania 1,5 l); 2. Woda źródlana gazowana w ilości 5 292 l (opakowania 1,5 l); Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości do spożycia od dnia dostawy minimum 12 miesięcy; 2) opakowania jednostkowe to butelki plastikowe o pojemności 1,5 l; CZĘŚĆ 3 1. Kasza gryczana w ilości 2 000 kg; 2. Kasza jęczmienna w ilości 3 800 kg; 3. Kasza manna w ilości 4 500 kg; 4. Płatki owsiane w ilości 2 000 kg; 5. Płatki kukurydziane w ilości 2 000 kg; 6. Otręby pszenne w ilości 20 kg; 7. Mąka pszenna w ilości 3 000 kg; 8. Mąka ziemniaczana w ilości 300 kg; 9. Ryż biały w ilości 6 000 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy; 2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych, bez obcych posmaków i zapachów; 3) konsystencja sypka, nie zlepiająca się przy nacisku 4) opakowania jednostkowe dla: - otręby pszenne, mąka ziemniaczana do 1 kg; - płatki kukurydziane od 1kg do 15 kg - kasza gryczana, kasza jęczmienna, kasza manna płatki owsiane, mąka pszenna, ryż do 30 kg CZĘŚĆ 4 1. Makaron nitki w ilości 4 000 kg; 2. Makaron rurki w ilości 6 000 kg; 3. Makaron świderki w ilości 8 000 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy; 2) konsystencja – twarda, dobrze wysuszona, nie pokruszona; 3) opakowania jednostkowe od 5 kg do 20 kg; 4) właściwa wydajność makaronu powinna wynosić: ze 100 g masy suchej wychodzi 250 g – 300 g gotowego do spożycia makaronu CZĘŚĆ 5 1. Rosół drobiowy w proszku w ilości 800 kg; 2. Rosół wołowy w proszku w ilości 800 kg; 3. Rosół jarzynowy w proszku w ilości 800 kg; 4. Sos sałatkowy w proszku ilości 100 kg; 5. Sos biały w proszku w ilości 500 kg; 6. Sos carbonara w proszku w ilości 600 kg; 7. Sos grzybowy w proszku w ilości 400 kg; 8. Sos myśliwski w proszku w ilości 400 kg; 9. Sos pieczeniowy w proszku w ilości 400 kg; 10. Sos koperkowy w proszku w ilości 400 kg; 11. Zupa bieszczadzka w proszku w ilości 500 kg; 12. Zupa brokułowa w proszku w ilości 500 kg; 13. Zupa szparagowa w proszku w ilości 500 kg; 14. Zupa grzybowa w proszku w ilości 500 kg; 15. Zupa kalafiorowa w proszku w ilości 500 kg; 16. Zupa żurek w proszku w ilości 500 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy; 2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych, bez obcych posmaków i zapachów; 3) konsystencja sypka, jednolita, niezbrylona; 4) opakowania jednostkowe od 1 kg do 5 kg; 5) produkty typu instant; CZĘŚĆ 6 1. Keczup w ilości 2 000 kg; 2. Majonez w ilości 900 kg; 3. Musztarda w ilości 2 000 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy; 2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych; 3) opakowania jednostkowe od 1 kg do 5 kg; CZĘŚĆ 7 1. Granulat sojowy w ilości 300 kg; 2. Kostka sojowa w ilości 300 kg; 3. Kotlet sojowy w ilości 700 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy; 2) waga 1 sztuki kotleta sojowego 10 g -20 g; 3) opakowania jednostkowe do 20 kg; CZĘŚĆ 8 Miód sztuczny płynny w ilości 1 800 kg Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy 2) opakowania – słoiki jednorazowe bezzwrotne o gramaturze netto od 400 g do 500 g 3) konsystencja płynna; 4) barwa bursztynowa; 5) smak słodki, bez goryczy, zbliżony do miodu naturalnego; CZĘŚĆ 9 Cukier biały kryształ w ilości 8 500 kg; Wymagania jakościowe: 1) sypki bez zlepów i grudek; 2) brak obcego zapachu; 3) charakterystyczny słodki smak ; 4) barwa biała do kremowej; 5) opakowania jednostkowe od 1 kg do 25 kg; |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | 363c9ccc-b0b8-4125-8ec8-83b9996b63a8 |
Biuletyn | 761528-N-2020 |
Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny w Kamińsku |
Regon | 32012400000000 |
Zamawiajacy adres ulica | Kamińsk, ul. Obrońców Westerplatte |
Zamawiajacy adres numer domu | 1 |
Zamawiajacy miejscowosc | Górowo Iławeckie |
Zamawiajacy kod pocztowy | 11-220 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | warmińsko-mazurskie |
Zamawiajacy telefon | 897 617 400, |
Zamawiajacy fax | 89 761 70 77 |
Zamawiajacy email | zk_kaminsk@sw.gov.pl, |
Adres strony url | www.zp.sw.gov.pl www.platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn |
Zamieszczanie obowiazkowe | 1 |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Rodzaj zamawiajacego | 3 |
Dostep dokumentow zamowienia | www.zp.sw.gov.pl www.platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.zp.sw.gov.pl www.platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn |
Nazwa nadana zamowieniu | Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego artykułów ogólnospożywczych |
Numer referencyjny | DKW.2232.19.2020 |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Czy podzielone na czesci | 1 |
Okreslenie przedmiotu | CZĘŚĆ 1 1. Cynamon mielony w ilości 40 kg (opakowania do 0,5 kg); 2. Czosnek granulowany w ilości 100 kg, (opakowania do 0,5 kg); 3. Herbata granulowana w ilości 40 kg, (opakowania do 0,2 kg); 4. Kawa zbożowa w ilości 800 kg, (opakowania do 0,5 kg); 5. Kisiel w ilości 400 kg, (opakowania do 0,5 kg); 6. Kwasek cytrynowy w ilości 40 kg, (opakowania do 0,2 kg); 7. Liść laurowy w ilości 70 kg, (opakowania do 0,5 kg); 8. Majeranek w ilości 90 kg, (opakowania do 0,5 kg); 9. Ocet spirytusowy 10 % w ilości 600 l, (opakowania do 0,5 kg); 10. Papryka ostra mielona w ilości 110 kg, (opakowania do 0,5 kg); 11. Pieprz czarny mielony w ilości 110 kg, (opakowania do 0,5 kg); 12. Pieprz ziołowy w ilości 80 kg, (opakowania do 0,5 kg); 13. Przyprawa warzywna typu Vegeta w ilości 80 kg, (opakowania do 0,5 kg); 14. Przyprawa do bigosu w ilości 40 kg, (opakowania do 0,5 kg); 15. Przyprawa do kurczaka w ilości 30 kg, (opakowania do 0,5 kg); 16. Przyprawa do mięs w ilości 50 kg, (opakowania do 0,5 kg); 17. Przyprawa do gulaszu w ilości 40 kg, (opakowania do 0,5 kg); 18. Przyprawa do zup w płynie w ilości 1 800 l, (opakowania do 1l); 19. Syrop owocowy w płynie w ilości 2 500 l, (opakowania 1l lub 5 l); 20. Sól spożywcza w ilości 1 900 kg, (opakowania do 5 kg); 21. Ziele angielskie w ilości 80kg, (opakowania do 0,5 kg); Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości do spożycia od dnia dostawy minimum 8 miesięcy; 2) konsystencja produktów suchych – sypka, nie klejąca się i nie zbrylona; CZĘŚĆ 2 1. Woda źródlana niegazowana w ilości 5 292 l (opakowania 1,5 l); 2. Woda źródlana gazowana w ilości 5 292 l (opakowania 1,5 l); Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości do spożycia od dnia dostawy minimum 12 miesięcy; 2) opakowania jednostkowe to butelki plastikowe o pojemności 1,5 l; CZĘŚĆ 3 1. Kasza gryczana w ilości 2 000 kg; 2. Kasza jęczmienna w ilości 3 800 kg; 3. Kasza manna w ilości 4 500 kg; 4. Płatki owsiane w ilości 2 000 kg; 5. Płatki kukurydziane w ilości 2 000 kg; 6. Otręby pszenne w ilości 20 kg; 7. Mąka pszenna w ilości 3 000 kg; 8. Mąka ziemniaczana w ilości 300 kg; 9. Ryż biały w ilości 6 000 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy; 2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych, bez obcych posmaków i zapachów; 3) konsystencja sypka, nie zlepiająca się przy nacisku 4) opakowania jednostkowe dla: - otręby pszenne, mąka ziemniaczana do 1 kg; - płatki kukurydziane od 1kg do 15 kg - kasza gryczana, kasza jęczmienna, kasza manna płatki owsiane, mąka pszenna, ryż do 30 kg CZĘŚĆ 4 1. Makaron nitki w ilości 4 000 kg; 2. Makaron rurki w ilości 6 000 kg; 3. Makaron świderki w ilości 8 000 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy; 2) konsystencja – twarda, dobrze wysuszona, nie pokruszona; 3) opakowania jednostkowe od 5 kg do 20 kg; 4) właściwa wydajność makaronu powinna wynosić: ze 100 g masy suchej wychodzi 250 g – 300 g gotowego do spożycia makaronu CZĘŚĆ 5 1. Rosół drobiowy w proszku w ilości 800 kg; 2. Rosół wołowy w proszku w ilości 800 kg; 3. Rosół jarzynowy w proszku w ilości 800 kg; 4. Sos sałatkowy w proszku ilości 100 kg; 5. Sos biały w proszku w ilości 500 kg; 6. Sos carbonara w proszku w ilości 600 kg; 7. Sos grzybowy w proszku w ilości 400 kg; 8. Sos myśliwski w proszku w ilości 400 kg; 9. Sos pieczeniowy w proszku w ilości 400 kg; 10. Sos koperkowy w proszku w ilości 400 kg; 11. Zupa bieszczadzka w proszku w ilości 500 kg; 12. Zupa brokułowa w proszku w ilości 500 kg; 13. Zupa szparagowa w proszku w ilości 500 kg; 14. Zupa grzybowa w proszku w ilości 500 kg; 15. Zupa kalafiorowa w proszku w ilości 500 kg; 16. Zupa żurek w proszku w ilości 500 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy; 2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych, bez obcych posmaków i zapachów; 3) konsystencja sypka, jednolita, niezbrylona; 4) opakowania jednostkowe od 1 kg do 5 kg; 5) produkty typu instant; CZĘŚĆ 6 1. Keczup w ilości 2 000 kg; 2. Majonez w ilości 900 kg; 3. Musztarda w ilości 2 000 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy; 2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych; 3) opakowania jednostkowe od 1 kg do 5 kg; CZĘŚĆ 7 1. Granulat sojowy w ilości 300 kg; 2. Kostka sojowa w ilości 300 kg; 3. Kotlet sojowy w ilości 700 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy; 2) waga 1 sztuki kotleta sojowego 10 g -20 g; 3) opakowania jednostkowe do 20 kg; CZĘŚĆ 8 Miód sztuczny płynny w ilości 1 800 kg Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy 2) opakowania – słoiki jednorazowe bezzwrotne o gramaturze netto od 400 g do 500 g 3) konsystencja płynna; 4) barwa bursztynowa; 5) smak słodki, bez goryczy, zbliżony do miodu naturalnego; CZĘŚĆ 9 Cukier biały kryształ w ilości 8 500 kg; Wymagania jakościowe: 1) sypki bez zlepów i grudek; 2) brak obcego zapachu; 3) charakterystyczny słodki smak ; 4) barwa biała do kremowej; 5) opakowania jednostkowe od 1 kg do 25 kg; |
Cpv glowny przedmiot | 15890000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data rozpoczecia | 2021-03-24T00:00:00+01:00 |
Okreslenie warunkow | Zmawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zmawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zmawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku. |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 2 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 3 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 4 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 5 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 6 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 7 | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 8 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy PZP. |
Inne dokumenty niewymienione | 1. Formularz ofertowy cenowej Wykonawcy - załącznik nr 1 do SIWZ. 2. Dokumenty potwierdzające uprawnienie osób podpisujących ofertę (np. oryginał pełnomocnictwa lub kopia notarialnie poświadczona), o ile nie wynikają z przepisów prawa lub innych dokumentów rejestrowych. 3. W celu wykazania braku podstaw do wykluczenia z postępowania o udzielenie zamówienia Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia informacji na stronie internetowej Zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy, przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy. Wraz ze złożeniem oświadczenia wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. W przypadku składania oferty wspólnej ww. dokument składa każdy z wykonawców składających ofertę wspólną lub upoważniony przez mocodawcę pełnomocnik. Oświadczenie stanowi Załącznik nr 3 do SIWZ. |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
Zmiana umowy | 1 |
Zmiana umowy tekst | Zmiany zostały określone we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 4. Podczas obowiązywania umowy ceny są stałe, mogą ulec zmianie jedynie w wymienionych poniżej przypadkach: 1) w przypadku urzędowej zmiany stawki podatku VAT – w celu dostosowania do aktualnie obowiązującej stawki – bez zmiany wartości netto produktów objętych zmianą jednak nie wcześniej niż po dacie rozpoczęcia jej obowiązywania. Zmiana umowy w tym zakresie może być wprowadzona tylko na wniosek Wykonawcy. Jednocześnie Wykonawca zobowiązuje się do przedstawienia Zamawiającemu podstawy prawnej do podwyższenia lub obniżenia cen towarów np.: rozporządzenie, obwieszczenie, ustawa lub innej podstawy do zmiany cen – zmiany umowy. 2) w przypadku obniżenia cen producenta lub zastosowania promocyjnej obniżki cen. |
IV 4 4 data | 2020-12-14T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 09:00 |
IV 4 5 okres | 30 |
Attchment
Zalacznik czesc nr | 1 |
Zalacznik nazwa | PRZYPRAWY I INNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15890000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2021-03-24T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Cynamon mielony w ilości 40 kg (opakowania do 0,5 kg); 2. Czosnek granulowany w ilości 100 kg, (opakowania do 0,5 kg); 3. Herbata granulowana w ilości 40 kg, (opakowania do 0,2 kg); 4. Kawa zbożowa w ilości 800 kg, (opakowania do 0,5 kg); 5. Kisiel w ilości 400 kg, (opakowania do 0,5 kg); 6. Kwasek cytrynowy w ilości 40 kg, (opakowania do 0,2 kg); 7. Liść laurowy w ilości 70 kg, (opakowania do 0,5 kg); 8. Majeranek w ilości 90 kg, (opakowania do 0,5 kg); 9. Ocet spirytusowy 10 % w ilości 600 l, (opakowania do 0,5 kg); 10. Papryka ostra mielona w ilości 110 kg, (opakowania do 0,5 kg); 11. Pieprz czarny mielony w ilości 110 kg, (opakowania do 0,5 kg); 12. Pieprz ziołowy w ilości 80 kg, (opakowania do 0,5 kg); 13. Przyprawa warzywna typu Vegeta w ilości 80 kg, (opakowania do 0,5 kg); 14. Przyprawa do bigosu w ilości 40 kg, (opakowania do 0,5 kg); 15. Przyprawa do kurczaka w ilości 30 kg, (opakowania do 0,5 kg); 16. Przyprawa do mięs w ilości 50 kg, (opakowania do 0,5 kg); 17. Przyprawa do gulaszu w ilości 40 kg, (opakowania do 0,5 kg); 18. Przyprawa do zup w płynie w ilości 1 800 l, (opakowania do 1l); 19. Syrop owocowy w płynie w ilości 2 500 l, (opakowania 1l lub 5 l); 20. Sól spożywcza w ilości 1 900 kg, (opakowania do 5 kg); 21. Ziele angielskie w ilości 80kg, (opakowania do 0,5 kg); Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości do spożycia od dnia dostawy minimum 8 miesięcy; 2) konsystencja produktów suchych – sypka, nie klejąca się i nie zbrylona; |
Zalacznik czesc nr | 2 |
Zalacznik nazwa | WODA |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15981000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2021-03-24T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Woda źródlana niegazowana w ilości 5 292 l (opakowania 1,5 l); 2. Woda źródlana gazowana w ilości 5 292 l (opakowania 1,5 l); Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości do spożycia od dnia dostawy minimum 12 miesięcy; 2) opakowania jednostkowe to butelki plastikowe o pojemności 1,5 l; |
Zalacznik czesc nr | 3 |
Zalacznik nazwa | PRODUKTY SYPKIE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15600000-4 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2021-03-24T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Kasza gryczana w ilości 2 000 kg; 2. Kasza jęczmienna w ilości 3 800 kg; 3. Kasza manna w ilości 4 500 kg; 4. Płatki owsiane w ilości 2 000 kg; 5. Płatki kukurydziane w ilości 2 000 kg; 6. Otręby pszenne w ilości 20 kg; 7. Mąka pszenna w ilości 3 000 kg; 8. Mąka ziemniaczana w ilości 300 kg; 9. Ryż biały w ilości 6 000 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy; 2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych, bez obcych posmaków i zapachów; 3) konsystencja sypka, nie zlepiająca się przy nacisku 4) opakowania jednostkowe dla: - otręby pszenne, mąka ziemniaczana do 1 kg; - płatki kukurydziane od 1kg do 15 kg - kasza gryczana, kasza jęczmienna, kasza manna płatki owsiane, mąka pszenna, ryż do 30 kg |
Zalacznik czesc nr | 4 |
Zalacznik nazwa | MAKARONY |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15850000-1 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2021-03-24T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Makaron nitki w ilości 4 000 kg; 2. Makaron rurki w ilości 6 000 kg; 3. Makaron świderki w ilości 8 000 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy; 2) konsystencja – twarda, dobrze wysuszona, nie pokruszona; 3) opakowania jednostkowe od 5 kg do 20 kg; 4) właściwa wydajność makaronu powinna wynosić: ze 100 g masy suchej wychodzi 250 g – 300 g gotowego do spożycia makaronu |
Zalacznik czesc nr | 5 |
Zalacznik nazwa | ROSOŁY, SOSY, ZUPY |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15890000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2021-03-24T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Rosół drobiowy w proszku w ilości 800 kg; 2. Rosół wołowy w proszku w ilości 800 kg; 3. Rosół jarzynowy w proszku w ilości 800 kg; 4. Sos sałatkowy w proszku ilości 100 kg; 5. Sos biały w proszku w ilości 500 kg; 6. Sos carbonara w proszku w ilości 600 kg; 7. Sos grzybowy w proszku w ilości 400 kg; 8. Sos myśliwski w proszku w ilości 400 kg; 9. Sos pieczeniowy w proszku w ilości 400 kg; 10. Sos koperkowy w proszku w ilości 400 kg; 11. Zupa bieszczadzka w proszku w ilości 500 kg; 12. Zupa brokułowa w proszku w ilości 500 kg; 13. Zupa szparagowa w proszku w ilości 500 kg; 14. Zupa grzybowa w proszku w ilości 500 kg; 15. Zupa kalafiorowa w proszku w ilości 500 kg; 16. Zupa żurek w proszku w ilości 500 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy; 2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych, bez obcych posmaków i zapachów; 3) konsystencja sypka, jednolita, niezbrylona; 4) opakowania jednostkowe od 1 kg do 5 kg; 5) produkty typu instant; |
Zalacznik czesc nr | 6 |
Zalacznik nazwa | KECZUP, MAJONEZ, MUSZTARDA |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15890000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2021-03-24T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Keczup w ilości 2 000 kg; 2. Majonez w ilości 900 kg; 3. Musztarda w ilości 2 000 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy; 2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych; 3) opakowania jednostkowe od 1 kg do 5 kg; |
Zalacznik czesc nr | 7 |
Zalacznik nazwa | PRODUKTY SOJOWE |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15890000-3 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2021-03-24T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | 1. Granulat sojowy w ilości 300 kg; 2. Kostka sojowa w ilości 300 kg; 3. Kotlet sojowy w ilości 700 kg; Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy; 2) waga 1 sztuki kotleta sojowego 10 g -20 g; 3) opakowania jednostkowe do 20 kg; |
Zalacznik czesc nr | 8 |
Zalacznik nazwa | MIÓD |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15830000-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2021-03-24T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Miód sztuczny płynny w ilości 1 800 kg Wymagania jakościowe: 1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy 2) opakowania – słoiki jednorazowe bezzwrotne o gramaturze netto od 400 g do 500 g 3) konsystencja płynna; 4) barwa bursztynowa; 5) smak słodki, bez goryczy, zbliżony do miodu naturalnego; |
Zalacznik czesc nr | 9 |
Zalacznik nazwa | CUKIER |
Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15830000-5 |
Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 |
Zalacznik data rozpoczecia | 2021-03-24T00:00:00+01:00 |
Zalacznik krotki opis | Cukier biały kryształ w ilości 8 500 kg; Wymagania jakościowe: 1) sypki bez zlepów i grudek; 2) brak obcego zapachu; 3) charakterystyczny słodki smak ; 4) barwa biała do kremowej; 5) opakowania jednostkowe od 1 kg do 25 kg; |
Criterion
Kryteria | CENA |
Znaczenie | 100,00 |