CZĘŚĆ 1
1. Cynamon mielony w ilości 40 kg (opakowania do 0,5 kg);
2. Czosnek granulowany w ilości 100 kg, (opakowania do 0,5 kg);
3. Herbata granulowana w ilości 40 kg, (opakowania do 0,2 kg);
4. Kawa zbożowa w ilości 800 kg, (opakowania do 0,5 kg);
5. Kisiel w ilości 400 kg, (opakowania do 0,5 kg);
6. Kwasek cytrynowy w ilości 40 kg, (opakowania do 0,2 kg);
7. Liść laurowy w ilości 70 kg, (opakowania do 0,5 kg);
8. Majeranek w ilości 90 kg, (opakowania do 0,5 kg);
9. Ocet spirytusowy 10 % w ilości 600 l, (opakowania do 0,5 kg);
10. Papryka ostra mielona w ilości 110 kg, (opakowania do 0,5 kg);
11. Pieprz czarny mielony w ilości 110 kg, (opakowania do 0,5 kg);
12. Pieprz ziołowy w ilości 80 kg, (opakowania do 0,5 kg);
13. Przyprawa warzywna typu Vegeta w ilości 80 kg, (opakowania do 0,5 kg);
14. Przyprawa do bigosu w ilości 40 kg, (opakowania do 0,5 kg);
15. Przyprawa do kurczaka w ilości 30 kg, (opakowania do 0,5 kg);
16. Przyprawa do mięs w ilości 50 kg, (opakowania do 0,5 kg);
17. Przyprawa do gulaszu w ilości 40 kg, (opakowania do 0,5 kg);
18. Przyprawa do zup w płynie w ilości 1 800 l, (opakowania do 1l);
19. Syrop owocowy w płynie w ilości 2 500 l, (opakowania 1l lub 5 l);
20. Sól spożywcza w ilości 1 900 kg, (opakowania do 5 kg);
21. Ziele angielskie w ilości 80kg, (opakowania do 0,5 kg);
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości do spożycia od dnia dostawy minimum 8 miesięcy;
2) konsystencja produktów suchych – sypka, nie klejąca się i nie zbrylona;
CZĘŚĆ 2
1. Woda źródlana niegazowana w ilości 5 292 l (opakowania 1,5 l);
2. Woda źródlana gazowana w ilości 5 292 l (opakowania 1,5 l);
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości do spożycia od dnia dostawy minimum 12 miesięcy;
2) opakowania jednostkowe to butelki plastikowe o pojemności 1,5 l;
CZĘŚĆ 3
1. Kasza gryczana w ilości 2 000 kg;
2. Kasza jęczmienna w ilości 3 800 kg;
3. Kasza manna w ilości 4 500 kg;
4. Płatki owsiane w ilości 2 000 kg;
5. Płatki kukurydziane w ilości 2 000 kg;
6. Otręby pszenne w ilości 20 kg;
7. Mąka pszenna w ilości 3 000 kg;
8. Mąka ziemniaczana w ilości 300 kg;
9. Ryż biały w ilości 6 000 kg;
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy;
2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych, bez obcych posmaków i zapachów;
3) konsystencja sypka, nie zlepiająca się przy nacisku
4) opakowania jednostkowe dla:
- otręby pszenne, mąka ziemniaczana do 1 kg;
- płatki kukurydziane od 1kg do 15 kg
- kasza gryczana, kasza jęczmienna, kasza manna płatki owsiane, mąka pszenna, ryż do 30 kg
CZĘŚĆ 4
1. Makaron nitki w ilości 4 000 kg;
2. Makaron rurki w ilości 6 000 kg;
3. Makaron świderki w ilości 8 000 kg;
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy;
2) konsystencja – twarda, dobrze wysuszona, nie pokruszona;
3) opakowania jednostkowe od 5 kg do 20 kg;
4) właściwa wydajność makaronu powinna wynosić: ze 100 g masy suchej wychodzi 250 g – 300 g gotowego do spożycia makaronu
CZĘŚĆ 5
1. Rosół drobiowy w proszku w ilości 800 kg;
2. Rosół wołowy w proszku w ilości 800 kg;
3. Rosół jarzynowy w proszku w ilości 800 kg;
4. Sos sałatkowy w proszku ilości 100 kg;
5. Sos biały w proszku w ilości 500 kg;
6. Sos carbonara w proszku w ilości 600 kg;
7. Sos grzybowy w proszku w ilości 400 kg;
8. Sos myśliwski w proszku w ilości 400 kg;
9. Sos pieczeniowy w proszku w ilości 400 kg;
10. Sos koperkowy w proszku w ilości 400 kg;
11. Zupa bieszczadzka w proszku w ilości 500 kg;
12. Zupa brokułowa w proszku w ilości 500 kg;
13. Zupa szparagowa w proszku w ilości 500 kg;
14. Zupa grzybowa w proszku w ilości 500 kg;
15. Zupa kalafiorowa w proszku w ilości 500 kg;
16. Zupa żurek w proszku w ilości 500 kg;
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy;
2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych, bez obcych posmaków i zapachów;
3) konsystencja sypka, jednolita, niezbrylona;
4) opakowania jednostkowe od 1 kg do 5 kg;
5) produkty typu instant;
CZĘŚĆ 6
1. Keczup w ilości 2 000 kg;
2. Majonez w ilości 900 kg;
3. Musztarda w ilości 2 000 kg;
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy;
2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych;
3) opakowania jednostkowe od 1 kg do 5 kg;
CZĘŚĆ 7
1. Granulat sojowy w ilości 300 kg;
2. Kostka sojowa w ilości 300 kg;
3. Kotlet sojowy w ilości 700 kg;
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy;
2) waga 1 sztuki kotleta sojowego 10 g -20 g;
3) opakowania jednostkowe do 20 kg;
CZĘŚĆ 8
Miód sztuczny płynny w ilości 1 800 kg
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy
2) opakowania – słoiki jednorazowe bezzwrotne o gramaturze netto od 400 g do 500 g
3) konsystencja płynna;
4) barwa bursztynowa;
5) smak słodki, bez goryczy, zbliżony do miodu naturalnego;
CZĘŚĆ 9
Cukier biały kryształ w ilości 8 500 kg;
Wymagania jakościowe:
1) sypki bez zlepów i grudek;
2) brak obcego zapachu;
3) charakterystyczny słodki smak ;
4) barwa biała do kremowej;
5) opakowania jednostkowe od 1 kg do 25 kg;
|
GuidZP400 |
363c9ccc-b0b8-4125-8ec8-83b9996b63a8
|
Biuletyn |
761528-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Zakład Karny w Kamińsku
|
Regon |
32012400000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
Kamińsk, ul. Obrońców Westerplatte
|
Zamawiajacy adres numer domu |
1
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Górowo Iławeckie
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
11-220
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
warmińsko-mazurskie
|
Zamawiajacy telefon |
897 617 400,
|
Zamawiajacy fax |
89 761 70 77
|
Zamawiajacy email |
zk_kaminsk@sw.gov.pl,
|
Adres strony url |
www.zp.sw.gov.pl www.platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
3
|
Dostep dokumentow zamowienia |
www.zp.sw.gov.pl www.platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.zp.sw.gov.pl www.platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Sukcesywne dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego artykułów ogólnospożywczych
|
Numer referencyjny |
DKW.2232.19.2020
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
CZĘŚĆ 1
1. Cynamon mielony w ilości 40 kg (opakowania do 0,5 kg);
2. Czosnek granulowany w ilości 100 kg, (opakowania do 0,5 kg);
3. Herbata granulowana w ilości 40 kg, (opakowania do 0,2 kg);
4. Kawa zbożowa w ilości 800 kg, (opakowania do 0,5 kg);
5. Kisiel w ilości 400 kg, (opakowania do 0,5 kg);
6. Kwasek cytrynowy w ilości 40 kg, (opakowania do 0,2 kg);
7. Liść laurowy w ilości 70 kg, (opakowania do 0,5 kg);
8. Majeranek w ilości 90 kg, (opakowania do 0,5 kg);
9. Ocet spirytusowy 10 % w ilości 600 l, (opakowania do 0,5 kg);
10. Papryka ostra mielona w ilości 110 kg, (opakowania do 0,5 kg);
11. Pieprz czarny mielony w ilości 110 kg, (opakowania do 0,5 kg);
12. Pieprz ziołowy w ilości 80 kg, (opakowania do 0,5 kg);
13. Przyprawa warzywna typu Vegeta w ilości 80 kg, (opakowania do 0,5 kg);
14. Przyprawa do bigosu w ilości 40 kg, (opakowania do 0,5 kg);
15. Przyprawa do kurczaka w ilości 30 kg, (opakowania do 0,5 kg);
16. Przyprawa do mięs w ilości 50 kg, (opakowania do 0,5 kg);
17. Przyprawa do gulaszu w ilości 40 kg, (opakowania do 0,5 kg);
18. Przyprawa do zup w płynie w ilości 1 800 l, (opakowania do 1l);
19. Syrop owocowy w płynie w ilości 2 500 l, (opakowania 1l lub 5 l);
20. Sól spożywcza w ilości 1 900 kg, (opakowania do 5 kg);
21. Ziele angielskie w ilości 80kg, (opakowania do 0,5 kg);
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości do spożycia od dnia dostawy minimum 8 miesięcy;
2) konsystencja produktów suchych – sypka, nie klejąca się i nie zbrylona;
CZĘŚĆ 2
1. Woda źródlana niegazowana w ilości 5 292 l (opakowania 1,5 l);
2. Woda źródlana gazowana w ilości 5 292 l (opakowania 1,5 l);
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości do spożycia od dnia dostawy minimum 12 miesięcy;
2) opakowania jednostkowe to butelki plastikowe o pojemności 1,5 l;
CZĘŚĆ 3
1. Kasza gryczana w ilości 2 000 kg;
2. Kasza jęczmienna w ilości 3 800 kg;
3. Kasza manna w ilości 4 500 kg;
4. Płatki owsiane w ilości 2 000 kg;
5. Płatki kukurydziane w ilości 2 000 kg;
6. Otręby pszenne w ilości 20 kg;
7. Mąka pszenna w ilości 3 000 kg;
8. Mąka ziemniaczana w ilości 300 kg;
9. Ryż biały w ilości 6 000 kg;
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy;
2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych, bez obcych posmaków i zapachów;
3) konsystencja sypka, nie zlepiająca się przy nacisku
4) opakowania jednostkowe dla:
- otręby pszenne, mąka ziemniaczana do 1 kg;
- płatki kukurydziane od 1kg do 15 kg
- kasza gryczana, kasza jęczmienna, kasza manna płatki owsiane, mąka pszenna, ryż do 30 kg
CZĘŚĆ 4
1. Makaron nitki w ilości 4 000 kg;
2. Makaron rurki w ilości 6 000 kg;
3. Makaron świderki w ilości 8 000 kg;
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy;
2) konsystencja – twarda, dobrze wysuszona, nie pokruszona;
3) opakowania jednostkowe od 5 kg do 20 kg;
4) właściwa wydajność makaronu powinna wynosić: ze 100 g masy suchej wychodzi 250 g – 300 g gotowego do spożycia makaronu
CZĘŚĆ 5
1. Rosół drobiowy w proszku w ilości 800 kg;
2. Rosół wołowy w proszku w ilości 800 kg;
3. Rosół jarzynowy w proszku w ilości 800 kg;
4. Sos sałatkowy w proszku ilości 100 kg;
5. Sos biały w proszku w ilości 500 kg;
6. Sos carbonara w proszku w ilości 600 kg;
7. Sos grzybowy w proszku w ilości 400 kg;
8. Sos myśliwski w proszku w ilości 400 kg;
9. Sos pieczeniowy w proszku w ilości 400 kg;
10. Sos koperkowy w proszku w ilości 400 kg;
11. Zupa bieszczadzka w proszku w ilości 500 kg;
12. Zupa brokułowa w proszku w ilości 500 kg;
13. Zupa szparagowa w proszku w ilości 500 kg;
14. Zupa grzybowa w proszku w ilości 500 kg;
15. Zupa kalafiorowa w proszku w ilości 500 kg;
16. Zupa żurek w proszku w ilości 500 kg;
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy;
2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych, bez obcych posmaków i zapachów;
3) konsystencja sypka, jednolita, niezbrylona;
4) opakowania jednostkowe od 1 kg do 5 kg;
5) produkty typu instant;
CZĘŚĆ 6
1. Keczup w ilości 2 000 kg;
2. Majonez w ilości 900 kg;
3. Musztarda w ilości 2 000 kg;
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy;
2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych;
3) opakowania jednostkowe od 1 kg do 5 kg;
CZĘŚĆ 7
1. Granulat sojowy w ilości 300 kg;
2. Kostka sojowa w ilości 300 kg;
3. Kotlet sojowy w ilości 700 kg;
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy;
2) waga 1 sztuki kotleta sojowego 10 g -20 g;
3) opakowania jednostkowe do 20 kg;
CZĘŚĆ 8
Miód sztuczny płynny w ilości 1 800 kg
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy
2) opakowania – słoiki jednorazowe bezzwrotne o gramaturze netto od 400 g do 500 g
3) konsystencja płynna;
4) barwa bursztynowa;
5) smak słodki, bez goryczy, zbliżony do miodu naturalnego;
CZĘŚĆ 9
Cukier biały kryształ w ilości 8 500 kg;
Wymagania jakościowe:
1) sypki bez zlepów i grudek;
2) brak obcego zapachu;
3) charakterystyczny słodki smak ;
4) barwa biała do kremowej;
5) opakowania jednostkowe od 1 kg do 25 kg;
|
Cpv glowny przedmiot |
15890000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data rozpoczecia |
2021-03-24T00:00:00+01:00
|
Okreslenie warunkow |
Zmawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zmawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zmawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku.
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 2 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 3 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 4 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 5 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 6 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 7 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 8 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy PZP.
|
Inne dokumenty niewymienione |
1. Formularz ofertowy cenowej Wykonawcy - załącznik nr 1 do SIWZ. 2. Dokumenty potwierdzające uprawnienie osób podpisujących ofertę (np. oryginał pełnomocnictwa lub kopia notarialnie poświadczona), o ile nie wynikają z przepisów prawa lub innych dokumentów rejestrowych. 3. W celu wykazania braku podstaw do wykluczenia z postępowania o udzielenie zamówienia Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia informacji na stronie internetowej Zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy, przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy. Wraz ze złożeniem oświadczenia wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. W przypadku składania oferty wspólnej ww. dokument składa każdy z wykonawców składających ofertę wspólną lub upoważniony przez mocodawcę pełnomocnik. Oświadczenie stanowi Załącznik nr 3 do SIWZ.
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Zmiany zostały określone we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 4. Podczas obowiązywania umowy ceny są stałe, mogą ulec zmianie jedynie w wymienionych poniżej przypadkach: 1) w przypadku urzędowej zmiany stawki podatku VAT – w celu dostosowania do aktualnie obowiązującej stawki – bez zmiany wartości netto produktów objętych zmianą jednak nie wcześniej niż po dacie rozpoczęcia jej obowiązywania. Zmiana umowy w tym zakresie może być wprowadzona tylko na wniosek Wykonawcy. Jednocześnie Wykonawca zobowiązuje się do przedstawienia Zamawiającemu podstawy prawnej do podwyższenia lub obniżenia cen towarów np.: rozporządzenie, obwieszczenie, ustawa lub innej podstawy do zmiany cen – zmiany umowy. 2) w przypadku obniżenia cen producenta lub zastosowania promocyjnej obniżki cen.
|
IV 4 4 data |
2020-12-14T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
09:00
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
PRZYPRAWY I INNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15890000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-03-24T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1. Cynamon mielony w ilości 40 kg (opakowania do 0,5 kg);
2. Czosnek granulowany w ilości 100 kg, (opakowania do 0,5 kg);
3. Herbata granulowana w ilości 40 kg, (opakowania do 0,2 kg);
4. Kawa zbożowa w ilości 800 kg, (opakowania do 0,5 kg);
5. Kisiel w ilości 400 kg, (opakowania do 0,5 kg);
6. Kwasek cytrynowy w ilości 40 kg, (opakowania do 0,2 kg);
7. Liść laurowy w ilości 70 kg, (opakowania do 0,5 kg);
8. Majeranek w ilości 90 kg, (opakowania do 0,5 kg);
9. Ocet spirytusowy 10 % w ilości 600 l, (opakowania do 0,5 kg);
10. Papryka ostra mielona w ilości 110 kg, (opakowania do 0,5 kg);
11. Pieprz czarny mielony w ilości 110 kg, (opakowania do 0,5 kg);
12. Pieprz ziołowy w ilości 80 kg, (opakowania do 0,5 kg);
13. Przyprawa warzywna typu Vegeta w ilości 80 kg, (opakowania do 0,5 kg);
14. Przyprawa do bigosu w ilości 40 kg, (opakowania do 0,5 kg);
15. Przyprawa do kurczaka w ilości 30 kg, (opakowania do 0,5 kg);
16. Przyprawa do mięs w ilości 50 kg, (opakowania do 0,5 kg);
17. Przyprawa do gulaszu w ilości 40 kg, (opakowania do 0,5 kg);
18. Przyprawa do zup w płynie w ilości 1 800 l, (opakowania do 1l);
19. Syrop owocowy w płynie w ilości 2 500 l, (opakowania 1l lub 5 l);
20. Sól spożywcza w ilości 1 900 kg, (opakowania do 5 kg);
21. Ziele angielskie w ilości 80kg, (opakowania do 0,5 kg);
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości do spożycia od dnia dostawy minimum 8 miesięcy;
2) konsystencja produktów suchych – sypka, nie klejąca się i nie zbrylona;
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
WODA
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15981000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-03-24T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1. Woda źródlana niegazowana w ilości 5 292 l (opakowania 1,5 l);
2. Woda źródlana gazowana w ilości 5 292 l (opakowania 1,5 l);
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości do spożycia od dnia dostawy minimum 12 miesięcy;
2) opakowania jednostkowe to butelki plastikowe o pojemności 1,5 l;
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
PRODUKTY SYPKIE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15600000-4
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-03-24T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1. Kasza gryczana w ilości 2 000 kg;
2. Kasza jęczmienna w ilości 3 800 kg;
3. Kasza manna w ilości 4 500 kg;
4. Płatki owsiane w ilości 2 000 kg;
5. Płatki kukurydziane w ilości 2 000 kg;
6. Otręby pszenne w ilości 20 kg;
7. Mąka pszenna w ilości 3 000 kg;
8. Mąka ziemniaczana w ilości 300 kg;
9. Ryż biały w ilości 6 000 kg;
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy;
2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych, bez obcych posmaków i zapachów;
3) konsystencja sypka, nie zlepiająca się przy nacisku
4) opakowania jednostkowe dla:
- otręby pszenne, mąka ziemniaczana do 1 kg;
- płatki kukurydziane od 1kg do 15 kg
- kasza gryczana, kasza jęczmienna, kasza manna płatki owsiane, mąka pszenna, ryż do 30 kg
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
MAKARONY
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15850000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-03-24T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1. Makaron nitki w ilości 4 000 kg;
2. Makaron rurki w ilości 6 000 kg;
3. Makaron świderki w ilości 8 000 kg;
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy;
2) konsystencja – twarda, dobrze wysuszona, nie pokruszona;
3) opakowania jednostkowe od 5 kg do 20 kg;
4) właściwa wydajność makaronu powinna wynosić: ze 100 g masy suchej wychodzi 250 g – 300 g gotowego do spożycia makaronu
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
ROSOŁY, SOSY, ZUPY
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15890000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-03-24T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1. Rosół drobiowy w proszku w ilości 800 kg;
2. Rosół wołowy w proszku w ilości 800 kg;
3. Rosół jarzynowy w proszku w ilości 800 kg;
4. Sos sałatkowy w proszku ilości 100 kg;
5. Sos biały w proszku w ilości 500 kg;
6. Sos carbonara w proszku w ilości 600 kg;
7. Sos grzybowy w proszku w ilości 400 kg;
8. Sos myśliwski w proszku w ilości 400 kg;
9. Sos pieczeniowy w proszku w ilości 400 kg;
10. Sos koperkowy w proszku w ilości 400 kg;
11. Zupa bieszczadzka w proszku w ilości 500 kg;
12. Zupa brokułowa w proszku w ilości 500 kg;
13. Zupa szparagowa w proszku w ilości 500 kg;
14. Zupa grzybowa w proszku w ilości 500 kg;
15. Zupa kalafiorowa w proszku w ilości 500 kg;
16. Zupa żurek w proszku w ilości 500 kg;
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy;
2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych, bez obcych posmaków i zapachów;
3) konsystencja sypka, jednolita, niezbrylona;
4) opakowania jednostkowe od 1 kg do 5 kg;
5) produkty typu instant;
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
KECZUP, MAJONEZ, MUSZTARDA
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15890000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-03-24T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1. Keczup w ilości 2 000 kg;
2. Majonez w ilości 900 kg;
3. Musztarda w ilości 2 000 kg;
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 6 miesięcy;
2) smak i zapach charakterystyczny dla tego typu produktów spożywczych;
3) opakowania jednostkowe od 1 kg do 5 kg;
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
PRODUKTY SOJOWE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15890000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-03-24T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
1. Granulat sojowy w ilości 300 kg;
2. Kostka sojowa w ilości 300 kg;
3. Kotlet sojowy w ilości 700 kg;
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy;
2) waga 1 sztuki kotleta sojowego 10 g -20 g;
3) opakowania jednostkowe do 20 kg;
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
MIÓD
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15830000-5
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-03-24T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Miód sztuczny płynny w ilości 1 800 kg
Wymagania jakościowe:
1) data minimalnej trwałości od dnia dostawy minimum 12 miesięcy
2) opakowania – słoiki jednorazowe bezzwrotne o gramaturze netto od 400 g do 500 g
3) konsystencja płynna;
4) barwa bursztynowa;
5) smak słodki, bez goryczy, zbliżony do miodu naturalnego;
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
CUKIER
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15830000-5
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2021-03-24T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Cukier biały kryształ w ilości 8 500 kg;
Wymagania jakościowe:
1) sypki bez zlepów i grudek;
2) brak obcego zapachu;
3) charakterystyczny słodki smak ;
4) barwa biała do kremowej;
5) opakowania jednostkowe od 1 kg do 25 kg;
|
| |