Dostawa mięsa i wędlin
Publication date | 2020-12-09 |
End date | 2020-12-17 00:00:00 |
Instytucja | Zespół Placówek Oświatowych w Wielgiem |
Miejscowość | Wielgie |
Województwo | kujawsko-pomorskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 764620-N-2020 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
3.1. Przedmiotem zamówienia jest: Dostawa mięsa i wędlin wg asortymentu i w ilościach wyszczególnionych w załączniku B do SIWZ. Zamówienie obejmuje sukcesywne dostawy mięsa i wędlin według zamówień składanych przez Zamawiającego do magazynu żywności w siedzibie Zamawiającego, w okresie od dnia 01.01.2021 do 31.12.2021. Miejsce realizacji dostaw, czyli siedziba Zamawiającego nie może być w odległości większej niż 30 km od siedziby Wykonawcy. Dostawy odbywać się będą od poniedziałku do piątku w godzinach między 7:00 a 8:00 rano, na podstawie zamówień telefonicznych składanych w dniu poprzednim. Dostarczane mięso i wędliny muszą być świeże, nie mrożone, wyprodukowane i dostarczone zgodnie z wymogami SANEPIDU i systemu HACCAP. Każdy dostarczony asortyment musi być opatrzony datą przydatności do spożycia. Wykonawca musi posiadać wszelkie przewidziane prawem dokumenty weterynaryjne na pochodzenie i ubój zwierząt, które zostały wykorzystane do przygotowania asortymentu dostawy i udostępnić je na żądanie Zamawiającego lub służb do tego uprawnionych. W przypadku 2 nieterminowych dostaw z winy Wykonawcy lub dwukrotnego dostarczenia przez Wykonawcę towaru złej jakości, Zamawiający rozwiąże umowę dostawy ze skutkiem natychmiastowym z winy wykonawcy, a Wykonawcy nie będą przysługiwać z tego tytułu żadne roszczenia. Przedmiot zamówienia przedstawiony w ofercie winien być zgodny z Polskimi Normami. 3.2. Dostawa mięsa i wędlin wg asortymentu wyszczególnionego w załączniku B do SIWZ, jaka zostanie faktycznie zakupiona, będzie zależała od potrzeb Zamawiającego, które mogą wynikać ze zmiany ilości żywionych osób lub różnorodności jadłospisu, czego nie można przewidzieć w chwili przygotowania oferty. 3.3. Wykonawcy nie przysługuje roszczenie z tytułu zakupienia mniejszych ilości innych niż podane w załączniku B do SIWZ. 3.4. Nie dopuszcza się możliwości składania ofert wariantowych ani częściowych. |
Dodatkowe informacje
GuidZP400 | d8803327-de20-498b-9a91-55dcfe33671e |
Biuletyn | 764620-N-2020 |
Zamawiajacy nazwa | Zespół Placówek Oświatowych w Wielgiem |
Regon | 91092308000000 |
Zamawiajacy adres ulica | ul. Szkolna |
Zamawiajacy adres numer domu | 5 |
Zamawiajacy miejscowosc | Wielgie |
Zamawiajacy kod pocztowy | 87-603 |
Zamawiajacy panstwo | Polska |
Zamawiajacy wojewodztwo | kujawsko-pomorskie |
Zamawiajacy telefon | 542 897 122 |
Zamawiajacy email | Zpowiel@poczta.fm |
Adres strony url | zpowiel.biposwiata.pl |
Ogloszenie dotyczy | 1 |
Czy finansowane z unii | 2 |
Czy ubiegac zaklady pracy | 2 |
Minimalny procent zatrudnienia | 0% |
Czy przeprowadza centralny zamawiajacy | 1 |
Rodzaj zamawiajacego | 9 |
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | zpowiel.biposwiata.pl |
Wymagane przeslanie ofert inny | Tak papierowy |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zespół Placówek oświatowych w Wielgiem, ul. Szkolna 5, 87-603 Wielgie |
Nazwa nadana zamowieniu | Dostawa mięsa i wędlin |
Rodzaj zamowienia | 1 |
Okreslenie przedmiotu | 3.1. Przedmiotem zamówienia jest: Dostawa mięsa i wędlin wg asortymentu i w ilościach wyszczególnionych w załączniku B do SIWZ. Zamówienie obejmuje sukcesywne dostawy mięsa i wędlin według zamówień składanych przez Zamawiającego do magazynu żywności w siedzibie Zamawiającego, w okresie od dnia 01.01.2021 do 31.12.2021. Miejsce realizacji dostaw, czyli siedziba Zamawiającego nie może być w odległości większej niż 30 km od siedziby Wykonawcy. Dostawy odbywać się będą od poniedziałku do piątku w godzinach między 7:00 a 8:00 rano, na podstawie zamówień telefonicznych składanych w dniu poprzednim. Dostarczane mięso i wędliny muszą być świeże, nie mrożone, wyprodukowane i dostarczone zgodnie z wymogami SANEPIDU i systemu HACCAP. Każdy dostarczony asortyment musi być opatrzony datą przydatności do spożycia. Wykonawca musi posiadać wszelkie przewidziane prawem dokumenty weterynaryjne na pochodzenie i ubój zwierząt, które zostały wykorzystane do przygotowania asortymentu dostawy i udostępnić je na żądanie Zamawiającego lub służb do tego uprawnionych. W przypadku 2 nieterminowych dostaw z winy Wykonawcy lub dwukrotnego dostarczenia przez Wykonawcę towaru złej jakości, Zamawiający rozwiąże umowę dostawy ze skutkiem natychmiastowym z winy wykonawcy, a Wykonawcy nie będą przysługiwać z tego tytułu żadne roszczenia. Przedmiot zamówienia przedstawiony w ofercie winien być zgodny z Polskimi Normami. 3.2. Dostawa mięsa i wędlin wg asortymentu wyszczególnionego w załączniku B do SIWZ, jaka zostanie faktycznie zakupiona, będzie zależała od potrzeb Zamawiającego, które mogą wynikać ze zmiany ilości żywionych osób lub różnorodności jadłospisu, czego nie można przewidzieć w chwili przygotowania oferty. 3.3. Wykonawcy nie przysługuje roszczenie z tytułu zakupienia mniejszych ilości innych niż podane w załączniku B do SIWZ. 3.4. Nie dopuszcza się możliwości składania ofert wariantowych ani częściowych. |
Cpv glowny przedmiot | 15000000-8 |
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 |
Data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | 1 |
Art 24 ust 5 pkt 1 | 1 |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 |
Wykaz dokumentow zaswiadczen | Oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia |
Zastosowanie procedury pzp | 1 |
IV 4 4 data | 2020-12-17T00:00:00+01:00 |
IV 4 4 godzina | 10:00 |
IV 4 5 okres | 30 |
Criterion
Kryteria | cena |
Znaczenie | 100,00 |