GuidZP400 |
64883d88-af74-418f-83b2-14a2908db48c
|
Biuletyn |
772213-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Specjalistyczny Psychiatryczny Zespół Opieki Zdrowotnej
|
Regon |
00000000000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Kościuszki
|
Zamawiajacy adres numer domu |
18
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Jarosław
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
37-500
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
podkarpackie
|
Zamawiajacy telefon |
016 621-47-02
|
Zamawiajacy email |
spzoz_jaroslaw@poczta.onet.pl
|
Adres strony url |
www.spzoz.jaroslaw.pl
|
Adres strony internetowej |
www.spzoz.jaroslaw.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
Dostep dokumentow zamowienia |
www.spzoz.jaroslaw.pl
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.spzoz.jaroslaw.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
Oferty przesyłane pisemnie, pocztą
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Specjalistyczny Psychiatryczny Zespół Opieki Zdrowotnej ul. Kościuszki 18 37-500 Jarosław
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb kuchni szpitalnej
|
Numer referencyjny |
03/ZP/2021
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Zadanie nr 1 karkówka b/k 720 kg. łopatka wieprzowa b/k 5400 kg. schab b/k 1800 kg. szynka wieprzowa b/k 1200 kg. łopatka wołowa b/k 240 kg. flaki wołowe gotowane krojone. 240 kg. serca wieprzowe 240 kg. wątroba wieprzowa 240 kg. słonina bez skóry 240 kg. boczek wędzony b/ż 480 kg. kaszanka pieczona 1200 kg. kiełbasa krakowska parzona 1200 kg. kiełbasa podlaska/ regionalna 3000 kg. kiełbasa szynkowa extra 1200 kg. kiełbasa wiejska (mocno wędzona) 720 kg. kiełbasa zwyczajna 2400 kg. parówki delikatesowe 720 kg. pasztet domowy pieczony 480 kg. pasztetowa 480 kg. pieczeń rzymska (cesarska) 1200 kg. lencz 480 kg. polędwica sopocka 600 kg. salceson 720 kg. kiełbasa parówkowa 720 kg. baleron 720 kg. szynka konserwowa 720 kg. szynka staropolska 720 kg. Zadanie nr 2 filet świeży z kurczaka / surowy 1200 kg. kurczak świeży cały / surowy 1440 kg. polędwica drobiowa (kanadyjska) 480 kg. porcja rosołowa - kości drobiowe 960 kg. szynka z piersi kurczaka 600 kg. udko bez grzbietu z kurczaka 3840 kg. serca drobiowe -z kurczaka. wątroba drobiowa -z kurczaka 240 kg. żołądki drobiowe -z kurczaka 240 kg.
|
Cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Okres w miesiacach |
12
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy. W celu potwierdzenia, że oferowany przedmiot zamówienia spełnia wymagania Zamawiającego: Formularz szczegółowego opisu zamówienia - Załącznik nr 6 do SIWZ
|
Inne dokumenty niewymienione |
Do oferty należy dołączyć następujące dokumenty: 1) Wypełniony i podpisany przez osoby upoważnione do reprezentowania wykonawcy formularz oferty, sporządzony według wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ 2) Wypełniony i podpisany przez osoby upoważnione do reprezentowania wykonawcy Formularz cenowy, sporządzony według wzoru stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ. 3) Próbki. Pełnomocnictwo do reprezentowania wszystkich wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, ewentualnie umowa o współdziałaniu, z której będzie wynikać przedmiotowe pełnomocnictwo. Pełnomocnik może być ustanowiony do reprezentowania Wykonawców w postępowaniu albo do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy. Pełnomocnictwo winno być załączone w formie oryginału lub notarialnie poświadczonej kopii. 6) Dokumenty, z których wynika prawo do podpisania oferty (oryginał lub kopia potwierdzona za zgodność z oryginałem przez notariusza) względnie do podpisania innych dokumentów składanych wraz z ofertą, chyba, że Zamawiający może je uzyskać w szczególności za pomocą bezpłatnych i ogólnodostępnych baz danych, w szczególności rejestrów publicznych w rozumieniu ustawy z dnia 17 lutego 2005 r. o informatyzacji działalności podmiotów realizujących zadania publiczne (Dz.U. z 20114 poz 1114 oraz z 2016 poz 352), a wykonawca wskazał to wraz ze złożeniem oferty, o ile prawo do ich podpisania nie wynika z dokumentów złożonych wraz z ofertą.
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
1. Strony ustalają, że dopuszczalna jest zmiana terminu realizacji dostaw:
− jeżeli uzasadnione to będzie okolicznościami leżącymi po stronie Zamawiającego,
w szczególności sytuacją finansową, zdolnościami płatniczymi lub warunkami organizacyjnymi,
− jeżeli uzasadnione to będzie okolicznościami, które nie były możliwe do przewidzenia w chwili zawarcia Umowy, za którą żadna ze stron nie ponosi odpowiedzialności
|
IV 4 4 data |
2021-01-28T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
12:00
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
dostawa mięsa i wędln
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Zadanie nr 1 karkówka b/k 720 kg. łopatka wieprzowa b/k 5400 kg. schab b/k 1800 kg. szynka wieprzowa b/k 1200 kg. łopatka wołowa b/k 240 kg. flaki wołowe gotowane krojone. 240 kg. serca wieprzowe 240 kg. wątroba wieprzowa 240 kg. słonina bez skóry 240 kg. boczek wędzony b/ż 480 kg. kaszanka pieczona 1200 kg. kiełbasa krakowska parzona 1200 kg. kiełbasa podlaska/ regionalna 3000 kg. kiełbasa szynkowa extra 1200 kg. kiełbasa wiejska (mocno wędzona) 720 kg. kiełbasa zwyczajna 2400 kg. parówki delikatesowe 720 kg. pasztet domowy pieczony 480 kg. pasztetowa 480 kg. pieczeń rzymska (cesarska) 1200 kg. lencz 480 kg. polędwica sopocka 600 kg. salceson 720 kg. kiełbasa parówkowa 720 kg. baleron 720 kg. szynka konserwowa 720 kg. szynka staropolska 720 kg.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
dostawa drobiu i wędlin
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Zadanie nr 2 filet świeży z kurczaka / surowy 1200 kg. kurczak świeży cały / surowy 1440 kg. polędwica drobiowa (kanadyjska) 480 kg. porcja rosołowa - kości drobiowe 960 kg. szynka z piersi kurczaka 600 kg. udko bez grzbietu z kurczaka 3840 kg. serca drobiowe -z kurczaka. wątroba drobiowa -z kurczaka 240 kg. żołądki drobiowe -z kurczaka 240 kg.
|
| |