Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego (świeżego, schłodzonego) oraz wędlin i wyrobów wędliniarskich dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie
Publication date | 2013-04-08 |
End date | 2013-04-17 10:00:00 |
Instytucja | Wojewódzki Szpital Zespolony |
Miejscowość | Konin |
Województwo | wielkopolskie |
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 136242 / 2013 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151100002, 151311305, 151311202, 151120006 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego (świeżego, schłodzonego) oraz wędlin i wyrobów wędliniarskich. Szczegółowe informacje w Załączniku I - Informacje dotyczące ofert częściowych. 2.Przedmiot zamówienia powinien być oznakowany, opatrzony etykietą zawierającą (jeżeli dotyczy):nazwę i adres producenta,nazwę środka spożywczego,wartość energetyczną i odżywczą w 100 g produktu (dotyczy gotowych produktów, nie dotyczy surowców mięsnych),termin przydatności do spożycia,określenie warunków przechowywania,numer partii. 3.Zamawiający zastrzega, że wskazane ilości artykułów są ilościami szacunkowymi służącymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, z którym zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w podanych wielkościach. Zakupy dokonywane w trakcie obowiązywania umowy mogą dla poszczególnych pozycji różnić się ilościowo od podanych wartości jednak łączna wartość zakupów nie przekroczy całkowitej wartości oferty wybranego wykonawcy. 4.Dostawy przedmiotu zamówienia odbywać się będą średnio 3 razy w tygodniu, w dni robocze (wtorek, czwartek, piątek) w godz. 7.30 - 8.45 do siedziby Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie, Dział Żywienia, ul. Kard. S. Wyszyńskiego 1. OpisSchab świeży bez kości Ilość: 180kg w miesiącu, 2160 kg w rokuMięso wołowe gulaszowe b/k świeże II gat.Ilość 62 kg w miesiącu, 744 kg w rokuKiełbasa szynkowa wieprzowa. ILość 100 kg w miesiącu, 1200 kg w rokuSzynkowa z drobiu. Ilość 90 kg w miesiącu, 1080 kg w rokuSzynkowa z indyka.Ilość 215 kg w miesiącu, 2580 kg w rokuSzynkowa tostowa wieprzowa, gulasz angielski. Ilość 90 kg w miesiącu, 1080 kg w rokuMielonka wieprzowa - szynka mielona, kanapkowa. Ilość 90 kg w miesiącu, 1080 kg w rokuKurczak świeży. Ilość 350 kg w miesiącu, 4200 kg w rokuUdo z kurczaka. Ilość 385 kg w miesiącu, 4620 kg w rokuFilet z kurczaka. Ilość 180kg w miesiącu, 2160 kg w rokuMięso gulaszowe z indyka II gat.Ilość 250 kg w miesiącu, 3000 kg w rokuMięso gulaszowe z indyka I gat.Ilość 60 kg w miesiącu, 720 kg w rokuBoczek świeży. ILość 60 kg w miesiącu, 720 kg w rokuKarkówka świeża b/k. Ilość 80 kg w miesiącu, 960 kg w rokuŁopatka świeża b/k. Ilość 165 kg w miesiącu, 1980 kg w rokuKiełbasa cienka wędzona. Ilość 80 kg w miesiącu, 960 kg w rokuParówki cienkie (paluszki). ILość 80 kg w miesiącu, 960 kg w rokuPasztetowa. ILość 37 kg w miesiącu, 444 kg w rokuSmalec kostka lub baton. Ilość 20 kg w miesiącu, 240 kg w rokuWątroba wieprzowa świeża. ILość 50 kg w miesiącu, 600 kg w rokuSalceson biały. Ilość 42 kg w miesiącu, 504 kg w rokuMortadela. ILość 40 kg w miesiącu, 480 kg w roku |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Wojewódzki Szpital Zespolony |
Ulica | ul. Szpitalna 45 |
Nr domu | 45 |
Miejscowosc | Konin |
Kod poczt | 62-504 |
Wojewodztwo | wielkopolskie |
Tel | 063 2404133 |
Fax | 063 2404134 |
Internet | www.szpital-konin.pl |
Regon | 00031159100000 |
E mail | szp@szpital-konin.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 22 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | Obowiązuje termin |
Czas mies | 12 |
Wadium | Wadium nie zastosowano |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust.1 ustawy Pzp |
Wiedza | Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust.1 ustawy Pzp |
Potencjal | Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust.1 ustawy Pzp |
Zdolne | Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust.1 ustawy Pzp |
Sytuacja | Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust.1 ustawy Pzp |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Dok potw 5 | Tak |
Inne dok potw | Aktualne zaświadczenie Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad jakością zdrowotną żywności pochodzenia zwierzęcego, w tym nad warunkami jej pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej lub aktualne zaświadczenie Państwowej Inspekcji Sanitarnej o dopuszczeniu zakładu do obrotu produktami żywnościowymi oraz sprawowaniu nad nim urzędowej kontroli podst. prawna art. 64, ust. 1 ustawy z dn. 26.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171, poz. 1225) |
Inne dokumenty | W sytuacji kiedy Wykonawca polega na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków, zobowiązany jest udowodnić Zamawiającemu iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonaniu zamówienia. |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | Obniżenie cen jednostkowych asortymentu dostarczanego przez Wykonawcę w ramach umowy może nastąpić w każdym czasie i nie wymaga zgody Zamawiającego ani sporządzenia aneksu do umowy. |
Kryt cena | A |
Spec www | www.szpital-konin.pl |
Spec war | Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie, ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, Dział Zamówień Publicznych, pokój 3/14, II piętro lub za zaliczeniem pocztowym cena 20,00 zł + koszty przesyłki |
Data skl | 17/04/2013 |
Godz skl | 10:00 |
Miejsce | Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie, ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, Kancelaria pokój 3/13, II piętro |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |