Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego (świeżego, schłodzonego) oraz wędlin i wyrobów wędliniarskich dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie

Data publikacji 2013-04-08
Data zakończenia 2013-04-17 10:00:00
Instytucja Wojewódzki Szpital Zespolony
Miejscowość Konin
Województwo wielkopolskie

Szczegóły

Numer ogłoszenia 136242 / 2013
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 151100002, 151311305, 151311202, 151120006
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego (świeżego, schłodzonego) oraz wędlin i wyrobów wędliniarskich. Szczegółowe informacje w Załączniku I - Informacje dotyczące ofert częściowych.
2.Przedmiot zamówienia powinien być oznakowany, opatrzony etykietą zawierającą (jeżeli dotyczy):nazwę i adres producenta,nazwę środka spożywczego,wartość energetyczną i odżywczą w 100 g produktu (dotyczy gotowych produktów, nie dotyczy surowców mięsnych),termin przydatności do spożycia,określenie warunków przechowywania,numer partii.
3.Zamawiający zastrzega, że wskazane ilości artykułów są ilościami szacunkowymi służącymi do skalkulowania ceny oferty, porównania ofert i wyboru najkorzystniejszej oferty. Wykonawcy, z którym zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w podanych wielkościach. Zakupy dokonywane w trakcie obowiązywania umowy mogą dla poszczególnych pozycji różnić się ilościowo od podanych wartości jednak łączna wartość zakupów nie przekroczy całkowitej wartości oferty wybranego wykonawcy.
4.Dostawy przedmiotu zamówienia odbywać się będą średnio 3 razy w tygodniu, w dni robocze (wtorek, czwartek, piątek) w godz. 7.30 - 8.45 do siedziby Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie, Dział Żywienia, ul. Kard. S. Wyszyńskiego 1.

Opis

Schab świeży bez kości Ilość: 180kg w miesiącu, 2160 kg w rokuMięso wołowe gulaszowe b/k świeże II gat.Ilość 62 kg w miesiącu, 744 kg w rokuKiełbasa szynkowa wieprzowa. ILość 100 kg w miesiącu, 1200 kg w rokuSzynkowa z drobiu. Ilość 90 kg w miesiącu, 1080 kg w rokuSzynkowa z indyka.Ilość 215 kg w miesiącu, 2580 kg w rokuSzynkowa tostowa wieprzowa, gulasz angielski. Ilość 90 kg w miesiącu, 1080 kg w rokuMielonka wieprzowa - szynka mielona, kanapkowa. Ilość 90 kg w miesiącu, 1080 kg w rokuKurczak świeży. Ilość 350 kg w miesiącu, 4200 kg w rokuUdo z kurczaka. Ilość 385 kg w miesiącu, 4620 kg w rokuFilet z kurczaka. Ilość 180kg w miesiącu, 2160 kg w rokuMięso gulaszowe z indyka II gat.Ilość 250 kg w miesiącu, 3000 kg w rokuMięso gulaszowe z indyka I gat.Ilość 60 kg w miesiącu, 720 kg w rokuBoczek świeży. ILość 60 kg w miesiącu, 720 kg w rokuKarkówka świeża b/k. Ilość 80 kg w miesiącu, 960 kg w rokuŁopatka świeża b/k. Ilość 165 kg w miesiącu, 1980 kg w rokuKiełbasa cienka wędzona. Ilość 80 kg w miesiącu, 960 kg w rokuParówki cienkie (paluszki). ILość 80 kg w miesiącu, 960 kg w rokuPasztetowa. ILość 37 kg w miesiącu, 444 kg w rokuSmalec kostka lub baton. Ilość 20 kg w miesiącu, 240 kg w rokuWątroba wieprzowa świeża. ILość 50 kg w miesiącu, 600 kg w rokuSalceson biały. Ilość 42 kg w miesiącu, 504 kg w rokuMortadela. ILość 40 kg w miesiącu, 480 kg w roku

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Wojewódzki Szpital Zespolony
Ulica ul. Szpitalna 45
Nr domu 45
Miejscowość Konin
Kod Pocztowy 62-504
Województwo wielkopolskie
Tel 063 2404133
Fax 063 2404134
Internet www.szpital-konin.pl
Regon 00031159100000
E-mail szp@szpital-konin.pl
Obowiązkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zamówienia Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Rodz zam D
Czy częsci Tak
Liczba częsci 22
Czy dopusza się złożenie oferty wariantowej Nie
Czy dialog Nie
Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających Nie
Czas Obowiązuje termin
Czas w miesiącach 12
Wadium Wadium nie zastosowano
Zaliczka Nie
Uprawnienie Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust.1 ustawy Pzp
Wiedza Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust.1 ustawy Pzp
Potencjał Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust.1 ustawy Pzp
Zdolne Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust.1 ustawy Pzp
Sytuacja Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust.1 ustawy Pzp
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dokument podmiotów Tak
Dok potw 5 Tak
Inne dokumenty potwierdzające Aktualne zaświadczenie Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad jakością zdrowotną żywności pochodzenia zwierzęcego, w tym nad warunkami jej pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej lub aktualne zaświadczenie Państwowej Inspekcji Sanitarnej o dopuszczeniu zakładu do obrotu produktami żywnościowymi oraz sprawowaniu nad nim urzędowej kontroli podst. prawna art. 64, ust. 1 ustawy z dn. 26.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171, poz. 1225)
Inne dokumenty W sytuacji kiedy Wykonawca polega na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków, zobowiązany jest udowodnić Zamawiającemu iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonaniu zamówienia.
Niepełnosprawne Nie
Kod trybu zamówienia PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy Obniżenie cen jednostkowych asortymentu dostarczanego przez Wykonawcę w ramach umowy może nastąpić w każdym czasie i nie wymaga zgody Zamawiającego ani sporządzenia aneksu do umowy.
Kod kryterium A
Adres strony internetowej siwz www.szpital-konin.pl
Adres uzyskania siwz Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie, ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, Dział Zamówień Publicznych, pokój 3/14, II piętro lub za zaliczeniem pocztowym cena 20,00 zł + koszty przesyłki
Data składania wniosków 17/04/2013
Godzina składania wniosków 10:00
Miejsce Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie, ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, Kancelaria pokój 3/13, II piętro
Termin Obowiązuje termin
Termin związania ofertą 30
Czy unieważnienie Nie
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)