Przedmiotem przetargu są dostawy transportem wykonawcy i na koszt wykonawcy mięsa, wędlin i produktów mięsnych w ilości średniej I część zamówienia antrykot bez kości 480kg, karkówka bez kości 120kg, kości schabowe 6000kg, mięso gulaszowe wołowe 4200kg, mięso mielone wieprzowo wołowe 4560kg, mięso wieprzowe rozdrobnione 3360kg, ogony wieprzowe 600kg, schab z kością 120kg, szponder 480kg, wątroba wołowa mrożona 1920kg, blok kanapkowy 1080kg, blok szynkowy 360kg, boczek faszerowany 1080kg, kaszanka 1920kg, kiełbasa biała parzona 120kg, kiełbasa czosnkowa 1920kg, kiełbasa dębicka 360kg, kiełbasa golonkowa prasowana 300kg, kiełbasa luncheon meat 1080kg, kiełbasa metka 2160kg, kiełbasa mielonka prasowana 3360kg, kiełbasa mortadela 2160kg, kiełbasa mortadela z papryką 2160kg, kiełbasa parówkowa 1080kg, kiełbasa pieprzowa 1080kg, kiełbasa piwna 60kg, kiełbasa szynkowa 480kg, kiełbasa śląska 1080kg, kiełbasa zielonogórska 300kg, kiełbasa zwyczajna 3600kg, parówka cielęca 360kg, parówka cienka 3360kg, pasztet pieczony 1080kg, pasztetowa 1080kg, pieczeń chlebowa 2160kg, podgardle wędzone 840kg, polędwica sopocka 240kg, przysmak tyrolski 2160kg, salceson biały 1080kg, salceson czarny 1080kg, szynka gotowana 480kg, szynka mozaikowa 300kg, szynka w galarecie czysta bez dodatków 300kg. II część zamówienia pasztet mazowiecki konserwa 180-300g szt. 1080kg, konserwa mięsna turystyczna 180-300g szt. 1080kg. Dostawy realizowane będą od daty podpisania umowy przez okres 12 miesięcy.
OpisI część zamówienia - antrykot bez kości 480kg, karkówka bez kości 120kg, kości schabowe 6000kg, mięso gulaszowe wołowe 4200kg, mięso mielone wieprzowo - wołowe 4560kg, mięso wieprzowe rozdrobnione 3360kg, ogony wieprzowe 600kg, schab z kością 120kg, szponder 480kg, wątroba wołowa mrożona 1920kg, blok kanapkowy 1080kg, blok szynkowy 360kg, boczek faszerowany 1080kg, kaszanka 1920kg, kiełbasa biała parzona 120kg, kiełbasa czosnkowa 1920kg, kiełbasa dębicka 360kg, kiełbasa golonkowa prasowana 300kg, kiełbasa luncheon-meat 1080kg, kiełbasa metka 2160kg, kiełbasa mielonka prasowana 3360kg, kiełbasa mortadela 2160kg, kiełbasa mortadela z papryką 2160kg, kiełbasa parówkowa 1080kg, kiełbasa pieprzowa 1080kg, kiełbasa piwna 60kg, kiełbasa szynkowa 480kg, kiełbasa śląska 1080kg, kiełbasa zielonogórska 300kg, kiełbasa zwyczajna 3600kg, parówka cielęca 360kg, parówka cienka 3360kg, pasztet pieczony 1080kg, pasztetowa 1080kg, pieczeń chlebowa 2160kg, podgardle wędzone 840kg, polędwica sopocka 240kg, przysmak tyrolski 2160kg, salceson biały 1080kg, salceson czarny 1080kg, szynka gotowana 480kg, szynka mozaikowa 300kg, szynka w galarecie czysta bez dodatków 300kg. Okres zamówienia: 12 miesięcy.II część zamówienia - pasztet mazowiecki konserwa ( 180-300g/szt.) 1080kg, konserwa mięsna turystyczna (180-300g/szt.) 1080kg. Czas trwania zamówienia: 12 miesięcy. |