Dostawa środków spożywczych: makarony, ryż, przyprawy, używki, kotlet sojowy dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie - nr sprawy WSZ-NZ-67/2013
Publication date | 2013-11-08 |
End date | 2013-11-19 10:00:00 |
Instytucja | Wojewódzki Szpital Zespolony |
Miejscowość | Konin |
Województwo | wielkopolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 457080 / 2013 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158000006 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa środków spożywczych: makarony, ryż, przyprawy, używki, kotlet sojowy w następującym asortymencie i ilościach Pakiet 1,Dostawy średnio 2 razy w tygodniu w dni robocze Lp Asortyment (gramatura, opakowanie) Jedn. Ilość jedn. w 1 m-c Ilość jedn. w 12 m-c 1.Herbata granulowana op. 500 g,kg, 40, 480, 2.Soda oczyszczona op.1000 g,kg,3,36, 3.Herbata ekspresowa op. 130 g,kg,1,82,21,84, 4.Ocet spirytusowy 10%, 1 l, l,10,120, 5.Makaron spaghetti op. 500 g, kg, 40, 480, 6.Makaron nitka op. 1000 g, kg, 120, 1 440, 7.Makaron gruby op. 1000 g, kg, 80, 960, 8.Ryż op. 1000 g, kg, 260, 3 120. Pakiet 2, Dostawy średnio 1 raz w tygodniu w dni robocze Lp Asortyment (gramatura, opakowanie) Jedn. Ilość jedn. w 1 mc Ilość jedn. w 12 mc 1.Pieprz czarny naturalny op. 500 g, kg, 3, 36, 2.Jarzynka drobna op. 1000 g, kg, 80, 960,3.Kwasek cytrynowy op. 100 g, kg, 13, 156, 4.Majeranek op. 50 g, kg, 2, 24, 5.Liść laurowy op. 30 g, kg, 0,20, 2,40, 6.Papryka mielona op. 50 g, kg, 1, 12, 7.Susz kopru op. 30 g, kg, 3, 36, 8.Susz pietruszki op. 30 g, kg, 2, 24, 9.Majonez op. 400 g, kg, 6, 72, 10.Musztarda op. 200 g, kg, 5, 60 Pakiet 3, Dostawy średnio 3 razy w miesiącu w dni robocze Lp Asortyment (gramatura, opakowanie) Jedn. Ilość jedn. w 1 m-c Ilość jedn. w 12 m-c, 1.Cukier op. 1000 g, kg, 500, 6 000, 2.Miód naturalny porcja 25g, szt., 360, 4 320, 3.Sól jodowana op. 1000 g, kg,140, 1 680, 4.Kawa naturalna mielona 250 g, kg, 4, 48 Pakiet 4, Dostawy średnio 1 raz w tygodniu w dni robocze Lp Asortyment (gramatura, opakowanie) Jedn. Ilość jedn. w 1 m-c Ilość jedn. w 12 m-c., 1.Glukoza spożywcza op. 400 g, kg, 8, 96, 2.Przyprawa do zup 1 l, l, 30, 360, 3.Kleik ryżowy op. 170 g - 200 g, kg, 7, 84, 4.Mąka ziemniaczana op. 1000 g, kg, 30, 360, 5.Kawa zbożowa rozpuszczalna op. 150 g lub 200 g, kg, 34, 408, Pakiet 5, Dostawy średnio 1 raz w miesiącu w dni robocze Lp Asortyment (gramatura, opakowanie) Jedn. Ilość jedn. w 1 m-c Ilość jedn. w 12 m-c, 1.Kotlet sojowy - proszek: teksturat matriks op. min. 12 kg, kg, 12.70, 152.40 2.Przedmiot zamówienia powinien być oznakowany, opatrzony etykietą zawierającą a)nazwę i adres producenta, b)nazwę środka spożywczego, c)wartość i wartość energetyczną w 100 g produktu, d)termin przydatności do spożycia należy spożyć do .., e)określać warunki przechowywania, f)numer partii OpisDostawy średnio ( 2 x w tygodniu) w dni robocze:L.p. Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn., Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1.Herbata granulowana (op. 500 g), kg, 40, 480. 2.Soda oczyszczona (op.1000 g), kg, 3, 36. 3.Herbata ekspresowa (op. 130 g), kg, 1,82, 21,84. 4.Ocet spirytusowy 10% (1 l), l, 10, 120. 5.Makaron spaghetti (op. 500 g), kg, 40, 480. 6.Makaron nitka (op. 1000 g), kg, 120, 1 440. 7.Makaron gruby (op. 1000 g), kg, 80, 960. 8.Ryż ( op. 1000 g), kg, 260, 3 120.Dostawy średnio (1 x w tygodniu) w dni robocze: L.p. Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn., Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1.Pieprz czarny naturalny (op. 500 g), kg, 3, 36. 2.Jarzynka drobna (op. 1000 g), kg, 80, 960. 3.Kwasek cytrynowy (op. 100 g), kg, 13, 156. 4.Majeranek (op. 50 g), kg, 2, 24. 5.Liść laurowy (op. 30 g), kg, 0,20, 2,40. 6.Papryka mielona (op. 50 g), kg, 1, 12. 7.Susz kopru (op. 30 g), kg, 3, 36. 8.Susz pietruszki (op. 30 g), kg, 2, 24. 9.Majonez (op. 400 g), kg., 6, 72. 10.Musztarda (op. 200 g), kg., 5, 60.Dostawy średnio ( 3 x w miesiącu) w dni robocze: L.p. Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn., Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1.Cukier (op. 1000 g), kg, 500, 6 000. 2.Miód naturalny porcja (25 g), szt., 360, 4 320. 3.Sól jodowana (op. 1000 g), kg, 140, 1 680. 4.Kawa naturalna mielona (250 g), kg, 4, 48.Dostawy średnio ( 1 raz w tygodniu) w dni robocze: L.p Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn., Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c.: 1.Glukoza spożywcza (op. 400 g), kg., 8, 96. 2.Przyprawa do zup (1 l), l., 30, 360. 3.Kleik ryżowy (op. 170 g - 200 g), kg., 7, 84. 4.Mąka ziemniaczana (op. 1000 g), kg., 30, 360. 5.Kawa zbożowa rozpuszczalna (op. 150 g lub 200 g), kg., 34, 408.Dostawy średnio ( 1 x w miesiącu) w dni robocze: L.p. Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn., Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c, 1.Kotlet sojowy - proszek: teksturat matriks (op. min. 12 kg), kg, 12,70, 152,40. |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Wojewódzki Szpital Zespolony |
Ulica | ul. Szpitalna 45 |
Nr domu | 45 |
Miejscowosc | Konin |
Kod poczt | 62-504 |
Wojewodztwo | wielkopolskie |
Tel | 063 2404133 |
Fax | 063 2404134 |
Internet | www.szpital-konin.pl |
Regon | 00031159100000 |
E mail | szp@szpital-konin.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 5 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | Obowiązuje termin |
Czas mies | 12 |
Wadium | Nie zastosowano |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp |
Wiedza | Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp |
Potencjal | Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp |
Zdolne | Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp |
Sytuacja | Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 8 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Dok potw 5 | Tak |
Inne dok potw | W celu potwierdzenia, że oferowane dostawy odpowiadają wymaganiom postawionym przez Zamawiającego Wykonawca ma obowiązek złożyć: - aktualne zaświadczenie Państwowej Inspekcji Sanitarnej o dopuszczeniu zakładu do obrotu produktami żywnościowymi oraz sprawowaniu nad nim urzędowej kontroli /podst. prawna art. 64, ust. 1 ustawy z dn. 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171, poz. 1225 z późn. zm.). |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | Ceny, o których mowa w umowie nie będą ulegały zmianie w trakcie trwania umowy z wyjątkiem zmniejszenia w każdym przypadku ich wartości. |
Kryt cena | A |
Spec www | www.szpital-konin.pl |
Spec war | Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie, ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, Dział Zamówień Publicznych, 2 piętro, pok. 3/14 |
Data skl | 19/11/2013 |
Godz skl | 10:00 |
Miejsce | Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie, ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, 2 piętro, Kancelaria, pok. 3/13 |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Inf dodat | Nie dotyczy |
Czy uniewaznienie | Nie |