Dostawa środków spożywczych: makarony, ryż, przyprawy, używki, kotlet sojowy dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie - nr sprawy WSZ-NZ-67/2013

Publication date 2013-11-08
End date 2013-11-19 10:00:00
Instytucja Wojewódzki Szpital Zespolony
Miejscowość Konin
Województwo wielkopolskie
Branża
  • Różne produkty spożywcze

Szczegóły

Numer ogłoszenia 457080 / 2013
Document type ZP-400
Cpv code 158000006
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa środków spożywczych: makarony, ryż, przyprawy, używki, kotlet sojowy w następującym asortymencie i ilościach
Pakiet 1,Dostawy średnio 2 razy w tygodniu w dni robocze Lp Asortyment (gramatura, opakowanie) Jedn. Ilość jedn. w 1 m-c Ilość jedn. w 12 m-c 1.Herbata granulowana op. 500 g,kg, 40, 480, 2.Soda oczyszczona op.1000 g,kg,3,36, 3.Herbata ekspresowa op. 130 g,kg,1,82,21,84, 4.Ocet spirytusowy 10%, 1 l, l,10,120, 5.Makaron spaghetti op. 500 g, kg, 40, 480, 6.Makaron nitka op. 1000 g, kg, 120, 1 440, 7.Makaron gruby op. 1000 g, kg, 80, 960, 8.Ryż op. 1000 g, kg, 260, 3 120.
Pakiet 2, Dostawy średnio 1 raz w tygodniu w dni robocze Lp Asortyment (gramatura, opakowanie) Jedn. Ilość jedn. w 1 mc Ilość jedn. w 12 mc 1.Pieprz czarny naturalny op. 500 g, kg, 3, 36, 2.Jarzynka drobna op. 1000 g, kg, 80, 960,3.Kwasek cytrynowy op. 100 g, kg, 13, 156, 4.Majeranek op. 50 g, kg, 2, 24, 5.Liść laurowy op. 30 g, kg, 0,20, 2,40, 6.Papryka mielona op. 50 g, kg, 1, 12, 7.Susz kopru op. 30 g, kg, 3, 36, 8.Susz pietruszki op. 30 g, kg, 2, 24, 9.Majonez op. 400 g, kg, 6, 72, 10.Musztarda op. 200 g, kg, 5, 60
Pakiet 3, Dostawy średnio 3 razy w miesiącu w dni robocze Lp Asortyment (gramatura, opakowanie) Jedn. Ilość jedn. w 1 m-c Ilość jedn. w 12 m-c, 1.Cukier op. 1000 g, kg, 500, 6 000, 2.Miód naturalny porcja 25g, szt., 360, 4 320, 3.Sól jodowana op. 1000 g, kg,140, 1 680, 4.Kawa naturalna mielona 250 g, kg, 4, 48
Pakiet 4, Dostawy średnio 1 raz w tygodniu w dni robocze Lp Asortyment (gramatura, opakowanie) Jedn. Ilość jedn. w 1 m-c Ilość jedn. w 12 m-c., 1.Glukoza spożywcza op. 400 g, kg, 8, 96, 2.Przyprawa do zup 1 l, l, 30, 360, 3.Kleik ryżowy op. 170 g - 200 g, kg, 7, 84, 4.Mąka ziemniaczana op. 1000 g, kg, 30, 360, 5.Kawa zbożowa rozpuszczalna op. 150 g lub 200 g, kg, 34, 408,
Pakiet 5, Dostawy średnio 1 raz w miesiącu w dni robocze Lp Asortyment (gramatura, opakowanie) Jedn. Ilość jedn. w 1 m-c Ilość jedn. w 12 m-c, 1.Kotlet sojowy - proszek: teksturat matriks op. min. 12 kg, kg, 12.70, 152.40
2.Przedmiot zamówienia powinien być oznakowany, opatrzony etykietą zawierającą a)nazwę i adres producenta, b)nazwę środka spożywczego, c)wartość i wartość energetyczną w 100 g produktu, d)termin przydatności do spożycia należy spożyć do .., e)określać warunki przechowywania, f)numer partii

Opis

Dostawy średnio ( 2 x w tygodniu) w dni robocze:
L.p. Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn., Ilość jedn. w 1 m-c,
Ilość jedn. w 12 m-c:
1.Herbata granulowana (op. 500 g), kg, 40, 480.
2.Soda oczyszczona (op.1000 g), kg, 3, 36.
3.Herbata ekspresowa (op. 130 g), kg, 1,82, 21,84.
4.Ocet spirytusowy 10% (1 l), l, 10, 120.
5.Makaron spaghetti (op. 500 g), kg, 40, 480.
6.Makaron nitka (op. 1000 g), kg, 120, 1 440.
7.Makaron gruby (op. 1000 g), kg, 80, 960.
8.Ryż ( op. 1000 g), kg, 260, 3 120.Dostawy średnio (1 x w tygodniu) w dni robocze:
L.p. Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn., Ilość jedn. w 1 m-c,
Ilość jedn. w 12 m-c:
1.Pieprz czarny naturalny (op. 500 g), kg, 3, 36.
2.Jarzynka drobna (op. 1000 g), kg, 80, 960.
3.Kwasek cytrynowy (op. 100 g), kg, 13, 156.
4.Majeranek (op. 50 g), kg, 2, 24.
5.Liść laurowy (op. 30 g), kg, 0,20, 2,40.
6.Papryka mielona (op. 50 g), kg, 1, 12.
7.Susz kopru (op. 30 g), kg, 3, 36.
8.Susz pietruszki (op. 30 g), kg, 2, 24.
9.Majonez (op. 400 g), kg., 6, 72.
10.Musztarda (op. 200 g), kg., 5, 60.Dostawy średnio ( 3 x w miesiącu) w dni robocze:
L.p. Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn., Ilość jedn. w 1 m-c,
Ilość jedn. w 12 m-c:
1.Cukier (op. 1000 g), kg, 500, 6 000.
2.Miód naturalny porcja (25 g), szt., 360, 4 320.
3.Sól jodowana (op. 1000 g), kg, 140, 1 680.
4.Kawa naturalna mielona (250 g), kg, 4, 48.Dostawy średnio ( 1 raz w tygodniu) w dni robocze:
L.p Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn., Ilość jedn. w 1 m-c,
Ilość jedn. w 12 m-c.:
1.Glukoza spożywcza (op. 400 g), kg., 8, 96.
2.Przyprawa do zup (1 l), l., 30, 360.
3.Kleik ryżowy (op. 170 g - 200 g), kg., 7, 84.
4.Mąka ziemniaczana (op. 1000 g), kg., 30, 360.
5.Kawa zbożowa rozpuszczalna
(op. 150 g lub 200 g), kg., 34, 408.Dostawy średnio ( 1 x w miesiącu) w dni robocze:
L.p. Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn., Ilość jedn. w 1 m-c,
Ilość jedn. w 12 m-c,
1.Kotlet sojowy - proszek: teksturat matriks (op. min. 12 kg), kg, 12,70, 152,40.

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Wojewódzki Szpital Zespolony
Ulica ul. Szpitalna 45
Nr domu 45
Miejscowosc Konin
Kod poczt 62-504
Wojewodztwo wielkopolskie
Tel 063 2404133
Fax 063 2404134
Internet www.szpital-konin.pl
Regon 00031159100000
E mail szp@szpital-konin.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Rodz zam D
Czy czesci Tak
Ilosc czesci 5
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas Obowiązuje termin
Czas mies 12
Wadium Nie zastosowano
Zaliczka Nie
Uprawnienie Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Wiedza Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Potencjal Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Zdolne Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Sytuacja Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 8 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dok podm zag 1 Tak
Dok potw 5 Tak
Inne dok potw W celu potwierdzenia, że oferowane dostawy odpowiadają wymaganiom postawionym przez Zamawiającego Wykonawca ma obowiązek złożyć: - aktualne zaświadczenie Państwowej Inspekcji Sanitarnej o dopuszczeniu zakładu do obrotu produktami żywnościowymi oraz sprawowaniu nad nim urzędowej kontroli /podst. prawna art. 64, ust. 1 ustawy z dn. 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171, poz. 1225 z późn. zm.).
Niepelnosprawne Nie
Kod trybu PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy Ceny, o których mowa w umowie nie będą ulegały zmianie w trakcie trwania umowy z wyjątkiem zmniejszenia w każdym przypadku ich wartości.
Kryt cena A
Spec www www.szpital-konin.pl
Spec war Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie, ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, Dział Zamówień Publicznych, 2 piętro, pok. 3/14
Data skl 19/11/2013
Godz skl 10:00
Miejsce Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie, ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, 2 piętro, Kancelaria, pok. 3/13
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Inf dodat Nie dotyczy
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)