Dostawa środków spożywczych: makarony, ryż, przyprawy, używki, kotlet sojowy dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie - nr sprawy WSZ-NZ-67/2013

Data publikacji 2013-11-08
Data zakończenia 2013-11-19 10:00:00
Instytucja Wojewódzki Szpital Zespolony
Miejscowość Konin
Województwo wielkopolskie
Branża
  • Różne produkty spożywcze

Szczegóły

Numer ogłoszenia 457080 / 2013
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 158000006
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa środków spożywczych: makarony, ryż, przyprawy, używki, kotlet sojowy w następującym asortymencie i ilościach
Pakiet 1,Dostawy średnio 2 razy w tygodniu w dni robocze Lp Asortyment (gramatura, opakowanie) Jedn. Ilość jedn. w 1 m-c Ilość jedn. w 12 m-c 1.Herbata granulowana op. 500 g,kg, 40, 480, 2.Soda oczyszczona op.1000 g,kg,3,36, 3.Herbata ekspresowa op. 130 g,kg,1,82,21,84, 4.Ocet spirytusowy 10%, 1 l, l,10,120, 5.Makaron spaghetti op. 500 g, kg, 40, 480, 6.Makaron nitka op. 1000 g, kg, 120, 1 440, 7.Makaron gruby op. 1000 g, kg, 80, 960, 8.Ryż op. 1000 g, kg, 260, 3 120.
Pakiet 2, Dostawy średnio 1 raz w tygodniu w dni robocze Lp Asortyment (gramatura, opakowanie) Jedn. Ilość jedn. w 1 mc Ilość jedn. w 12 mc 1.Pieprz czarny naturalny op. 500 g, kg, 3, 36, 2.Jarzynka drobna op. 1000 g, kg, 80, 960,3.Kwasek cytrynowy op. 100 g, kg, 13, 156, 4.Majeranek op. 50 g, kg, 2, 24, 5.Liść laurowy op. 30 g, kg, 0,20, 2,40, 6.Papryka mielona op. 50 g, kg, 1, 12, 7.Susz kopru op. 30 g, kg, 3, 36, 8.Susz pietruszki op. 30 g, kg, 2, 24, 9.Majonez op. 400 g, kg, 6, 72, 10.Musztarda op. 200 g, kg, 5, 60
Pakiet 3, Dostawy średnio 3 razy w miesiącu w dni robocze Lp Asortyment (gramatura, opakowanie) Jedn. Ilość jedn. w 1 m-c Ilość jedn. w 12 m-c, 1.Cukier op. 1000 g, kg, 500, 6 000, 2.Miód naturalny porcja 25g, szt., 360, 4 320, 3.Sól jodowana op. 1000 g, kg,140, 1 680, 4.Kawa naturalna mielona 250 g, kg, 4, 48
Pakiet 4, Dostawy średnio 1 raz w tygodniu w dni robocze Lp Asortyment (gramatura, opakowanie) Jedn. Ilość jedn. w 1 m-c Ilość jedn. w 12 m-c., 1.Glukoza spożywcza op. 400 g, kg, 8, 96, 2.Przyprawa do zup 1 l, l, 30, 360, 3.Kleik ryżowy op. 170 g - 200 g, kg, 7, 84, 4.Mąka ziemniaczana op. 1000 g, kg, 30, 360, 5.Kawa zbożowa rozpuszczalna op. 150 g lub 200 g, kg, 34, 408,
Pakiet 5, Dostawy średnio 1 raz w miesiącu w dni robocze Lp Asortyment (gramatura, opakowanie) Jedn. Ilość jedn. w 1 m-c Ilość jedn. w 12 m-c, 1.Kotlet sojowy - proszek: teksturat matriks op. min. 12 kg, kg, 12.70, 152.40
2.Przedmiot zamówienia powinien być oznakowany, opatrzony etykietą zawierającą a)nazwę i adres producenta, b)nazwę środka spożywczego, c)wartość i wartość energetyczną w 100 g produktu, d)termin przydatności do spożycia należy spożyć do .., e)określać warunki przechowywania, f)numer partii

Opis

Dostawy średnio ( 2 x w tygodniu) w dni robocze:
L.p. Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn., Ilość jedn. w 1 m-c,
Ilość jedn. w 12 m-c:
1.Herbata granulowana (op. 500 g), kg, 40, 480.
2.Soda oczyszczona (op.1000 g), kg, 3, 36.
3.Herbata ekspresowa (op. 130 g), kg, 1,82, 21,84.
4.Ocet spirytusowy 10% (1 l), l, 10, 120.
5.Makaron spaghetti (op. 500 g), kg, 40, 480.
6.Makaron nitka (op. 1000 g), kg, 120, 1 440.
7.Makaron gruby (op. 1000 g), kg, 80, 960.
8.Ryż ( op. 1000 g), kg, 260, 3 120.Dostawy średnio (1 x w tygodniu) w dni robocze:
L.p. Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn., Ilość jedn. w 1 m-c,
Ilość jedn. w 12 m-c:
1.Pieprz czarny naturalny (op. 500 g), kg, 3, 36.
2.Jarzynka drobna (op. 1000 g), kg, 80, 960.
3.Kwasek cytrynowy (op. 100 g), kg, 13, 156.
4.Majeranek (op. 50 g), kg, 2, 24.
5.Liść laurowy (op. 30 g), kg, 0,20, 2,40.
6.Papryka mielona (op. 50 g), kg, 1, 12.
7.Susz kopru (op. 30 g), kg, 3, 36.
8.Susz pietruszki (op. 30 g), kg, 2, 24.
9.Majonez (op. 400 g), kg., 6, 72.
10.Musztarda (op. 200 g), kg., 5, 60.Dostawy średnio ( 3 x w miesiącu) w dni robocze:
L.p. Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn., Ilość jedn. w 1 m-c,
Ilość jedn. w 12 m-c:
1.Cukier (op. 1000 g), kg, 500, 6 000.
2.Miód naturalny porcja (25 g), szt., 360, 4 320.
3.Sól jodowana (op. 1000 g), kg, 140, 1 680.
4.Kawa naturalna mielona (250 g), kg, 4, 48.Dostawy średnio ( 1 raz w tygodniu) w dni robocze:
L.p Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn., Ilość jedn. w 1 m-c,
Ilość jedn. w 12 m-c.:
1.Glukoza spożywcza (op. 400 g), kg., 8, 96.
2.Przyprawa do zup (1 l), l., 30, 360.
3.Kleik ryżowy (op. 170 g - 200 g), kg., 7, 84.
4.Mąka ziemniaczana (op. 1000 g), kg., 30, 360.
5.Kawa zbożowa rozpuszczalna
(op. 150 g lub 200 g), kg., 34, 408.Dostawy średnio ( 1 x w miesiącu) w dni robocze:
L.p. Asortyment (gramatura, opakowanie), Jedn., Ilość jedn. w 1 m-c,
Ilość jedn. w 12 m-c,
1.Kotlet sojowy - proszek: teksturat matriks (op. min. 12 kg), kg, 12,70, 152,40.

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Wojewódzki Szpital Zespolony
Ulica ul. Szpitalna 45
Nr domu 45
Miejscowość Konin
Kod Pocztowy 62-504
Województwo wielkopolskie
Tel 063 2404133
Fax 063 2404134
Internet www.szpital-konin.pl
Regon 00031159100000
E-mail szp@szpital-konin.pl
Obowiązkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zamówienia Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Rodz zam D
Czy częsci Tak
Liczba częsci 5
Czy dopusza się złożenie oferty wariantowej Nie
Czy dialog Nie
Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających Nie
Czas Obowiązuje termin
Czas w miesiącach 12
Wadium Nie zastosowano
Zaliczka Nie
Uprawnienie Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Wiedza Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Potencjał Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Zdolne Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Sytuacja Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 8 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dokument podmiotów Tak
Dok potw 5 Tak
Inne dokumenty potwierdzające W celu potwierdzenia, że oferowane dostawy odpowiadają wymaganiom postawionym przez Zamawiającego Wykonawca ma obowiązek złożyć: - aktualne zaświadczenie Państwowej Inspekcji Sanitarnej o dopuszczeniu zakładu do obrotu produktami żywnościowymi oraz sprawowaniu nad nim urzędowej kontroli /podst. prawna art. 64, ust. 1 ustawy z dn. 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171, poz. 1225 z późn. zm.).
Niepełnosprawne Nie
Kod trybu zamówienia PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy Ceny, o których mowa w umowie nie będą ulegały zmianie w trakcie trwania umowy z wyjątkiem zmniejszenia w każdym przypadku ich wartości.
Kod kryterium A
Adres strony internetowej siwz www.szpital-konin.pl
Adres uzyskania siwz Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie, ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, Dział Zamówień Publicznych, 2 piętro, pok. 3/14
Data składania wniosków 19/11/2013
Godzina składania wniosków 10:00
Miejsce Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie, ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, 2 piętro, Kancelaria, pok. 3/13
Termin Obowiązuje termin
Termin związania ofertą 30
Informacje dodatkowe Nie dotyczy
Czy unieważnienie Nie
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)