Dostawa artykułów spozywczych

Publication date 2014-03-03
End date 2014-03-13 13:00:00
Instytucja Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Psychiatryczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Miejscowość Frombork
Województwo warmińsko-mazurskie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 44023 / 2014
Document type ZP-400
Cpv code 150000008, 31425003
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Pakiet nr 1
LP. produktu- przyprawy j.m ilość w roku
1 Margaryna miękka zwykła - kostka 250 g. kg. 300
2 Olej roślinny - 1 litr litr. 800
3 Mąka pszenna -1 kg kg. 1800
4 Kasza jęczmienna - 1 kg kg. 1000
5 kasza gryczana-1 kg kg. 250
6 Płatki owsiane - 0,5 kg. kg. 350
7 Ryż - 1 kg kg. 1900
8 Kasza manna - 1 kg kg. 250
9 Makaron - świderki lub nitki - 0,5 kg kg. 900
10 Makaron - świderki z mąki Durum - 0,5 kg kg. 1200
11 Cukier kg 4750
12 Cukier waniliowy- 32g szt. 80
13 Chrzan tarty- słoik kg 100
14 Cynamon kg 2
15 Dżem- marmolada kg 550
16 Fasolka szparagowa konserwowa kg. 220
17 Groch ziarnisty-połówki kg. 300
18 Groszek konserwowy kg. 220
19 Herbata 100 g szt. 2900
20 Kawa zbożowa kg. 80
21 Kisiel kg 200
22 Koncentrat pomidorowy kg. 300
23 Kwasek cytrynowy kg. 36
24 Liść laurowy kg. 2,5
25 Majeranek. kg 3,5
26 Majonez 0,9 litra szt. 360
27 Musztarda. kg 450
28 Ocet 0,5l litr 10
29 Ogórki konserwowe 0.9 l. szt. 400
30 Papryka mielona 20g. szt. 320
31 Pieprz mielony kg. 20
32 Przyprawa do zupy w płynie -o smaku (winiar, amino, knor) lub równoważne litr 180
33 Przyprawa do zup i sosów (sypka 200g) szt. 1100
34 Syrop owocowy 0,5 litra szt. 1000
35 Sól kg. 1500
36 Mąka ziemniaczana kg. 100
37 Ziele angielskie kg. 5
38 Fasola ziarnista kg. 450
39 Zupa pieczarkowa 50 g. szt. 200
40 Zupa żurek 50g. szt. 200
41 Zupa ogonowa 50g szt. 200
42 Zupa pieczarkowa. kg. 40
43 Zupa żurek. kg. 40
44 Zupa ogonowa kg. 40
45 Szczaw konserwowy kg. 150
46 Żelatyna spożywcza kg. 3,0
47 Ketchup kg. 120
48 Kukurydza konserwowa kg 150
49 Kakao spożywcze kg. 90
50 Pietruszka suszona kg 5
51 Sól czosnkowa szt. 270
52 Pieprz ziołowy kg. 4
53 Mak kg. 5
54 Rodzynki kg. 3
55 Aromat do ciasta 10ml szt. 10
56 Grzyby suszone mieszane kg. 3
57 Śliwki suszone kg. 5
58 Jabłka suszone kg. 5
59 Koper suszony kg 2
60 Papryka pasteryzowana kg. 200
61 Fasola czerwona konserwowa kg. 100
62 Woda mineralna gazowana 1,5l szt. 2500
63 Napoje niegazowane 1,5 litra szt. 100
64 Ptasie mleczko Wedel lub równoważne kg. 120
65 Czekolada 200g szt. 500
66 Cukierki owocowe(nadziewane) kg. 40
67 Batony ( typu Mars) 60g szt. 300
68 Wafelki w polewie czekoladowej(typu Grześki)40g lub równoważne szt. 300
69 Ciastka* kg. 40
70 Sok owocowy 100% litr 100
71 Bulion drobiowy kg 200
72 Kawa rozpuszczalna kg 5
73. Przyprawa do kurczaka- 70g szt. 80
74. Przyprawa do ryb-20g szt. 80
75. Zioła prowansalskie-10g szt 80
76. zaprawa cytrynowa- 0,33l szt. 200
77. Przyprawa do wieprzowiny-20g szt. 80
78. Przyprawa do gulaszu-20g szt. 80
79. Przyprawa do karkówki-20g szt. 80
*ciastka typu: kruche, biszkoptowe, piernik ( w polewie czekoladowej lub lukrowej, z nadzieniem)
UWAGA: Ceny należy przeliczyć na j.m podane w tabeli.
Pakiet nr 2
LP. produktu- przyprawy j.m ilość w roku
1 Jaja klasy L szt. 28700

Opis

1 Margaryna miękka zwykła - kostka 250 g. kg. 300
2 Olej roślinny - 1 litr litr. 800
3 Mąka pszenna -1 kg kg. 1800
4 Kasza jęczmienna - 1 kg kg. 1000
5 kasza gryczana-1 kg kg. 250
6 Płatki owsiane - 0,5 kg. kg. 350
7 Ryż - 1 kg kg. 1900
8 Kasza manna - 1 kg kg. 250
9 Makaron - świderki lub nitki - 0,5 kg kg. 900
10 Makaron - świderki z mąki Durum - 0,5 kg kg. 1200
11 Cukier kg 4750
12 Cukier waniliowy- 32g szt. 80
13 Chrzan tarty- słoik kg 100
14 Cynamon kg 2
15 Dżem- marmolada kg 550
16 Fasolka szparagowa konserwowa kg. 220
17 Groch ziarnisty-połówki kg. 300
18 Groszek konserwowy kg. 220
19 Herbata 100 g szt. 2900
20 Kawa zbożowa kg. 80
21 Kisiel kg 200
22 Koncentrat pomidorowy kg. 300
23 Kwasek cytrynowy kg. 36
24 Liść laurowy kg. 2,5
25 Majeranek. kg 3,5
26 Majonez 0,9 litra szt. 360
27 Musztarda. kg 450
28 Ocet 0,5l litr 10
29 Ogórki konserwowe 0.9 l. szt. 400
30 Papryka mielona 20g. szt. 320
31 Pieprz mielony kg. 20
32 Przyprawa do zupy w płynie -o smaku (winiar, amino, knor) lub równoważne litr 180
33 Przyprawa do zup i sosów (sypka 200g) szt. 1100
34 Syrop owocowy 0,5 litra szt. 1000
35 Sól kg. 1500
36 Mąka ziemniaczana kg. 100
37 Ziele angielskie kg. 5
38 Fasola ziarnista kg. 450
39 Zupa pieczarkowa 50 g. szt. 200
40 Zupa żurek 50g. szt. 200
41 Zupa ogonowa 50g szt. 200
42 Zupa pieczarkowa. kg. 40
43 Zupa żurek. kg. 40
44 Zupa ogonowa kg. 40
45 Szczaw konserwowy kg. 150
46 Żelatyna spożywcza kg. 3,0
47 Ketchup kg. 120
48 Kukurydza konserwowa kg 150
49 Kakao spożywcze kg. 90
50 Pietruszka suszona kg 5
51 Sól czosnkowa szt. 270
52 Pieprz ziołowy kg. 4
53 Mak kg. 5
54 Rodzynki kg. 3
55 Aromat do ciasta 10ml szt. 10
56 Grzyby suszone mieszane kg. 3
57 Śliwki suszone kg. 5
58 Jabłka suszone kg. 5
59 Koper suszony kg 2
60 Papryka pasteryzowana kg. 200
61 Fasola czerwona konserwowa kg. 100
62 Woda mineralna gazowana 1,5l szt. 2500
63 Napoje niegazowane 1,5 litra szt. 100
64 Ptasie mleczko Wedel lub równoważne kg. 120
65 Czekolada 200g szt. 500
66 Cukierki owocowe(nadziewane) kg. 40
67 Batony ( typu Mars) 60g szt. 300
68 Wafelki w polewie czekoladowej(typu Grześki)40g lub równoważne szt. 300
69 Ciastka* kg. 40
70 Sok owocowy 100% litr 100
71 Bulion drobiowy kg 200
72 Kawa rozpuszczalna kg 5
73. Przyprawa do kurczaka- 70g szt. 80
74. Przyprawa do ryb-20g szt. 80
75. Zioła prowansalskie-10g szt 80
76. zaprawa cytrynowa- 0,33l szt. 200
77. Przyprawa do wieprzowiny-20g szt. 80
78. Przyprawa do gulaszu-20g szt. 80
79. Przyprawa do karkówki-20g szt. 80Jaja klasy L szt. 28700

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Psychiatryczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Ulica ul. Sanatoryjna 1
Nr domu 1
Miejscowosc Frombork
Kod poczt 14-530
Wojewodztwo warmińsko-mazurskie
Tel 55 6216302
Fax 55 6216300
Internet www.szpital-frombork.pl
Regon 17039900700000
E mail waldoch@spspzoz.softel.com.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Rodz zam D
Czy czesci Tak
Ilosc czesci 2
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas D
Data roz 01/04/2014
Zaliczka Nie
Uprawnienie Wykonawca załączy do oferty Oryginał oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 Ustawy Prawo zamówień publicznych
Wiedza Wykonawca załączy do oferty Oryginał oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 Ustawy Prawo zamówień publicznych
Potencjal Wykonawca załączy do oferty Oryginał oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 Ustawy Prawo zamówień publicznych
Zdolne Wykonawca załączy do oferty Oryginał oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 Ustawy Prawo zamówień publicznych
Sytuacja Wykonawca załączy do oferty Oryginał oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 Ustawy Prawo zamówień publicznych
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 3 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 4 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dok podm zag 1 Tak
Dok podm zag 2 Tak
Dok podm zag 3 Tak
Dok podm zag 4 Tak
Dok podm zag 5 Tak
Inne dokumenty 1. Wypełniony formularz ofertowy - załącznik nr 1 do SIWZ. 2. Pełnomocnictwo do reprezentowania Wykonawcy (o ile nie wynika z dokumentów rejestracyjnych) w przypadku podpisywania oferty przez osoby nie wpisane do dokumentów rejestracyjnych w formie oryginału lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem. 3. Oświadczenie Wykonawcy, że zapoznał się z warunkami przetargu zawartymi w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia w tym z kryteriami oceny ofert oraz załącznikami do SIWZ oraz że przyjmuje je bez zastrzeżeń. 4. Oświadczenie Wykonawcy, że w przypadku wybrania jego oferty zobowiązuje się do podpisania umowy sprzedaży stanowiącej załącznik nr 5 do SIWZ zgodnie z treścią oferty. 5. Oświadczenie Wykonawcy, że zapewnia właściwe warunki higieniczne transportu przedmiotu zamówienia ( zgodnie z rozporządzeniem WE nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29.04.2004 w sprawie higieny środków spożywczych rozdział IV; VIII. ( Oświadczenia z pkt 5 i 6 załącznik nr 4 do SIWZ) 6. Oświadczenie, że dostarczany towar jest w pierwszym gatunku jakości. 7. Wskazanie przez Wykonawcę w ofercie części zamówienia, której wykonanie powierzy / nie powierzy podwykonawcom. 8. Wykaz wszystkich dokumentów - spis zawartości złożonej oferty.
Niepelnosprawne Nie
Kod trybu PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy 1.Odbiorca dopuszcza możliwość zmiany umowy w części dotyczącej cen towarów : a) jeżeli wzrost cen na artykuły nie będzie wyższy niż wskaźnik wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych ogłaszany przez GUS. b) w przypadku zmiany stawki podatku VAT, przy czym zmianie ulegnie wyłącznie cena brutto, cena netto pozostanie bez zmian; c) obniżania cen jednostkowych poszczególnych elementów przedmiotu zamówienia.
Kryt cena A
Spec www www.szpital-frombork.pl
Spec war Sekretariat Samodzielnego Publicznego Specjalistycznego Psychiatrycznego Zakładu Opieki Zdrowotnej we Fromborku ul. Sanatoryjna 1 (pok. 18 na parterze).
Data skl 13/03/2014
Godz skl 13:00
Miejsce Sekretariat Samodzielnego Publicznego Specjalistycznego Psychiatrycznego Zakładu Opieki Zdrowotnej we Fromborku ul. Sanatoryjna 1 (pok. 18 na parterze).
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)