Dostawa artykułów spozywczych
Publication date | 2014-03-03 |
End date | 2014-03-13 13:00:00 |
Instytucja | Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Psychiatryczny Zakład Opieki Zdrowotnej |
Miejscowość | Frombork |
Województwo | warmińsko-mazurskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 44023 / 2014 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008, 31425003 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Pakiet nr 1 LP. produktu- przyprawy j.m ilość w roku 1 Margaryna miękka zwykła - kostka 250 g. kg. 300 2 Olej roślinny - 1 litr litr. 800 3 Mąka pszenna -1 kg kg. 1800 4 Kasza jęczmienna - 1 kg kg. 1000 5 kasza gryczana-1 kg kg. 250 6 Płatki owsiane - 0,5 kg. kg. 350 7 Ryż - 1 kg kg. 1900 8 Kasza manna - 1 kg kg. 250 9 Makaron - świderki lub nitki - 0,5 kg kg. 900 10 Makaron - świderki z mąki Durum - 0,5 kg kg. 1200 11 Cukier kg 4750 12 Cukier waniliowy- 32g szt. 80 13 Chrzan tarty- słoik kg 100 14 Cynamon kg 2 15 Dżem- marmolada kg 550 16 Fasolka szparagowa konserwowa kg. 220 17 Groch ziarnisty-połówki kg. 300 18 Groszek konserwowy kg. 220 19 Herbata 100 g szt. 2900 20 Kawa zbożowa kg. 80 21 Kisiel kg 200 22 Koncentrat pomidorowy kg. 300 23 Kwasek cytrynowy kg. 36 24 Liść laurowy kg. 2,5 25 Majeranek. kg 3,5 26 Majonez 0,9 litra szt. 360 27 Musztarda. kg 450 28 Ocet 0,5l litr 10 29 Ogórki konserwowe 0.9 l. szt. 400 30 Papryka mielona 20g. szt. 320 31 Pieprz mielony kg. 20 32 Przyprawa do zupy w płynie -o smaku (winiar, amino, knor) lub równoważne litr 180 33 Przyprawa do zup i sosów (sypka 200g) szt. 1100 34 Syrop owocowy 0,5 litra szt. 1000 35 Sól kg. 1500 36 Mąka ziemniaczana kg. 100 37 Ziele angielskie kg. 5 38 Fasola ziarnista kg. 450 39 Zupa pieczarkowa 50 g. szt. 200 40 Zupa żurek 50g. szt. 200 41 Zupa ogonowa 50g szt. 200 42 Zupa pieczarkowa. kg. 40 43 Zupa żurek. kg. 40 44 Zupa ogonowa kg. 40 45 Szczaw konserwowy kg. 150 46 Żelatyna spożywcza kg. 3,0 47 Ketchup kg. 120 48 Kukurydza konserwowa kg 150 49 Kakao spożywcze kg. 90 50 Pietruszka suszona kg 5 51 Sól czosnkowa szt. 270 52 Pieprz ziołowy kg. 4 53 Mak kg. 5 54 Rodzynki kg. 3 55 Aromat do ciasta 10ml szt. 10 56 Grzyby suszone mieszane kg. 3 57 Śliwki suszone kg. 5 58 Jabłka suszone kg. 5 59 Koper suszony kg 2 60 Papryka pasteryzowana kg. 200 61 Fasola czerwona konserwowa kg. 100 62 Woda mineralna gazowana 1,5l szt. 2500 63 Napoje niegazowane 1,5 litra szt. 100 64 Ptasie mleczko Wedel lub równoważne kg. 120 65 Czekolada 200g szt. 500 66 Cukierki owocowe(nadziewane) kg. 40 67 Batony ( typu Mars) 60g szt. 300 68 Wafelki w polewie czekoladowej(typu Grześki)40g lub równoważne szt. 300 69 Ciastka* kg. 40 70 Sok owocowy 100% litr 100 71 Bulion drobiowy kg 200 72 Kawa rozpuszczalna kg 5 73. Przyprawa do kurczaka- 70g szt. 80 74. Przyprawa do ryb-20g szt. 80 75. Zioła prowansalskie-10g szt 80 76. zaprawa cytrynowa- 0,33l szt. 200 77. Przyprawa do wieprzowiny-20g szt. 80 78. Przyprawa do gulaszu-20g szt. 80 79. Przyprawa do karkówki-20g szt. 80 *ciastka typu: kruche, biszkoptowe, piernik ( w polewie czekoladowej lub lukrowej, z nadzieniem) UWAGA: Ceny należy przeliczyć na j.m podane w tabeli. Pakiet nr 2 LP. produktu- przyprawy j.m ilość w roku 1 Jaja klasy L szt. 28700 Opis1 Margaryna miękka zwykła - kostka 250 g. kg. 3002 Olej roślinny - 1 litr litr. 800 3 Mąka pszenna -1 kg kg. 1800 4 Kasza jęczmienna - 1 kg kg. 1000 5 kasza gryczana-1 kg kg. 250 6 Płatki owsiane - 0,5 kg. kg. 350 7 Ryż - 1 kg kg. 1900 8 Kasza manna - 1 kg kg. 250 9 Makaron - świderki lub nitki - 0,5 kg kg. 900 10 Makaron - świderki z mąki Durum - 0,5 kg kg. 1200 11 Cukier kg 4750 12 Cukier waniliowy- 32g szt. 80 13 Chrzan tarty- słoik kg 100 14 Cynamon kg 2 15 Dżem- marmolada kg 550 16 Fasolka szparagowa konserwowa kg. 220 17 Groch ziarnisty-połówki kg. 300 18 Groszek konserwowy kg. 220 19 Herbata 100 g szt. 2900 20 Kawa zbożowa kg. 80 21 Kisiel kg 200 22 Koncentrat pomidorowy kg. 300 23 Kwasek cytrynowy kg. 36 24 Liść laurowy kg. 2,5 25 Majeranek. kg 3,5 26 Majonez 0,9 litra szt. 360 27 Musztarda. kg 450 28 Ocet 0,5l litr 10 29 Ogórki konserwowe 0.9 l. szt. 400 30 Papryka mielona 20g. szt. 320 31 Pieprz mielony kg. 20 32 Przyprawa do zupy w płynie -o smaku (winiar, amino, knor) lub równoważne litr 180 33 Przyprawa do zup i sosów (sypka 200g) szt. 1100 34 Syrop owocowy 0,5 litra szt. 1000 35 Sól kg. 1500 36 Mąka ziemniaczana kg. 100 37 Ziele angielskie kg. 5 38 Fasola ziarnista kg. 450 39 Zupa pieczarkowa 50 g. szt. 200 40 Zupa żurek 50g. szt. 200 41 Zupa ogonowa 50g szt. 200 42 Zupa pieczarkowa. kg. 40 43 Zupa żurek. kg. 40 44 Zupa ogonowa kg. 40 45 Szczaw konserwowy kg. 150 46 Żelatyna spożywcza kg. 3,0 47 Ketchup kg. 120 48 Kukurydza konserwowa kg 150 49 Kakao spożywcze kg. 90 50 Pietruszka suszona kg 5 51 Sól czosnkowa szt. 270 52 Pieprz ziołowy kg. 4 53 Mak kg. 5 54 Rodzynki kg. 3 55 Aromat do ciasta 10ml szt. 10 56 Grzyby suszone mieszane kg. 3 57 Śliwki suszone kg. 5 58 Jabłka suszone kg. 5 59 Koper suszony kg 2 60 Papryka pasteryzowana kg. 200 61 Fasola czerwona konserwowa kg. 100 62 Woda mineralna gazowana 1,5l szt. 2500 63 Napoje niegazowane 1,5 litra szt. 100 64 Ptasie mleczko Wedel lub równoważne kg. 120 65 Czekolada 200g szt. 500 66 Cukierki owocowe(nadziewane) kg. 40 67 Batony ( typu Mars) 60g szt. 300 68 Wafelki w polewie czekoladowej(typu Grześki)40g lub równoważne szt. 300 69 Ciastka* kg. 40 70 Sok owocowy 100% litr 100 71 Bulion drobiowy kg 200 72 Kawa rozpuszczalna kg 5 73. Przyprawa do kurczaka- 70g szt. 80 74. Przyprawa do ryb-20g szt. 80 75. Zioła prowansalskie-10g szt 80 76. zaprawa cytrynowa- 0,33l szt. 200 77. Przyprawa do wieprzowiny-20g szt. 80 78. Przyprawa do gulaszu-20g szt. 80 79. Przyprawa do karkówki-20g szt. 80Jaja klasy L szt. 28700 |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Psychiatryczny Zakład Opieki Zdrowotnej |
Ulica | ul. Sanatoryjna 1 |
Nr domu | 1 |
Miejscowosc | Frombork |
Kod poczt | 14-530 |
Wojewodztwo | warmińsko-mazurskie |
Tel | 55 6216302 |
Fax | 55 6216300 |
Internet | www.szpital-frombork.pl |
Regon | 17039900700000 |
E mail | waldoch@spspzoz.softel.com.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 2 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | D |
Data roz | 01/04/2014 |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Wykonawca załączy do oferty Oryginał oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 Ustawy Prawo zamówień publicznych |
Wiedza | Wykonawca załączy do oferty Oryginał oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 Ustawy Prawo zamówień publicznych |
Potencjal | Wykonawca załączy do oferty Oryginał oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 Ustawy Prawo zamówień publicznych |
Zdolne | Wykonawca załączy do oferty Oryginał oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 Ustawy Prawo zamówień publicznych |
Sytuacja | Wykonawca załączy do oferty Oryginał oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 Ustawy Prawo zamówień publicznych |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 3 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 4 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Dok podm zag 2 | Tak |
Dok podm zag 3 | Tak |
Dok podm zag 4 | Tak |
Dok podm zag 5 | Tak |
Inne dokumenty | 1. Wypełniony formularz ofertowy - załącznik nr 1 do SIWZ. 2. Pełnomocnictwo do reprezentowania Wykonawcy (o ile nie wynika z dokumentów rejestracyjnych) w przypadku podpisywania oferty przez osoby nie wpisane do dokumentów rejestracyjnych w formie oryginału lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem. 3. Oświadczenie Wykonawcy, że zapoznał się z warunkami przetargu zawartymi w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia w tym z kryteriami oceny ofert oraz załącznikami do SIWZ oraz że przyjmuje je bez zastrzeżeń. 4. Oświadczenie Wykonawcy, że w przypadku wybrania jego oferty zobowiązuje się do podpisania umowy sprzedaży stanowiącej załącznik nr 5 do SIWZ zgodnie z treścią oferty. 5. Oświadczenie Wykonawcy, że zapewnia właściwe warunki higieniczne transportu przedmiotu zamówienia ( zgodnie z rozporządzeniem WE nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29.04.2004 w sprawie higieny środków spożywczych rozdział IV; VIII. ( Oświadczenia z pkt 5 i 6 załącznik nr 4 do SIWZ) 6. Oświadczenie, że dostarczany towar jest w pierwszym gatunku jakości. 7. Wskazanie przez Wykonawcę w ofercie części zamówienia, której wykonanie powierzy / nie powierzy podwykonawcom. 8. Wykaz wszystkich dokumentów - spis zawartości złożonej oferty. |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | 1.Odbiorca dopuszcza możliwość zmiany umowy w części dotyczącej cen towarów : a) jeżeli wzrost cen na artykuły nie będzie wyższy niż wskaźnik wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych ogłaszany przez GUS. b) w przypadku zmiany stawki podatku VAT, przy czym zmianie ulegnie wyłącznie cena brutto, cena netto pozostanie bez zmian; c) obniżania cen jednostkowych poszczególnych elementów przedmiotu zamówienia. |
Kryt cena | A |
Spec www | www.szpital-frombork.pl |
Spec war | Sekretariat Samodzielnego Publicznego Specjalistycznego Psychiatrycznego Zakładu Opieki Zdrowotnej we Fromborku ul. Sanatoryjna 1 (pok. 18 na parterze). |
Data skl | 13/03/2014 |
Godz skl | 13:00 |
Miejsce | Sekretariat Samodzielnego Publicznego Specjalistycznego Psychiatrycznego Zakładu Opieki Zdrowotnej we Fromborku ul. Sanatoryjna 1 (pok. 18 na parterze). |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |