Dostawy mięsa i przetworów z mięsa, drobiu i ryb, artykułów spożywczych, mleka i przetworów z mleka oraz pieczywa.

Publication date 2014-03-10
End date 2014-03-18 10:30:00
Instytucja 6 Szpital Wojskowy z Przychodnią Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Miejscowość Dęblin
Województwo lubelskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
  • Mleko i śmietana,
  • Mleko,
  • Masło,
  • Ser świeży,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Pieczywo,
  • Cukier

Szczegóły

Numer ogłoszenia 79098 / 2014
Document type ZP-400
Cpv code 151000009, 151120006, 152210003, 152412001, 158000006, 155100006, 158111007, 155110003, 155300002, 155421000, 158312004
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Dostawy mięsa i przetworów z mięsa, drobiu i ryb, artykułów spożywczych, mleka i przetworów z mleka oraz pieczywa. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych z zachowaniem podziału na poszczególne Pakiety :
PAKIET 1 - Mięso i przetwory z mięsa
PAKIET 2 - Drób i ryby
PAKIET 3 - Artykuły spożywcze
PAKIET 4 - Mleko i przetwory z mleka
PAKIET 5 - Pieczywo

Opis

Mięso i przetwory z mięsa.Drób i ryby.Artykuły spożywcze.Mleko i przetwory z mleka.Pieczywo.

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa 6 Szpital Wojskowy z Przychodnią Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Ulica ul. Szpitalna 2
Nr domu 2
Miejscowosc Dęblin
Kod poczt 08-530
Wojewodztwo lubelskie
Tel 81 551 85 10
Fax 81 551 85 10
Internet www.szpitaldeblin.pl
Regon 43102346700000
E mail zamowienia_6szwzp@poczta.onet.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Rodz zam D
Czy czesci Tak
Ilosc czesci 5
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas D
Data zak 23/04/2015
Wadium Nie dotyczy.
Zaliczka Nie
Uprawnienie Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. Do potwierdzenia oświadczeniem w załączniku Nr 2 do SIWZ.
Wiedza Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. Do potwierdzenia oświadczeniem w załączniku Nr 2 do SIWZ.
Potencjal Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. Do potwierdzenia oświadczeniem w załączniku Nr 2 do SIWZ.
Zdolne Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. Do potwierdzenia oświadczeniem w załączniku Nr 2 do SIWZ.
Sytuacja Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. Do potwierdzenia oświadczeniem w załączniku Nr 2 do SIWZ.
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 8 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dok podm zag 1 Tak
Dok potw 5 Tak
Inne dok potw Wymagania formalne odnośnie przedmiotu zamówienia zgodne z art. 25 ust . 1 pkt 2 ustawy. 1.Przedmiot zamówienia winien być oznakowany zgodnie z przepisami ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. z 2005 r. Nr 187, poz. 1577 z późn. zm.) oraz ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171, poz. 1225). 2.Dotyczy przedmiotu zamówienia mrożonego (drobiu - Pakiet II): Drób dostarczany do Zamawiającego oraz stosowany w produkcji przetworów dla jego potrzeb, musi pochodzić od producentów krajowych z bieżącego uboju. Proces zamrażania dostarczanego drobiu musi przebiegać tzw. metodą szokową. Zamrażanie elementów musi się odbywać w temperaturze min. - 40ºC, co eliminuje możliwości pogarszania się jakości elementów drobiu. Pojemniki z dostarczonym towarem muszą być zamknięte i oplombowane plombą metalową przez Kontrolę Jakości oraz opatrzone metką papierową zawierającą zapis daty i godziny produkcji, pieczęć producenta oraz imię i nazwisko osoby pakującej (lub jego numer). Wykaz dokumentów potwierdzających, że oferowany przedmiot zamówienia jest zgodny z wymaganiami zamawiającego 1.Oświadczenie Wykonawcy, że zamrażanie drobiu, będącego przedmiotem zamówienia odbywa się w temperaturze min. - 40 ºC (metodą tzw. szokowego zamrażania), co eliminuje możliwość pogarszania się jakości drobiu (zgodnie z procedurą zamrażania tuszek, elementów i podrobów producenta) - Załącznik Nr 4 do SIWZ (dotyczy wykonawców składających ofertę na Pakiet nr 2). 2.Decyzja właściwej miejscowo Inspekcji Sanitarnej i/lub właściwego miejscowo Lekarza Weterynarii (jeśli dotyczy).
Niepelnosprawne Nie
Kod trybu PN
Kryt cena A
Spec www www.szpitaldeblin.pl
Spec war siedziba Zamawiającego, II piętro, pokój nr 203
Data skl 18/03/2014
Godz skl 10:30
Miejsce siedziba Zamawiającego, II piętro, Kancelaria Szpitala, pokój nr 202
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)