1/Ż/2014
Publication date | 2014-04-23 |
End date | 2014-05-06 10:00:00 |
Instytucja | Zakład Karny w Opolu Lubelskim |
Miejscowość | Opole Lubelskie |
Województwo | lubelskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 87795 / 2014 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158000006, 155000003 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
CZĘŚĆ I 1 Śmietana 18 % w kubku (opakowanie o pojemności do 1kg)/trwałość min. 14 dni kg I 6000 2 Mleko w proszku pełne o zawartości tłuszczu nie mniej niż 26 % (opakowanie do 25 kg) kg I 1200 3 Ser twaróg chudy, ofoliowany (opakowanie kostka do 250 g) /trwałość min. 14 dni kg I 8000 4 Serek homogenizowany smaki (opakowanie do 150 g)/trwałość min. 14 dni kg I 300 5 Serek typu Fromage (opakowanie do 100 g)/trwałość min. 14 dni kg I 2000 6 Produkt seropodobny topiony (opakowanie do 100 g) trwałość min. 14 dni kg I 2500 7 Serek granulowany czysty /opakowanie do 200g//trwałość min. 14 dni kg I 3000 8 Kefir naturalny o zawartości tłuszczu do 2% opakowanie do 500g trwałość min. 14dni kg I 4000 9 Produkt seropodobny twardy trwałość min. 14dni kg I 1500 CZĘŚĆ II 1 Przyprawa do zup w płynie PN-A-86967 kg I 1600 2 Ocet spirytusowy 10 % PN- EN 13188 l I 350 3 Musztarda gastronomiczna PN-A-86964 kg I 1800 4 Ketchup /łagodny,pikantny/ PN-A-86951 kg I 2200 5 Szczaw mielony konserwowy PN-A-77807 kg I 300 6 Groszek konserwowy PN-76/A-77803 kg I 800 7 Kukurydza konserwowa PN-A-77807:1997 kg I 400 8 Majonez gastronomiczny PN-A-94018:1995 kg I 1500 9 Bułka tarta PN-A-74113 kg I 1800 10 Sól warzona PN-C-84081 kg I 3400 11 Herbata czarna granulowana PN-ISO 3720 kg I 800 12 Liść laurowy PN-A-86967 kg I 8 13 Majeranek otarty PN-A-86958 kg I 60 14 Papryka ostra/słodka mielona PN-A-86955 kg I 90 15 Pieprzy ziołowy PN-A-86952 kg I 60 16 Pieprz czarny mielony PN-A-86955 kg I 150 17 Ziele angielskie BN-68/8132-14 kg I 8 18 Czosnek suszony granulowany PN-R-75518 kg I 70 19 Koperek suszony PN - 72/A-77603 kg I 40 20 Kwasek cytrynowy PN-81/A-79734 kg I 30 21 Kawa zbożowa Pn-V-74029 kg I 200 22 Przyprawa typu jarzynka kg I 1000 23 Sos meksykański w ketchupu (do kanapek) kg I 800 24 Fasola średnia PN- 75/ R 65031 kg I 2000 25 Chrzan tarty PN/R-75520 kg I 1200 26 Groch łuskany PN- 81/R 86951 kg I 2400 27 Koncentrat pomidorowy - 30% PN-A-77606 kg I 3800 28 Oregano kg I 40 29 Zioła prowansalskie kg I 50 30 Cynamon kg I 40 31 Purre ziemniaczane PN-A 74722 kg I 150 CZĘŚĆ III 1 Rosół w proszku o smaku wędzonki kg I 400 2 Sos boloński w proszku PN-A-94052 kg I 400 3 Fix do potraw chińskich w proszku kg I 250 4 Sos do surówek typu sałatkowy w proszku kg I 250 5 Bulion - rosół z kury w proszku PN-A-94052 kg I 1500 6 Żurek w proszku PN-A-94052 kg I 400 7 Barszcz czerwony w proszku PN-A-94052 kg I 300 8 Zupa grzybowa w proszku PN-A-94052 kg I 300 |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Zakład Karny w Opolu Lubelskim |
Ulica | ul. Owocowa 7 |
Nr domu | 7 |
Miejscowosc | Opole Lubelskie |
Kod poczt | 24-300 |
Wojewodztwo | lubelskie |
Tel | 81 827 69 00 |
Fax | 81 827 69 04 |
Internet | www.zp.sw.gov.pl |
Regon | 06039716600000 |
E mail | olkw__opole_lubelskie@sw.gov.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Inny: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej |
Rodzaj zam inny | Jednostka organizacyjna Służby Więziennej |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Nie |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | D |
Data roz | 01/06/2014 |
Wadium | ZAMAWIĄCY ODSTĘPUJE OD WNIESIENIA WADIUM PRZEZ WYKONAWCÓW |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | 1. Wybór ofert, odbędzie się w oparciu o następujące kryterium: 1) nazwa kryterium: CENA (najniższa wartość brutto za całość zamówienia lub gdy zamawiający podzielił na części zamówienie najmniejsza wartość brutto za poszczególną część zamówienia ), 2) waga kryterium: 100%, 3) sposób oceny: minimalizacja. 2. Sposób oceny wg wzoru: najniższa CENA (wartość brutto ) spośród badanych ofert P = ---------------------------------- x 100 (waga kryterium) CENA (wartość brutto ) z oferty badanej 3. Oferta, która przedstawia najlepszy bilans punktowy - otrzyma największą liczbę punktów, w oparciu o ustalone kryterium: CENA (najniższa wartość brutto), a także odpowiada wszystkim wymaganiom określonym w niniejszej specyfikacji oraz nie zostanie odrzucona, zostanie uznana za najkorzystniejszą. Pozostałe oferty zostaną sklasyfikowane zgodnie z ilością uzyskanych punktów. Maksymalna ilość punktów, jaką może osiągnąć oferta wynosi 100. 4. Punkty zostaną obliczone wg wzoru, z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. |
Oswiadczenie potwierdzenia 10 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Dok podm zag 2 | Tak |
Dok podm zag 3 | Tak |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Kryt cena | A |
Spec www | www.zp.sw.gov.pl |
Spec war | ZK w Opolu Lubelskim, ul. Owocowa 7, 24-300 Opole Lubelskie |
Data skl | 06/05/2014 |
Godz skl | 10:00 |
Miejsce | ZK w Opolu Lubelskim, ul. Owocowa 7, 24-300 Opole Lubelskie - sekretariat |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |