dostawy mięsa i produktów mięsnych
Publication date | 2016-01-22 |
End date | 2016-02-02 10:00:00 |
Instytucja | Zespół Szkół Elektronicznych i Telekomunikacyjnych |
Miejscowość | Olsztyn |
Województwo | warmińsko-mazurskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 8407 / 2016 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 151000009 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
cz.I mięso cz. II drób cz. III wędliny Opis15113000-3 WIEPRZOWINA-ŁOPATKA B/K bez kości KG 130015113000-3 SCHAB B/K bez kości KG 400 15113000-3 ZEBERKA WP paski extra KG 350 15113000-3 SZYNKA B/K bez kości KG 400 15113000-3 KOŚCI SCHABOWE KG 350 15113000-3 PACHWINA B/S bez skóry KG 90 15113000-3 SŁONINA KG 30 15111100-0 WOŁOWINA Z/K rosołowa KG 30 15113000-3 karkówka bez kości kg 3001 15112130-6 FILET Z KURCZAKA B/S, b/k KG 1350 2 15112130-6 udo z kurczka b/k grzbietowej KG 1000 3 15112120-3 MIĘSO TRYBOWANE Z UDŹCA INDYKA KG 300 4 15112130-6 porcje rosołowe z kurczaka kg 1000 5 15112130-6 wątróbka z kurczaka kg 801. 15131130-5 SZYNKA GOTOWANA typu: mojej mamy, po chłopsku, z kija, kraka, z beczki kg 200 2. 15131130-5 szynka z wędzarni Karola kg 120 3. 15131130-5 POLĘDWICA SOPOCKA typu : z Warmii kg 250 4. 15131130-5 BOCZEK WEDZONY B/S kg 120 5. 15131130-5 KIEŁBASA ŻYWIECKA podsuszana kg 140 6. 15131130-5 PARÓWKI CIENKIE typu maślane kg 300 7. 15131130-5 KIEŁBASA cienka typu : podwawelska, ostrołęcka, dworska, wielkopolska kg 600 8. 15131130-5 KIEŁBASKI typu: delikatesowe, z komina, piwoszki kg 200 9. 15131130-5 MIELONKA TYROLSKA kg 70 10. 15131130-5 SCHAB BIAŁY pieczony w siatce kg 150 11. 15131130-5 KIEŁBASA SZYNKOWA podsuszana kg 60 12. 15131130-5 parówki bobaski kg 300 13. 15131310-1 PASZTET PIECZONY kg 80 14. 15131130-5 filet z indyka bez wedzenia kg 140 15. 15131130-5 BOCZEK ROLOWANY pieczony kg 80 16. 15131130-5 kiełbasa KRAKOWSKA SUCHA kg 180 17. 15131130-5 szynka domowa pieczona wieprzowa na szaro kg 120 18. 15131130-5 szynka wędzona tradycyjna kg 160 19. 15131130-5 szynka konserwowa wieprzowa kg 120 20. 15131130-5 salami kg 60 21. 15131130-5 kiełbasa tatrzańska kg 60 22. 15131130-5 golonka luksusowa kg 100 23. 15131130-5 polędwica z warzywami kg 160 24. 15131130-5 Jasiuk kg 180 25. 15131130-5 kabanosy pakowane po 100-120g /minimum 120g mięsa na 100g. produktu szt 1500 26. 15131130-5 kiełbasa pieprzowa kg 120 27. 15131130-5 kiełbasa sucha z soplicowa kg 80 |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Zespół Szkół Elektronicznych i Telekomunikacyjnych |
Ulica | ul. Bałtycka 37A |
Nr domu | 37A |
Miejscowosc | Olsztyn |
Kod poczt | 10-144 |
Wojewodztwo | warmińsko-mazurskie |
Tel | 089 5275191 |
Fax | 089 5226970 |
Internet | http://www.zset.olsztyn.pl/ |
Regon | 00067861800000 |
E mail | dyrektor@zset.olsztyn.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Administracja samorządowa |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 3 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | D |
Data zak | 31/12/2016 |
Wadium | nie dotyczy |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełniania tego warunku |
Wiedza | Posiadają wiedzę i doświadczenie w zakresie obowiązującego prawa żywnościowego, a w szczególności zgodnie z poniższymi aktami prawnymi: Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z dnia 27 września 2006 r. Nr 171, poz. 1225 z późn. zm.), Ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. z 2005 r. Nr 187, poz. 1577 z późn. zm.), Rozporządzenie WE nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE L 139 z 30.04.2004 r.).; - oświadczenie |
Potencjal | Dysponują odpowiednim potencjałem technicznym gwarantującym dowóz surowców w pojemnikach oraz opakowaniach posiadających atest PZH odnośnie dopuszczenia do kontaktu z żywnością, tak, by dostawy realizowane były zgodnie z zasadami dobrej praktyki higienicznej (dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, higieny osobistej kierowcy, daty przydatności do spożycia, temperatury przewozu). - oświadczenie |
Zdolne | Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. - Oświadczenie |
Sytuacja | Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełniania tego warunku Oświadczenie |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | 3. Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany cen ujętych w umowie (załącznik nr 1), nie częściej jednak niż raz na kwartał, w formie pisemnego aneksu. 4. Projekt aneksu do umowy wraz z uzasadnieniem i udokumentowaniem zasadności zmiany cen sporządza Wykonawca. 5. Wysokość podwyżki cen o której mowa w pkt.4 nie może przekroczyć wysokości wskaźnika cen towarów i usług konsumpcyjnych w części dotyczącej żywności i napojów bezalkoholowych w ujęciu dla mięsa ogłoszonego przez GUS za ostatni kwartał poprzedzający podwyższenie ceny. |
Kryt cena | B |
Kryt 1p | 95 |
Kryt 2 | czas realizacji dodatkowego zamówienia złożonego w dniu dostawy |
Kryt 2p | 5 |
Spec www | http://www.zset.olsztyn.pl/ |
Spec war | ul Bałtycka 37 A Olsztyn |
Data skl | 02/02/2016 |
Godz skl | 10:00 |
Miejsce | sekretariat- pok. 20 |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |