| Biuletyn |
1
|
| Nazwa |
Szpital Powiatowy
|
| Ulica |
ul. Miodowa 14
|
| Nr domu |
14
|
| Miejscowosc |
Zawiercie
|
| Kod poczt |
42-400
|
| Wojewodztwo |
śląskie
|
| Tel |
032 6740361
|
| Fax |
032 6721532
|
| Internet |
www.szpitalzawiercie.pl
|
| Regon |
27627111000000
|
| E mail |
inwestycje@szpitalzawiercie.pl
|
| Czy obowiazkowa |
Tak
|
| Dotyczy |
1
|
| Rodzaj zam |
Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
|
| Rodz zam |
U
|
| Czy czesci |
Nie
|
| Czy wariant |
Nie
|
| Czy dialog |
Nie
|
| Czy uzup |
Tak
|
| Zam uzupelniajace |
Zamawiający przewiduje udzielenie zamówień uzupełniających do wysokości 20% wartości zamówienia podstawowego.
|
| Czas |
D
|
| Data zak |
31/12/2016
|
| Wadium |
Zamawiający nie żąda od wykonawców wniesienia wadium
|
| Zaliczka |
Nie
|
| Uprawnienie |
Aby uznać warunek za spełniony Zamawiający wymaga aby Wykonawca posiadał uprawnienia do wykonywania działalności objętej zamówieniem (tzn. posiadają aktualną koncesję - zezwolenie na prowadzenie działalności gastronomicznej oraz zgodę Stacji Sanitarno Epidemiologicznej). Warunek zostanie uznany za spełniony w razie przedłożenia przez Wykonawcę niezbędnych dokumentów, tj. aktualnego zezwolenie na prowadzenie działalności cateringowej wydanego w drodze decyzji, przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej (zatwierdzającej do prowadzenia działalności gastronomicznej w zakresie przygotowywania potraw
w oparciu o surowce, półprodukty i świadczenia usług cateringowych transportem własnym), potwierdzenia posiadania systemu HACCP oraz oświadczenia zgodnie
z załącznikiem nr 4 do SIWZ.
|
| Wiedza |
Aby uznać warunek za spełniony wystarczające jest złożenie przez Wykonawcę oświadczenia.
|
| Potencjal |
Aby uznać warunek za spełniony wystarczające jest złożenie przez Wykonawcę oświadczenia.
|
| Zdolne |
Zamawiający uzna spełnienie warunku, jeżeli Wykonawca wykaże, że dysponuje lub będzie dysponować osobami wykonującymi zamówienie z podaniem ich wykształcenia, posiadanych kwalifikacji zawodowych (dotyczy to szczególnie takich kwalifikacji jak: kucharz, dietetyk lub technik technologii żywienia, kierowca ) i wymogów określonych wymaganymi przepisami w tym zakresie (tj. ustawą z dn. 25.08.2006 o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. nr 171, poz. 1225 z 2006 r z późn. zm.) i Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z 10.07.2006 r. w sprawie wykazu prac, przy wykonywaniu których istnieje możliwość przeniesienia zakażenia na inne osoby (Dz. U. nr 133, poz.939 z 2006 r ) oraz podstawie do dysponowania tymi osobami.
|
| Sytuacja |
Zamawiający uzna spełnienie warunku, jeżeli Wykonawca będzie ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie przedmiotu zamówienia na kwotę nie mniejszą niż 1 000 000 złotych.
|
| Oswiadczenie potwierdzenia 1 |
Tak
|
| Oswiadczenie potwierdzenia 9 |
Tak
|
| Oswiadczenie potwierdzenia 10 |
Tak
|
| Oswiadczenia wykluczenia 1 |
Tak
|
| Oswiadczenia wykluczenia 2 |
Tak
|
| Dok grup kap 1 |
Tak
|
| Dok podm zag 1 |
Tak
|
| Dok potw 5 |
Tak
|
| Inne dok potw |
7.2.1. aktualne zezwolenie na prowadzenie działalności cateringowej wydane
w drodze decyzji, przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej (zatwierdzającej do prowadzenia działalności gastronomicznej w zakresie przygotowywania potraw w oparciu o surowce, półprodukty
i świadczenia usług cateringowych transportem własnym),
7.2.2. potwierdzenia posiadania systemu HACCP,
7.2.3. oświadczenia zgodnie z załącznikiem nr 4 do SIWZ.
7.4.1. Polisa O.C. wraz z dowodem jej opłacenia (w przypadku innego dokumentu - ten dokument) jako potwierdzenie ubezpieczenia od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności będącej przedmiotem zamówienia.
|
| Inne dokumenty |
11.3.5. W przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, dokument ustanawiający Pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie niniejszego zamówienia publicznego.
|
| Niepelnosprawne |
Nie
|
| Kod trybu |
PN
|
| Czy zmiana umowy |
Tak
|
| Zmiana umowy |
WZÓR UMOWY, jaką Zamawiający zawrze z wybranym Wykonawcą, stanowi załącznik nr 1 do SIWZ.
|
| Kryt cena |
B
|
| Kryt 1p |
95
|
| Kryt 2 |
Odległość z jakiej dowożone są gotowe posiłki do Zamawiającego
|
| Kryt 2p |
5
|
| Spec www |
www.szpitalzawiercie.pl
|
| Spec war |
Dział Zamówień Publicznych Szpitala Powiatowego w Zawierciu, ul. Miodowa 14, 42-400 ZAWIERCIE pokój Nr 14, Pawilon D
|
| Data skl |
09/05/2016
|
| Godz skl |
12:00
|
| Miejsce |
Dział Zamówień Publicznych Szpitala Powiatowego w Zawierciu, ul. Miodowa 14, 42-400 ZAWIERCIE pokój Nr 14, Pawilon D
|
| Termin |
Obowiązuje termin
|
| Okres liczba dni |
30
|
| Czy uniewaznienie |
Nie
|