Przedmiotem zamówienia jest dostawa ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA ZADANIA.

Publication date 2016-07-15
End date 2016-07-25 10:30:00
Instytucja Szkoła Policji w Pile
Miejscowość Piła
Województwo wielkopolskie
Branża
  • Warzywa przetworzone,
  • Różne produkty spożywcze,
  • Przyprawy i przyprawy korzenne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 137919 / 2016
Document type ZP-400
Cpv code 152000000, 153314001, 154851008, 158000006, 158700007, 153311709
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest dostawa ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM
NA ZADANIA:

RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANE orientacyjna ilość 1 650 kg
WARZYWA OWOCE KONSERWOWE orientacyjna ilość 2 490 kg
ŚWIEŻE WYROBY MĄCZNE orientacyjna ilość 2 000 kg
RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE cukier, herbata, mąka orientacyjna ilość - 2 940 kg
PRZYPRAWY RÓZNE , SOSY orientacyjna ilość 2 594 kg
WARZYWA I MIESZANKI WARZYWNE MROŻONE orientacyjna ilość 2 400 kg

Opis

RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANE orientacyjna ilość 1 650 kgWARZYWA OWOCE KONSERWOWE orientacyjna ilość 2 490 kg 15331400-1ŚWIEŻE WYROBY MĄCZNE orientacyjna ilość 2 000 kgRÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE orientacyjna ilość
cukier, herbata, mąka 2 940 kgPRZYPRAWY RÓZNE , SOSY orientacyjna ilość 2 594 kg 15870000-7WARZYWA I MIESZANKI WARZYWNE MROŻONE orientacyjna ilość 2 400 kg

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Szkoła Policji w Pile
Ulica Pl. Staszica 7
Nr domu 7
Miejscowosc Piła
Kod poczt 64-920
Wojewodztwo wielkopolskie
Tel 067 3522134
Fax 067 3522322
Internet www.pila.szkolapolicji.gov.pl
Regon 57029066300000
E mail sppil@zeus.miko.pila.pl
Czy obowiazkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zam Inny: szkolenie policji
Rodzaj zam inny szkolenie policji
Rodz zam D
Czy czesci Tak
Ilosc czesci 6
Czy wariant Nie
Czy dialog Nie
Czy uzup Nie
Czas D
Data zak 31/12/2016
Wadium nie dotyczy
Zaliczka Nie
Uprawnienie Wykonawcy muszą posiadać uprawnienia do wykonywania określonej działalności zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2010 r. nr 136, poz. 914 z późn. zm. oraz dołączyć zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie części zamówienia lub rodzaju żywności grupy produktów obejmujących tę część zamówienia, dysponują wdrożonym i utrzymanym systemem bezpieczeństwa żywności HACCP oraz posiadają aktualną decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu zgodnie z art. 61 i 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2010 r. nr 136, poz. 914 z późn. zm. Sposób dokonania oceny spełnienia warunków będzie sprowadzał się do oceny treści złożonych dokumentów, które traktują o warunkach udziału w postępowaniu w systemie spełnia nie spełnia.
Wiedza Wykonawcy muszą posiadać wiedzę i doświadczenie. Sposób dokonania oceny spełnienia warunków będzie sprowadzał się do oceny treści złożonych dokumentów, które traktują o warunkach udziału w postępowaniu w systemie spełnia nie spełnia.
Potencjal Wykonawcy muszą dysponować odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; a w szczególności dysponować lub wykazać dysponowanie, co najmniej jednym środkiem transportu przystosowanym do przewozu artykułów żywnościowych objętych niniejszym zamówieniem i dołączyć do oferty: wykaz narzędzi, wyposażenia zakładu i urządzeń technicznych dostępnych Wykonawcy w celu realizacji zamówienia z informacją o podstawie dysponowania tymi zasobami, którego wzór stanowi załącznik nr 3 do SIWZ. Sposób dokonania oceny spełnienia warunków będzie sprowadzał się do oceny treści złożonych dokumentów, które traktują o warunkach udziału w postępowaniu w systemie spełnia nie spełnia.
Zdolne Wykonawcy muszą dysponować odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; a w szczególności dysponować lub wykazać dysponowanie, co najmniej jednym środkiem transportu przystosowanym do przewozu artykułów żywnościowych objętych niniejszym zamówieniem i dołączyć do oferty: wykaz narzędzi, wyposażenia zakładu i urządzeń technicznych dostępnych Wykonawcy w celu realizacji zamówienia z informacją o podstawie dysponowania tymi zasobami, którego wzór stanowi załącznik nr 3 do SIWZ. Sposób dokonania oceny spełnienia warunków będzie sprowadzał się do oceny treści złożonych dokumentów, które traktują o warunkach udziału w postępowaniu w systemie spełnia nie spełnia.
Sytuacja Wykonawcy muszą znajdować się w sytuacji ekonomicznej i finansowej umożliwiającej im realizację zadania. Sposób dokonania oceny spełnienia warunków będzie sprowadzał się do oceny treści złożonych dokumentów, które traktują o warunkach udziału w postępowaniu w systemie spełnia nie spełnia.
Oswiadczenie potwierdzenia 1 Tak
Oswiadczenie potwierdzenia 6 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 8 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dok podm zag 1 Tak
Dok podm zag 2 Tak
Dok podm zag 3 Tak
Dok podm zag 4 Tak
Dok podm zag 5 Tak
Inne dokumenty Wypełniony i podpisany Formularz oferty. Wypełniony i podpisany Formularz cenowy. Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. Zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie części zamówienia lub rodzaju żywności grupy produktów obejmujących tę część zamówienia, dysponują wdrożonym i utrzymanym systemem bezpieczeństwa żywności HACCP. Aktualną decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu zgodnie z art. 61 i 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2010 r. nr 136, poz. 914 z późn. zm.. Wykaz narzędzi, wyposażenia zakładu i urządzeń technicznych dostępnych Wykonawcy w celu realizacji zamówienia z informacją o podstawie dysponowania tymi zasobami, którego wzór stanowi załącznik nr 3 do SIWZ.
Niepelnosprawne Nie
Kod trybu PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy Zamawiający zastrzega sobie możliwość dokonywania zmian do niniejszej umowy, spowodowanych okolicznościami niezależnymi i niezawinionymi przez strony: zmiany ilości dostawy, pod warunkiem nieprzekroczenia kwoty brutto, o której mowa w paragraf oraz pod warunkiem występowania produktu w opisie przedmiotu zamówienia oraz po cenie podanej w ofercie, na podstawie której zawarto niniejszą umowę. zmiany nazwy produktu producenta pod warunkiem zaoferowania produktów równoważnych, nie gorszych jakościowo od dotychczas dostarczanych produktów, przy jednoczesnym zachowaniu dotychczasowych lub niższych cen jednostkowych Zmiana dostarczanego asortymentu może nastąpić w przypadku: zakończenia produkcji danej pozycji asortymentowej, zmiany gramatury danej pozycji asortymentowej przez producenta produktu, niedostępności produktu na rynku powyżej 14 dni.
Kryt cena A
Spec www www.pila.szkolapolicji.gov.pl
Spec war Szkoła Policji w Pile Plac Staszica 7, 64-90 Piła - Sekcja Żywnościowa
Data skl 25/07/2016
Godz skl 10:30
Miejsce Kancelaria Ogólna Szkoły Policji w Pile
Termin Obowiązuje termin
Okres liczba dni 30
Czy uniewaznienie Nie

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Working hours:  Office, live chat: 800 - 1700  Support online: 24h

Michał Troc Customer service  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)