Przedmiotem zamówienia jest dostawa ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA ZADANIA.
Publication date | 2016-07-15 |
End date | 2016-07-25 10:30:00 |
Instytucja | Szkoła Policji w Pile |
Miejscowość | Piła |
Województwo | wielkopolskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 137919 / 2016 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 152000000, 153314001, 154851008, 158000006, 158700007, 153311709 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest dostawa ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA ZADANIA: RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANE orientacyjna ilość 1 650 kg WARZYWA OWOCE KONSERWOWE orientacyjna ilość 2 490 kg ŚWIEŻE WYROBY MĄCZNE orientacyjna ilość 2 000 kg RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE cukier, herbata, mąka orientacyjna ilość - 2 940 kg PRZYPRAWY RÓZNE , SOSY orientacyjna ilość 2 594 kg WARZYWA I MIESZANKI WARZYWNE MROŻONE orientacyjna ilość 2 400 kg OpisRYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANE orientacyjna ilość 1 650 kgWARZYWA OWOCE KONSERWOWE orientacyjna ilość 2 490 kg 15331400-1ŚWIEŻE WYROBY MĄCZNE orientacyjna ilość 2 000 kgRÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE orientacyjna ilośćcukier, herbata, mąka 2 940 kgPRZYPRAWY RÓZNE , SOSY orientacyjna ilość 2 594 kg 15870000-7WARZYWA I MIESZANKI WARZYWNE MROŻONE orientacyjna ilość 2 400 kg |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Szkoła Policji w Pile |
Ulica | Pl. Staszica 7 |
Nr domu | 7 |
Miejscowosc | Piła |
Kod poczt | 64-920 |
Wojewodztwo | wielkopolskie |
Tel | 067 3522134 |
Fax | 067 3522322 |
Internet | www.pila.szkolapolicji.gov.pl |
Regon | 57029066300000 |
E mail | sppil@zeus.miko.pila.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Inny: szkolenie policji |
Rodzaj zam inny | szkolenie policji |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 6 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | D |
Data zak | 31/12/2016 |
Wadium | nie dotyczy |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Wykonawcy muszą posiadać uprawnienia do wykonywania określonej działalności zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2010 r. nr 136, poz. 914 z późn. zm. oraz dołączyć zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie części zamówienia lub rodzaju żywności grupy produktów obejmujących tę część zamówienia, dysponują wdrożonym i utrzymanym systemem bezpieczeństwa żywności HACCP oraz posiadają aktualną decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu zgodnie z art. 61 i 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2010 r. nr 136, poz. 914 z późn. zm. Sposób dokonania oceny spełnienia warunków będzie sprowadzał się do oceny treści złożonych dokumentów, które traktują o warunkach udziału w postępowaniu w systemie spełnia nie spełnia. |
Wiedza | Wykonawcy muszą posiadać wiedzę i doświadczenie. Sposób dokonania oceny spełnienia warunków będzie sprowadzał się do oceny treści złożonych dokumentów, które traktują o warunkach udziału w postępowaniu w systemie spełnia nie spełnia. |
Potencjal | Wykonawcy muszą dysponować odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; a w szczególności dysponować lub wykazać dysponowanie, co najmniej jednym środkiem transportu przystosowanym do przewozu artykułów żywnościowych objętych niniejszym zamówieniem i dołączyć do oferty: wykaz narzędzi, wyposażenia zakładu i urządzeń technicznych dostępnych Wykonawcy w celu realizacji zamówienia z informacją o podstawie dysponowania tymi zasobami, którego wzór stanowi załącznik nr 3 do SIWZ. Sposób dokonania oceny spełnienia warunków będzie sprowadzał się do oceny treści złożonych dokumentów, które traktują o warunkach udziału w postępowaniu w systemie spełnia nie spełnia. |
Zdolne | Wykonawcy muszą dysponować odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; a w szczególności dysponować lub wykazać dysponowanie, co najmniej jednym środkiem transportu przystosowanym do przewozu artykułów żywnościowych objętych niniejszym zamówieniem i dołączyć do oferty: wykaz narzędzi, wyposażenia zakładu i urządzeń technicznych dostępnych Wykonawcy w celu realizacji zamówienia z informacją o podstawie dysponowania tymi zasobami, którego wzór stanowi załącznik nr 3 do SIWZ. Sposób dokonania oceny spełnienia warunków będzie sprowadzał się do oceny treści złożonych dokumentów, które traktują o warunkach udziału w postępowaniu w systemie spełnia nie spełnia. |
Sytuacja | Wykonawcy muszą znajdować się w sytuacji ekonomicznej i finansowej umożliwiającej im realizację zadania. Sposób dokonania oceny spełnienia warunków będzie sprowadzał się do oceny treści złożonych dokumentów, które traktują o warunkach udziału w postępowaniu w systemie spełnia nie spełnia. |
Oswiadczenie potwierdzenia 1 | Tak |
Oswiadczenie potwierdzenia 6 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 8 | Tak |
Dok grup kap 1 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Dok podm zag 2 | Tak |
Dok podm zag 3 | Tak |
Dok podm zag 4 | Tak |
Dok podm zag 5 | Tak |
Inne dokumenty | Wypełniony i podpisany Formularz oferty. Wypełniony i podpisany Formularz cenowy. Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. Zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Powiatowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie części zamówienia lub rodzaju żywności grupy produktów obejmujących tę część zamówienia, dysponują wdrożonym i utrzymanym systemem bezpieczeństwa żywności HACCP. Aktualną decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu zgodnie z art. 61 i 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2010 r. nr 136, poz. 914 z późn. zm.. Wykaz narzędzi, wyposażenia zakładu i urządzeń technicznych dostępnych Wykonawcy w celu realizacji zamówienia z informacją o podstawie dysponowania tymi zasobami, którego wzór stanowi załącznik nr 3 do SIWZ. |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy zmiana umowy | Tak |
Zmiana umowy | Zamawiający zastrzega sobie możliwość dokonywania zmian do niniejszej umowy, spowodowanych okolicznościami niezależnymi i niezawinionymi przez strony: zmiany ilości dostawy, pod warunkiem nieprzekroczenia kwoty brutto, o której mowa w paragraf oraz pod warunkiem występowania produktu w opisie przedmiotu zamówienia oraz po cenie podanej w ofercie, na podstawie której zawarto niniejszą umowę. zmiany nazwy produktu producenta pod warunkiem zaoferowania produktów równoważnych, nie gorszych jakościowo od dotychczas dostarczanych produktów, przy jednoczesnym zachowaniu dotychczasowych lub niższych cen jednostkowych Zmiana dostarczanego asortymentu może nastąpić w przypadku: zakończenia produkcji danej pozycji asortymentowej, zmiany gramatury danej pozycji asortymentowej przez producenta produktu, niedostępności produktu na rynku powyżej 14 dni. |
Kryt cena | A |
Spec www | www.pila.szkolapolicji.gov.pl |
Spec war | Szkoła Policji w Pile Plac Staszica 7, 64-90 Piła - Sekcja Żywnościowa |
Data skl | 25/07/2016 |
Godz skl | 10:30 |
Miejsce | Kancelaria Ogólna Szkoły Policji w Pile |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |