Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
Publication date | 2016-07-15 |
End date | 2016-07-29 09:00:00 |
Instytucja | Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych |
Miejscowość | Bielsko-Biała |
Województwo | śląskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 139181 / 2016 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 158000006, 158400008 |
Adres strony internetowej siwz | |
BZP | Zobacz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do Warsztatów Szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej: Pakiet 1b - Różne produkty spożywcze (Załącznik nr 1b), Pakiet 1h - Dodatki cukiernicze (Załącznik 1h). Artykuły żywnościowe muszą być wolne od wad z aktualnym terminem przydatności do spożycia, muszą być zgodne z Normami Polskimi i wymogami sanitarnymi oraz dostarczone transportem i na koszt dostawcy. Termin dostawy i ilość wybranych artykułów żywnościowych będzie uzgadniany każdorazowo z Wykonawcą telefonicznie. OpisWielkość i zakres zamówienia określa załącznik nr 1b - Formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówieniaWartość i zakres zamówienia określa załącznik nr 1h - Formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 1 |
Nazwa | Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych |
Ulica | ul. Wyspiańskiego 5 |
Nr domu | 5 |
Miejscowosc | Bielsko-Biała |
Kod poczt | 43-300 |
Wojewodztwo | śląskie |
Tel | 33 812 44 29 |
Fax | 33 812 44 29 |
Internet | www.gastronom.edu.pl |
Regon | 07233207400000 |
E mail | zsgih@op.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | Administracja samorządowa |
Rodz zam | D |
Czy czesci | Tak |
Ilosc czesci | 2 |
Czy wariant | Nie |
Czy dialog | Nie |
Czy uzup | Nie |
Czas | D |
Data zak | 31/12/2016 |
Wadium | Nie pobiera się wadium |
Zaliczka | Nie |
Uprawnienie | Ocena spełnienia warunku - nastąpi na podstawie przedstawionego przez Wykonawcę dokumentu, o którym mowa w Części VII, punkt II, ppkt. 1, punkt III, ppkt 1, 2. |
Wiedza | Ocena spełnienia warunku - nastąpi na podstawie przedstawionych przez Wykonawcę dokumentów, o których mowa w Części VII, punkt II, ppkt. 1, 2, 3. |
Potencjal | Ocena spełnienia warunku - nastąpi na podstawie przedstawionego przez Wykonawcę oświadczenia, o którym mowa w Części VII, punkt II, ppkt 1. |
Zdolne | Ocena spełnienia warunku - nastąpi na podstawie przedstawionego przez Wykonawcę oświadczenia, o którym mowa w Części VII, punkt II, ppkt 1. |
Sytuacja | Ocena spełnienia warunku - nastąpi na podstawie przedstawionego przez Wykonawcę oświadczenia, o którym mowa w Części VII, punkt II, ppkt 1. |
Oswiadczenie potwierdzenia 4 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 1 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 2 | Tak |
Oswiadczenia wykluczenia 8 | Tak |
Dok podm zag 1 | Tak |
Inne dokumenty | 1.Oryginał oferty przetargowej sporządzonej na formularzu ofertowym stanowiącym Załącznik nr 1 do SIWZ. 2. Wypełniony/e formularz/e cenowy/e (załącznik nr 1b, 1h). 3.Pełnomocnictwo (w oryginale) do reprezentowania wykonawców ubiegających się wspólnie (konsorcja, spółki cywilne) o przedmiotowe zamówienie, określające zakres udzielonego pełnomocnictwa (pełnomocnik winien być powołany przez wszystkich wykonawców ubiegających się wspólnie o zamówienie). 4.Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu ( w trybie art. 44 ustawy Prawo zamówień publicznych z dnia 29 stycznia 2004 roku (Dz. U. z 2013 poz. 907,984,1047 i 1473 oraz z 2014 poz. 423), zwanej dalej Pzp - wg wzoru - Załącznik nr 2 do niniejszego SIWZ. 5.Dokumenty potwierdzające, że dostawy wymienione w w/w wykazie (zgodnie z pkt 2) zostały wykonane należycie (referencje zamawiających). 6.Pisemne zobowiązanie innych podmiotów do oddania Wykonawcy do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia, w celu udowodnienia, iż Wykonawca będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia - w przypadku gdy wykonawca wskaże, że będzie polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów (art. 26 ust.2b znowelizowanej ustawy pzp). 7. Oświadczenie wykonawcy (na formularzu ofertowym Załącznik nr 1 do SIWZ ) : - Oświadczamy, że zapoznaliśmy się ze Specyfikacją Istotnych Warunków Zamówienia i nie wnosimy do niej zastrzeżeń oraz zdobyliśmy konieczne informacje do przygotowania oferty. - Oświadczamy, że uważamy się związani niniejszą ofertą przez wskazany czas w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. - Oświadczamy, że Projekt Umowy (Załącznik nr 4) został przez nas zaakceptowany i zobowiązujemy się w przypadku wyboru naszej oferty do zawarcia umowy na wyżej wymienionych warunkach w miejscu i terminie wyznaczonym przez Zamawiającego. |
Niepelnosprawne | Nie |
Kod trybu | PN |
Kryt cena | B |
Kryt 1p | 95 |
Kryt 2 | termin płatności |
Kryt 2p | 5 |
Spec www | www.gastronom.edu.pl |
Spec war | Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych ul. Wyspiańskiego 5, 43-300 Bielsko-Biała |
Data skl | 29/07/2016 |
Godz skl | 09:00 |
Miejsce | Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych ul. Wyspiańskiego 5, 43-300 Bielsko-Biała - sekretariat |
Termin | Obowiązuje termin |
Okres liczba dni | 30 |
Czy uniewaznienie | Nie |