Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej Nr 18 im. Orła Białego w Olsztynie przy ul. Żytniej 71 w okresie od 01.09.2016 r. do 31.12.2016 r.
Publication date | 2016-08-05 |
End date | 2016-08-18 08:00:00 |
Instytucja | Szkoła Podstawowa nr 18 w Olsztynie |
Miejscowość | Olsztyn |
Województwo | warmińsko-mazurskie |
Branża |
|
Szczegóły |
|
Numer ogłoszenia | 300382 / 2016 |
Document type | ZP-400 |
Cpv code | 150000008, 151000009 |
Adres strony internetowej siwz |
Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej Nr 18 im. Orła Białego w Olsztynie przy ul. Żytniej 71 w okresie od 01.09.2016 r. do 31.12.2016 r. Przedmiot zamówienia został podzielony na 6 części od nr 1 do nr 6: Część 1 – Mięso i produkty mięsne Część 2 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Część 3 – Produkty mleczarskie Część 4 - Produkty spożywcze suche i inne Część 5 - Warzywa i owoce, jaja Część 6 - Ryby mrożone, warzywa i owoce mrożone Dostawa artykułów spożywczych obejmuje dostarczenie ich przez Wykonawcę własnym transportem do siedziby Zamawiającego oraz wniesienie towaru do pomieszczeń magazynowych w budynku Szkoły. OpisDostawa mięsa i produktów mięsnych do stołówki szkolnej, na warunkach określonych w SIWZ. Obejmuje dostarczenie ich przez Wykonawcę własnym transportem do siedziby Zamawiającego oraz wniesienie towaru do pomieszczeń magazynowych w budynku Szkoły.Dostawa pieczywa i świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarkich do stołówki szkolnej, na warunkach określonych w SIWZ. Obejmuje dostarczenie ich przez Wykonawcę własnym transportem do siedziby Zamawiającego oraz wniesienie towaru do pomieszczeń magazynowych w budynku Szkoły.Dostawa produktów mleczarskich do stołówki szkolnej, na warunkach określonych w SIWZ. Obejmuje dostarczenie ich przez Wykonawcę własnym transportem do siedziby Zamawiającego oraz wniesienie towaru do pomieszczeń magazynowych w budynku Szkoły.Dostawa produktów spożywczych suchych i innych do stołówki szkolnej, na warunkach określonych w SIWZ. Obejmuje dostarczenie ich przez Wykonawcę własnym transportem do siedziby Zamawiającego oraz wniesienie towaru do pomieszczeń magazynowych w budynku Szkoły.Dostawa warzyw i owoców i jaj do stołówki szkolnej, na warunkach określonych w SIWZ. Obejmuje dostarczenie ich przez Wykonawcę własnym transportem do siedziby Zamawiającego oraz wniesienie towaru do pomieszczeń magazynowych w budynku Szkoły.Dostawa ryb mrożonych, warzyw i owoców mrożonych do stołówki szkolnej, na warunkach określonych w SIWZ. Obejmuje dostarczenie ich przez Wykonawcę własnym transportem do siedziby Zamawiającego oraz wniesienie towaru do pomieszczeń magazynowych w budynku Szkoły. |
Dodatkowe informacje
Biuletyn | 2016 |
Nazwa | Szkoła Podstawowa nr 18 w Olsztynie |
Ulica | ul. Żytnia |
Nr domu | 71 |
Miejscowosc | Olsztyn |
Kod poczt | 10822 |
Wojewodztwo | warmińsko-mazurskie |
Tel | 089 527 15 65 |
Adres strony url | www.sp18.olsztyn.pl |
Regon | 71641900000 |
E mail | sp18@sp18.internetdsl.pl |
Czy obowiazkowa | Tak |
Zamieszczanie obowiazkowe | Tak |
Dotyczy | 1 |
Rodzaj zam | jednostka organizacyjna administracji samorządowej |
Zamieszczona bedzie specyfikacja | www.sp18.olsztyn.pl |
Czy podzielone na czesci | Tak |
Oferty lub wnioski | Wszystkie |
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Szkoła Podstawowa Nr 18 im. Orła Białego w Olsztynie, ul. Żytnia 71, 10–822 Olsztyn |
Rodz zam | D |
Okres2c | 01/09/201631/12/2016 |
Czy przewiduje udzielenie zamowien 67 | Nie |
Czas | O |
Okreslenie warunkow | Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania.Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. |
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia. Zamawiający nie stawia szczegółowych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. |
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Posiadają wiedzę i doświadczenie w zakresie obowiązującego prawa żywnościowego, a w szczególności zgodnie z poniższymi aktami prawnymi: Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z dnia 27 września 2006 r. Nr 171, poz. 1225 z późn. zm. wraz nowelizacją Dz.U. 2015 poz. 35 o zmianie ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia), Ustawą z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. z 2005 r. Nr 187, poz. 1577 z późn. zm.),Rozporządzenie WE nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE L 139 z 30.04.2004 r.). Dysponują odpowiednim potencjałem technicznym gwarantującym dowóz surowców w pojemnikach oraz opakowaniach posiadających atest PZH odnoście dopuszczenia do kontaktu z żywnością, tak, by dostawy realizowane były zgodnie z zasadami „dobrej praktyki higienicznej” (dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, higieny osobistej kierowcy, daty przydatności do spożycia, temperatury przewozu. |
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie | Nie |
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | Tak |
Czy wadium | Nie |
Czy przewiduje udzielenie zaliczek | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie katalogow elektronicznych | Nie |
Czy wymaga zlozenie katalogow elektronicznych | Nie |
Czy wymaga zlozenie oferty wariantowej | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej | Nie |
Czy dopuszcza zlozenie oferty wariantowej zasadniczej | Nie |
Kod trybu | PN |
Czy zmiana umowy | Nie |
Kryt 0 | Cena |
Kryt 0p | 90.00 |
Czy aukcja | Nie |
Data skl | 18/08/2016 |
Godz skl | 8:00 |
IV 4 4 jezyki | Polski |
Termin | on |
Okres data do | 18/09/2016 |
Zastosowanie procedury pzp | Nie |
IV 6 2 SkrocenieTerminu | Nie |