GuidZP400 |
00a70a86-6dc3-4d5e-a502-660230c8bec4
|
Biuletyn |
516612-N-2017
|
Zamawiajacy nazwa |
Dom Pomocy Społecznej
|
Regon |
31661900000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Kościelna 10-12
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Ziębice
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
57220
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
dolnośląskie
|
Zamawiajacy telefon |
748 191 393
|
Zamawiajacy fax |
748 190 984
|
Zamawiajacy email |
dompomsp@poczta.onet.pl
|
Adres strony url |
dompomsp@poczta.onet.pl
|
Adres strony internetowej narzedzia |
www.dpsziebice.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
2
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych - ogólnospożywczych dla DOmu Pomocy Społecznej w Zębicach z podziałem na części
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy |
3
|
Okreslenie przedmiotu |
IV. OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ORAZ ZAKRESU ZAMÓWIENIA
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych -ogólnospożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Ziębicach ul. Kościelna 10-12 z podziałem na części:
Część 4 - Dostawa ryb mrożonych, wędzonych oraz konserw
Część 5 - Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich
Część 6 - Dostawa nabiału
|
Cpv glowny przedmiot |
15200000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Waluta calosc |
PLN
|
Data rozpoczecia |
2017-07-01T00:00:00+02:00
|
Data zakonczenia |
2018-06-30T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 data |
2017-06-01T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
8:30
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa ryb mrożonych, wędzonych oraz konserw
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15200000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,0
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2017-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-06-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR 4 - DOSTAWA RYB MROŻONYCH, WĘDZONYCH ORAZ KONSERW
Lp. Nazwa towaru Jednostka miary Szacowana
ilość
1. Filet śledziowy typu ,,Lisner’’-różne smaki-lub równoważne
(o wadze 160 g.) szt. 360
2. Golonka wieprzowa (o wadze 300 g.) szt. 530
3. Gulasz angielski (o wadze 300 g.) szt. 400
4. Karczek małopolski (o wadze 300 g.) szt. 370
5. Karp żywy kg. 12
6. Konserwa boczkowa (o wadze 300 g.) szt. 600
7. Konserwa filet z makreli w oleju (puszka 170 g. z otwieraczem) szt. 600
8. Konserwa filet z makreli w pomidorach
(puszka 170 g. z otwieraczem) szt. 2.300
9. Konserwa mięsna wieprzowa w sosie własnym (o wadze 300 g.) szt. 630
10. Mintaj kostka kg. 80
11. Paprykarz z łososia (pojemność nie mniejsza niż 150 g.) szt. 720
12. Pasta rybna ,,Kubek’’ (o wadze 120 g.) szt. 360
13. Pasta rybna z makreli (pojemność nie mniejsza niż 3 kg.) szt. 48
14. Pasztet z drobiu (o wadze 300 g.) szt. 350
15. Ryba makrela (wędzona) kg. 100
16. Ryba mintaj (filet mrożony SHP bez glazury) kg. 150
17. Ryba mintaj (filet mrożony max 10% glazury) kg. 160
18. Ryba miruna (filet mrożony SHP ze skórą) kg. 410
19. Sałatka śledziowa łódka (o wadze 150 g.) szt. 360
20. Sałatka warzywna ,,Kuchnie świata’’ (o wadze 150 g.) szt. 360
21. Śledź matjas kg. 130
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa męsa i wyrobów wędliniarskich
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,0
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2017-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-06-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR 5 - DOSTAWA MIĘSA I WYROBÓW WĘDLINIARSKICH
Lp. Nazwa towaru Jednostka miary Szacowana
ilość
1. Baleron kg. 60
2. Baleron z indyka kg. 85
3. Bekonówka kg. 60
4. Boczek wędzony (parzony) kg. 150
5. Boczek zwijany kg. 30
6. Filet drobiowy (pierś) kg. 220
7. Flaki wołowe blanszowane kg. 100
8. Golonka królewska kg. 30
9. Kaszanka kg. 60
10. Kiełbasa biała (parzona) kg. 190
11. Kiełbasa krakowska (parzona wieprzowa) kg. 220
12. Kiełbasa parówkowa wieprzowa (cienka) kg. 460
13. Kiełbasa parówkowa wieprzowa (gruba) kg. 320
14. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg. 200
15. Kiełbasa śląska (wieprzowa) kg. 300
16. Kiełbasa zwyczajna kg. 220
17. Kurczak świeży kg. 1.000
18. Mielonka tyrolska (wieprzowa) kg. 210
19. Mięso - szynka wieprzowa (surowa bez kości) kg. 280
20. Mięso karczek (wieprzowy bez kości) kg. 400
21. Mięso łopatka (wieprzowa bez kości) kg. 1.500
22. Mortadela extra (wieprzowa) kg. 210
23. Nogi wieprzowe kg. 30
24. Ogonówka wieprzowa, wędzona kg. 160
25. Pasztet wieprzowy (pieczony) kg. 320
26. Pasztetowa wieprzowa kg. 240
27. Pieczeń rzymska kg. 120
28. Podgardle wieprzowo (wędzone) kg. 90
29. Polędwica sopocka (parzona, wędzona wieprzowa) kg. 230
30. Polędwica z indyka kg. 100
31. Porcje rosołowe kg. 2.000
32. Salceson drobiowy kg. 150
33. Schab bez kości kg. 480
34. Schab borowy typu ,,Sława’’ lub równoważny kg. 30
35. Słonina kg. 90
36. Szynka Gerwazego z indyka typu ,,Sława’’ lub równoważny kg. 30
37. Szynka konserwowa typu „Madej” lub równoważna kg. 55
38. Szynka okopcona typu ,,Sława’’ lub równoważny kg. 30
39. Szynka wieprzowa (gotowana z listkiem) kg. 210
40. Udo (noga) z kurczaka kg. 930
41. Udo wytrybowane kg. 70
42. Wątroba drobiowa kg. 200
43. Wędzonka delikatesowa (wieprzowa) kg. 80
44. Wołowina ekstra kg. 30
45. Żeberka wieprzowe kg. 100
46. Żołądki drobiowe kg. 120
Wymagania:
1. Dostarczane mięso oraz podroby powinny być świeże, schłodzone, bez wad jakościowych (kolor mięsa jasno – różowy, właściwy, jak dla mięsa świeżego). Mięso powinno pochodzić wyłącznie z produkcji krajowej lub Państw Unii Europejskiej, wszystkie wędliny powinny być umieszczone w hermetycznie zamkniętych opakowaniach z etykietką, na której widnieje nazwa i termin przydatności do spożycia, mięso powinno być jak najmniej tłuste, przebadane weterynaryjnie, kurczaki i podroby muszą posiadać atest (wydany zgodnie z przepisami) stwierdzający, że drób z którego uzyskano mięso - zostało poddane badaniom przed i po uboju, mięso i wędliny nie mogą odznaczać się:
• obcymi posmakami, zapachami;
• obślizłością, nalotem pleśni, zazielenieniem;
• nie mogą być uszkodzone mechanicznie, zabrudzone;
• nie dopuszcza się produktów z zerwaną plombą (dotyczy wędlin).
2. Mięso i jego wyroby powinny być I gatunku.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa nabiału
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,0
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2017-07-01T00:00:00+02:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2018-06-30T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR 6 - DOSTAWA NABIAŁU
Przy wypełnianiu proszę zwrócić uwagę na podaną gramaturę opakowań. Przy posiadaniu towaru w innych opakowaniach Dostawca przeliczy wartość opakowania do gramatury podanej przez Zamawiającego.
Lp. Nazwa towaru Jednostka miary Szacowana
ilość
1. Deser typu „Korona“ lub równoważny – różne smaki
(pojemność nie mniejsza niż 175 g.) szt. 700
2. Gratka drink – różne smaki (o wadze 180 g.) szt. 460
3. Jogurt naturalny (o wadze 150 g.) szt. 1.000
4. Jogurt owocowy (o wadze 150 g.) szt. 3.120
5. Kefir typu ,,Radomsko‘‘ lub równoważny
(pojemność nie większa niż 200 ml) szt. 460
6. Margaryna mleczna (o wadze 250 g.) kg. 260
7. Masło roślinne kg. 630
8. Masło śmietankowe (o wadze 200 g. - kostka) kg. 600
9. Mleko spożywcze 2% (o pojemności 1 l. - folia) litr 10.000
10. Ser gouda (wędzony) lub równoważny kg. 220
11. Ser żółty (gouda) kg. 270
12. Ser żółty (salami) kg. 230
13. Serek homogenizowany - różne smaki
(pojemność nie mniejsza niż 125 g.) szt. 1.600
14. Serek topiony - różne smaki (o wadze 100 g.) szt. 2.400
15. Serek twarogowy smakowy (o wadze 100 g.) szt. 2.500
16. Serek typu ,,Danio‘‘ lub równoważny (pojemność 140 g.) szt. 460
17. Serek wiejski (o wadze 200 g.) szt. 3.700
18. Śmietana 12% (o wadze 400 g.) szt. 2.400
19. Śmietana 18% (o wadze 400 g.) szt. 400
20. Twaróg półtłusty kg. 750
WYMAGANIA:
Dostarczone artykuły powinny mieć odpowiednio długi okres przydatności do spożycia, odznaczać się świeżym zapachem np. masło, sery, bez oznak pleśni.
|
| |