Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych - ogólnospożywczych dla DOmu Pomocy Społecznej w Zębicach z podziałem na części

Data publikacji 2017-05-24
Data zakończenia 2017-06-01 00:00:00
Instytucja Dom Pomocy Społecznej
Miejscowość Ziębice
Województwo dolnośląskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
  • Produkty mleczarskie

Szczegóły

Numer ogłoszenia 516612-N-2017
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 152000000, 151000009, 155000003
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

IV. OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ORAZ ZAKRESU ZAMÓWIENIA
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych -ogólnospożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Ziębicach ul. Kościelna 10-12 z podziałem na części:

Część 4 - Dostawa ryb mrożonych, wędzonych oraz konserw
Część 5 - Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich
Część 6 - Dostawa nabiału

Dodatkowe informacje

GuidZP400 00a70a86-6dc3-4d5e-a502-660230c8bec4
Biuletyn 516612-N-2017
Zamawiajacy nazwa Dom Pomocy Społecznej
Regon 31661900000
Zamawiajacy adres ulica ul. Kościelna 10-12
Zamawiajacy miejscowosc Ziębice
Zamawiajacy kod pocztowy 57220
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo dolnośląskie
Zamawiajacy telefon 748 191 393
Zamawiajacy fax 748 190 984
Zamawiajacy email dompomsp@poczta.onet.pl
Adres strony url dompomsp@poczta.onet.pl
Adres strony internetowej narzedzia www.dpsziebice.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 2
Nazwa nadana zamowieniu Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych - ogólnospożywczych dla DOmu Pomocy Społecznej w Zębicach z podziałem na części
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy 3
Okreslenie przedmiotu IV. OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ORAZ ZAKRESU ZAMÓWIENIA Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych -ogólnospożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Ziębicach ul. Kościelna 10-12 z podziałem na części: Część 4 - Dostawa ryb mrożonych, wędzonych oraz konserw Część 5 - Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich Część 6 - Dostawa nabiału
Cpv glowny przedmiot 15200000-0
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Waluta calosc PLN
Data rozpoczecia 2017-07-01T00:00:00+02:00
Data zakonczenia 2018-06-30T00:00:00+02:00
IV 4 4 data 2017-06-01T00:00:00+02:00
IV 4 4 godzina 8:30
IV 4 5 okres 30

Powiązane

Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Dostawa ryb mrożonych, wędzonych oraz konserw
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15200000-0
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2017-07-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-06-30T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA CZĘŚĆ NR 4 - DOSTAWA RYB MROŻONYCH, WĘDZONYCH ORAZ KONSERW Lp. Nazwa towaru Jednostka miary Szacowana ilość 1. Filet śledziowy typu ,,Lisner’’-różne smaki-lub równoważne (o wadze 160 g.) szt. 360 2. Golonka wieprzowa (o wadze 300 g.) szt. 530 3. Gulasz angielski (o wadze 300 g.) szt. 400 4. Karczek małopolski (o wadze 300 g.) szt. 370 5. Karp żywy kg. 12 6. Konserwa boczkowa (o wadze 300 g.) szt. 600 7. Konserwa filet z makreli w oleju (puszka 170 g. z otwieraczem) szt. 600 8. Konserwa filet z makreli w pomidorach (puszka 170 g. z otwieraczem) szt. 2.300 9. Konserwa mięsna wieprzowa w sosie własnym (o wadze 300 g.) szt. 630 10. Mintaj kostka kg. 80 11. Paprykarz z łososia (pojemność nie mniejsza niż 150 g.) szt. 720 12. Pasta rybna ,,Kubek’’ (o wadze 120 g.) szt. 360 13. Pasta rybna z makreli (pojemność nie mniejsza niż 3 kg.) szt. 48 14. Pasztet z drobiu (o wadze 300 g.) szt. 350 15. Ryba makrela (wędzona) kg. 100 16. Ryba mintaj (filet mrożony SHP bez glazury) kg. 150 17. Ryba mintaj (filet mrożony max 10% glazury) kg. 160 18. Ryba miruna (filet mrożony SHP ze skórą) kg. 410 19. Sałatka śledziowa łódka (o wadze 150 g.) szt. 360 20. Sałatka warzywna ,,Kuchnie świata’’ (o wadze 150 g.) szt. 360 21. Śledź matjas kg. 130
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa Dostawa męsa i wyrobów wędliniarskich
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2017-07-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-06-30T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA CZĘŚĆ NR 5 - DOSTAWA MIĘSA I WYROBÓW WĘDLINIARSKICH Lp. Nazwa towaru Jednostka miary Szacowana ilość 1. Baleron kg. 60 2. Baleron z indyka kg. 85 3. Bekonówka kg. 60 4. Boczek wędzony (parzony) kg. 150 5. Boczek zwijany kg. 30 6. Filet drobiowy (pierś) kg. 220 7. Flaki wołowe blanszowane kg. 100 8. Golonka królewska kg. 30 9. Kaszanka kg. 60 10. Kiełbasa biała (parzona) kg. 190 11. Kiełbasa krakowska (parzona wieprzowa) kg. 220 12. Kiełbasa parówkowa wieprzowa (cienka) kg. 460 13. Kiełbasa parówkowa wieprzowa (gruba) kg. 320 14. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg. 200 15. Kiełbasa śląska (wieprzowa) kg. 300 16. Kiełbasa zwyczajna kg. 220 17. Kurczak świeży kg. 1.000 18. Mielonka tyrolska (wieprzowa) kg. 210 19. Mięso - szynka wieprzowa (surowa bez kości) kg. 280 20. Mięso karczek (wieprzowy bez kości) kg. 400 21. Mięso łopatka (wieprzowa bez kości) kg. 1.500 22. Mortadela extra (wieprzowa) kg. 210 23. Nogi wieprzowe kg. 30 24. Ogonówka wieprzowa, wędzona kg. 160 25. Pasztet wieprzowy (pieczony) kg. 320 26. Pasztetowa wieprzowa kg. 240 27. Pieczeń rzymska kg. 120 28. Podgardle wieprzowo (wędzone) kg. 90 29. Polędwica sopocka (parzona, wędzona wieprzowa) kg. 230 30. Polędwica z indyka kg. 100 31. Porcje rosołowe kg. 2.000 32. Salceson drobiowy kg. 150 33. Schab bez kości kg. 480 34. Schab borowy typu ,,Sława’’ lub równoważny kg. 30 35. Słonina kg. 90 36. Szynka Gerwazego z indyka typu ,,Sława’’ lub równoważny kg. 30 37. Szynka konserwowa typu „Madej” lub równoważna kg. 55 38. Szynka okopcona typu ,,Sława’’ lub równoważny kg. 30 39. Szynka wieprzowa (gotowana z listkiem) kg. 210 40. Udo (noga) z kurczaka kg. 930 41. Udo wytrybowane kg. 70 42. Wątroba drobiowa kg. 200 43. Wędzonka delikatesowa (wieprzowa) kg. 80 44. Wołowina ekstra kg. 30 45. Żeberka wieprzowe kg. 100 46. Żołądki drobiowe kg. 120 Wymagania: 1. Dostarczane mięso oraz podroby powinny być świeże, schłodzone, bez wad jakościowych (kolor mięsa jasno – różowy, właściwy, jak dla mięsa świeżego). Mięso powinno pochodzić wyłącznie z produkcji krajowej lub Państw Unii Europejskiej, wszystkie wędliny powinny być umieszczone w hermetycznie zamkniętych opakowaniach z etykietką, na której widnieje nazwa i termin przydatności do spożycia, mięso powinno być jak najmniej tłuste, przebadane weterynaryjnie, kurczaki i podroby muszą posiadać atest (wydany zgodnie z przepisami) stwierdzający, że drób z którego uzyskano mięso - zostało poddane badaniom przed i po uboju, mięso i wędliny nie mogą odznaczać się: • obcymi posmakami, zapachami; • obślizłością, nalotem pleśni, zazielenieniem; • nie mogą być uszkodzone mechanicznie, zabrudzone; • nie dopuszcza się produktów z zerwaną plombą (dotyczy wędlin). 2. Mięso i jego wyroby powinny być I gatunku.
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa Dostawa nabiału
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15500000-3
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,0
Waluta zal PLN
Zalacznik data rozpoczecia 2017-07-01T00:00:00+02:00
Zalacznik data zakonczenia 2018-06-30T00:00:00+02:00
Zalacznik krotki opis OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA CZĘŚĆ NR 6 - DOSTAWA NABIAŁU Przy wypełnianiu proszę zwrócić uwagę na podaną gramaturę opakowań. Przy posiadaniu towaru w innych opakowaniach Dostawca przeliczy wartość opakowania do gramatury podanej przez Zamawiającego. Lp. Nazwa towaru Jednostka miary Szacowana ilość 1. Deser typu „Korona“ lub równoważny – różne smaki (pojemność nie mniejsza niż 175 g.) szt. 700 2. Gratka drink – różne smaki (o wadze 180 g.) szt. 460 3. Jogurt naturalny (o wadze 150 g.) szt. 1.000 4. Jogurt owocowy (o wadze 150 g.) szt. 3.120 5. Kefir typu ,,Radomsko‘‘ lub równoważny (pojemność nie większa niż 200 ml) szt. 460 6. Margaryna mleczna (o wadze 250 g.) kg. 260 7. Masło roślinne kg. 630 8. Masło śmietankowe (o wadze 200 g. - kostka) kg. 600 9. Mleko spożywcze 2% (o pojemności 1 l. - folia) litr 10.000 10. Ser gouda (wędzony) lub równoważny kg. 220 11. Ser żółty (gouda) kg. 270 12. Ser żółty (salami) kg. 230 13. Serek homogenizowany - różne smaki (pojemność nie mniejsza niż 125 g.) szt. 1.600 14. Serek topiony - różne smaki (o wadze 100 g.) szt. 2.400 15. Serek twarogowy smakowy (o wadze 100 g.) szt. 2.500 16. Serek typu ,,Danio‘‘ lub równoważny (pojemność 140 g.) szt. 460 17. Serek wiejski (o wadze 200 g.) szt. 3.700 18. Śmietana 12% (o wadze 400 g.) szt. 2.400 19. Śmietana 18% (o wadze 400 g.) szt. 400 20. Twaróg półtłusty kg. 750 WYMAGANIA: Dostarczone artykuły powinny mieć odpowiednio długi okres przydatności do spożycia, odznaczać się świeżym zapachem np. masło, sery, bez oznak pleśni.
  

Criterion

Kryteria cena
Znaczenie 100,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)