GuidZP400 |
b61c21cb-be8d-4397-bec9-fa8afacdea0e
|
Biuletyn |
543588-N-2017
|
Zamawiajacy nazwa |
Zespół Opieki Zdrowotnej
|
Regon |
37048251200000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Dąbrowskiego
|
Zamawiajacy adres numer domu |
10
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Strzyżów
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
38100
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
podkarpackie
|
Zamawiajacy telefon |
172 761 058,
|
Zamawiajacy fax |
172 761 058
|
Zamawiajacy email |
przetargi@zozstrzyzow.pl,
|
Adres strony url |
www.zozstrzyzow.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Publiczny zakład opieki zdrowotnej
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.zozstrzyzow.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
pisemnie
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Zespół Opieki Zdrowotnej 38-100 Strzyżów ul. Dąbrowskiego 10 SEKRETARIAT
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa produktów mleczarskich mięsa i produktów mięsnych
|
Numer referencyjny |
ZOZ.ZP-382-13/17
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Pakiet nr 1 KOŚCI WOŁOWE
1 Kości wołowe pokrojone 15111000-9 1 x w tygodniu kg 600
Pakiet nr 2 MIĘSO I WYROBY WIEPRZOWE
1 Karkówka bez kości (zgodnie z zał. opisem) 15113000-3 3 x w tygodniu kg 120
2 Mięso szynkowe-kulka (zgodnie z zał. opisem) 15113000-3 3 x w tygodniu kg 900
3 Kiełbasa toruńska (zgodnie z zał. opisem) 15131400-9 2 x w miesiącu kg 60
4 Schab bez kości (zgodnie z zał. opisem) 15113000-3 3 x w tygodniu kg 180
5 Słonina (zgodnie z zał. opisem) 15131400-9 2 x w miesiącu kg 30
6 Smalec (zgodnie z zał opisem) 15131400-9 1 x w miesiącu kg 12
7 Polędwica wieprzowa gotowana (zgodnie z zał. opisem) 15131210-0 3 x w tygodniu kg 600
Pakiet nr 3 WYROBY DROBIOWE
1 Szynka drobiowa ( zgodnie z podanym opisem) 15131135-0 2 x w tygodniu kg 90
2 Parówki drobiowe (zgodnie z podanym opisem) 15131500-0 2 x w tygodniu kg 600
Pakiet nr 4 ARTYKUŁY MLECZARSKIE
1 Masło w kostkach 200g zawartość tłuszczu min. 82 % 15530000-2 2 x w tygodniu Szt 2 400
2 Mleko 2% pasteryzowane - opakowanie foliowe nie większe jak 1 litr 15511100-4 na bieżąco litr 4 800
3 Mleko w proszku 500g 15511700-0 1 x w miesiącu op. 30
4 Twaróg chudy kostka 250-300g 15542100-0 na bieżąco kg 720
5 Ser topiony 40%tł. 100G 15543000-6 4 x w miesiącu Szt 240
6 Ser żółty, pełnotłusty zaw. tł. min. 45% kl I 15544000-3 2 x w tygodniu kg 180
7 Śmietana 18% 0,5 l 15512100-1 2 x w tygodniu litr 500
8 Ser śniadaniowy, homogenizowany naturalny 100 g 15542100-0 1 x w tygodniu szt. 2 400
9 Jogurt naturalny 0,33 15551310-1 na bieżąco op. 400
10 Jogurt owocowy 0,33 15551320-4 na bieżąco op. 200
|
Cpv glowny przedmiot |
15111000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Waluta calosc |
PLN
|
Okres w miesiacach |
6
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Odpis z właściwego rejestru lub centralnej ewidencji informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu stwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1 ustawy jako załącznik nr 4 - dotyczy wykonawcy, którego oferta zostanie najwyżej oceniona/podmiotu trzeciego, na zasoby którego powołuje się wykonawca przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu/podwykonawcy, który będzie brał udział w realizacji zamówienia Zgodnie z art. 26 ust. 6 ustawy pzp Wykonawca nie jest obowiązany do złożenia oświadczeń lub dokumentów potwierdzających okoliczności, o których mowa w art. 25 ust. 1 pkt 1 i 3, jeżeli zamawiający posiada oświadczenia lub dokumenty dotyczące tego wykonawcy lub może je uzyskać za pomocą bezpłatnych i ogólnodostępnych baz danych, w szczególności rejestrów publicznych w rozumieniu ustawy z dnia 17 lutego 2005 r. o informatyzacji działalności podmiotów realizujących zadania publiczne (Dz. U. z 2014 r. poz. 1114 oraz z 2016 r. poz. 352). W związku z tym Zamawiający będzie wzywał wykonawcę do złożenia załącznika nr 4, o ile nie będzie on dostępny w sposób wynikający z art. 26 ust. 6 ustawy pzp. Wykonawcy mający siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczpospolitej Polskiej : Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast załącznika nr 4 – składa dokument lub dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości, przy zachowaniu następujących wymagań: dokument powinien być wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. jeżeli w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, nie wydaje się takiego dokumentu, zastępuje się go dokumentem zawierającym oświadczenie Wykonawcy, ze wskazaniem osoby albo osób uprawnionych do jego reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone przed notariuszem lub przed organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania wykonawcy lub miejsce zamieszkania tej osoby, przy czym przepis tiret 1 stosuje się odpowiednio, w przypadku wątpliwości co do treści dokumentu złożonego przez wykonawcę mającego siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczpospolitej Polskiej , zamawiający może zwrócić się do właściwych organów odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, z wnioskiem o udzielenie niezbędnych informacji dotyczących przedłożonego dokumentu.
|
Inne dokumenty niewymienione |
1. Formularz ogólny oferty 2. Formularz cenowy - załącznik nr 1 3. Pełnomocnictwo dla osoby nie upoważnionej do reprezentowania firmy na podstawie załącznika nr 4 tj. aktualnego odpisu z właściwego rejestru oraz/lub Pełnomocnictwo dla Osoby Uprawnionej do reprezentowania w trakcie postępowania w przypadku konsorcjum lub spółki cywilnej 4. Oświadczenie wykonawcy o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o którym mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 Ustawy Pzp ; w przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej wykonawca może złożyć wraz z oświadczeniem dokumenty bądź informacje potwierdzające, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu - załącznik nr 3 Wykonawca obowiązany jest w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej Zamawiającego – http://www.zozstrzyzow.pl informacji z otwarcia ofert, o których mowa w art. 86 ust. 5 ustawy pzp, do przekazania Zamawiającemu oświadczenia o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Wzór oświadczenia stanowi załącznik nr 3 do SIWZ
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Zamawiający dopuszcza zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru Wykonawcy. Warunki zmian zostały opisane przez Zamawiającego we wzorze umowy wraz z załącznikami, stanowiącym załącznik nr 7 do SIWZ.
|
IV 4 4 data |
2017-07-12T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
12:40
|
IV 4 4 jezyki |
polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Kości wołowe
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15111000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,0
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik okres w miesiacach |
6
|
Zalacznik krotki opis |
1 Kości wołowe pokrojone 15111000-9 1 x w tygodniu kg 600
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Mięso i wyroby wieprzowe
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15113000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,0
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik okres w miesiacach |
6
|
Zalacznik krotki opis |
1 Karkówka bez kości (zgodnie z zał. opisem) 15113000-3 3 x w tygodniu kg 120
2 Mięso szynkowe-kulka (zgodnie z zał. opisem) 15113000-3 3 x w tygodniu kg 900
3 Kiełbasa toruńska (zgodnie z zał. opisem) 15131400-9 2 x w miesiącu kg 60
4 Schab bez kości (zgodnie z zał. opisem) 15113000-3 3 x w tygodniu kg 180
5 Słonina (zgodnie z zał. opisem) 15131400-9 2 x w miesiącu kg 30
6 Smalec (zgodnie z zał opisem) 15131400-9 1 x w miesiącu kg 12
7 Polędwica wieprzowa gotowana (zgodnie z zał. opisem) 15131210-0 3 x w tygodniu kg 600
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Wyroby drobiowe
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15131135-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,0
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik okres w miesiacach |
6
|
Zalacznik krotki opis |
1 Szynka drobiowa ( zgodnie z podanym opisem) 15131135-0 2 x w tygodniu kg 90
2 Parówki drobiowe (zgodnie z podanym opisem) 15131500-0 2 x w tygodniu kg 600
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Artykuły mleczarskie
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15511100-4
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,0
|
Waluta zal |
PLN
|
Zalacznik okres w miesiacach |
6
|
Zalacznik krotki opis |
1 Masło w kostkach 200g zawartość tłuszczu min. 82 % 15530000-2 2 x w tygodniu Szt 2 400
2 Mleko 2% pasteryzowane - opakowanie foliowe nie większe jak 1 litr 15511100-4 na bieżąco litr 4 800
3 Mleko w proszku 500g 15511700-0 1 x w miesiącu op. 30
4 Twaróg chudy kostka 250-300g 15542100-0 na bieżąco kg 720
5 Ser topiony 40%tł. 100G 15543000-6 4 x w miesiącu Szt 240
6 Ser żółty, pełnotłusty zaw. tł. min. 45% kl I 15544000-3 2 x w tygodniu kg 180
7 Śmietana 18% 0,5 l 15512100-1 2 x w tygodniu litr 500
8 Ser śniadaniowy, homogenizowany naturalny 100 g 15542100-0 1 x w tygodniu szt. 2 400
9 Jogurt naturalny 0,33 15551310-1 na bieżąco op. 400
10 Jogurt owocowy 0,33 15551320-4 na bieżąco op. 200
|
| |