| CZĘŚĆ I: 
 
 
 
 1.	Kasza gryczana - palona, bez zanieczyszczeń, sucha, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (1kg)-	kg	800,
 2.	Kasza jęczmienna - wiejska, bez zanieczyszczeń, sucha, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (1kg)-	kg	2000,
 3.	Kasza manna - bez zanieczyszczeń, sucha, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (1 kg)-	kg	800,
 4.	Makaron - Różne rodzaje (świderki, rurki, wstążki lub nitki) makaron cały, nie połamany, bez zanieczyszczeń, suchy, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez  uszkodzeń etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (5 kg)-	kg	4000,	5.	Ryż - biały, bez zanieczyszczeń, suchy, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (1 kg)-	kg	2500,
 6.	Płatki owsiane - Górskie, suche, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (1kg)-	kg	500,	7.	Mąka pszenna - typ 500, bez zanieczyszczeń, sucha, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (1 kg)-	kg	5500,
 8.	Mąka ziemniaczana - sucha, o odpowiedniej barwie i zapachu, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (1 kg)-	kg	300
 
 
 
 
 
 CZĘŚĆ II
 1.	Margaryna śniadaniowa - kostka formowana 250g, o zawartości min. 60% tłuszczu, produkowana z wysokiej jakości olejów i tłuszczów roślinnych, do smarowania pieczywa	kg	4000,
 2.	Olej roślinny - w butelkach plastikowych do (1 litra)-	litr	400,
 3.	Marmolada - twarda, różne smaki owocowe, pakowana w trwale zamknięte plastikowe wiaderka              w opakowaniach jednostkowych do (13 kg)	kg	1200,
 4.	Dżem - nisko słodzony, różne smaki owocowe, pakowany w trwale zamknięte plastikowe wiaderka w opakowaniach jednostkowych do (13 kg)-	kg	1200,
 
 CZĘŚĆ III:
 
 1.	Cukier biały - bez zanieczyszczeń, worki całe, bez uszkodzeń, etykietowane, w opakowaniach jednostkowych do (1kg)-	kg	5000,
 
 CZĘŚĆ IV:
 
 1.	Szprot w pomidorach - konserwa w opakowaniu aluminiowym lub blaszanym o gramaturze 200 – 330g, bez zawleczki otwierającej, składniki równomiernie rozmieszczone w całej masie konserwy, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw. Zawartość sosu do 10%-	kg	1600,	2.	Paprykarz z ryżem - konserwa w opakowaniu aluminiowym lub blaszanym o gramaturze 280 – 330g, bez zawleczki otwierającej, składniki równomiernie rozmieszczone w całej masie konserwy, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw.-	kg	1600,
 3	Pasztet mazowiecki – konserwa w opakowaniu aluminiowym lub blaszanym o gramaturze 200-350g, składniki równomiernie rozmieszczone w całej masie konserwy, smak i zapach charakterystyczny dla użytych przypraw.-	kg	1600,	4	Konserwa turystyczna – konserwa mięsna wieprzowa lub wieprzowo-wołowa w opakowaniu aluminiowym lub blaszanym o gramaturze 300-330g	-kg	1000,
 5	Pasztet sojowy –konserwa w opakowaniu aluminiowym o gramaturze 100-130g-	kg	100,
 6.	Pasztet drobiowy mały - konserwa w opakowaniu aluminiowym 100 – 130g, składniki równomiernie rozmieszczone w całej masie konserwy, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw-	kg	1600
 
 |