Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa pomocy dydaktycznych do Zespołu Szkół nr 1 im. Mikołaja Kopernika w Koszalinie na potrzeby kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych oraz technik hotelarstwa:
Kieliszek do białego wina – 36 szt., Kieliszek do burgunda/wody – 36 szt., Kieliszek do lekkiego czerwonego wina (Chianti) – 36 szt., Kieliszek do ciężkiego czerwonego wina (Bordeaux) – 36 szt., Kieliszek do szampana – 36 szt., Szklanka do piwa – 24 szt., Kieliszek do koniaku – 36 szt., Kieliszek do drinków – 36 szt., Kieliszek do koktajli – 36 szt., Szklanka niska – 36 szt., Kufel do piwa – 12 szt., Filiżanka cappuccino ze spodkiem – 24 szt., Filiżanka espresso ze spodkiem – 24 szt., Szklanka do irish coffee – 24 szt., Szklanka do latte – 36 szt., Dzbanek szklany – 10 szt., Miska szklana – 10 szt., Wazon szklany (różne pojemności) – 36 szt., Karafka do wina/wody (różne pojemności) – 36 szt., Karafka do wina typ Bordeaux (różne pojemności) – 36 szt., Szklanka do piwa saison – 18 szt., Szklanka do piwa pszenicznego – 18 szt., Szklanka do piwa stout – 12 szt., Szklanka do cydru – 12 szt., Szklanka do piwa ipa – 12 szt., Dzbanek na oliwę – 24 szt., Dekanter – 8 szt., Goblet do wody – 36 szt., Kieliszek do margarity – 48 szt., Kieliszek do koniaku – 36 szt., Kieliszek do martini – 48 szt., Szklanka niska – 60 szt., Szklanka wysoka – 60 szt., Szklanka do piwa 400 ml – 48 szt., Filiżanka do espresso – 12 szt., Filiżanka uniwersalna – 12 szt., Szklanka – 12 szt., Szklanka do latte – 12 szt., Łyżka stołowa – 100 szt., Łyżeczka do cukru – 25 szt., Widelec stołowy – 48 szt., Łyżka stołowa – 48 szt., Nóż stołowy mono – 48 szt., Widelec przystawkowy – 48 szt., Łyżka przystawkowa – 48 szt., Nóż przystawkowy mono – 48 szt., Widelec do ostryg – 24 szt., Nóż do steków – 24 szt., Łyżka do latte – 48 szt., Łyżka do bulionu – 48 szt., Łyżka gourmet – 24 szt., Łyżka do ziemniaków – 12 szt., Widelec do sardynek – 10 szt., Łyżka do absyntu – 10 szt., Widelec do ryb – 12 szt., Nóż do ryb – 12 szt., Nóż do masła mono – 48 szt., Łyżeczka do espresso – 48 szt., Łyżeczka do lodów – 24 szt., Widelec do serwowania – 6 szt., Łyżka do serwowania – 6 szt., Widelec do serwowania mięsa – 4 szt., Nóż do serwowania mięsa – 4 szt., Zestaw do sałaty – 4 szt., Łyżeczka do kawy/herbaty – 120 szt., Widelec do serwowania ryb – 4 szt., Nóż do serwowania ryb – 4 szt., Szczypce do spaghetti – 10 szt., Szczypce do pieczeni – 9 szt., Szczypce do pieczywa – 10 szt., Szczypce do szparagów – 12 szt., Radełko karbowane – 10 szt., Kieliszek do jaj – 36 szt., Sosjerka ze stali nierdzewnej (różne pojemności) – 26 szt., Waza do zupy z chochlą i pokrywką – 12 szt., Kociołek do gulaszu z chochelką – 12 szt., Talerz do ślimaków – 15 szt., Sosjerka ze szkła (różne pojemności) – 24 szt., Pucharek – 36 szt., Zestaw mini salaterek – 12 szt., Młynek – 6 szt., Talerz deserowy – 100 szt., Półmisek – 20 szt., Rawierka – 20 szt., Dyspenser do parmezanu – 10 szt., Worek na pieczywo – 10 szt., Serwetnik – 6 szt., Stojak na ręcznik – 2 szt., Płyta z łupka (różne wielkości) – 45 szt., Łyżeczka finger food – 36 szt., Foremka do kremu brulee (różne pojemności) – 48 szt., Ekspozytor – 1 szt., Słoik na ciastka – 4 szt., Dzbanek na ocet i oliwę – 4 szt., Serwetnik – 10 szt., Sitko barmańskie – 16 szt., Moździerz barowy do owoców – 15 szt., Otwieracz kelnerski – 15 szt., Korek z rurką metalowy – 24 szt., Korek z rurką plastikowy – 24 szt., Łyżeczka barmańska – 24 szt., Wyciskacz do cytryn – 4 szt., Wyciskacz do cytrusów – 5 szt., Shaker bostoński – 18 szt., Krustownica – 2 szt., Pomocnik barmański – 5 szt., "Pojemnik barmański 5-częściowy" – 2 szt., "Pojemnik termoizolacyjny do lodu" – 1 szt., "Naścienny barowy pojemnik na butelki" – 2 szt., Wyciskarka do cytrusów – 1 szt., Miarka dwustronna (różne pojemności) – 30 szt., Tamper – 2 szt., Dzbanek do spieniania mleka – 6 szt., Szczoteczka do czyszczenia ekspresu – 2 szt., Taca kelnerska (różne wielkości) – 22 szt., Szklanica barmańska – 12 szt., Aromatyzer – 1 szt., Zestaw do Latte Art. – 5 szt., Sitko barmańskie okrągłe, małe – 6 szt., Korek do szampana – 5 szt., Syfon do bitej śmietany – 4 szt., Scyzoryk Waiter – 4 szt.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w Rozdziale II SIWZ wraz z załącznikiem nr 1 do Rozdziału II SIWZ oraz w projekcie umowy zawartym w Rozdziale V SIWZ.
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa pomocy dydaktycznych do Zespołu Szkół nr 1 im. Mikołaja Kopernika w Koszalinie na potrzeby kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych oraz technik hotelarstwa:
Aromatyzer z kompletem pokryw i stacją – 1 szt., Pokrywa do GN 1/1 z korkiem – 1 szt., Macarron Kit – 1 szt., Spaghetto Kit – 1 szt., Filtry do wędzarki (różne rozmiary) – 2 szt., Deska czerwona – 18 szt., Deska zielona – 18 szt., Deska żółta – 18 szt., Deska niebieska – 18 szt., Deska brązowa – 18 szt., Deska czarna – 12 szt., Deska do pieczywa z rowkami – 4 szt., Ubijak do ziemniaków – 1 szt., Łyżka cedzakowa – 1 szt., Siekacz zmiękczający do mięsa – 2 szt., Prasa do burgerów – 3 szt., Patelnia teflonowa (różne wielkości) – 20 szt., Zestaw do sferyfikacji – 1 szt., Dyspenser do sferyfikacji – 1 szt., Patelnia do jajek sadzonych i pancake – 12 szt., Pojemnik GN 1/1 (różne pojemności) – 20 szt., Pojemnik GN 1/1 perforowany – 3 szt., Nóż kuchenny – 70 szt., Nóż do wędlin – 8 szt., Nóż do chleba – 8 szt., Nóż do mięsa – 15 szt., Nóż do filetowania – 15 szt., Stalka – 10 szt., Nóż kolebkowy – 6 szt., Krajalnica do masła – 5 szt., Szczypce do homarów, krabów, langust, krewetek – 4 szt., Nóż do ostryg – 5 szt., Nóż do sera (różne wielkości) -10 szt., Nóż do parmezanu – 5 szt., Nożyk Julienne – 5 szt., Obierak do cytrusów – 5 szt., Nóż do cytrusów – zester – 5 szt., Nóż dekoracyjny do cytrusów – 5 szt., Nóż dekoracyjny "V" – 5 szt., Nóż dekoracyjny do masła – 5 szt., Krajacz do jaj – 3 szt., Mikser zanurzeniowy (blender kuchenny) – 12 szt., Robot kuchenny wieloczynnościowy – 6 szt., Sokowirówka – 4 szt., Waga pomocnicza do 2kg – 17 szt., Waga precyzyjna – 3 szt., Maszynka do mielenia mięsa – 4 szt., Zmywarka uniwersalna – 1 szt., Schładzarko-zamrażarka szokowa – 2 szt., Cyrkulator do gotowania sous vide z pojemnikiem GN 1/1 V-26l – 2 szt., Pakowarka próżniowa komorowa – 2 szt., Chłodziarko-zamrażarka – 2 szt., Wózek kelnerski – 1 szt., Kruszarka elektryczna – 1 szt., Blender barowy – 2 szt., Młynek do mielenia kawy – 1 szt., Kostkarka natryskowa – 1 szt., Podstawa pod zmywarkę – 1 szt., Uzdatniacz wody z montażem – 1 szt., Kosz do talerzy – 10 szt., Dozownik płynu myjącego do zmywarki – 1 szt., Worki gładkie do pakowarek komorowych – 40 szt., Opiekacz jednopoziomowy – 2 szt., Kuchenka mikrofalowa – 2 szt., Mikser – 8 szt.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w Rozdziale II SIWZ wraz z załącznikiem nr 2 do Rozdziału II SIWZ oraz w projekcie umowy zawartym w Rozdziale V SIWZ.
|