Sukcesywne dostawy mięsa oraz wędlin na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie

Data publikacji 2020-12-15
Data zakończenia 2020-12-22 00:00:00
Instytucja Zakład Karny w Barczewie
Miejscowość Barczewo
Województwo warmińsko-mazurskie
Branża
  • Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 766886-N-2020
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 151000009
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa oraz wędlin na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia według załącznika nr 5 do SIWZ

Dodatkowe informacje

GuidZP400 5f5f721f-2116-445b-8d4c-0743da46a05b
Biuletyn 766886-N-2020
Zamawiajacy nazwa Zakład Karny w Barczewie
Regon 32015300000000
Zamawiajacy adres ulica ul. Klasztorna
Zamawiajacy adres numer domu 7
Zamawiajacy miejscowosc Barczewo
Zamawiajacy kod pocztowy 11-010
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo warmińsko-mazurskie
Zamawiajacy telefon 89 514-84-41 w. 226
Zamawiajacy fax 89 532-87-01
Zamawiajacy email dkw_barczewo@sw.gov.pl
Adres strony url https://platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 3
Czy dostep dokumentow zamowienia 1
Dostep dokumentow zamowienia https://platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja https://platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny Pisemnie
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Zakład Karny w Barczewie, ul. Klasztorna 7, 11-010 Barczewo
Nazwa nadana zamowieniu Sukcesywne dostawy mięsa oraz wędlin na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie
Numer referencyjny D/Kw.Zp.2232.6.2020.BK
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy 3
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa oraz wędlin na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia według załącznika nr 5 do SIWZ
Cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Okreslenie warunkow Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Inne dokumenty niewymienione Sporządzony przez wykonawcę, według wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ - Formularz ofertowy
Zastosowanie procedury pzp 1
IV 4 4 data 2020-12-22T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 10:00
IV 4 4 jezyki Język polski
IV 4 5 okres 30

Powiązane

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Mięso i wędliny wieprzowo-wołowe oraz tłuszcze zwierzęce
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Metka cebulowa- wyrób surowy drobno rozdrobniony, gotowy do spożycia w osłonce niejadalnej 400,00 kg Kiełbasa zwyczajna- Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wysoko wydajna, wędzona, parzona, pęta w osłonce naturalnej 8 600,00 kg Kiełbasa biała parzona-Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona wysokowydajna, parzona, pęta w osłonce naturalnej 1 500,00 kg Kiełbasa mortadela- Kiełbasa wieprzowa, homogenizowana, parzona, baton w osłonce nie jadalnej 2 300,00 kg Kiełbasa piwna- Kiełbasa wieprzowa, grubo rozdrobniona, baton w osłonce nie jadalnej 800,00 kg Kiełbasa jarmarczna- Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, pęta w osłonce naturalnej 3 500,00 kg Kiełbasa podwawelska- Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, peta w osłonce naturalnej 2 000,00 kg Kiełbasa śląska- Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, peta w osłonce naturalnej 2 000,00 kg Lunchmeat – Produkt blokowany wieprzowy, średnio rozdrobniony, parzony, blok w osłonce nie jadalnej 1 500,00 kg Kiełbasa pasztetowa podwędzana- wędlina podrobowa, wieprzowa, parzona, peta w osłonce naturalnej lub sztucznej 1 000,00 kg Kiełbasa parówkowa - Kiełbasa wieprzowa, homogenizowana, parzona, pęta w osłonce naturalnej 2 500,00 kg Parówki cienkie typu(hot –dog) - Kiełbasa wieprzowa, homogenizowana, parzona, pęta w osłonce nie jadalnej, 1 500,00 kg Blok konserwowy- produkt blokowany wieprzowy grubo rozdrobniony parzony z połączonych kawałków mięsa, baton w osłonce nie jadalnej 1 700,00 kg Pieczeń rzymska- wyrób wieprzowy średnio rozdrobniony, pieczony, jednorodny w całym kawałku 1 400,00 kg Pasztet wieprzowy – Pasztet z mięsa wieprzowego z dodatkiem wątroby wieprzowej, dostarczany w foremkach lub w pętach w sztucznych osłonkach 1 000,00 kg Kaszanka (baton) – wędlina podrobowa wieprzowa, parzona 1 700,00 kg Polędwica szkolna- Kiełbasa wieprzowa, homogenizowana, parzona, baton w osłonce nie jadalnej 1 500,00 kg Smaczek konserwowy- wyrób garmażeryjny drobno rozdrobniony wieprzowy, baton w osłonce nie jadalnej 800,00 kg Salceson- wędlina podrobowa wieprzowa, parzona 1 000,00 kg Wątroba wieprzowa (świeża) 3 000,00 kg Serca wieprzowe (świeże) 700,00 kg Smalec kanapkowy - wyrób surowy drobno rozdrobniony, gotowy do spożycia w osłonce niejadalnej 300,00 kg Karkówka z/k- Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń 400,00 kg Schab b/k- Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń 200,00 kg Mięso wieprzowe mielone – Elementy mięsa wieprzowego pochodzące z części zasadniczych półtuszy wieprzowej, zawartość tłuszczu do 30%, pakowane w worki vac max. po 5 kg. 1 600,00 kg Mięso wieprzowe II kl.- Elementy mięsa wieprzowego w kawałkach pochodzące z części zasadniczych półtuszy wieprzowej, maksymalnej zawartości tłuszczu 30%; bez skór, błon, kości, węzłów chłonnych 900,00 kg Trimming wołowy 80/20-Elementy mięsa wołowego pochodzące z części zasadniczych tuszy wołowej, o maksymalnej zawartości tłuszczu 20%; bez skór, błon, kości, węzłów chłonnych 1 200,00 kg Pachwina wędzona 400,00 kg Słonina 250,00 kg
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Mięsa i wędliny drobiowe
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Baleron drobiowy – produkt parzony, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 1000,00 kg Kiełbasa mielona drobiowa – średnio rozdrobniona, parzona, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 1 600,00 kg Mortadela drobiowa – Kiełbasa drobiowa homogenizowana, parzona, baton w osłonie niejadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 2 000,00 kg Wędlina czysto drobiowa - średnio rozdrobniona, parzona, baton w osłonce niejadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 300,00 kg Serdelki drobiowe - produkt homogenizowany, parzony, pęta w osłonce naturalnej lub sztucznej, wyłącznie z surowców drobiowych 2 500,00 kg Baton drobiowy - produkt blokowy, średnio rozdrobniony, parzony, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 1 000,00 kg Polędwica królewska drobiowa - produkt homogenizowany, parzony, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 700,00 kg Polędwica złota drobiowa - produkt homogenizowany, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 700,00 kg Szynkówka drobiowa - produkt grubo rozdrobniony, parzony, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 700,00 kg Kiełbasa zwyczajna drobiowa - wyrób średnio rozdrobniony, parzony, pęta w osłonce naturalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 1 200,00 kg Kiełbasa szynkowa drobiowa - grubo rozdrobniona, parzona, baton w osłonce niejadalnej, mięso wyłącznie z surowców drobiowych 700,00 kg Szynka konserwowa drobiowa - produkt blokowany drobiowy grubo rozdrobniony parzony połączony z kawałków mięsa, blok w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 700,00 kg Pierś drobiowa (świeża) - Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń 800,00 kg Ćwiartka z kurczaka(świeża) - Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń 4 000,00 kg Serca drobiowe (świeże) 700,00 kg Żołądki drobiowe (świeże) 1 200,00 kg Mięso drobne z indyka - Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń 2 000,00 kg
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Konserwy mięsne
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15100000-9
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2021-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Konserwa turystyczna 130g - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, puszka typu alupak, waga 130g. SKŁAD: Konserwa sterylizowana, surowce wieprzowe minimum 50% 1872,00 kg Pasztet drobiowy 130g - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, puszka typu alupak, waga 130g. SKŁAD: Surowce drobiowe min.50%(niedopuszczalne komponenty pochodzenia wieprzowego) 1872,00 kg Przysmak śniadaniowy 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: mięso wieprzowe minimum 20%, 633,00 kg Konserwa tyrolska 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: Konserwa sterylizowana, surowce mięsa wieprzowego minimum 55%, 633,00 kg Pasztet z kaczką 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: mięso z kaczki minimum 30%, 374,4 kg Pasztet mazowiecki 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: mięso drobiowe minimum 20%, 374,4 kg Pasztet mięsny 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: mięso wieprzowe minimum 35%, 748,8 kg
  

Criterion

Kryteria Cena
Znaczenie 100,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)