| GuidZP400 | 5f5f721f-2116-445b-8d4c-0743da46a05b | 
							                							                									
						| Biuletyn | 766886-N-2020 | 
							                									
						| Zamawiajacy nazwa | Zakład Karny w Barczewie | 
							                									
						| Regon | 32015300000000 | 
							                									
						| Zamawiajacy adres ulica | ul. Klasztorna | 
							                									
						| Zamawiajacy adres numer domu | 7 | 
							                									
						| Zamawiajacy miejscowosc | Barczewo | 
							                									
						| Zamawiajacy kod pocztowy | 11-010 | 
							                									
						| Zamawiajacy panstwo | Polska | 
							                									
						| Zamawiajacy wojewodztwo | warmińsko-mazurskie | 
							                									
						| Zamawiajacy telefon | 89 514-84-41 w. 226 | 
							                									
						| Zamawiajacy fax | 89 532-87-01 | 
							                									
						| Zamawiajacy email | dkw_barczewo@sw.gov.pl | 
							                									
						| Adres strony url | https://platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn | 
							                									
						| Zamieszczanie obowiazkowe | 1 | 
							                									
						| Ogloszenie dotyczy | 1 | 
							                									
						| Czy finansowane z unii | 2 | 
							                									
						| Czy ubiegac zaklady pracy | 2 | 
							                									
						| Minimalny procent zatrudnienia | 0% | 
							                							                							                							                							                									
						| Rodzaj zamawiajacego | 3 | 
							                									
						| Czy dostep dokumentow zamowienia | 1 | 
							                									
						| Dostep dokumentow zamowienia | https://platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn | 
							                									
						| Czy zamieszczona bedzie specyfikacja | 1 | 
							                									
						| Zamieszczona bedzie specyfikacja | https://platformazakupowa.pl/pn/oisw_olsztyn | 
							                							                							                							                									
						| Czy wymagane przeslanie ofert | 1 | 
							                									
						| Wymagane przeslanie ofert inny | Pisemnie | 
							                									
						| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres | Zakład Karny w Barczewie, ul. Klasztorna 7, 11-010 Barczewo | 
							                							                									
						| Nazwa nadana zamowieniu | Sukcesywne dostawy mięsa oraz wędlin na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie | 
							                									
						| Numer referencyjny | D/Kw.Zp.2232.6.2020.BK | 
							                							                									
						| Rodzaj zamowienia | 1 | 
							                									
						| Czy podzielone na czesci | 1 | 
							                							                									
						| Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy | 3 | 
							                									
						| Okreslenie przedmiotu | Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa oraz wędlin na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia według załącznika nr 5 do SIWZ | 
							                									
						| Cpv glowny przedmiot | 15100000-9 | 
							                									
						| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc | 0,00 | 
							                							                									
						| Data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 | 
							                									
						| Okreslenie warunkow | Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie | 
							                									
						| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow | Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie | 
							                									
						| Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow | Zamawiający nie wyznacza warunku w tym zakresie | 
							                							                							                							                							                							                							                							                							                							                									
						| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia | 1 | 
							                							                									
						| Inne dokumenty niewymienione | Sporządzony przez wykonawcę, według wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ - Formularz ofertowy | 
							                							                							                							                							                							                							                									
						| Zastosowanie procedury pzp | 1 | 
							                							                									
						| IV 4 4 data | 2020-12-22T00:00:00+01:00 | 
							                									
						| IV 4 4 godzina | 10:00 | 
							                							                									
						| IV 4 4 jezyki | Język polski | 
							                									
						| IV 4 5 okres | 30 | 
							                							                							                									
									
																																																					
									| Zalacznik czesc nr | 1 | 
																																			
									| Zalacznik nazwa | Mięso i wędliny wieprzowo-wołowe oraz tłuszcze zwierzęce | 
																																			
									| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 | 
																																			
									| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 | 
																																			
									| Zalacznik data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 | 
																																			
									| Zalacznik krotki opis | Metka cebulowa- wyrób surowy drobno rozdrobniony, gotowy do spożycia w osłonce niejadalnej 400,00 kg
Kiełbasa zwyczajna- Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona wysoko wydajna, wędzona, parzona, pęta w osłonce naturalnej 8 600,00 kg
Kiełbasa biała parzona-Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona wysokowydajna, parzona, pęta w osłonce naturalnej 1 500,00 kg
Kiełbasa mortadela- Kiełbasa wieprzowa, homogenizowana, parzona, baton w osłonce nie jadalnej 2 300,00 kg
Kiełbasa piwna- Kiełbasa wieprzowa, grubo rozdrobniona, baton w osłonce nie jadalnej 800,00 kg
Kiełbasa jarmarczna- Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, pęta w osłonce naturalnej 3 500,00 kg
Kiełbasa podwawelska- Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, peta w osłonce naturalnej 2 000,00 kg
Kiełbasa śląska- Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, peta w osłonce naturalnej 2 000,00 kg
Lunchmeat – Produkt blokowany wieprzowy, średnio rozdrobniony, parzony, blok w osłonce nie jadalnej 1 500,00 kg
Kiełbasa pasztetowa podwędzana- wędlina podrobowa, wieprzowa, parzona, peta w osłonce naturalnej lub sztucznej 1 000,00 kg
Kiełbasa parówkowa - Kiełbasa wieprzowa, homogenizowana, parzona, pęta w osłonce naturalnej 2 500,00 kg
Parówki cienkie typu(hot –dog) - Kiełbasa wieprzowa, homogenizowana, parzona, pęta w osłonce nie jadalnej, 1 500,00 kg
Blok konserwowy- produkt blokowany wieprzowy grubo rozdrobniony parzony z połączonych kawałków mięsa, baton w osłonce nie jadalnej 1 700,00 kg
Pieczeń rzymska- wyrób wieprzowy średnio rozdrobniony, pieczony, jednorodny w całym kawałku 1 400,00 kg
Pasztet wieprzowy – Pasztet z mięsa wieprzowego z dodatkiem wątroby wieprzowej, dostarczany w foremkach lub w pętach w sztucznych osłonkach 1 000,00 kg
Kaszanka (baton) – wędlina podrobowa wieprzowa, parzona	1 700,00 kg
Polędwica szkolna- Kiełbasa wieprzowa, homogenizowana, parzona, baton w osłonce nie jadalnej 1 500,00 kg
Smaczek konserwowy- wyrób garmażeryjny drobno rozdrobniony wieprzowy, baton w osłonce nie jadalnej 800,00 kg
Salceson- wędlina podrobowa wieprzowa, parzona 1 000,00 kg
Wątroba wieprzowa (świeża) 3 000,00 kg
Serca wieprzowe (świeże)	700,00 kg
Smalec kanapkowy - wyrób surowy drobno rozdrobniony, gotowy do spożycia w osłonce niejadalnej 300,00 kg
Karkówka z/k- Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń	400,00 kg
Schab b/k- Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń	200,00 kg
Mięso wieprzowe mielone – Elementy mięsa wieprzowego pochodzące z części zasadniczych półtuszy wieprzowej, zawartość tłuszczu do 30%, pakowane w worki vac max. po 5 kg. 1 600,00 kg
Mięso wieprzowe II kl.- Elementy mięsa wieprzowego w kawałkach pochodzące z części zasadniczych półtuszy wieprzowej, maksymalnej zawartości tłuszczu 30%; bez skór, błon, kości, węzłów chłonnych	900,00 kg
Trimming wołowy 80/20-Elementy mięsa wołowego pochodzące z części zasadniczych tuszy wołowej, o maksymalnej zawartości tłuszczu 20%; bez skór, błon, kości, węzłów chłonnych	1 200,00 kg
Pachwina wędzona	400,00 kg Słonina	250,00 kg | 
														
						|  |  | 
																																																					
									| Zalacznik czesc nr | 2 | 
																																			
									| Zalacznik nazwa | Mięsa i wędliny drobiowe | 
																																			
									| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 | 
																																			
									| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 | 
																																			
									| Zalacznik data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 | 
																																			
									| Zalacznik krotki opis | Baleron drobiowy – produkt parzony, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 1000,00 kg
Kiełbasa mielona drobiowa – średnio rozdrobniona, parzona, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 1 600,00 kg
Mortadela drobiowa – Kiełbasa drobiowa homogenizowana, parzona, baton w osłonie niejadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 2 000,00 kg
Wędlina czysto drobiowa - średnio rozdrobniona, parzona, baton w osłonce niejadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych	300,00 kg
Serdelki drobiowe - produkt homogenizowany, parzony, pęta w osłonce naturalnej lub sztucznej, wyłącznie z surowców drobiowych 2 500,00 kg
Baton drobiowy - produkt blokowy, średnio rozdrobniony, parzony, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 1 000,00 kg
Polędwica królewska drobiowa - produkt homogenizowany, parzony, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych	700,00 kg
Polędwica złota drobiowa - produkt homogenizowany, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 700,00 kg
Szynkówka drobiowa - produkt grubo rozdrobniony, parzony, baton w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych	700,00 kg
Kiełbasa zwyczajna drobiowa - wyrób średnio rozdrobniony, parzony, pęta w osłonce naturalnej, wyłącznie z surowców drobiowych	1 200,00 kg
Kiełbasa szynkowa drobiowa - grubo rozdrobniona, parzona, baton w osłonce niejadalnej, mięso wyłącznie z surowców drobiowych	700,00 kg
Szynka konserwowa drobiowa - produkt blokowany drobiowy grubo rozdrobniony parzony połączony z kawałków mięsa, blok w osłonce nie jadalnej, wyłącznie z surowców drobiowych 700,00 kg
Pierś drobiowa (świeża) - Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń	800,00 kg
Ćwiartka z kurczaka(świeża) - Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń	4 000,00 kg
Serca drobiowe (świeże)	700,00 kg
Żołądki drobiowe (świeże)	1 200,00 kg
Mięso drobne z indyka - Mięso musi być dobrej jakości o odpowiednim kolorze, poddane ocenie organoleptycznej po przyrządzeniu niebudzące zastrzeżeń	2 000,00 kg | 
														
						|  |  | 
																																																					
									| Zalacznik czesc nr | 3 | 
																																			
									| Zalacznik nazwa | Konserwy mięsne | 
																																			
									| Zalacznik cpv glowny przedmiot | 15100000-9 | 
																																			
									| Szacunkowa wartosc zamowienia zal | 0,00 | 
																																			
									| Zalacznik data zakonczenia | 2021-12-31T00:00:00+01:00 | 
																																			
									| Zalacznik krotki opis | Konserwa turystyczna 130g - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, puszka typu alupak, waga 130g. SKŁAD: Konserwa sterylizowana, surowce wieprzowe minimum 50% 1872,00 kg
Pasztet drobiowy 130g - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, puszka typu alupak, waga 130g. SKŁAD: Surowce drobiowe min.50%(niedopuszczalne komponenty pochodzenia wieprzowego)	1872,00 kg
Przysmak śniadaniowy 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: mięso wieprzowe minimum 20%,	633,00 kg
Konserwa tyrolska 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: Konserwa sterylizowana, surowce mięsa wieprzowego minimum 55%,	633,00 kg
Pasztet z kaczką 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: mięso z kaczki minimum 30%,	374,4 kg
Pasztet mazowiecki 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: mięso drobiowe minimum 20%,	374,4 kg
Pasztet mięsny 300g. - Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 1 rok, waga 300g. SKŁAD: mięso wieprzowe minimum 35%,	748,8 kg | 
														
						|  |  |