Dostawa artykułów mleczarskich dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie - nr sprawy: WSZ-NZ-74/2013

Data publikacji 2013-12-27
Data zakończenia 2014-01-08 10:00:00
Instytucja Wojewódzki Szpital Zespolony
Miejscowość Konin
Województwo wielkopolskie
Branża
  • Produkty mleczarskie

Szczegóły

Numer ogłoszenia 536892 / 2013
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 155000003
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów mleczarskich w następującym asortymencie i ilościach: Pakiet 1 Dostawy codzienne (dni robocze): L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary, Ilość dziennie, Ilość jedn. w 12 m-c:1.Mleko pasteryz. 2% op.butelka lub karton poj 1l,l,290,105 850. 2.Śmietana 18% kubek 200g.,l,10,3 650. Pakiet 2 Dostawy średnio 4 x w tygodniu (dni robocze): L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary,Ilość jedn. w 1 m-c,Ilość jedn. w 12 m-c:1.Maślanka butelka lub karton op 1l.,l, 340, 4 080. 2.Ser twarogowy półtłusty kl. I op. kostka (pergamin-wosk) 250g., kg, 550, 6 600. 3.Twarożek półtłusty Naturalny wiaderko (op.0.5kg do 3kg), kg, 100, 1 200.
Pakiet 3 Dostawy 2 x w tygodniu (dni robocze):L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary, Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c:1.Masło extra (200 g),kg,340, 4 080. Pakiet 4 Dostawy 1 x w tygodniu (dni robocze): L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary, Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1.Ser twardy (Gouda, Tylżycki, Edamski - krojony plastry) op. 1000g, kg, 100, 1 200. 2.Ser topiony kostka (50g - 100g) op. folia aluminiowa, kg, 100, 1 200. Pakiet 5 Dostawy 2 x w miesiącu (dni robocze): L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary, Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1.Jogurt naturalny kubek (180 g.),szt.,1 300, 15 600. 2.Przedmiot zamówienia powinien być oznakowany, opatrzony etykietą zawierającą: a)nazwę i adres producenta, b)nazwę środka spożywczego, c)wykaz składników występujących w środku spożywczym (w tym substancje dodatkowe i enzymy), d)wartość odżywczą i wartość energetyczną w 100 g produktu, e)termin przydatności do spożycia należy spożyć do, f) określać warunki przechowywania, g)numer partii, h)zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu

Opis

Dostawy codzienne (dni robocze): L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary, Ilość dziennie, Ilość jedn. w 12 m-c: 1.Mleko pasteryz. 2% op.butelka lub karton poj 1l, l, 290, 105 850. 2.Śmietana 18% kubek 200g., l, 10, 3 650Dostawy średnio 4 x w tygodniu (dni robocze): L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary, Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1. Maślanka butelka lub karton op 1l., l, 340, 4 080. 2.Ser twarogowy półtłusty kl. I op. kostka
(pergamin-wosk) 250g., kg, 550, 6 600. 3.Twarożek półtłusty Naturalny wiaderko(op.0.5kg do 3kg), kg, 100, 1 200Dostawy 2 x w tygodniu (dni robocze): L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie, Jed. miary, Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1.Masło extra (200 g), kg, 340, 4 080Dostawy 1 x w tygodniu (dni robocze): L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary, Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1.Ser twardy (Gouda, Tylżycki, Edamski - krojony plastry) op. 1000g, kg, 100, 1 200. 2.Ser topiony kostka (50g - 100g) op. folia aluminiowa, kg, 100, 1 200.Dostawy 2 x w miesiącu (dni robocze): L.p., Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary, Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c: 1.Jogurt naturalny kubek
(180 g.), szt., 1 300, 15 600

Dodatkowe informacje

Biuletyn 1
Nazwa Wojewódzki Szpital Zespolony
Ulica ul. Szpitalna 45
Nr domu 45
Miejscowość Konin
Kod Pocztowy 62-504
Województwo wielkopolskie
Tel 063 2404133
Fax 063 2404134
Internet www.szpital-konin.pl
Regon 00031159100000
E-mail szp@szpital-konin.pl
Obowiązkowa Tak
Dotyczy 1
Rodzaj zamówienia Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Rodz zam D
Czy częsci Tak
Liczba częsci 5
Czy dopusza się złożenie oferty wariantowej Nie
Czy dialog Nie
Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających Nie
Czas Obowiązuje termin
Czas w miesiącach 12
Wadium Nie zastosowano
Zaliczka Nie
Uprawnienie Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Wiedza Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Potencjał Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Zdolne Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Sytuacja Z uwagi na charakter przedmiotu zamówienia zamawiający nie opisuje sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp
Oswiadczenia wykluczenia 1 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 2 Tak
Oswiadczenia wykluczenia 8 Tak
Dok grup kap 1 Tak
Dokument podmiotów Tak
Dok potw 5 Tak
Inne dokumenty potwierdzające W celu potwierdzenia, że oferowane dostawy odpowiadają wymaganiom postawionym przez Zamawiającego Wykonawca ma obowiązek złożyć: -aktualne zaświadczenie Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad jakością zdrowotną żywności pochodzenia zwierzęcego, w tym nad warunkami jej pozyskiwania, produkcji, przetwarzania, składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej; lub: -aktualne zaświadczenie Państwowej Inspekcji Sanitarnej o dopuszczeniu zakładu do obrotu produktami żywnościowymi oraz sprawowaniu nad nim urzędowej kontroli /podst. prawna art. 64, ust. 1 ustawy z dn. 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171, poz. 1225 z późn. zm.).
Niepełnosprawne Nie
Kod trybu zamówienia PN
Czy zmiana umowy Tak
Zmiana umowy Obniżenie cen jednostkowych asortymentu dostarczanego przez Wykonawcę w ramach niniejszej umowy może nastąpić w każdym czasie i nie wymaga sporządzenia aneksu do umowy.
Kod kryterium A
Adres strony internetowej siwz www.szpital-konin.pl
Adres uzyskania siwz Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie, ul.Szpitalna 45, 62-504 Konin, Dział Zamówień Publicznych, 2 piętro, pok. 3/14
Data składania wniosków 08/01/2014
Godzina składania wniosków 10:00
Miejsce Wojewódzki Szpital Zespolony w Koninie, ul.Szpitalna 45, 62-504 Konin, 2 piętro, Kancelaria, pok. 3/13
Termin Obowiązuje termin
Termin związania ofertą 30
Informacje dodatkowe Nie dotyczy
Czy unieważnienie Nie
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)