Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Kluczborku:
CZĘŚĆ NR 1 – KONSERWY - CPV 15131000-5, 15200000-0
1.Konserwa szprot w pomidorach w opak. od 0,30 do 0,33 kg - CPV 15240000-2 kg 800
2.Konserwa sałatka z makreli w opak. od 0,30 do 0,33 kg - CPV 15240000-2 kg 900
3.Konserwa turystyczna w opak. od 0,10 do 0,33 kg – CPV 15131000-5 kg 900
4.Konserwa tyrolska w opak. od 0,10 do 0,33 kg – CPV 15131000-5 kg 900
5.Paprykarz w opak. od 0,30 do 0,33 kg - CPV 15240000-2 kg 1200
6.Pasztet drobiowy w opak. aluminium od 0,10 do 0,13 kg - CPV 15131310-1 kg 1100
7.Pasztet mazowiecki w opak. od 0,10 do 0,33 kg - CPV 15131310-1 kg 600
CZEŚĆ NR 2 – PRZYPRAWY - CPV 15870000-7
1.Cynamon w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 12
2.Czosnek mielony w opak. do 1 kg - CPV 15870000-7 kg 75
3.Liść laurowy w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 60
4.Majeranek suszony w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 70
5.Musztarda w opak. do 5 kg – CPV 15871250-1 kg 230
6.Ocet w butelkach od 0,5 do 1 l - CPV 15871110-8 l 260
7. Oregano suszone w opak. od 1 do 3 kg - CPV 15872000-1 kg 18
8. Papryka mielona w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 80
9. Pieprz czarny mielony w opak. do 5 kg - CPV 15872100-2 kg 200
10.Przyprawa do zup w płynie w opak. do 1 l - CPV 15871000-4 l 2200
11. Sos biały w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4 kg 75
12. Sos pieczeniowy w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4 kg 75
13. Sos pomidorowy w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4 kg 220
14. Sól spożywcza drobnoziarnista w opak. do 25 kg - CPV 15872400-5 kg 1300
15. Ziele angielskie w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 35
CZĘŚĆ NR 3 – ZUPY I BULIONY - CPV 15891000-0
1. Bulion warzywny w opak. do 5 kg - CPV 15891500-5 kg 1500
2. Zupa barszcz czerwony w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 400
3.Zupa grzybowa w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 150
4. Zupa pomidorowa w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 400
5.Zupa selerowa w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 250
6. Zupa żurek w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 190
CZĘŚĆ NR 4 – PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA - CPV 15610000-7
1.Kasza jęczmienna w opak. do 25 kg - CPV 15613100-9 kg 700
2. Kasza manna w opak. do 5 kg - CPV 15613100-9 kg 650
3. Mąka pszenna w opak. do 25 kg - CPV 15612100-2 kg 3300
4. Mąka ziemniaczana w opak. do 10 kg - CPV 15612000-1 kg 420
5. Ryż biały w opak. do 25 kg - CPV 15614100-6 kg 4500
CZĘŚĆ NR 5 – MAKARONY - CPV 15850000-1
1.Makaron czterojajeczny kolanka w opak. do 20 kg - CPV 15851100-9 kg 1000
2. Makaron czterojajeczny nitki w opak. do 20 kg - CPV 15851100-9 kg 900
3. Makaron czterojajeczny świderki w opak. do 20 kg - CPV 15851100-9 kg 4600
CZEŚĆ NR 6 – PRZETWORZONE OWOCE I WARZYWA – CPV 15330000-0
1.Dżem truskawkowy niskosłodzony w wiaderkach do 10 kg – CPV 15332296-5 kg 450
2. Fasola typu „Jaś” w opak. do 25 kg - CPV 15331130-7 kg 1700
3. Groszek zielony konserwowy w puszce do 1 kg - CPV 15331462-3 kg 350
4.Groch łuskany w opak. do 25 kg - CPV 15331132-1 kg 800
5.Koncentrat pomidorowy 30 % w opak. od 0,9 do 5 kg - CPV 15331134-5 kg 4800
6. Marmolada w opak. do 15 kg – CPV 15332230-5 kg 1500
7. Ogórki konserwowe w opak. od 0,9 do 2 kg - CPV 15331500-2 kg 300
8. Soja granulat w opak. do 25 kg - CPV 15331130-7 kg 350
9.Leczo pieczarkowe w opak. Od 5 do 10 kg – CPV - 15331000-7 kg 1800
CZĘŚĆ NR 7 – KAWA I HERBATA – CPV 15860000-4
1. Herbata w opak. od 0,10 do 2 kg - CPV 15863000-5 kg 320
2. Kawa zbożowa w opak. do 25 kg - CPV 15861000-1 kg 600
CZĘŚĆ NR 8 – WODA MINERALNA – CPV 15981000-8
1.Woda mineralna gazowana w butelkach 1,5 l – CPV 15981000-8 l 2800
CZĘŚĆ NR 9 – CUKIER – CPV 15830000-5
1. Cukier biały kryształ w opak. do 25 kg - CPV 15831000-2 kg 4500
Termin przydatności do spożycia wszystkich artykułów spożywczych, nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy.
Artykuły żywnościowe takie jak konserwy rybne i mięsne powinny być dostarczane w łatwo otwieranych puszkach (samootwieracz, bez konieczności użycia otwieracza mechanicznego).
1. Wykonawca winien dostarczać przedmiot zamówienia zgodnie z wymogami i procedurami niezbędnymi dla zapewnienia bezpieczeństwa i żywienia zawartymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2017 r. poz. 149).
2. Wykonawca realizuje dostawy własnym transportem spełniającym warunki sanitarne w zakresie przestrzegania zasad i higieny przewozu żywności oraz na własne ryzyko (m.in. kwestia zabezpieczenia i ubezpieczenia przewożonej partii towaru). Ustala się iż, każdorazowo przed wydaniem przedmiotu umowy ilość dostarczonego towaru oraz jego zgodność z zamówieniem, sprawdzona zostanie w siedzibie zamawiającego przez strony umowy.
3. Dostarczone towary muszą spełniać obowiązujące wymagania i normy jakościowe zgodnie z wymaganiami zawartymi w Polskich Normach, muszą być świeże i posiadać ważne terminy przydatności do spożycia. W przypadku stwierdzenia przez zamawiającego złej jakości dostarczonego towaru, strony sporządzają protokół wskazując w nim rodzaj stwierdzonych wad. Protokół ten stanowić będzie wezwanie zamawiającego skierowane do wykonawcy o wymianę dostarczonej partii towaru lub jej poszczególnego elementu na nowa partię na własny koszt i ryzyko wykonawcy.
4. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości dostaw poszczególnych produktów (zmniejszenia do 20%), ze względu na wystąpienie okoliczności, których nie można było przewidzieć w dacie zawierania umowy, w tym zwłaszcza powodowanych zmniejszeniem liczby osadzonych, bądź innymi nadzwyczajnymi zdarzeniami lub sytuacjami. Z tytułu zmniejszenia ilości dostaw, wykonawcy nie przysługuje odszkodowanie.
5. Odbiór jakościowy, gwarancja i reklamacja: Zamawiający zbada dostarczoną partię towaru w trakcie przyjęcia do magazynu. W przypadku stwierdzenia wad, zamawiający niezwłocznie poinformuje o tym fakcie Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany wymienić w tym samym dniu wadliwą partię towaru. Przedmiot zamówienia winien być odpowiednio oznakowany (zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i rozwoju wsi z dnia 10 lipca 2007 r.) oraz posiadać Handlowy Dokument Identyfikacyjny.
6. Zamówienia będą składane i przyjmowane telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie dostawy (na następną dostawę). Zamówienia będą składane przez zamawiającego z co najmniej jednodniowym wyprzedzeniem. Dostawy będą przyjmowane raz na dwa tygodnie od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 12.00 na podstawie zapotrzebowania zamawiającego. W wyjątkowych sytuacjach dopuszczalna jest zmiana godziny dostawy po uprzednim uzgodnieniu telefonicznym pomiędzy dostawcą i odbiorcą (w godzinach pracy magazynu).
7. Standard jakościowy zamówionych dostaw musi odpowiadać standardom określonych w Polskich Normach.
Zamawiający wymaga realizacji zamówienia od dnia zawarcia umowy do 2.07.2019 r.
|
| GuidZP400 |
aca7136b-c4b1-4b13-bfb8-40598249afec
|
| Biuletyn |
562761-N-2018
|
| Zamawiajacy nazwa |
Zakład Karny
|
| Regon |
32100000000
|
| Zamawiajacy adres ulica |
ul. Katowicka
|
| Zamawiajacy adres numer domu |
4
|
| Zamawiajacy miejscowosc |
Kluczbork
|
| Zamawiajacy kod pocztowy |
46200
|
| Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
| Zamawiajacy wojewodztwo |
opolskie
|
| Zamawiajacy telefon |
77 447 20 70
|
| Zamawiajacy fax |
77 417 21 70
|
| Zamawiajacy email |
dkw_kluczbork@sw.gov.pl
|
| Adres strony url |
www.zp.sw.gov.pl
|
| Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
| Ogloszenie dotyczy |
1
|
| Czy finansowane z unii |
2
|
| Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
| Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
| Rodzaj zamawiajacego |
8
|
| Rodzaj zamawiajacego inny |
Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
|
| Dostep dokumentow zamowienia |
www.zp.sw.gov.pl
|
| Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.zp.sw.gov.pl
|
| Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
| Wymagane przeslanie ofert inny |
w formie pisemnej
|
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Zakład Karny , ul.Katowicka 4, 46-200 Kluczbork
|
| Nazwa nadana zamowieniu |
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Kluczborku
|
| Numer referencyjny |
DKW.2232.5.2018.SP
|
| Rodzaj zamowienia |
1
|
| Czy podzielone na czesci |
1
|
| Okreslenie przedmiotu |
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Kluczborku:
CZĘŚĆ NR 1 – KONSERWY - CPV 15131000-5, 15200000-0
1.Konserwa szprot w pomidorach w opak. od 0,30 do 0,33 kg - CPV 15240000-2 kg 800
2.Konserwa sałatka z makreli w opak. od 0,30 do 0,33 kg - CPV 15240000-2 kg 900
3.Konserwa turystyczna w opak. od 0,10 do 0,33 kg – CPV 15131000-5 kg 900
4.Konserwa tyrolska w opak. od 0,10 do 0,33 kg – CPV 15131000-5 kg 900
5.Paprykarz w opak. od 0,30 do 0,33 kg - CPV 15240000-2 kg 1200
6.Pasztet drobiowy w opak. aluminium od 0,10 do 0,13 kg - CPV 15131310-1 kg 1100
7.Pasztet mazowiecki w opak. od 0,10 do 0,33 kg - CPV 15131310-1 kg 600
CZEŚĆ NR 2 – PRZYPRAWY - CPV 15870000-7
1.Cynamon w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 12
2.Czosnek mielony w opak. do 1 kg - CPV 15870000-7 kg 75
3.Liść laurowy w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 60
4.Majeranek suszony w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 70
5.Musztarda w opak. do 5 kg – CPV 15871250-1 kg 230
6.Ocet w butelkach od 0,5 do 1 l - CPV 15871110-8 l 260
7. Oregano suszone w opak. od 1 do 3 kg - CPV 15872000-1 kg 18
8. Papryka mielona w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 80
9. Pieprz czarny mielony w opak. do 5 kg - CPV 15872100-2 kg 200
10.Przyprawa do zup w płynie w opak. do 1 l - CPV 15871000-4 l 2200
11. Sos biały w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4 kg 75
12. Sos pieczeniowy w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4 kg 75
13. Sos pomidorowy w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4 kg 220
14. Sól spożywcza drobnoziarnista w opak. do 25 kg - CPV 15872400-5 kg 1300
15. Ziele angielskie w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 35
CZĘŚĆ NR 3 – ZUPY I BULIONY - CPV 15891000-0
1. Bulion warzywny w opak. do 5 kg - CPV 15891500-5 kg 1500
2. Zupa barszcz czerwony w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 400
3.Zupa grzybowa w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 150
4. Zupa pomidorowa w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 400
5.Zupa selerowa w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 250
6. Zupa żurek w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 190
CZĘŚĆ NR 4 – PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA - CPV 15610000-7
1.Kasza jęczmienna w opak. do 25 kg - CPV 15613100-9 kg 700
2. Kasza manna w opak. do 5 kg - CPV 15613100-9 kg 650
3. Mąka pszenna w opak. do 25 kg - CPV 15612100-2 kg 3300
4. Mąka ziemniaczana w opak. do 10 kg - CPV 15612000-1 kg 420
5. Ryż biały w opak. do 25 kg - CPV 15614100-6 kg 4500
CZĘŚĆ NR 5 – MAKARONY - CPV 15850000-1
1.Makaron czterojajeczny kolanka w opak. do 20 kg - CPV 15851100-9 kg 1000
2. Makaron czterojajeczny nitki w opak. do 20 kg - CPV 15851100-9 kg 900
3. Makaron czterojajeczny świderki w opak. do 20 kg - CPV 15851100-9 kg 4600
CZEŚĆ NR 6 – PRZETWORZONE OWOCE I WARZYWA – CPV 15330000-0
1.Dżem truskawkowy niskosłodzony w wiaderkach do 10 kg – CPV 15332296-5 kg 450
2. Fasola typu „Jaś” w opak. do 25 kg - CPV 15331130-7 kg 1700
3. Groszek zielony konserwowy w puszce do 1 kg - CPV 15331462-3 kg 350
4.Groch łuskany w opak. do 25 kg - CPV 15331132-1 kg 800
5.Koncentrat pomidorowy 30 % w opak. od 0,9 do 5 kg - CPV 15331134-5 kg 4800
6. Marmolada w opak. do 15 kg – CPV 15332230-5 kg 1500
7. Ogórki konserwowe w opak. od 0,9 do 2 kg - CPV 15331500-2 kg 300
8. Soja granulat w opak. do 25 kg - CPV 15331130-7 kg 350
9.Leczo pieczarkowe w opak. Od 5 do 10 kg – CPV - 15331000-7 kg 1800
CZĘŚĆ NR 7 – KAWA I HERBATA – CPV 15860000-4
1. Herbata w opak. od 0,10 do 2 kg - CPV 15863000-5 kg 320
2. Kawa zbożowa w opak. do 25 kg - CPV 15861000-1 kg 600
CZĘŚĆ NR 8 – WODA MINERALNA – CPV 15981000-8
1.Woda mineralna gazowana w butelkach 1,5 l – CPV 15981000-8 l 2800
CZĘŚĆ NR 9 – CUKIER – CPV 15830000-5
1. Cukier biały kryształ w opak. do 25 kg - CPV 15831000-2 kg 4500
Termin przydatności do spożycia wszystkich artykułów spożywczych, nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy.
Artykuły żywnościowe takie jak konserwy rybne i mięsne powinny być dostarczane w łatwo otwieranych puszkach (samootwieracz, bez konieczności użycia otwieracza mechanicznego).
1. Wykonawca winien dostarczać przedmiot zamówienia zgodnie z wymogami i procedurami niezbędnymi dla zapewnienia bezpieczeństwa i żywienia zawartymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2017 r. poz. 149).
2. Wykonawca realizuje dostawy własnym transportem spełniającym warunki sanitarne w zakresie przestrzegania zasad i higieny przewozu żywności oraz na własne ryzyko (m.in. kwestia zabezpieczenia i ubezpieczenia przewożonej partii towaru). Ustala się iż, każdorazowo przed wydaniem przedmiotu umowy ilość dostarczonego towaru oraz jego zgodność z zamówieniem, sprawdzona zostanie w siedzibie zamawiającego przez strony umowy.
3. Dostarczone towary muszą spełniać obowiązujące wymagania i normy jakościowe zgodnie z wymaganiami zawartymi w Polskich Normach, muszą być świeże i posiadać ważne terminy przydatności do spożycia. W przypadku stwierdzenia przez zamawiającego złej jakości dostarczonego towaru, strony sporządzają protokół wskazując w nim rodzaj stwierdzonych wad. Protokół ten stanowić będzie wezwanie zamawiającego skierowane do wykonawcy o wymianę dostarczonej partii towaru lub jej poszczególnego elementu na nowa partię na własny koszt i ryzyko wykonawcy.
4. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości dostaw poszczególnych produktów (zmniejszenia do 20%), ze względu na wystąpienie okoliczności, których nie można było przewidzieć w dacie zawierania umowy, w tym zwłaszcza powodowanych zmniejszeniem liczby osadzonych, bądź innymi nadzwyczajnymi zdarzeniami lub sytuacjami. Z tytułu zmniejszenia ilości dostaw, wykonawcy nie przysługuje odszkodowanie.
5. Odbiór jakościowy, gwarancja i reklamacja: Zamawiający zbada dostarczoną partię towaru w trakcie przyjęcia do magazynu. W przypadku stwierdzenia wad, zamawiający niezwłocznie poinformuje o tym fakcie Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany wymienić w tym samym dniu wadliwą partię towaru. Przedmiot zamówienia winien być odpowiednio oznakowany (zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i rozwoju wsi z dnia 10 lipca 2007 r.) oraz posiadać Handlowy Dokument Identyfikacyjny.
6. Zamówienia będą składane i przyjmowane telefonicznie, faksem, drogą elektroniczną (e-mail) lub w czasie dostawy (na następną dostawę). Zamówienia będą składane przez zamawiającego z co najmniej jednodniowym wyprzedzeniem. Dostawy będą przyjmowane raz na dwa tygodnie od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 12.00 na podstawie zapotrzebowania zamawiającego. W wyjątkowych sytuacjach dopuszczalna jest zmiana godziny dostawy po uprzednim uzgodnieniu telefonicznym pomiędzy dostawcą i odbiorcą (w godzinach pracy magazynu).
7. Standard jakościowy zamówionych dostaw musi odpowiadać standardom określonych w Polskich Normach.
Zamawiający wymaga realizacji zamówienia od dnia zawarcia umowy do 2.07.2019 r.
|
| Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 2 |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 3 |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 4 |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 5 |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 6 |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 7 |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 8 |
1
|
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
| Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawcy do złożenia oświadczeń w celu potwierdzenia okoliczności o których mowa w art.25 ust 1 pkt.3 ustawy PZP
|
| Zakresie warunkow udzialu |
Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawcy do złożenia oświadczeń w celu potwierdzenia okoliczności o których mowa w art.25 ust 1 pkt.1 ustawy PZP
|
| Wykaz potwierdzenie okolicznosci |
Zamawiający nie zamierza wzywać Wykonawcy do złożenia oświadczeń w celu potwierdzenia okoliczności o których mowa w art.25 ust 1 pkt.2 ustawy PZP
|
| Zmiana umowy |
1
|
| Zmiana umowy tekst |
Zamawiający przewiduje możliwość wprowadzenia zmian w umowie w stosunku do treści oferty na podstawie, której dokonano wyboru wykonawcy w następujących przypadkach:
1) ustawowej zmiany stawki podatku od towarów i usług (VAT) w okresie obowiązywania umowy. Zmiana nie dotyczy ceny jednostkowej netto;
2) nastąpiła zmiana danych podmiotów zawierających umowę (np. w wyniku przekształceń, przejęć, itp.);
3) nastąpiła zmiana nazwy handlowej oferowanego przedmiotu zamówienia;
4) zamawiający zastrzega sobie prawo do korzystania z okresowych promocji i upustów wprowadzonych przez producenta (ceny niższe niż zawarte w umowie).
Wszystkie zmiany umowy wymagają formy pisemnej (aneks do umowy) pod rygorem nieważności.
|
| IV 4 4 data |
2018-01-05T00:00:00+01:00
|
| IV 4 4 godzina |
10:00
|
| IV 4 4 jezyki |
język polski
|
| IV 4 5 okres |
30 dni od ostatecznego terminu składania ofert
|
| Zalacznik czesc nr |
1
|
| Zalacznik nazwa |
konserwy
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15131000-5
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-07-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1.Konserwa szprot w pomidorach w opak. od 0,30 do 0,33 kg - CPV 15240000-2 - 800 kg
2. Konserwa sałatka z makreli w opak. od 0,30 do 0,33 kg - CPV 15240000-2 - 900 kg
3.Konserwa turystyczna w opak. od 0,10 do 0,33 kg – CPV 15131000-5 - 900 kg
4. Konserwa tyrolska w opak. od 0,10 do 0,33 kg – CPV 15131000-5 - 900 kg
5.Paprykarz w opak. od 0,30 do 0,33 kg - CPV 15240000-2 - 1200 kg
6.Pasztet drobiowy w opak. aluminium od 0,10 do 0,13 kg - CPV 15131310-1 - 1100 kg
7. Pasztet mazowiecki w opak. od 0,10 do 0,33 kg - CPV 15131310-1 - 600 kg
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
2
|
| Zalacznik nazwa |
przyprawy
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15870000-7
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-07-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
CZEŚĆ NR 2 – PRZYPRAWY - CPV 15870000-7
1.Cynamon w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 12
2.Czosnek mielony w opak. do 1 kg - CPV 15870000-7 kg 75
3.Liść laurowy w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 60
4.Majeranek suszony w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 70
5.Musztarda w opak. do 5 kg – CPV 15871250-1 kg 230
6.Ocet w butelkach od 0,5 do 1 l - CPV 15871110-8 l 260
7. Oregano suszone w opak. od 1 do 3 kg - CPV 15872000-1 kg 18
8. Papryka mielona w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 80
9. Pieprz czarny mielony w opak. do 5 kg - CPV 15872100-2 kg 200
10.Przyprawa do zup w płynie w opak. do 1 l - CPV 15871000-4 l 2200
11. Sos biały w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4 kg 75
12. Sos pieczeniowy w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4 kg 75
13. Sos pomidorowy w opak. do 5 kg - CPV 15871260-4 kg 220
14. Sól spożywcza drobnoziarnista w opak. do 25 kg - CPV 15872400-5 kg 1300
15. Ziele angielskie w opak. do 3 kg - CPV 15870000-7 kg 35
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
3
|
| Zalacznik nazwa |
zupy i buliony
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15891000-0
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-07-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1. Bulion warzywny w opak. do 5 kg - CPV 15891500-5 kg 1500
2. Zupa barszcz czerwony w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 400
3.Zupa grzybowa w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 150
4. Zupa pomidorowa w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 400
5.Zupa selerowa w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 250
6. Zupa żurek w opak. do 5 kg - CPV 15891400-4 kg 190
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
4
|
| Zalacznik nazwa |
produkty przemiału ziarna
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15610000-7
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-07-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1.Kasza jęczmienna w opak. do 25 kg - CPV 15613100-9 kg 700
2. Kasza manna w opak. do 5 kg - CPV 15613100-9 kg 650
3. Mąka pszenna w opak. do 25 kg - CPV 15612100-2 kg 3300
4. Mąka ziemniaczana w opak. do 10 kg - CPV 15612000-1 kg 420
5. Ryż biały w opak. do 25 kg - CPV 15614100-6 kg 4500
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
5
|
| Zalacznik nazwa |
makarony
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15850000-1
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-07-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1.Makaron czterojajeczny kolanka w opak. do 20 kg - CPV 15851100-9 kg 1000
2. Makaron czterojajeczny nitki w opak. do 20 kg - CPV 15851100-9 kg 900
3. Makaron czterojajeczny świderki w opak. do 20 kg - CPV 15851100-9 kg 4600
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
6
|
| Zalacznik nazwa |
przetworzone owoce i warzywa
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15330000-0
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-07-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1.Dżem truskawkowy niskosłodzony w wiaderkach do 10 kg – CPV 15332296-5 kg 450
2. Fasola typu „Jaś” w opak. do 25 kg - CPV 15331130-7 kg 1700
3. Groszek zielony konserwowy w puszce do 1 kg - CPV 15331462-3 kg 350
4.Groch łuskany w opak. do 25 kg - CPV 15331132-1 kg 800
5.Koncentrat pomidorowy 30 % w opak. od 0,9 do 5 kg - CPV 15331134-5 kg 4800
6. Marmolada w opak. do 15 kg – CPV 15332230-5 kg 1500
7. Ogórki konserwowe w opak. od 0,9 do 2 kg - CPV 15331500-2 kg 300
8. Soja granulat w opak. do 25 kg - CPV 15331130-7 kg 350
9.Leczo pieczarkowe w opak. Od 5 do 10 kg – CPV - 15331000-7 kg 1800
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
7
|
| Zalacznik nazwa |
kawa i herbata
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15860000-4
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-07-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1. Herbata w opak. od 0,10 do 2 kg - CPV 15863000-5 kg 320
2. Kawa zbożowa w opak. do 25 kg - CPV 15861000-1 kg 600
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
8
|
| Zalacznik nazwa |
woda mineralna
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15981000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-07-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1.Woda mineralna gazowana w butelkach 1,5 l – CPV 15981000-8 l 2800
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
9
|
| Zalacznik nazwa |
cukier
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15830000-5
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-07-02T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1. Cukier biały kryształ w opak. do 25 kg - CPV 15831000-2 kg 4500
|
| | |