Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa w okresie od dnia 02 stycznia 2020 r. do 31 grudnia 2020r. artykułów spożywczych wymienionych w pakietach opisu przedmiotu zamówienia, do stołówki szkolnej Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Wołowie na koszt Wykonawcy zadania, w terminach oraz ilościach określonych przez Zamawiającego.
Przedmiot zamówienia obejmuje 9 pakietów z możliwością składania ofert na poszczególne pakiety:
Pakiet Nr 1 - art. mleczne, nabiał i jaja
(CPV: 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3)
Pakiet Nr 2 - art. z przemiału zbóż
(CPV: 15.60.00.00-4, 15.61.00.00-7, 15.61.20.00-1, 15.61.30.00-8, 15.61.33.00-1, 15.61.40.00-5)
Pakiet Nr 3 - pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
(CPV: 15.81.00.00-9, 15.81.10.00-6, 15.81.11.00-7, 15.81.14.00-0, 15.81.20.00-3, 15.81.30.00-0)
Pakiet Nr 4 – produkty zwierzęce, mięso, wędliny
(CPV: 15.10.00.00-9, 15.11.00.00-2, 15.13.00.00-8)
Pakiet Nr 5 – warzywa i owoce
(CPV: 03.20.00.00-3, 15.33.10.00-7, 15.30.00.00-1)
Pakiet Nr 6- przyprawy, makarony, herbaty i tłuszcze roślinne
(CPV: 15.87.00.00-7, 15.86.30.00-5, 15.85.10.00-8, 15.41.10.00-2)
Pakiet Nr 7 - mrożonki
( CPV: 15.89.60.00-5, 15.33.11.00-8, 15.30.00.00-1)
Pakiet Nr 8 - pozostałe art. żywnościowe
(CPV: 15.86.10.00-1, 15.80.00.00-6, 15.30.00.00-1, 15.60.00.00-4, 15.33.22.00-6)
Pakiet Nr 9 - ryby, ryby puszkowane, konserwowe, przetworzone, mrożone, wędzone
CPV: 03.31.10.00-2, 15.24.00.00-2, 15.22.10.00-3, 15.23.40.00-7).
Wykonawca będzie dostarczał artykuły spożywcze będące przedmiotem zamówienia sukcesywnie, zgodnie ze składanymi zamówieniami jednostkowymi.
Szczegółowy opis i ilości artykułów spożywczych będących przedmiotem zamówienia, zawiera Formularz cenowy, stanowiący załącznik nr 8 do SIWZ. Podane w formularzu cenowym ilości poszczególnych artykułów żywnościowych, określają przewidywane zapotrzebowanie stołówki szkolnej Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Wołowie na w/w artykuły spożywcze w okresie trwania umowy. Zamawiający nie gwarantuje Wykonawcy, że złoży zamówienie sumaryczne (w pełnym wymiarze), jest to uzależnione od zapotrzebowania, jakie będzie istniało w okresie realizacji umowy.
Wykonawca zobowiązuje się dostarczać artykuły spożywcze:
a) każdorazowo, po złożeniu indywidualnego zamówienia przez Zamawiającego,
b) należytej jakości odpowiadającej przepisom aktualnie obowiązującego w tym zakresie przepisom prawa i norm,
c) w oryginalnych i nienaruszonych opakowaniach jednostkowych lub zbiorczych w terminie nieprzekraczającym połowy okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu.
Nie spełnienie wyżej wymienionych warunków, upoważnia Zamawiającego do odmowy przyjęcia zamawianego artykułu spożywczego. Koszty związane z odmową przyjęcia artykułu spożywczego, ponosi Wykonawca.
Wymagania organizacyjne:
1) Produkty żywnościowe będące przedmiotem zamówienia muszą odpowiadać wszelkim normom i standardom dopuszczającym je do sprzedaży i spożycia, w przypadku mięsa i przetworów świeżych, niemrożonych, wymagane jest dopuszczenie ich do spożycia przez lekarza weterynarii;
2) Dostawa produktów żywnościowych odbywać się będzie w okresie od 02 stycznia 2020 r. do 31 grudnia 2020 r.
3) Miejscem dostaw artykułów żywnościowych jest stołówka szkolna Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Wołowie lub inny podmiot obsługiwany przez stołówkę na terenie Powiatu Wołowskiego zgodnie z zamówieniami. Wykonawca zamówienia zobowiązany jest we własnym zakresie i na koszt własny zapewnić dostawę przedmiotu zamówienia,
4) Dostawy artykułów odbywać się będą sukcesywnie, częściami, w oparciu o telefoniczne zamówienia z jednodniowym wyprzedzeniem, minimum trzy razy w tygodniu (poniedziałek, środa, piątek) w godzinach 07:00 – 09:00 zgodnie ze złożonym zamówieniem z wyjątkiem artykułów pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich;
5) Dostawy artykułów pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich odbywać się będą codziennie w dniach od poniedziałku do soboty łącznie w godzinach 06:00 – 07:00 zgodnie ze złożonym zamówieniem z pominięciem dni świątecznych, w razie potrzeby również w godzinach popołudniowych, uzgodnionych z Zamawiającym;
6) Transport, opakowania oraz dostarczane artykuły spożywcze będące przedmiotem zamówienia, muszą spełniać wymogi HACCP;
7) Wykonawca w formularzu cenowym (dla określonego pakietu) poda ceny jednostkowe na poszczególne produkty żywnościowe oraz łączną wartość netto i brutto zamówienia dla całego pakietu. Okres niezmienności cen zaoferowanych przez Wykonawcę obowiązuje przez cały okres trwania umowy;
8) Rozliczenie z tytułu dostarczanych produktów żywnościowych będzie następować na podstawie zbiorczych faktur VAT, wystawianych przez Wykonawcę za okres 15 dni faktycznie zrealizowanych dostaw.
Wymagania dotyczące gwarancji:
Zamawiający zastrzega, że dostarczony przez Wykonawcę przedmiot umowy musi mieć określoną datę przydatności do spożycia – wynoszącą nie mniej niż połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu. Wykonawca udziela Zamawiającemu gwarancji, że towar jest dobrej jakości i wolny od wad, na okres przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu.
Zamawiający dopuszcza zastosowanie produktu, którego wartość odżywcza w kcal, zawartość składników naturalnych jest nie mniejsza od wartości podanej dla produktu wskazanego w kol. nr 2, a jego cechy jako-ściowe (granulacja, konsystencja) są nie gorsze od cech produktu wskazanego przez Zamawiającego.
ZAMAWIAJĄCY NIE DOPUSZCZA PRZELICZEŃ. W przypadku przeliczenia przez Wykonawcę masy, ceny, bądź ilości produktów oferta zostanie odrzucona.
Zamawiający informuje ponadto, iż oferty, które będą niezgodne z SIWZ (zawartość składników naturalnych oferowanych produktów będą mniejsze od podanych w formularzu cenowym w kol. Nr 2 oraz ich cechy jakościowe będą gorsze od wskazanych przez Zamawiającego) zostaną odrzucone zgodnie z art. 89 ust. 1 pkt 2.
Jednocześnie Zamawiający informuje, że oferty które nie będą zawierać formularza cenowego oraz w któ-rych znajdować się będą istotne braki w formularzu cenowym, niepolegające na oczywistych omyłkach rachunkowych i pisarskich, zostaną odrzucone zgodnie z art. 89 ust. 1 pkt 2.
|
GuidZP400 |
4a81f9f3-001b-45af-83e9-f99a89519159
|
Biuletyn |
626924-N-2019
|
Zamawiajacy nazwa |
Powiat Wołowski
|
Regon |
93193480000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
pl. Piastowski
|
Zamawiajacy adres numer domu |
2
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Wołów
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
56-100
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
dolnośląskie
|
Zamawiajacy telefon |
713 805 901,
|
Zamawiajacy fax |
713 805 900
|
Zamawiajacy email |
zamowienia@powiatwolowski.pl,
|
Adres strony url |
www.powiatwolowski.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
2
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
Dostep dokumentow zamowienia |
http://bip.powiatwolowski.pl/
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
http://bip.powiatwolowski.pl/
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
dopuszczalna jest wyłącznie forma pisemna, przekazana za pośrednictwem operatora pocztowego, osobiście lub za pośrednictwem posłańca.
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Starostwo Powiatowe w Wołowie, Pl. Piastowski 2, 56 – 100 Wołów
|
Nazwa nadana zamowieniu |
„Dostawa produktów żywnościowych do Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Wołowie w 2020 roku”
|
Numer referencyjny |
IZD.272.15.2019
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy |
9
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa w okresie od dnia 02 stycznia 2020 r. do 31 grudnia 2020r. artykułów spożywczych wymienionych w pakietach opisu przedmiotu zamówienia, do stołówki szkolnej Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Wołowie na koszt Wykonawcy zadania, w terminach oraz ilościach określonych przez Zamawiającego.
Przedmiot zamówienia obejmuje 9 pakietów z możliwością składania ofert na poszczególne pakiety:
Pakiet Nr 1 - art. mleczne, nabiał i jaja
(CPV: 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3)
Pakiet Nr 2 - art. z przemiału zbóż
(CPV: 15.60.00.00-4, 15.61.00.00-7, 15.61.20.00-1, 15.61.30.00-8, 15.61.33.00-1, 15.61.40.00-5)
Pakiet Nr 3 - pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
(CPV: 15.81.00.00-9, 15.81.10.00-6, 15.81.11.00-7, 15.81.14.00-0, 15.81.20.00-3, 15.81.30.00-0)
Pakiet Nr 4 – produkty zwierzęce, mięso, wędliny
(CPV: 15.10.00.00-9, 15.11.00.00-2, 15.13.00.00-8)
Pakiet Nr 5 – warzywa i owoce
(CPV: 03.20.00.00-3, 15.33.10.00-7, 15.30.00.00-1)
Pakiet Nr 6- przyprawy, makarony, herbaty i tłuszcze roślinne
(CPV: 15.87.00.00-7, 15.86.30.00-5, 15.85.10.00-8, 15.41.10.00-2)
Pakiet Nr 7 - mrożonki
( CPV: 15.89.60.00-5, 15.33.11.00-8, 15.30.00.00-1)
Pakiet Nr 8 - pozostałe art. żywnościowe
(CPV: 15.86.10.00-1, 15.80.00.00-6, 15.30.00.00-1, 15.60.00.00-4, 15.33.22.00-6)
Pakiet Nr 9 - ryby, ryby puszkowane, konserwowe, przetworzone, mrożone, wędzone
CPV: 03.31.10.00-2, 15.24.00.00-2, 15.22.10.00-3, 15.23.40.00-7).
Wykonawca będzie dostarczał artykuły spożywcze będące przedmiotem zamówienia sukcesywnie, zgodnie ze składanymi zamówieniami jednostkowymi.
Szczegółowy opis i ilości artykułów spożywczych będących przedmiotem zamówienia, zawiera Formularz cenowy, stanowiący załącznik nr 8 do SIWZ. Podane w formularzu cenowym ilości poszczególnych artykułów żywnościowych, określają przewidywane zapotrzebowanie stołówki szkolnej Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Wołowie na w/w artykuły spożywcze w okresie trwania umowy. Zamawiający nie gwarantuje Wykonawcy, że złoży zamówienie sumaryczne (w pełnym wymiarze), jest to uzależnione od zapotrzebowania, jakie będzie istniało w okresie realizacji umowy.
Wykonawca zobowiązuje się dostarczać artykuły spożywcze:
a) każdorazowo, po złożeniu indywidualnego zamówienia przez Zamawiającego,
b) należytej jakości odpowiadającej przepisom aktualnie obowiązującego w tym zakresie przepisom prawa i norm,
c) w oryginalnych i nienaruszonych opakowaniach jednostkowych lub zbiorczych w terminie nieprzekraczającym połowy okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu.
Nie spełnienie wyżej wymienionych warunków, upoważnia Zamawiającego do odmowy przyjęcia zamawianego artykułu spożywczego. Koszty związane z odmową przyjęcia artykułu spożywczego, ponosi Wykonawca.
Wymagania organizacyjne:
1) Produkty żywnościowe będące przedmiotem zamówienia muszą odpowiadać wszelkim normom i standardom dopuszczającym je do sprzedaży i spożycia, w przypadku mięsa i przetworów świeżych, niemrożonych, wymagane jest dopuszczenie ich do spożycia przez lekarza weterynarii;
2) Dostawa produktów żywnościowych odbywać się będzie w okresie od 02 stycznia 2020 r. do 31 grudnia 2020 r.
3) Miejscem dostaw artykułów żywnościowych jest stołówka szkolna Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Wołowie lub inny podmiot obsługiwany przez stołówkę na terenie Powiatu Wołowskiego zgodnie z zamówieniami. Wykonawca zamówienia zobowiązany jest we własnym zakresie i na koszt własny zapewnić dostawę przedmiotu zamówienia,
4) Dostawy artykułów odbywać się będą sukcesywnie, częściami, w oparciu o telefoniczne zamówienia z jednodniowym wyprzedzeniem, minimum trzy razy w tygodniu (poniedziałek, środa, piątek) w godzinach 07:00 – 09:00 zgodnie ze złożonym zamówieniem z wyjątkiem artykułów pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich;
5) Dostawy artykułów pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich odbywać się będą codziennie w dniach od poniedziałku do soboty łącznie w godzinach 06:00 – 07:00 zgodnie ze złożonym zamówieniem z pominięciem dni świątecznych, w razie potrzeby również w godzinach popołudniowych, uzgodnionych z Zamawiającym;
6) Transport, opakowania oraz dostarczane artykuły spożywcze będące przedmiotem zamówienia, muszą spełniać wymogi HACCP;
7) Wykonawca w formularzu cenowym (dla określonego pakietu) poda ceny jednostkowe na poszczególne produkty żywnościowe oraz łączną wartość netto i brutto zamówienia dla całego pakietu. Okres niezmienności cen zaoferowanych przez Wykonawcę obowiązuje przez cały okres trwania umowy;
8) Rozliczenie z tytułu dostarczanych produktów żywnościowych będzie następować na podstawie zbiorczych faktur VAT, wystawianych przez Wykonawcę za okres 15 dni faktycznie zrealizowanych dostaw.
Wymagania dotyczące gwarancji:
Zamawiający zastrzega, że dostarczony przez Wykonawcę przedmiot umowy musi mieć określoną datę przydatności do spożycia – wynoszącą nie mniej niż połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu. Wykonawca udziela Zamawiającemu gwarancji, że towar jest dobrej jakości i wolny od wad, na okres przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu.
Zamawiający dopuszcza zastosowanie produktu, którego wartość odżywcza w kcal, zawartość składników naturalnych jest nie mniejsza od wartości podanej dla produktu wskazanego w kol. nr 2, a jego cechy jako-ściowe (granulacja, konsystencja) są nie gorsze od cech produktu wskazanego przez Zamawiającego.
ZAMAWIAJĄCY NIE DOPUSZCZA PRZELICZEŃ. W przypadku przeliczenia przez Wykonawcę masy, ceny, bądź ilości produktów oferta zostanie odrzucona.
Zamawiający informuje ponadto, iż oferty, które będą niezgodne z SIWZ (zawartość składników naturalnych oferowanych produktów będą mniejsze od podanych w formularzu cenowym w kol. Nr 2 oraz ich cechy jakościowe będą gorsze od wskazanych przez Zamawiającego) zostaną odrzucone zgodnie z art. 89 ust. 1 pkt 2.
Jednocześnie Zamawiający informuje, że oferty które nie będą zawierać formularza cenowego oraz w któ-rych znajdować się będą istotne braki w formularzu cenowym, niepolegające na oczywistych omyłkach rachunkowych i pisarskich, zostaną odrzucone zgodnie z art. 89 ust. 1 pkt 2.
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określa w tym zakresie warunku.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określa w tym zakresie warunku.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
1. Wymagane jest wykazanie przez wykonawcę wykazu narzędzi, wyposażenia zakładu lub urządzeń technicznych, a w szczególności wykaz środków transportu spełniających wymogi przepisów prawa dopuszczające je do transportu artykułów spożywczych określonych pakietów zamówienia, dostępnych wykonawcy w celu wykonania zamówienia publicznego wraz z informacją o podstawie do dysponowania tymi zasobami, Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie wykazu narzędzi (zał. nr 4 do SIWZ);
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
1) Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp.
|
Zakresie warunkow udzialu |
1) wykaz narzędzi, wyposażenia zakładu lub urządzeń technicznych , a w szczególności wykaz środków transportu spełniających wymogi przepisów prawa dopuszczające je do transportu artykułów spożywczych określonych pakietów zamówienia, dostępnych wykonawcy w celu wykonania zamówienia publicznego wraz z informacją o podstawie do dysponowania tymi zasobami - Załącznik Nr 4 do SIWZ.
|
Inne dokumenty niewymienione |
Inne dokumenty które należy przedłożyć wraz z ofertą:
1) Pełnomocnictwo (w przypadku składania oferty wspólnej lub gdy osoba upoważniona do reprezen-towania Wykonawcy działa na podstawie pełnomocnictwa);
2) zobowiązanie podmiotu trzeciego do oddania do dyspozycji Wykonawcy niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia – wzór zobowiązania stanowi załącznik nr 6 do SIWZ, (jeżeli do-tyczy).
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Zostały zawarte we wzorze umowy - Załącznik Nr 7A i 7B do SIWZ.
|
IV 4 4 data |
2019-12-03T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
11:00
|
IV 4 4 jezyki |
POLSKI
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Art. mleczne, nabiał i jaja
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zmówienia:
został zawarty w opisie przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1 do SIWZ oraz w formularzu cenowym w zakresie wybranego pakietu/pakietów – załącznik nr 8 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Art. z przemiału zbóż
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zmówienia:
został zawarty w opisie przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1 do SIWZ oraz w formularzu cenowym w zakresie wybranego pakietu/pakietów – załącznik nr 8 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zmówienia:
został zawarty w opisie przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1 do SIWZ oraz w formularzu cenowym w zakresie wybranego pakietu/pakietów – załącznik nr 8 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Produkty zwierzęce, mięso, wędliny
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zmówienia:
został zawarty w opisie przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1 do SIWZ oraz w formularzu cenowym w zakresie wybranego pakietu/pakietów – załącznik nr 8 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Warzywa i owoce
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zmówienia:
został zawarty w opisie przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1 do SIWZ oraz w formularzu cenowym w zakresie wybranego pakietu/pakietów – załącznik nr 8 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Przyprawy, makarony, herbaty i tłuszcze roślinne
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zmówienia:
został zawarty w opisie przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1 do SIWZ oraz w formularzu cenowym w zakresie wybranego pakietu/pakietów – załącznik nr 8 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Mrożonki
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zmówienia:
został zawarty w opisie przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1 do SIWZ oraz w formularzu cenowym w zakresie wybranego pakietu/pakietów – załącznik nr 8 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
Pozostałe art. żywnościowe
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zmówienia:
został zawarty w opisie przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1 do SIWZ oraz w formularzu cenowym w zakresie wybranego pakietu/pakietów – załącznik nr 8 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
Ryby, ryby puszkowane, konserwowe, przetworzone, mrożone, wędzone
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zmówienia:
został zawarty w opisie przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1 do SIWZ oraz w formularzu cenowym w zakresie wybranego pakietu/pakietów – załącznik nr 8 do SIWZ.
|
| |