„Dostawa produktów żywnościowych do Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Wołowie w 2020 roku”

Data publikacji 2019-11-25
Data zakończenia 2019-12-03 00:00:00
Instytucja Powiat Wołowski
Miejscowość Wołów
Województwo dolnośląskie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 626924-N-2019
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 150000008
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa w okresie od dnia 02 stycznia 2020 r. do 31 grudnia 2020r. artykułów spożywczych wymienionych w pakietach opisu przedmiotu zamówienia, do stołówki szkolnej Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Wołowie na koszt Wykonawcy zadania, w terminach oraz ilościach określonych przez Zamawiającego.

Przedmiot zamówienia obejmuje 9 pakietów z możliwością składania ofert na poszczególne pakiety:
Pakiet Nr 1 - art. mleczne, nabiał i jaja
(CPV: 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3)
Pakiet Nr 2 - art. z przemiału zbóż
(CPV: 15.60.00.00-4, 15.61.00.00-7, 15.61.20.00-1, 15.61.30.00-8, 15.61.33.00-1, 15.61.40.00-5)
Pakiet Nr 3 - pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
(CPV: 15.81.00.00-9, 15.81.10.00-6, 15.81.11.00-7, 15.81.14.00-0, 15.81.20.00-3, 15.81.30.00-0)
Pakiet Nr 4 – produkty zwierzęce, mięso, wędliny
(CPV: 15.10.00.00-9, 15.11.00.00-2, 15.13.00.00-8)
Pakiet Nr 5 – warzywa i owoce
(CPV: 03.20.00.00-3, 15.33.10.00-7, 15.30.00.00-1)
Pakiet Nr 6- przyprawy, makarony, herbaty i tłuszcze roślinne
(CPV: 15.87.00.00-7, 15.86.30.00-5, 15.85.10.00-8, 15.41.10.00-2)
Pakiet Nr 7 - mrożonki
( CPV: 15.89.60.00-5, 15.33.11.00-8, 15.30.00.00-1)
Pakiet Nr 8 - pozostałe art. żywnościowe
(CPV: 15.86.10.00-1, 15.80.00.00-6, 15.30.00.00-1, 15.60.00.00-4, 15.33.22.00-6)
Pakiet Nr 9 - ryby, ryby puszkowane, konserwowe, przetworzone, mrożone, wędzone
CPV: 03.31.10.00-2, 15.24.00.00-2, 15.22.10.00-3, 15.23.40.00-7).

Wykonawca będzie dostarczał artykuły spożywcze będące przedmiotem zamówienia sukcesywnie, zgodnie ze składanymi zamówieniami jednostkowymi.
Szczegółowy opis i ilości artykułów spożywczych będących przedmiotem zamówienia, zawiera Formularz cenowy, stanowiący załącznik nr 8 do SIWZ. Podane w formularzu cenowym ilości poszczególnych artykułów żywnościowych, określają przewidywane zapotrzebowanie stołówki szkolnej Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Wołowie na w/w artykuły spożywcze w okresie trwania umowy. Zamawiający nie gwarantuje Wykonawcy, że złoży zamówienie sumaryczne (w pełnym wymiarze), jest to uzależnione od zapotrzebowania, jakie będzie istniało w okresie realizacji umowy.
Wykonawca zobowiązuje się dostarczać artykuły spożywcze:
a) każdorazowo, po złożeniu indywidualnego zamówienia przez Zamawiającego,
b) należytej jakości odpowiadającej przepisom aktualnie obowiązującego w tym zakresie przepisom prawa i norm,
c) w oryginalnych i nienaruszonych opakowaniach jednostkowych lub zbiorczych w terminie nieprzekraczającym połowy okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu.

Nie spełnienie wyżej wymienionych warunków, upoważnia Zamawiającego do odmowy przyjęcia zamawianego artykułu spożywczego. Koszty związane z odmową przyjęcia artykułu spożywczego, ponosi Wykonawca.



Wymagania organizacyjne:
1) Produkty żywnościowe będące przedmiotem zamówienia muszą odpowiadać wszelkim normom i standardom dopuszczającym je do sprzedaży i spożycia, w przypadku mięsa i przetworów świeżych, niemrożonych, wymagane jest dopuszczenie ich do spożycia przez lekarza weterynarii;
2) Dostawa produktów żywnościowych odbywać się będzie w okresie od 02 stycznia 2020 r. do 31 grudnia 2020 r.
3) Miejscem dostaw artykułów żywnościowych jest stołówka szkolna Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Wołowie lub inny podmiot obsługiwany przez stołówkę na terenie Powiatu Wołowskiego zgodnie z zamówieniami. Wykonawca zamówienia zobowiązany jest we własnym zakresie i na koszt własny zapewnić dostawę przedmiotu zamówienia,
4) Dostawy artykułów odbywać się będą sukcesywnie, częściami, w oparciu o telefoniczne zamówienia z jednodniowym wyprzedzeniem, minimum trzy razy w tygodniu (poniedziałek, środa, piątek) w godzinach 07:00 – 09:00 zgodnie ze złożonym zamówieniem z wyjątkiem artykułów pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich;
5) Dostawy artykułów pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich odbywać się będą codziennie w dniach od poniedziałku do soboty łącznie w godzinach 06:00 – 07:00 zgodnie ze złożonym zamówieniem z pominięciem dni świątecznych, w razie potrzeby również w godzinach popołudniowych, uzgodnionych z Zamawiającym;
6) Transport, opakowania oraz dostarczane artykuły spożywcze będące przedmiotem zamówienia, muszą spełniać wymogi HACCP;
7) Wykonawca w formularzu cenowym (dla określonego pakietu) poda ceny jednostkowe na poszczególne produkty żywnościowe oraz łączną wartość netto i brutto zamówienia dla całego pakietu. Okres niezmienności cen zaoferowanych przez Wykonawcę obowiązuje przez cały okres trwania umowy;
8) Rozliczenie z tytułu dostarczanych produktów żywnościowych będzie następować na podstawie zbiorczych faktur VAT, wystawianych przez Wykonawcę za okres 15 dni faktycznie zrealizowanych dostaw.

Wymagania dotyczące gwarancji:
Zamawiający zastrzega, że dostarczony przez Wykonawcę przedmiot umowy musi mieć określoną datę przydatności do spożycia – wynoszącą nie mniej niż połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu. Wykonawca udziela Zamawiającemu gwarancji, że towar jest dobrej jakości i wolny od wad, na okres przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu.
Zamawiający dopuszcza zastosowanie produktu, którego wartość odżywcza w kcal, zawartość składników naturalnych jest nie mniejsza od wartości podanej dla produktu wskazanego w kol. nr 2, a jego cechy jako-ściowe (granulacja, konsystencja) są nie gorsze od cech produktu wskazanego przez Zamawiającego.
ZAMAWIAJĄCY NIE DOPUSZCZA PRZELICZEŃ. W przypadku przeliczenia przez Wykonawcę masy, ceny, bądź ilości produktów oferta zostanie odrzucona.

Zamawiający informuje ponadto, iż oferty, które będą niezgodne z SIWZ (zawartość składników naturalnych oferowanych produktów będą mniejsze od podanych w formularzu cenowym w kol. Nr 2 oraz ich cechy jakościowe będą gorsze od wskazanych przez Zamawiającego) zostaną odrzucone zgodnie z art. 89 ust. 1 pkt 2.

Jednocześnie Zamawiający informuje, że oferty które nie będą zawierać formularza cenowego oraz w któ-rych znajdować się będą istotne braki w formularzu cenowym, niepolegające na oczywistych omyłkach rachunkowych i pisarskich, zostaną odrzucone zgodnie z art. 89 ust. 1 pkt 2.

Dodatkowe informacje

GuidZP400 4a81f9f3-001b-45af-83e9-f99a89519159
Biuletyn 626924-N-2019
Zamawiajacy nazwa Powiat Wołowski
Regon 93193480000000
Zamawiajacy adres ulica pl. Piastowski
Zamawiajacy adres numer domu 2
Zamawiajacy miejscowosc Wołów
Zamawiajacy kod pocztowy 56-100
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo dolnośląskie
Zamawiajacy telefon 713 805 901,
Zamawiajacy fax 713 805 900
Zamawiajacy email zamowienia@powiatwolowski.pl,
Adres strony url www.powiatwolowski.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 2
Czy dostep dokumentow zamowienia 1
Dostep dokumentow zamowienia http://bip.powiatwolowski.pl/
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja 1
Zamieszczona bedzie specyfikacja http://bip.powiatwolowski.pl/
Czy wymagane przeslanie ofert 1
Wymagane przeslanie ofert inny dopuszczalna jest wyłącznie forma pisemna, przekazana za pośrednictwem operatora pocztowego, osobiście lub za pośrednictwem posłańca.
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Starostwo Powiatowe w Wołowie, Pl. Piastowski 2, 56 – 100 Wołów
Nazwa nadana zamowieniu „Dostawa produktów żywnościowych do Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Wołowie w 2020 roku”
Numer referencyjny IZD.272.15.2019
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy 9
Okreslenie przedmiotu Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa w okresie od dnia 02 stycznia 2020 r. do 31 grudnia 2020r. artykułów spożywczych wymienionych w pakietach opisu przedmiotu zamówienia, do stołówki szkolnej Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Wołowie na koszt Wykonawcy zadania, w terminach oraz ilościach określonych przez Zamawiającego. Przedmiot zamówienia obejmuje 9 pakietów z możliwością składania ofert na poszczególne pakiety: Pakiet Nr 1 - art. mleczne, nabiał i jaja (CPV: 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3) Pakiet Nr 2 - art. z przemiału zbóż (CPV: 15.60.00.00-4, 15.61.00.00-7, 15.61.20.00-1, 15.61.30.00-8, 15.61.33.00-1, 15.61.40.00-5) Pakiet Nr 3 - pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie (CPV: 15.81.00.00-9, 15.81.10.00-6, 15.81.11.00-7, 15.81.14.00-0, 15.81.20.00-3, 15.81.30.00-0) Pakiet Nr 4 – produkty zwierzęce, mięso, wędliny (CPV: 15.10.00.00-9, 15.11.00.00-2, 15.13.00.00-8) Pakiet Nr 5 – warzywa i owoce (CPV: 03.20.00.00-3, 15.33.10.00-7, 15.30.00.00-1) Pakiet Nr 6- przyprawy, makarony, herbaty i tłuszcze roślinne (CPV: 15.87.00.00-7, 15.86.30.00-5, 15.85.10.00-8, 15.41.10.00-2) Pakiet Nr 7 - mrożonki ( CPV: 15.89.60.00-5, 15.33.11.00-8, 15.30.00.00-1) Pakiet Nr 8 - pozostałe art. żywnościowe (CPV: 15.86.10.00-1, 15.80.00.00-6, 15.30.00.00-1, 15.60.00.00-4, 15.33.22.00-6) Pakiet Nr 9 - ryby, ryby puszkowane, konserwowe, przetworzone, mrożone, wędzone CPV: 03.31.10.00-2, 15.24.00.00-2, 15.22.10.00-3, 15.23.40.00-7). Wykonawca będzie dostarczał artykuły spożywcze będące przedmiotem zamówienia sukcesywnie, zgodnie ze składanymi zamówieniami jednostkowymi. Szczegółowy opis i ilości artykułów spożywczych będących przedmiotem zamówienia, zawiera Formularz cenowy, stanowiący załącznik nr 8 do SIWZ. Podane w formularzu cenowym ilości poszczególnych artykułów żywnościowych, określają przewidywane zapotrzebowanie stołówki szkolnej Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Wołowie na w/w artykuły spożywcze w okresie trwania umowy. Zamawiający nie gwarantuje Wykonawcy, że złoży zamówienie sumaryczne (w pełnym wymiarze), jest to uzależnione od zapotrzebowania, jakie będzie istniało w okresie realizacji umowy. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać artykuły spożywcze: a) każdorazowo, po złożeniu indywidualnego zamówienia przez Zamawiającego, b) należytej jakości odpowiadającej przepisom aktualnie obowiązującego w tym zakresie przepisom prawa i norm, c) w oryginalnych i nienaruszonych opakowaniach jednostkowych lub zbiorczych w terminie nieprzekraczającym połowy okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu. Nie spełnienie wyżej wymienionych warunków, upoważnia Zamawiającego do odmowy przyjęcia zamawianego artykułu spożywczego. Koszty związane z odmową przyjęcia artykułu spożywczego, ponosi Wykonawca. Wymagania organizacyjne: 1) Produkty żywnościowe będące przedmiotem zamówienia muszą odpowiadać wszelkim normom i standardom dopuszczającym je do sprzedaży i spożycia, w przypadku mięsa i przetworów świeżych, niemrożonych, wymagane jest dopuszczenie ich do spożycia przez lekarza weterynarii; 2) Dostawa produktów żywnościowych odbywać się będzie w okresie od 02 stycznia 2020 r. do 31 grudnia 2020 r. 3) Miejscem dostaw artykułów żywnościowych jest stołówka szkolna Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Wołowie lub inny podmiot obsługiwany przez stołówkę na terenie Powiatu Wołowskiego zgodnie z zamówieniami. Wykonawca zamówienia zobowiązany jest we własnym zakresie i na koszt własny zapewnić dostawę przedmiotu zamówienia, 4) Dostawy artykułów odbywać się będą sukcesywnie, częściami, w oparciu o telefoniczne zamówienia z jednodniowym wyprzedzeniem, minimum trzy razy w tygodniu (poniedziałek, środa, piątek) w godzinach 07:00 – 09:00 zgodnie ze złożonym zamówieniem z wyjątkiem artykułów pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich; 5) Dostawy artykułów pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich odbywać się będą codziennie w dniach od poniedziałku do soboty łącznie w godzinach 06:00 – 07:00 zgodnie ze złożonym zamówieniem z pominięciem dni świątecznych, w razie potrzeby również w godzinach popołudniowych, uzgodnionych z Zamawiającym; 6) Transport, opakowania oraz dostarczane artykuły spożywcze będące przedmiotem zamówienia, muszą spełniać wymogi HACCP; 7) Wykonawca w formularzu cenowym (dla określonego pakietu) poda ceny jednostkowe na poszczególne produkty żywnościowe oraz łączną wartość netto i brutto zamówienia dla całego pakietu. Okres niezmienności cen zaoferowanych przez Wykonawcę obowiązuje przez cały okres trwania umowy; 8) Rozliczenie z tytułu dostarczanych produktów żywnościowych będzie następować na podstawie zbiorczych faktur VAT, wystawianych przez Wykonawcę za okres 15 dni faktycznie zrealizowanych dostaw. Wymagania dotyczące gwarancji: Zamawiający zastrzega, że dostarczony przez Wykonawcę przedmiot umowy musi mieć określoną datę przydatności do spożycia – wynoszącą nie mniej niż połowę okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu. Wykonawca udziela Zamawiającemu gwarancji, że towar jest dobrej jakości i wolny od wad, na okres przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu. Zamawiający dopuszcza zastosowanie produktu, którego wartość odżywcza w kcal, zawartość składników naturalnych jest nie mniejsza od wartości podanej dla produktu wskazanego w kol. nr 2, a jego cechy jako-ściowe (granulacja, konsystencja) są nie gorsze od cech produktu wskazanego przez Zamawiającego. ZAMAWIAJĄCY NIE DOPUSZCZA PRZELICZEŃ. W przypadku przeliczenia przez Wykonawcę masy, ceny, bądź ilości produktów oferta zostanie odrzucona. Zamawiający informuje ponadto, iż oferty, które będą niezgodne z SIWZ (zawartość składników naturalnych oferowanych produktów będą mniejsze od podanych w formularzu cenowym w kol. Nr 2 oraz ich cechy jakościowe będą gorsze od wskazanych przez Zamawiającego) zostaną odrzucone zgodnie z art. 89 ust. 1 pkt 2. Jednocześnie Zamawiający informuje, że oferty które nie będą zawierać formularza cenowego oraz w któ-rych znajdować się będą istotne braki w formularzu cenowym, niepolegające na oczywistych omyłkach rachunkowych i pisarskich, zostaną odrzucone zgodnie z art. 89 ust. 1 pkt 2.
Cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Okreslenie warunkow Zamawiający nie określa w tym zakresie warunku.
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie określa w tym zakresie warunku.
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow 1. Wymagane jest wykazanie przez wykonawcę wykazu narzędzi, wyposażenia zakładu lub urządzeń technicznych, a w szczególności wykaz środków transportu spełniających wymogi przepisów prawa dopuszczające je do transportu artykułów spożywczych określonych pakietów zamówienia, dostępnych wykonawcy w celu wykonania zamówienia publicznego wraz z informacją o podstawie do dysponowania tymi zasobami, Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie wykazu narzędzi (zał. nr 4 do SIWZ);
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen 1) Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp.
Zakresie warunkow udzialu 1) wykaz narzędzi, wyposażenia zakładu lub urządzeń technicznych , a w szczególności wykaz środków transportu spełniających wymogi przepisów prawa dopuszczające je do transportu artykułów spożywczych określonych pakietów zamówienia, dostępnych wykonawcy w celu wykonania zamówienia publicznego wraz z informacją o podstawie do dysponowania tymi zasobami - Załącznik Nr 4 do SIWZ.
Inne dokumenty niewymienione Inne dokumenty które należy przedłożyć wraz z ofertą: 1) Pełnomocnictwo (w przypadku składania oferty wspólnej lub gdy osoba upoważniona do reprezen-towania Wykonawcy działa na podstawie pełnomocnictwa); 2) zobowiązanie podmiotu trzeciego do oddania do dyspozycji Wykonawcy niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia – wzór zobowiązania stanowi załącznik nr 6 do SIWZ, (jeżeli do-tyczy).
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Zostały zawarte we wzorze umowy - Załącznik Nr 7A i 7B do SIWZ.
IV 4 4 data 2019-12-03T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 11:00
IV 4 4 jezyki POLSKI
IV 4 5 okres 30

Powiązane

Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Art. mleczne, nabiał i jaja
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Szczegółowy opis przedmiotu zmówienia: został zawarty w opisie przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1 do SIWZ oraz w formularzu cenowym w zakresie wybranego pakietu/pakietów – załącznik nr 8 do SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Art. z przemiału zbóż
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Szczegółowy opis przedmiotu zmówienia: został zawarty w opisie przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1 do SIWZ oraz w formularzu cenowym w zakresie wybranego pakietu/pakietów – załącznik nr 8 do SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Szczegółowy opis przedmiotu zmówienia: został zawarty w opisie przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1 do SIWZ oraz w formularzu cenowym w zakresie wybranego pakietu/pakietów – załącznik nr 8 do SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 4
Zalacznik nazwa Produkty zwierzęce, mięso, wędliny
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Szczegółowy opis przedmiotu zmówienia: został zawarty w opisie przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1 do SIWZ oraz w formularzu cenowym w zakresie wybranego pakietu/pakietów – załącznik nr 8 do SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 5
Zalacznik nazwa Warzywa i owoce
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Szczegółowy opis przedmiotu zmówienia: został zawarty w opisie przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1 do SIWZ oraz w formularzu cenowym w zakresie wybranego pakietu/pakietów – załącznik nr 8 do SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 6
Zalacznik nazwa Przyprawy, makarony, herbaty i tłuszcze roślinne
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Szczegółowy opis przedmiotu zmówienia: został zawarty w opisie przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1 do SIWZ oraz w formularzu cenowym w zakresie wybranego pakietu/pakietów – załącznik nr 8 do SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 7
Zalacznik nazwa Mrożonki
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Szczegółowy opis przedmiotu zmówienia: został zawarty w opisie przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1 do SIWZ oraz w formularzu cenowym w zakresie wybranego pakietu/pakietów – załącznik nr 8 do SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 8
Zalacznik nazwa Pozostałe art. żywnościowe
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Szczegółowy opis przedmiotu zmówienia: został zawarty w opisie przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1 do SIWZ oraz w formularzu cenowym w zakresie wybranego pakietu/pakietów – załącznik nr 8 do SIWZ.
  
Zalacznik czesc nr 9
Zalacznik nazwa Ryby, ryby puszkowane, konserwowe, przetworzone, mrożone, wędzone
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik krotki opis Szczegółowy opis przedmiotu zmówienia: został zawarty w opisie przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1 do SIWZ oraz w formularzu cenowym w zakresie wybranego pakietu/pakietów – załącznik nr 8 do SIWZ.
  

Criterion

Kryteria cena
Znaczenie 100,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)