GuidZP400 |
b2c68431-ab49-4faa-9c73-12660eb0edbf
|
Biuletyn |
558924-N-2020
|
Zamawiajacy nazwa |
Wrocławski Zespół Żłobków
|
Regon |
02154505100000
|
Zamawiajacy adres ulica |
Fabryczna
|
Zamawiajacy adres numer domu |
15
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Wrocław
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
53-609
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
dolnośląskie
|
Zamawiajacy telefon |
4871 718 6246,
|
Zamawiajacy fax |
-
|
Zamawiajacy email |
przetargi@wzz.wroc.pl,
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
1
|
Nazwa projektu programu |
Przedmiot zamówienia jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego – Regionalny Program Operacyjny Województwa Dolnośląskiego na Projekt pt.: „Mamo, tato wróć do pracy” (nr wniosku RPDS.08.04.01-02-0129/19) realizowany przez Gminę Wrocław / Wrocławski Zespół Żłobków współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego 2014-2020
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
2
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
http://www.bip.wzz.wroc.pl)
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
Ofertę wraz z wymaganymi oświadczeniami i dokumentami należy złożyć w zamkniętej kopercie oznaczonej danymi Wykonawcy w formie pisemnej
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Wrocławski Zespół Żłobków ul. Fabryczna 15 53-609 Wrocław Sekretariat
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawę wyposażenia pionu żywienia z podziałem na trzy zadania. ZADANIE 1 Dostawa drobnego sprzętu do wyposażenia kuchni ZADANIE 2 Dostawa garnków, pojemników GN ZADANIE 3 Dostawa kubków, misek, talerzy, łyżeczek Znak postępowania: ZP-67/WZŻ/2020.
|
Numer referencyjny |
Znak postępowania: ZP-67/WZŻ/2020.
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest Dostawa wyposażenia pionu żywienia z podziałem na trzy zadania.
ZADANIE 1 Dostawa drobnego sprzętu do wyposażenia kuchni
ZADANIE 2 Dostawa garnków, pojemników GN
ZADANIE 3 Dostawa kubków, misek, talerzy, łyżeczek
2.1.2.Dostawa – zadanie nr 1
2.1.2. Przedmiot zamówienia dostarczony będzie do:
Żłobka nr 16 ul. Sygnałowa 23, Wrocław,
2.1.3.Opis przedmiotu zamówienia wraz z ilościami zawiera Załącznik nr 2.1. do SIWZ - Formularz asortymentowo-cenowy.
2.1.4. Zasady (warunki) realizacji przedmiotu zamówienia oraz płatności zawiera Załącznik nr 6 do SIWZ – Projekt umowy.
2.2.Dostawa – zadanie nr 2
2.2.1. Przedmiot zamówienia dostarczony będzie do:
Żłobka nr 16 ul. Sygnałowa 23, Wrocław,
2.2.2.Opis przedmiotu zamówienia wraz z ilościami zawiera Załącznik nr 2.2. do SIWZ - Formularz asortymentowo-cenowy.
2.2.3. Zasady (warunki) realizacji przedmiotu zamówienia oraz płatności zawiera Załącznik nr 6 do SIWZ – Projekt umowy.
2.3.Dostawa – zadanie nr 3
2.3.1. Przedmiot zamówienia dostarczony będzie do:
Żłobka nr 16 ul. Sygnałowa 23, Wrocław,
2.3.2.Opis przedmiotu zamówienia wraz z ilościami zawiera Załącznik nr 2.3. do SIWZ - Formularz asortymentowo-cenowy.
2.3.3. Zasady (warunki) realizacji przedmiotu zamówienia oraz płatności zawiera Załącznik nr 6 do SIWZ – Projekt umowy.
2.4. Wszelkie użyte w opisie przedmiotu zamówienia nazwy, typy i pochodzenie nie są dla wykonawców wiążące, mają jedynie charakter pomocniczy. W wypadku użytych w opisie nazw Zamawiający dopuszcza stosowanie produktów „równoważnych”, gdzie produkt równoważny oznacza taki produkt, który ma takie same cechy, funkcje oraz parametry i standardy jakościowe lub lepsze niż konkretny produkt wskazany w opisie przedmiotu zamówienia.
|
Cpv glowny przedmiot |
39220000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data zakonczenia |
2020-08-21T00:00:00+02:00
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
a) odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1 ustawy – wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast w/w odpisu, składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości. Jeżeli w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, nie wydaje się dokumentów, o których mowa powyżej, zastępuje się je dokumentem zawierającym odpowiednio oświadczenie Wykonawcy, ze wskazaniem osoby albo osób uprawnionych do jego reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone przed notariuszem lub przed organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania Wykonawcy lub miejsce zamieszkania tej osoby. Dokumenty/oświadczenia powinny być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem składania ofert
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
1.Zmiana niniejszej umowy może nastąpić na warunkach w niej określonych na piśmie pod rygorem nieważności.
2.Zamawiający przewiduje zmianę postanowień umowy w przypadku:
1)gdy urządzenia których dostarczanie stanowi przedmiot umowy nie będzie dostępne na rynku z powodu zaprzestania ich produkcji, pod warunkiem, że zamienne urządzenia spełniają wymagania zawarte w SIWZ dotyczące przedmiotu zamówienia oraz pod warunkiem, ze cena nie ulega podwyższeniu,
3.Zmiany osób przewidzianych do współpracy, wskazanych w §9.
Zmiana ta nie wymaga aneksu lecz pisemnego zawiadomienia Stron umowy.
|
IV 4 4 data |
2020-07-15T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 4 jezyki |
Język POLSKI
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Dostawę wyposażenia pionu żywienia z podziałem na trzy zadania. ZADANIE 1 Dostawa drobnego sprzętu do wyposażenia kuchni ZADANIE 2 Dostawa garnków, pojemników GN ZADANIE 3 Dostawa kubków, misek, talerzy, łyżeczek Znak postępowania: ZP-67/WZŻ/2020
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
39220000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-08-21T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Nóż kuchenny kuty o długości min.25 cm. Wykonany z kutego pręta stalowego.Jakość stali węglowej klasy X50CrMoV15 lub równowaznej. Rękojeść dopasowana w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek w miejscach łączenia. Nadaje się do mycia w zmywarkach gastronomicznych. szt. 1
"Deska do krojenia z polipropylenu w kolorze niebieskim - do ryb. Deska dwustronna: jedna strona z wycięciem wzdłuż krawędzi, druga gładka.Wymiary (dł; szer; wys):60x40 cm (+/-2cm)
Grubość:min. 1.8 cm.Dopuszczona do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce." szt. 1
"Deska do krojenia z polipropylenu w kolorze czerwonym - do mięsa surowego. Deska dwustronna: jedna strona z wycięciem wzdłuż krawędzi, druga gładka.
Wymiary (dł; szer; wys):60x40 cm (+/-2cm)
Grubość:min.1.8 cm.Dopuszczona do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce." szt. 2
"Deska do krojenia HACCP w kolorze zielonym wykonana z polietylenu HDPE 500 przeznaczona do warzyw.
Wymiary (dł; szer; wys):60x40x1.8 cm
Grubość:min.1.8 cm.Dopuszczona do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce." szt. 2
"Deska do krojenia HACCP w kolorze białym wykonana z polietylenu HDPE 500 przeznaczona do nabiału i pieczywa.
Wymiary (dł; szer; wys):60x40x1.8 cm.(+/-5cm)Dopuszczona do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce.
" szt. 1
"Deska do krojenia HACCP PE wykonana z nietoksycznego polietylenu 500 (lub równoważnego)o wysokiej gęstości. Produkt w kolorze zielonym - do warzyw i owoców.
Deska jest odporna do temperatury 70st C.
Wymiary (dł; szer; wys):45x30 cm (+/-2cm)Z możliwością mycia w zmywarce.
Grubość:min.1.3 cm.Dopuszczona do kontaktu z żywnością." szt. 2
"Deska do krojenia HACCP PE wykonana z nietoksycznego polietylenu 500 (lub równoważnego)o wysokiej gęstości. Produkt w kolorze żółtym - do mięsa drobiowego.
Deska jest odporna do temperatury 70st C.
Wymiary (dł; szer; wys):45x30 cm (+/-2cm)
Grubość:min.1.3 cm.Dopuszczona do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce." szt. 2
"Deska do krojenia HACCP PE wykonana z nietoksycznego polietylenu 500 o wysokiej gęstości. Produkt w kolorze niebieskim - do ryb i owoców morza.
Deska jest odporna do temperatury 70st C.
Wymiary (dł; szer; wys):45x30 cm (+/-2cm)
Grubość:min.1.3 cm.Dopuszczona do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce." szt. 2
"Deska do krojenia z polietylenu o wymiarach 50x38 cm (+/-2cm). Kolor czerwony-do miesa.
Wymiary (dł; szer; wys):50x38 cm(+/-2cm)
Grubość:1.2 cm-1,5cm.Dopuszczona do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce." szt. 2
"Deska do krojenia z polietylenu w kolorze brązowym do wędlin i mięsa gotowanego.Wymiary (dł; szer; wys):45x30 cm (+/-2cm)
Grubość:min.1.3 cm.Dopuszczona do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce." szt. 2
"Deska do krojenia z polietylenu o wymiarach 50x38 cm. Kolor biały - do nabiału i pieczywa. Wytłoczona na powierzchni deski miarka od 0 do 40 cm ułatwia krojenie na równe kawałki.Wymiary (dł; szer; wys):50x38 cm (+/-2cm)
Grubość:1.2 cm.Dopuszczona do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce." szt. 3
Deska do krojenia z polietylenu o wymiarach 50x38 cm. (+/-2cm)Kolor brązowy - do mięs gotowanych,wędlin. Wytłoczona na powierzchni deski miarka od 0 do 40 cm ułatwia krojenie na równe kawałki.Dopuszczona do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce. szt. 2
"Sitko stożkowe wykonane ze stali nierdzewnej.Wysokość:17 cm (+/-2cm)
średnica:20 cm(+/-2cm)
średnica oczek:min.1.8 mm.Dopuszczone do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce." szt. 1
"Wanna cedzakowastal polerowana.Średnica : 320 mm (+/-30mm)
Wysokość - H : min.170 mm.Deklaracja zgodności załączona do produktu.Dopuszczona do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce." szt. 1
"Rózga Materiał wykonania : stal nierdzewna
Długość - L : min.300 mm.Deklaracja zgodności załączona do produktu.Dopuszczona do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce." szt. 2
"Łyżeczka cedzakowaWykonana ze stali chromowanej,
otwory do szybkiego ociekania.Materiał wykonania : stal chromowana.Deklaracja zgodności załączona do produktu.Dopuszczona do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce.
Średnica : 240 mm (+/-40mm)
Długość - L : 570 mm (+/-50mm)" szt. 1
"Łyżeczka cedzakowaWykonana ze stali nierdzewnej
część robocza wyprofilowana do użytku z naczyniami o mniejszych średnicach
duże otwory do szybkiego ociekania.Materiał wykonania : stal nierdzewna.Deklaracja zgodności załączona do produktu.Dopuszczona do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce.
Średnica : 160 mm (+/-2cm)
Długość - L : min.350 mm" szt. 1
"Nóż do krojenia ryb Antypoślizgowa rękojeść wykonana z min.dwóch rodzajów tworzywa, twardego (np.kolor czerwony), oraz miękkiego (np.kolor zielony)
ostrze ze stali chromowo-molibdenowej, o twardości 50-65HRC
można myć w zmywarce i wyparzać.Długość - L : 330 mm (+/-30mm)Deklaracja zgodności załączona do produktu.Dopuszczona do kontaktu z żywnością" szt. 1
"Nóż do krojenia mięsa Ostrze wykonane z wysokiej jakości stali węglowej. Kuty na gorąco z jednego kawałka stali. Specjalny stop stali chromowo-molibdenowo-wanadowej.Higieniczna konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączenia.
Nóż dostarczany w blistrze. Długość całego noża 33 cm (+/-3cm)Deklaracja zgodności załączona do produktu.Dopuszczona do kontaktu z żywnością" szt. 1
Suszarka na talerze wykonana ze stali nierdzewnej.wymiary 61cm/ 91,5cm (+/-5cm).Pozwala na ułożenie min.20 talerzy. szt. 1
"Wyciskacz do czosnku wykonany z aluminium pokrytym powłoką PTFE (lub równoważną).DŁUGOŚĆ: min175 mm
MATERIAŁ: aluminium/stal
Dopuszczony do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce.
" szt. 2
"Łopatka kątowa przeznaczona do cukierni i piekarni. Wymiary łopatki: 170x80 mm (+/-10mm)DŁUGOŚĆ: 360 mm (+/-10mm)
SZEROKOŚĆ: 80 mm (+/-10mm)
MATERIAŁ:
stal nierdzewna
tworzywo sztuczne (rączka)Dopuszczona do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce." szt. 1
" Wałek do ciasta, wykonany jest ze stali nierdzewnej (powierzania pokryta jest materiałem nieprzywierającym)
- Wykonany ze stali nierdzewnej
- Powierzchnia wałka pokryta materiałem nieprzywierającym
- Oparty na tulejach ślizgowych
- W zestawie stojak chromowany
- Waga: 1,65 kg (+/-0,2kg)" szt. 1
Miska ze stali nierdzewnej Materiał: stal nierdzewna.Ø27cm (+/-2cm) .Pojemność 4L.Dopuszczona do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce. szt. 4
Miska ze stali nierdzewnej Materiał: stal nierdzewna.min.Ø25cm .Wysokość min.9 cm.Pojemnośćmin. 3,3L.Dopuszczona do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce.Dopuszczona do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce. szt. 4
"Chochla ze stali nierdzewnej.Pozbawiona spawów i zagięć
- Wykonana z jednego kawałka stali, dzięki czemu spełnia normy higieny HACCP
- Wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Pojemność min. 1l.Dlugość 480mm (+/-50mm), średnica 165mm (+/-15mm)
- Wywinięty brzeg zapobiega kapaniu podczas nalewania
- Grubość uchwytu min.4mm
- Można myć w zmywarkach" szt. 2
"Chochla.stal nierdzewna 18/10, wysokopolerowana.
Wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Pojemność min.125ml.Dlugość 290mm (+/-15mm),
- Można myć w zmywarkach" szt. 9
"Chochla.stal nierdzewna 18/10, wysokopolerowana.
Wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Pojemność min.200ml.Długość 400mm (+/-50mm),
- Można myć w zmywarkach" szt. 9
"Taca z szarego polipropylenu o wysokim rancie i teksturze powierzchni zapobiegającej ześlizgnięciu się potraw czy napojów. Można myć w zmywarkach do temperatury 80 stopni Celsjusza. Podlega recyklingowi. DŁUGOŚĆ: min.450 mm
SZEROKOŚĆ: 350 mm (+/-20mm)
WYSOKOŚĆ: 20 mm (+/-10%)
MATERIAŁ: polipropylen
KOLOR: szaryDopuszczone do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce." szt. 15
"Dzbanek miarka wykonany ze stali nierdzewnej.
Pojemność:2 l (+/-10%)
Wysokość:17.5 cm( +/-50mm)Dopuszczone do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce.
średnica:14 cm( +/-50mm)" szt. 2
"Pojemnik okrągły na żywność
Wykonany z półprzezroczystego polipropylenu
Bezpieczny dla żywności.WYSOKOŚĆ: 125 mm(+/-20mm)
ŚREDNICA: 105 mm(+/-20mm)
POJEMNOŚĆ: min.0.95 l
Można myć w zmywarce, używać w mikrofalówkach oraz mrozić
Można sztaplować
Hermetyczna i wodoszczelna pokrywa z wymienną silikonową uszczelką.Dopuszczona do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce." szt. 6
"ubijak do ziemniaków DŁUGOŚĆ: 800 mm(+/-20mm)
SZEROKOŚĆ: 152 mm(+/-20mm)
WYSOKOŚĆ: 83 mm(+/-20mm) Ubijak wykonany ze stali nierdzewnej z uchwytem o średnicy min.30 mm
GATUNEK STALI NIERDZEWNEJ: 18/10.Dopuszczona do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce." szt. 1
"Ubijak do ziemniaków wykonany ze stali nierdzewnej.DŁUGOŚĆ: 460 mm (+/-20mm)
KOLOR: inox.Dopuszczona do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce." szt. 1
"Tarka do jarzynwykonana z wysokopolerowanej stali nierdzewnej 18/10. Szerokość: 110 x 85 mm.(+/-5mm)WYSOKOŚĆ: 240 mm
MATERIAŁ: stal nierdzewna
GATUNEK STALI NIERDZEWNEJ: 18/10Dopuszczona do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce.
KOLOR: inox" szt. 1
" Nóż do obierania- Antypoślizgowy uchwyt zmniejszający nacisk.Kolor rączki czarny, stalowe ostrze. Poziome ustawienie ostrza. Gruba i bardzo wygodna rękojeść antypoślizgowa .
Ostrze ze stali nierdzewnej
Zabezpieczenie przed skaleczeniem - podczas obierania przesuwa sie z ostrza
Uszko do powieszenia
Można myć w zmywarce
" szt. 3
"Nóż do jarzyn Wymiary: min.9 cm
Materiał: stal
Waga: 420 g (+/-20g)
Ostre ostrze odporne na odbarwienia
Miękki uchwyt dla wygodnego użytkowania
Dostosowano do czyszczenia w zmywarce
" szt. 12
Sztućce do kuchni i pokoju socjalnego Produkt wykonany ze stali 18/10. Sztućce polerowane. W skład zestawu wchodzą: min.6 noży stołowych, 6 widelców stołowych, 6 łyżek stołowych, 6 łyżeczek do herbaty.Sztućce o prostym wzorze.WAGA: 2.1 kg(+/-0,2kg)Dopuszczona do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce. szt. 1
Stojak na deski do krojenia wykonany ze stali nierdzewnej na min. 6 desek.Wymiary (dł; szer; wys):30x27x27 cm (+/- 7mm) szt. 1
Pojemnik na sztućce GN 1/1. Posiada min.4 przestronne przegrody. Można sztaplować. Łatwy w czyszczeniu.Kolor szary polipropylen.Wymiary (dł; szer; wys):53x32.5x10 cm (+/-5cm).Wykonany z tworzywa sztucznego o dużej wytrzymałości.waga: 0,7 kg. (+/-0,2kg) szt. 10
Łopatka wykonana z czarnego poliamidu lub materiału równoważnego. Polecana do garnków, patelni i innych naczyń z powłoką typu np.non-stick. Wytrzymuje temperaturę do 220 stopni Celsjusza. Można myć w zmywarkach. Wymiar bez uchwytu: 130 x 65 mm(+/-8mm)długość całkowita:min. 290 mm.Dopuszczona do kontaktu z żywnością.Z możliwością mycia w zmywarce. szt. 4
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Dostawę wyposażenia pionu żywienia z podziałem na trzy zadania. ZADANIE 1 Dostawa drobnego sprzętu do wyposażenia kuchni ZADANIE 2 Dostawa garnków, pojemników GN ZADANIE 3 Dostawa kubków, misek, talerzy, łyżeczek Znak postępowania: ZP-67/WZŻ/2020
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
39220000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-08-21T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
"Pojemnik gastronomiczny GN 1/1 z pokrywą ze stali nierdzewnej z uchwytami . Pojemnik polecany do wszystkich zastosowań w temperaturach od -20 do 300º C. Posiada ruchome chowane uchwyty.Wymiary (dł; szer; wys):32.5x53x10 cm (+/-10%)
Pojemność:14 l(+/-10%)
Głębokość:10 cm.(+/-10%)W komplecie z pokrewa ze stali nierdzewnej.Dopuszczony do kontaktu z żywnością." SZT 7
"Pojemnik gastronomiczny GN 2/3 z pokrywą ze stali nierdzewnej z uchwytami . Pojemnik polecany do wszystkich zastosowań w temperaturach od -20 do 300º C. Posiada ruchome chowane uchwyty.Wymiary (dł; szer; wys):32.5x35.4x10 cm(+/-10%)
Pojemność:8 l(+/-10%)
Głębokość:10 cm(+/-10%)W komplecie z pokrewa ze stali nierdzewnej.Dopuszczony do kontaktu z żywnością." SZT 14
"Pojemnik gastronomiczny GN 1/3 z pokrywą ze stali nierdzewnej z uchwytami . Pojemnik polecany do wszystkich zastosowań w temperaturach od -20 do 300º C. Posiada ruchome chowane uchwyty.Wymiary (dł; szer; wys):32.5x17.6x10 cm(+/-10%)
Pojemność:3.7 l(+/-10%)
Głębokość:10 cm.(+/-10%)W komplecie z pokrywa ze stali nierdzewnej." SZT 7
"Pojemnik gastronomiczny GN 1/4 z pokrywą ze stali nierdzewnej z uchwytami . Pojemnik polecany do wszystkich zastosowań w temperaturach od -20 do 300º C. Posiada ruchome chowane uchwyty.Wymiary (dł; szer; wys):26.5x16.2x20 cm(+/-10%)
Pojemność:5 l(+/-10%)
Głębokość:20 cm.(+/-10%)W komplecie z pokrywą ze stali nierdzewnej.Dopuszczony do kontaktu z żywnością." SZT 7
Pojemnik gastronomiczny GN 1/2 200 mm z pokrywą wykonany z półprzezroczystego polipropylenu z - zestawem kolorowych klipsów do oznaczania pokrywy i pojemnika (2x4 klipsy - zielony, niebieski, żółty, czerwony) Dostosowany do stosowania w temperaturze od -40°C do +95°C. Nie absorbuje zapachów i smaków. Wym. min. 325 x 265 mm.Dopuszczony do kontaktu z żywnością. SZT 14
"Pojemnik gastronomiczny GN 1/9 z pokrywą o głębokości 10 cm (+/-10%)wykonany ze stali nierdzewnej. Grubość stali 0,6 mm (+/-10%)Zaokrąglone narożniki.Wymiary (dł; szer; wys):17.6x10.8x10 cm(+/-10%)
W komplecie z pokrywą ze stali nierdzewnej.Dopuszczony do kontaktu z żywnością." SZT 7
"Pojemnik gastronomiczny GN 1/6 z pokrywą ze stali nierdzewnej z uchwytami . Pojemnik polecany do wszystkich zastosowań w temperaturach od -20 do 300º C. Posiada ruchome chowane uchwyty.Wymiary (dł; szer; wys):17.6x16.2x20 cm(+/-10%)
Pojemność:2.8 l(+/-10%)
Głębokość:20 cm.(+/-10%)W komplecie z pokrywą ze stali nierdzewnej.Dopuszczony do kontaktu z żywnością." SZT 14
"POJEMNIK GN 1/2 Z POLIPROPYLENU Z POKRYWĄ Hermetyczny pojemnik gastronomiczny do przechowywania żywności zgodny z wymogami norm HACCP. Wykonany z nieprzezroczystego polipropylenu, który nie pochłania zapachów i smaków. Pojemnik wykonany w standardzie GN 1/2.
Pojemników można używać w zakresie temperatury od -40°C do +95°C. (+/-10)Pojemnik wyposażony w szczelną pokrywkę . Zestaw do oznaczania pojemników zawiera 8 klipsów - 2 z każdego koloru (zielony, niebieski, żółty, czerwony). Dodatkowo pojemnik posiada etykietkę do wypełniania zmywalnym markerem. Pojemniki można ustawiać jeden na drugim. Przystosowane do mycia w zmywarkach gastronomicznych.Wymiary (dł; szer; wys):32.5x26.5x20 cm(+/-10%)
Pojemność:12.5 l(+/-10%)
Głębokość:20 cm.(+/-10%) Dopuszczony do kontaktu z żywnością." SZT 4
"POJEMNIK GN 1/6 Z POLIPROPYLENU Z POKRYWĄ Hermetyczny pojemnik gastronomiczny do przechowywania żywności zgodny z wymogami norm HACCP. Wykonany z nieprzezroczystego polipropylenu, który nie pochłania zapachów i smaków. Pojemnik wykonany w standardzie GN 1/6.
Pojemników można używać w zakresie temperatury od -40°C do +95°C. (+/-10)Pojemnik wyposażony w szczelną pokrywkę. Zestaw do oznaczania pojemników zawiera 8 klipsów - 2 z każdego koloru (zielony, niebieski, żółty, czerwony). Dodatkowo pojemnik posiada etykietkę do wypełniania zmywalnym markerem. Pojemniki można ustawiać jeden na drugim. Przystosowane do mycia w zmywarkach gastronomicznych.Wymiary (dł; szer; wys):17.6x16.2x10 cm(+/-10%)
Pojemność:1.7 l(+/-10%)
Głębokość:10 cm(+/-10%)" SZT 4
"Pojemnik gastronomiczny GN na kanapki z poliwęglanu wzmocnionego, wykonane z białego poliwęglanu nie absorbującego zapachów i smaków
Duża odporność na uderzenia
Zakres temperatur od -40°C do +110°C.DŁUGOŚĆ: 530 mm.Pokrywy gastronomiczne gn z poliwęglanu, wykonane z białego poliwęglanu nie absorbującego zapachów i smaków
Duża odporność na uderzenia
Zakres temperatur od -40°C do +110°C
SZEROKOŚĆ: 325 mm(+/-10%)
WYSOKOŚĆ: 200 mm(+/-10%)
ROZMIAR W STANDARDZIE GN: GN 1/1 (530x325 mm)." SZT 7
"Rondel z pokrywa wykonany ze stali nierdzewnej
Kapsułowe dno wielowarstwowe
Nienagrzewające się wielopunktowo mocowane uchwyty
Można myć w zmywarce
Można używać do indukcji. Poj.min.min.7L .wysokość: min. 130 mm
średnica: min.280 mm Pokrywka ze stali nierdzewnej o średnicy min. 280 mm" SZT 2
GARNEK Z KRANEM I POKRYWKĄ średnica: 50 cm (+/-5cm), wysokość: 50 cm(+/-5cm) ,pojemność:min. 100 litrów,waga garnka: 10-12 kg,wyprodukowany z wysokiej jakości stali nierdzewnej ,zawór spustowy min. 3/4 cala,nitowane, wygodne uchwyty które się nie nagrzewają,dno wielowarstwowe typu sandwich (lub równoważne) pozwalające na szybkie nagrzewnie na kuchniach elektrycznych, ceramicznych,gazowych, indukcyjnych,nadaje się do mycia w zmywarce SZT 1
Wykonana jest w całości ze stali nierdzewnej. Grubość ścianek patelni wynosi 1-1,5 mm, a grubość dna 5-7 mm.Średnica min.34 cm.Dno patelni min. trzywarstwowe w typie sandwich lub równoważne.Posiada nienagrzewający się, wentylowany i beznitowo mocowany uchwyt. Patelnia nadaje się do każdego rodzaju kuchenek, w tym kuchenek indukcyjnych oraz można ją myć w zmywarkach.Wysokośc min. 65 mm SZT 2
"Profesjonalna patelnia aluminiowa z powłoką teflonową przeznaczona do smażenia naleśników. Niskie (2 cm) ścianki patelni umożliwiają swobodne przewracanie naleśnika i zsuwanie go na talerz. Patelnia jest kryta min. potrójną warstwą teflonu. Płaski epoksydowany stalowy uchwyt nitowany do patelni.Wysokość:min. 2 cm
średnica:min.25 cm " SZT 6
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Dostawę wyposażenia pionu żywienia z podziałem na trzy zadania. ZADANIE 1 Dostawa drobnego sprzętu do wyposażenia kuchni ZADANIE 2 Dostawa garnków, pojemników GN ZADANIE 3 Dostawa kubków, misek, talerzy, łyżeczek Znak postępowania: ZP-67/WZŻ/2020
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
39220000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-08-21T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Talerz głęboki . Średnica 210- 220 mm, wysokość 30- 35 mm.Pojemność 240-260ml. Kolor biały mleczny. Wykonany ze szkła fluorokrzemianowego, wytrzymały na wstrząsy i uderzenia. O strukturze nieporowatej (nie zatrzymuje żadnych mikroorganizmów). Nadający się do mycia w zmywarkach gastronomicznych w temp. wyparzania mycia powyżej +90st. Posiadający atesty PZH. Do wszelkiego rodzaju zastosowań ze szczególnym wskazaniem na żywienie zbiorowe w żłobkach. Bez przetłoczeń. SZT. 252
Talerz płytki śniadaniowy. Średnica 180-195 mm, wysokość 20-25 mm. Kolor biały mleczny. Wykonany ze szkła fluorokrzemianowego, wytrzymały na wstrząsy i uderzenia. O strukturze nieporowatej (nie zatrzymuje żadnych mikroorganizmów). Nadający się do mycia w zmywarkach gastronomicznych w temp. wyparzania mycia powyżej +90st. Posiadający atesty PZH. Do wszelkiego rodzaju zastosowań ze szczególnym wskazaniem na żywienie zbiorowe w żłobkach. Bez przetłoczeń. SZT. 230
Talerz obiadowy wykonany z hartowanego szkła, gładkiego szkła, w kolorze białym.Srednica talerza 22-25 cm.Nadaje się do mycia w zmywarkach gastronomicznych. Przeznaczony do kontaktu z żywnością.Posiadający atesty PZH. Dopuszczony do kontaktu z żywnością. SZT. 230
Miska wykonna z białej porcelany posiadający wzmocnione brzegi , przystosowany do mycia w zmywarkach , średnica 12-15 cm, wysokość 5-7cm , pojemność 0,30-0,50 l .Posiadający atesty PZH. Dopuszczony do kontaktu z żywnością.Z mozliwością sztamplowania. SZT. 230
Kubek -filiżankaz uchem. Kolor biały mleczny. Wysokość 55-65 mm. Średnica 75- 85mm. Pojemność 190- 200 ml. Wykonany ze szkła fluorokrzemianowego lub porcelany, wytrzymały na wstrząsy i uderzenia. O strukturze nieporowatej (nie zatrzymuje żadnych mikroorganizmów). Nadający się do mycia w zmywarkach gastronomicznych w temp. wyparzania mycia powyżej +90st;Posiadający atesty PZH. Do wszelkiego rodzaju zastosowań ze szczególnym wskazaniem na żywienie zbiorowe w żłobkach. Bez przetłoczeń. Kubek/filizanka z możliwością sztampowania (piętrowania)Dopuszczony do kontaktu z żywnością. SZT. 230
Łyżeczki małe do karmienia dzieci dł. 180 mm wykonana ze stali nierdzewnej polerowanej o zaokraglonych brzegach ze stali 18/10.Dopuszczona do kontaktu z żywnością. SZT. 250
Łyżka do zupy polerowana maszynowo. Długość205mm (+/-5mm)wykonana ze stali nierdzewnej o zaokrąglonych brzegach.Dopuszczona do kontaktu z żywnością. SZT. 250
Dzbanki wykonane z poliwęglanu z pokrywką o pojemności 1,5-2litrów. Dopuszczone do kontaktu z żywnością. Z mozliwością mycia w zmywarce.Dopuszczony do kontaktu z żywnoscią. SZT. 14
Komplet naczyń: filiżanki do herbaty + spodek szt 12,talerz głęboki szt 12, talerz płytki śr szt 12, talerz deserowy szt 12, półmisek - 2 szt., miska 1 szt., sosjerkaz podstawą 1 szt., waza z pokrywą 1 szt., cukiernica - 1 szt., , mlecznik - 1 szt.; Naczynia typu Baron Silver w kolorze białym wykonane z porcelany z delikatnym, klasycznym zdobieniem srebno-kremowym lub równoważnym po akceptacji przez zamawiającego. Dopuszczenie do kontaktu z żywnoscią. KPL. 1
|
| |