Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej Etola w Rudzie Pilczyckiej zgodnie z opisem zawartym w rozdziale IV (części zamówienia). Części zamówienia Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub wszystkie grupy. Oferta częściowa musi obejmować wszystkie pozycje określone w danej grupie. Oferta częściowa musi obejmować co najmniej jedną z poniższych grup.Grupa I. Pieczywo.Grupa II. Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje.Grupa III. Drób i przetwory drobiowe.Grupa IV. Nabiał i przetwory nabiałowe.Grupa V. Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe.Grupa VI. Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone.Grupa VII . Jaja.1. Dostawa art. żywnościowych1.1Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów żywnościowych zgodnie z wykazem zamieszczonym w grupach I-VII.1.2 Wykonawca winien dokładnie zapoznać się ze wszystkimi zapisami SIWZ.1.3Treść oferty musi odpowiadać treści SIWZ i być zgodna z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa. Jeśli w opisie zamówienia - formularz ofertowy- Zamawiający wskazał konkretny znak towarowy produktu,to Wykonawca ma możliwość zaoferowanie produktu równoważnego i powinien podać nazwę oferowanego produktu równoważnego. Brak takiego zapisu spowoduje uznanie, że Wykonawca oferuje produkt wskazany przez Zamawiającego.1.4Wykonawca który powołuje się na rozwiązania równoważne opisane przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy- produkty- spełniają wymagania określone przez Zamawiającego-(art. 30 ust. 5 ustawy PZP). 1.5 Wymogi dodatkowe:
- artykuły będące przedmiotem zamówienia powinny być pierwszej jakości, posiadać wymagane atesty i terminy ważności, być odpowiednio opakowane i transportowane w warunkach spełniających wszystkie wymogi sanitarne,
-dostawa na koszt i ryzyko transportem Wykonawcy do magazynu Zamawiającego,
- dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie,
-zmiana cen w trakcie realizacji umowy może nastąpić tylko na skutek okoliczności których nie można było przewidzieć w chwili jej zawarcia,
1.6 Ilości podane w grupach I- VII są szacunkowe i mogą ulec zmianie (zmniejszeniu lub zwiększeniu nie więcej niż o 20%). Z tego tytułu wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec zamawiającego.Grupa I Pieczywo
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość1.Chleb żytni krojony 1 kg szt. 6 500 2.Chleb pełnoziarnisty krojony 1 kg szt.2 500 3.Chleb razowy krojony 1 kg szt. 4 000 4.Bułka wrocławska 100 g szt.28 000 5.Bułka razowa 100 g szt. 2 200 6.Bułka pełnoziarnista 100 g szt.2 000 Grupa II Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje Lp.Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1.Ananas plastry 565 g szt.170 2.Aromaty do ciast 10 g szt. 130 3.Barszcz czerwony (koncentrat) 320 ml szt. 80 4.Bazylia 10 g szt. 45 5.Brzoskwinie w syropie 820 g szt. 70 6.Budyń różne smaki Winiary 60-64g szt.1 400
7.Bułka tarta 1 kg kg 100 8.Chrzan tarty 290 g szt. 290 9. Ciastka biszkopty Wrocławskie Mamut 120 g szt.90 10.Cukier kryształ 1 kg kg 2 600 11.Cukier waniliowy 32 g szt. 200 12.Cynamon 20 g szt. 30 13.Drożdże świeże 100 g szt.90 14.Dżem owocowy (różne smaki) Pińczów 280 g szt.600 15.Dżem bezcukrowy (różne smaki) Stovit 220 g szt. 50 16.Fasola czerwona konserwowa 400 g szt. 160 17. Fasola Jaś 1 kg kg 150 18.Filety śledziowe w oleju 170 g szt. 350 19. Filety śledziowe w pomidorach 170 g szt. 450 20.Galaretka owocowa Delecta 75 g szt. 500 21.Gałka muszkatołowa 15 g szt. 20 22.Groch łuskany 1 kg kg 150
23.Groszek konserwowy 400 g szt. 700 24.Herbata 1 kg kg 85 25.Herbata owocowa Saga (op. 25 torebek) op.70 26.Imbir mielony 20 g szt. 30 27.Kakao 200 g szt.70
28.Kasza gryczana 1 kg kg 130 29.Kasza jęczmienna 1 kg kg 300 30.Kasza kukurydziana 1 kg kg 60 31.Kasza manna 1 kg kg 100 32.Kaszka mleczno -ryżowa truskawkowa Nestle 230g szt. 10 33.Kawa zbożowa 500 g szt. 60 34.Ketchup łagodny 500 g szt. 300 35.Kisiel różne smaki Winiary 77 g szt. 1 400 36. Kminek 20 g szt. 110 37.Koncentrat pomidorowy 30% Pińczów 950 g szt.240 38. Konserwa mięsna Przysmak Śniadaniowy 300 g szt. 700 39.Koperek suszony 10 g szt. 160 40.Kostki rosołowe drobiowe Winiary 60 g szt.180 41. Kostki rosołowe wołowe Winiary 60 g szt. 130 42.Krem do smarowania pieczywa o smaku czekoladowym 200 g szt. 110 43.Krem do smarowania pieczywa o smaku orzechowym 200 g szt. 110 44.Kukurydza konserwowa 400 g szt. 400 45.Kwasek cytrynowy 20 g szt. 160 46.Liść laurowy 7 g szt. 130 47.Majeranek 8 g szt. 140 48. Majonez Kielecki 500 g szt. 670 49.Makaron nitki Lubella 2 kg kg 500 50. Makaron łazanki 2 kg kg 130 51.Makaron muszelki 2 kg kg 170 52. Makaron spaghetti Lubella 1 kg kg 150 53.Makaron świderki 2 kg kg 600 54.Margaryna śniadaniowa Bielmar 500 g kg 700 55.Margaryna zwykła 250 g kg 175 56. Marmolada Duchnice 850 g szt. 220 57.Marynata klasyczna Prymat 20 g szt. 110 58.Marynata staropolska Kamis 20 g szt. 80 59.Masło roślinne kubek Kruszwica 250 g kg 340
60.Mąka pszenna typ 500 1 kg kg 450 61. Mąka ziemniaczana 1 kg kg 25 62.Mąka żytnia typ 500 1 kg kg 160 63.Miód pszczeli wielokwiatowy 370 g szt. 170 64.Mlekołaki kulki, kółka kakaowe 250 g szt.10 65.Morele suszone 150 g szt. 10 66.Musztarda stołowa 190 g szt. 550 67.Ocet 0,5 l szt. 15 68. Ogórki konserwowe 850 g szt. 300 69. Olej uniwersalny 3 l l 480 70.Oregano 10 g Szt. 30
71.Papryka konserwowa 780 g szt. 110 72.Papryka ostra 20 g szt. 60 73.Papryka słodka 20 g szt. 100 74.Pasztet drobiowy Podlaski 155 g szt. 1 000 75.Pasztet Mazowiecki 460 g szt. 350 76.Pieczarki marynowane 770 g szt.200 77. Pieprz naturalny mielony 20 g szt. 500 78.Pieprz ziołowy 20 g szt. 500 79.Pietruszka suszona 10 g szt. 90 80.Płatki jęczmienne 1 kg kg 80 81.Płatki kukurydziane 1 kg kg 50 82.Płatki owsiane 1 kg kg 80 83.Pomidory obierane 400 g szt. 400 84.Powidła węgierkowe 280 g szt. 150 85.Proszek do pieczenia 30 g szt. 50 86.Przyprawa do drobiu Cykoria 40 g szt. 110 87.Przyprawa do ryb Cykoria 40 g szt. 70 88.Przyprawa do ziemniaków Cykoria 30 g szt. 60 89. Przyprawa Warzywko 1 kg kg 70 90.Przyprawa w płynie Maggi 1 l l 130 91.Rodzynki 100 g szt. 100 92.Ryż długoziarnisty biały 1 kg kg 400 93.Sałatka rybna 150g szt. 1 200 94.Sok pomidorowy Hortex 1 l szt. 25 95.Słodzik op. 1000 szt. op. 10 96.Sól jodowana 1 kg kg 500 97.Suchary delikatesowe Mamut 285 g szt. 10
98.Syrop owocowy Łowicz różne smaki 440ml szt. 600 99.Szczaw konserwowy 285 g szt. 40 100.Szprot w oleju 170 g szt. 500 101.Szprot w pomidorach 170 g szt. 400 102.Szynka konserwowa mielona Werbliński 110 g szt. 1 400 103.Śliwki suszone bez pestki 150 g szt. 60 104.Tuńczyk w oleju 170 g szt. 800 105. Wiórki kokosowe 100 g szt. 30 106.Woda mineralna gazowana 1,5 l szt. 900
107.Woda mineralna niegazowana 1,5 l szt. 100 108.Zacierki 1 kg kg 130 109.Ziele angielskie15 g szt. 130 110. Zioła prowansalskie 10 g szt. 60 111.Zupa grzybowa Winiary 48 g szt. 500 112.Zupa pieczarkowa Winiary 45 g szt. 450 113.Zupa ogonowa Winiary 41 g szt. 200 114.Żelatyna spożywcza 40 g szt. 100 115.Soda oczyszczona 100 g szt. 10 Grupa III Drób i przetwory drobiowe Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1.Kurczak schłodzony kg 750 2.Korpusy z kurczaka kg 600 3.Filet z kurczaka kg 700 4.Ćwiartki z kurczaka kg 750 5.Wątróbka drobiowa kg 220 6.Żołądki z kurczaka kg 220 7.Mięso drobiowe gulaszowe II kg 350 Grupa IV Nabiał i przetwory nabiałowe Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1.Mleko w proszku odtłuszczone kg 900 2.Twaróg półtłusty kg 600 3.Masło extra 82% tłuszczu 200 g kg 250 4.Ser żółty Gouda kg 260 5.Jogurt owocowy 150 g szt. 4 500 6.Jogurt naturalny 450 g szt. 1 500 7.Serek topiony krem. op.100 g szt. 1 700 8.Serki homogenizowane waniliowe 100 g szt. 800 9.Kefir kubek 450 g szt. 1 300 Śmietana 24 % kubek 400 ml szt. 1 100 11. Śmietana 12% karton poj. 500 ml szt. 350 Grupa V Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Żeberka wieprzowe kg 300
2. Boczek surowy wieprzowy bez skóry kg 250
3. Schab wieprzowy bez kości kg 250
4. Szynka wieprzowa bez kości i bez skóry kg 380
5. Łopatka wieprzowa bez kości i bez skóry kg 500
6. Słonina wieprzowa bez skóry kg 180
7. Podroby wieprzowe bez wątroby kg 180
8. Podgardle wieprzowe kg 30
9. Głowizna wieprzowa kg 250
10. Mięso wieprzowe II kg 400
11. Karczek wieprzowy bez kości kg 150
12. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 120
13. Kiełbasa mielonka tyrolska kg 260
14. Mortadela bez dodatków kg 300
15. Kiełbasa cienka zwyczajna wędzona kg 900
16. Parówki wieprzowe kg 350
17. Parówki drobiowe kg 210
18. Kiełbasa krakowska parzona kg 180
19. Kiełbasa biała żurkowa kg 350
20. Szynka wędzona kg 15
21. Ogonówka wieprzowa wędzona kg 25
22. Boczek wędzony kg 110
23. Pasztet pieczony wieprzowy kg 180
24. Salceson włoski kg 220
25. Salceson czarny kg 80
26. Pasztetowa wieprzowa kg 180
27. Kaszanka jęczmienna kg 280
28. Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 200
Grupa VI Art. spożywcze mrożone, ryby wędzone i solone
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość
1. Fasolka szparagowa mrożona 450 g szt. 1 100
2. Mieszanka kompotowa mrożona kg 370
3. Mieszanka warzywna mrożona kg 420
4. Filet mrożony z miruny kg 600
5. Filety śledziowe bez skóry solone kg 60
6. Makrela wędzona bez głowy kg 30
Grupa VII Jaja
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość
1. Jaja 50-60 g szt. 23 000
Termin wykonania zamówienia od 02 stycznia 2015 do 31 grudnia 2015. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej:
Grupa I. Pieczywo - codziennie oprócz niedziel i dni świątecznych - w godz. 600-630
Grupa II. Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400
Grupa III. Drób i przetwory drobiowe - 4 razy w miesiącu - w godz. 800 -1400
Grupa IV. Nabiał i przetwory nabiałowe - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400
Grupa V. Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe- 3 razy w tygodniu - w godz. 800 -1400
Grupa VI. Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400
Grupa VII. Jaja - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400
OpisGrupa I Pieczywo
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość
1. Chleb żytni krojony 1 kg szt. 6 500
2. Chleb pełnoziarnisty krojony 1 kg szt. 2 500
3. Chleb razowy krojony 1 kg szt. 4 000
4. Bułka wrocławska 100 g szt. 28 000
5. Bułka razowa 100 g szt. 2 200
6. Bułka pełnoziarnista 100 g szt. 2 000
Termin wykonania zamówienia
1.1. Od 02 stycznia 2015 do 31 grudnia 2015.
1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej:Grupa I. Pieczywo - codziennie oprócz niedziel i dni świątecznych - w godz. 600-630Grupa II Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe,
przetwory, napoje
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość
1. Ananas plastry 565 g szt. 170
2. Aromaty do ciast 10 g szt. 130
3. Barszcz czerwony (koncentrat) 320 ml szt. 80
4. Bazylia 10 g szt. 45
5. Brzoskwinie w syropie 820 g szt. 70
6. Budyń różne smaki Winiary 60-64 g szt. 1 400
7. Bułka tarta 1 kg kg 100
8. Chrzan tarty 290 g szt. 290
9. Ciastka biszkopty Wrocławskie Mamut 120 g szt. 90
10. Cukier kryształ 1 kg kg 2 600
11. Cukier waniliowy 32 g szt. 200
12. Cynamon 20 g szt. 30
13. Drożdże świeże 100 g szt. 90
14. Dżem owocowy (różne smaki) Pińczów 280 g szt. 600
15. Dżem bezcukrowy (różne smaki) Stovit 220 g szt. 50
16. Fasola czerwona konserwowa 400 g szt. 160
17. Fasola Jaś 1 kg kg 150
18. Filety śledziowe w oleju 170 g szt. 350
19. Filety śledziowe w pomidorach 170 g szt. 450
20. Galaretka owocowa Delecta 75 g szt. 500
21. Gałka muszkatołowa 15 g szt. 20
22. Groch łuskany 1 kg kg 150
23. Groszek konserwowy 400 g szt. 700
24. Herbata 1 kg kg 85
25. Herbata owocowa Saga (op. 25 torebek) op. 70
26. Imbir mielony 20 g szt. 30
27. Kakao 200 g szt. 70
28. Kasza gryczana 1 kg kg 130
29. Kasza jęczmienna 1 kg kg 300
30. Kasza kukurydziana 1 kg kg 60
31. Kasza manna 1 kg kg 100
32. Kaszka mleczno -ryżowa truskawkowa Nestle 230g szt. 10
33. Kawa zbożowa 500 g szt. 60
34. Ketchup łagodny 500 g szt. 300
35. Kisiel różne smaki Winiary 77 g szt. 1 400
36. Kminek 20 g szt. 110
37. Koncentrat pomidorowy 30% Pińczów 950 g szt. 240
38. Konserwa mięsna
Przysmak Śniadaniowy 300 g szt. 700
39. Koperek suszony 10 g szt. 160
40. Kostki rosołowe drobiowe Winiary 60 g szt. 180
41. Kostki rosołowe wołowe Winiary 60 g szt. 130
42. Krem do smarowania pieczywa o smaku czekoladowym 200 g szt. 110
43. Krem do smarowania pieczywa o smaku orzechowym 200 g szt. 110
44. Kukurydza konserwowa 400 g szt. 400
45. Kwasek cytrynowy 20 g szt. 160
46. Liść laurowy 7 g szt. 130
47. Majeranek 8 g szt. 140
48. Majonez Kielecki 500 g szt. 670
49. Makaron nitki Lubella 2 kg kg 500
50. Makaron łazanki 2 kg kg 130
51. Makaron muszelki 2 kg kg 170
52. Makaron spaghetti Lubella 1 kg kg 150
53. Makaron świderki 2 kg kg 600
54. Margaryna śniadaniowa Bielmar 500 g kg 700
55. Margaryna zwykła 250 g kg 175
56. Marmolada Duchnice 850 g szt. 220
57. Marynata klasyczna Prymat 20 g szt. 110
58. Marynata staropolska Kamis 20 g szt. 80
59. Masło roślinne kubek Kruszwica 250 g kg 340
60. Mąka pszenna typ 500 1 kg kg 450
61. Mąka ziemniaczana 1 kg kg 25
62. Mąka żytnia typ 500 1 kg kg 160
63. Miód pszczeli wielokwiatowy 370 g szt. 170
64. Mlekołaki kulki, kółka kakaowe 250 g szt. 10
65. Morele suszone 150 g szt. 10
66. Musztarda stołowa 190 g szt. 550
67. Ocet 0,5 l szt. 15
68. Ogórki konserwowe 850 g szt. 300
69. Olej uniwersalny 3 l l 480
70. Oregano 10 g Szt. 30
71. Papryka konserwowa 780 g szt. 110
72. Papryka ostra 20 g szt. 60
73. Papryka słodka 20 g szt. 100
74. Pasztet drobiowy Podlaski 155 g szt. 1 000
75. Pasztet Mazowiecki 460 g szt. 350
76. Pieczarki marynowane 770 g szt. 200
77. Pieprz naturalny mielony 20 g szt. 500
78. Pieprz ziołowy 20 g szt. 500
79. Pietruszka suszona 10 g szt. 90
80. Płatki jęczmienne 1 kg kg 80
81. Płatki kukurydziane 1 kg kg 50
82. Płatki owsiane 1 kg kg 80
83. Pomidory obierane 400 g szt. 400
84. Powidła węgierkowe 280 g szt. 150
85. Proszek do pieczenia 30 g szt. 50
86. Przyprawa do drobiu Cykoria 40 g szt. 110
87. Przyprawa do ryb Cykoria 40 g szt. 70
88. Przyprawa do ziemniaków Cykoria 30 g szt. 60
89. Przyprawa Warzywko 1 kg kg 70
90. Przyprawa w płynie Maggi 1 l l 130
91. Rodzynki 100 g szt. 100
92. Ryż długoziarnisty biały 1 kg kg 400
93. Sałatka rybna 150g szt. 1 200
94. Sok pomidorowy Hortex 1 l szt. 25
95. Słodzik op. 1000 szt. op. 10
96. Sól jodowana 1 kg kg 500
97. Suchary delikatesowe Mamut 285 g szt. 10
98. Syrop owocowy Łowicz różne smaki 440ml szt. 600
99. Szczaw konserwowy 285 g szt. 40
100. Szprot w oleju 170 g szt. 500
101. Szprot w pomidorach 170 g szt. 400
102. Szynka konserwowa mielona Werbliński 110 g szt. 1 400
103. Śliwki suszone bez pestki 150 g szt. 60
104. Tuńczyk w oleju 170 g szt. 800
105. Wiórki kokosowe 100 g szt. 30
106. Woda mineralna gazowana 1,5 l szt. 900
107. Woda mineralna niegazowana 1,5 l szt. 100
108. Zacierki 1 kg kg 130
109. Ziele angielskie 15 g szt. 130
110. Zioła prowansalskie 10 g szt. 60
111. Zupa grzybowa Winiary 48 g szt. 500
112. Zupa pieczarkowa Winiary 45 g szt. 450
113. Zupa ogonowa Winiary 41 g szt. 200
114. Żelatyna spożywcza 40 g szt. 100
115. Soda oczyszczona 100 g szt. 10
Termin wykonania zamówienia
1.1. Od 02 stycznia 2015 do 31 grudnia 2015.
1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej:
Grupa II. Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400Grupa III Drób i przetwory drobiowe
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość
1. Kurczak schłodzony kg 750
2. Korpusy z kurczaka kg 600
3. Filet z kurczaka kg 700
4. Ćwiartki z kurczaka kg 750
5. Wątróbka drobiowa kg 220
6. Żołądki z kurczaka kg 220
7. Mięso drobiowe gulaszowe II kg 350
Termin wykonania zamówienia
1.1. Od 02 stycznia 2015 do 31 grudnia 2015.
1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej:
Grupa III. Drób i przetwory drobiowe - 4 razy w miesiącu - w godz. 800 -1400Grupa IV Nabiał i przetwory nabiałowe
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość
1. Mleko w proszku odtłuszczone kg 900
2. Twaróg półtłusty kg 600
3. Masło extra 82% tłuszczu 200 g kg 250
4. Ser żółty Gouda kg 260
5. Jogurt owocowy 150 g szt. 4 500
6. Jogurt naturalny 450 g szt. 1 500
7. Serek topiony krem. op. 100 g szt. 1 700
8. Serki homogenizowane waniliowe 100 g szt. 800
9. Kefir kubek 450 g szt. 1 300
10. Śmietana 24 % kubek 400 ml szt. 1 100
11. Śmietana 12% karton poj. 500 ml szt. 350
Termin wykonania zamówienia
1.1. Od 02 stycznia 2015 do 31 grudnia 2015.
1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej:
Grupa IV. Nabiał i przetwory nabiałowe - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400Grupa V Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość
1. Żeberka wieprzowe kg 300
2. Boczek surowy wieprzowy bez skóry kg 250
3. Schab wieprzowy bez kości kg 250
4. Szynka wieprzowa bez kości i bez skóry kg 380
5. Łopatka wieprzowa bez kości i bez skóry kg 500
6. Słonina wieprzowa bez skóry kg 180
7. Podroby wieprzowe bez wątroby kg 180
8. Podgardle wieprzowe kg 30
9. Głowizna wieprzowa kg 250
10. Mięso wieprzowe II kg 400
11. Karczek wieprzowy bez kości kg 150
12. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 120
13. Kiełbasa mielonka tyrolska kg 260
14. Mortadela bez dodatków kg 300
15. Kiełbasa cienka zwyczajna wędzona kg 900
16. Parówki wieprzowe kg 350
17. Parówki drobiowe kg 210
18. Kiełbasa krakowska parzona kg 180
19. Kiełbasa biała żurkowa kg 350
20. Szynka wędzona kg 15
21. Ogonówka wieprzowa wędzona kg 25
22. Boczek wędzony kg 110
23. Pasztet pieczony wieprzowy kg 180
24. Salceson włoski kg 220
25. Salceson czarny kg 80
26. Pasztetowa wieprzowa kg 180
27. Kaszanka jęczmienna kg 280
28. Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 200
Termin wykonania zamówienia
1.1. Od 02 stycznia 2015 do 31 grudnia 2015.
1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej:
Grupa V. Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe- 3 razy w tygodniu - w godz. 800 -1400Grupa VI Art. spożywcze mrożone, ryby wędzone i solone
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość
1. Fasolka szparagowa mrożona 450 g szt. 1 100
2. Mieszanka kompotowa mrożona kg 370
3. Mieszanka warzywna mrożona kg 420
4. Filet mrożony z miruny kg 600
5. Filety śledziowe bez skóry solone kg 60
6. Makrela wędzona bez głowy kg 30
Termin wykonania zamówienia
1.1. Od 02 stycznia 2015 do 31 grudnia 2015.
1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej:
Grupa VI. Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400Grupa VII Jaja
Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość
1. Jaja 50-60 g szt. 23 000
Termin wykonania zamówienia
1.1. Od 02 stycznia 2015 do 31 grudnia 2015.
1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, częstotliwość dostaw jak niżej:
Grupa VII. Jaja - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 |