Przedmiotem zamówienia są cykliczne dostawy do Aresztu Śledczego w Hajnówce WĘDLIN, MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO ORAZ DROBIU I WYROBÓW DROBIOWYCH wraz z transportem i rozładunkiem podzielonych na części
ZADANIE I - dostawa wędlin, mięsa wieprzowego i wołowego
1 Kiełbasa biała parzona 1680 kg
2 Kiełbasa krakowska parzona 735 kg
3 Kiełbasa mortadela 3150 kg
4 Kiełbasa parówkowa 3570 kg
5 Kiełbasa podwawelska 735 kg
6 Kiełbasa szynkowa wieprzowa 630 kg
7 Kiełbasa szynkowa wołowa 315 kg
8 Kiełbasa zwyczajna 2100 kg
9 kiełbasa jarmarczna 1050 kg
10 Kiełbasa toruńska 1050 kg
11 Kiełbasa żywiecka parzona 525 kg
12 Kiełbaski cienkie 1260 kg
13 Pasztetowa 1680 kg
14 Klops 1260 kg
15 Mielonka 2730 kg
16 Parówki cienkie 1890 kg
17 Pasztet mięsny 1680 kg
18 Salceson biały 1680 kg
19 Salceson czarny 1680 kg
20 Pieczeń 1260 kg
21 Kaszanka 1680 kg
22 Mięso wieprzowe do kiełbas kl. II 1680 kg
23 Mięso wieprzowe do kiełbas kl. III 420 kg
24 Mięso wieprzowe z łopatki bez kości 2100 kg
25 Boczek wieprzowy surowy 735 kg
26 Podgardle wieprzowe 735 kg
27 Mięso wołowe do kiełbas kl. II 1260 kg
28 Mięso wołowe antrykot 420 kg
29 Wątroba wieprzowa 3360 kg
30 Serca wieprzowe 840 kg
ZADANIE II - dostawa drobiu i wyrobów drobiowych
1 Udka z kurczaka/ćwiartki 2520kg
2 Mortadela drobiowa 1260kg
3 Pasztet drobiowy 1260kg
4 Piersi z kurczaka 190kg
5 Skrzydełka z kurczaka 630kg
Podana ilość przedmiotu zamówienia jest ilością szacunkową w ciągu trwania umowy. Ostateczna ilość dostarczonych WĘDLIN, MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO ORAZ DROBIU I WYROBÓW DROBIOWYCH może ulec zmniejszeniu, będzie ona wynikała z faktycznych potrzeb Zamawiającego, przy czym będzie to wielkość nie mniejsza niż 70 % wielkości całego zamówienia. W związku z zmniejszeniem danej ilości Zamawiający nie poniesie żadnych skutków prawnych i finansowych. Zamawiany asortyment musi być świeży, dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot pleśni, fragmenty obcych ciał), o terminie przydatności do spożycia pozwalającym na przechowywanie go przez okres co najmniej 10 dni od dnia dostawy do siedziby Zamawiającego. Wszystkie artykuły w klasie I jakości handlowej z wyjątkiem mięsa wołowego do kiełbas kl. II oraz mięsa wieprzowego do kiełbas kl. II i III. Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane:
- nazwę środka spożywczego,
- dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym,
- datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia,
- dane identyfikujące producenta środka spożywczego,
- zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu,
- warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania,
- oznaczenie partii produkcji,
- klasę jakości handlowej,
- waga brutto
OpisPrzedmiotem zamówienia są cykliczne dostawy do Aresztu Śledczego w Hajnówce WĘDLIN, MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO ORAZ DROBIU I WYROBÓW DROBIOWYCH wraz z transportem i rozładunkiem podzielonych na części
ZADANIE I - dostawa wędlin, mięsa wieprzowego i wołowego
1 Kiełbasa biała parzona 1680 kg
2 Kiełbasa krakowska parzona 735 kg
3 Kiełbasa mortadela 3150 kg
4 Kiełbasa parówkowa 3570 kg
5 Kiełbasa podwawelska 735 kg
6 Kiełbasa szynkowa wieprzowa 630 kg
7 Kiełbasa szynkowa wołowa 315 kg
8 Kiełbasa zwyczajna 2100 kg
9 kiełbasa jarmarczna 1050 kg
10 Kiełbasa toruńska 1050 kg
11 Kiełbasa żywiecka parzona 525 kg
12 Kiełbaski cienkie 1260 kg
13 Pasztetowa 1680 kg
14 Klops 1260 kg
15 Mielonka 2730 kg
16 Parówki cienkie 1890 kg
17 Pasztet mięsny 1680 kg
18 Salceson biały 1680 kg
19 Salceson czarny 1680 kg
20 Pieczeń 1260 kg
21 Kaszanka 1680 kg
22 Mięso wieprzowe do kiełbas kl. II 1680 kg
23 Mięso wieprzowe do kiełbas kl. III 420 kg
24 Mięso wieprzowe z łopatki bez kości 2100 kg
25 Boczek wieprzowy surowy 735 kg
26 Podgardle wieprzowe 735 kg
27 Mięso wołowe do kiełbas kl. II 1260 kg
28 Mięso wołowe antrykot 420 kg
29 Wątroba wieprzowa 3360 kg
30 Serca wieprzowe 840 kg
Podana ilość przedmiotu zamówienia jest ilością szacunkową w ciągu trwania umowy. Ostateczna ilość dostarczonych WĘDLIN, MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO może ulec zmniejszeniu, będzie ona wynikała z faktycznych potrzeb Zamawiającego, przy czym będzie to wielkość nie mniejsza niż 70 % wielkości całego zamówienia. W związku z zmniejszeniem danej ilości Zamawiający nie poniesie żadnych skutków prawnych i finansowych. Zamawiany asortyment musi być świeży, dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot pleśni, fragmenty obcych ciał), o terminie przydatności do spożycia pozwalającym na przechowywanie go przez okres co najmniej 10 dni od dnia dostawy do siedziby Zamawiającego. Wszystkie artykuły w klasie I jakości handlowej z wyjątkiem mięsa wołowego do kiełbas kl. II oraz mięsa wieprzowego do kiełbas kl. II i III. Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane:
- nazwę środka spożywczego,
- dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym,
- datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia,
- dane identyfikujące producenta środka spożywczego,
- zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu,
- warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania,
- oznaczenie partii produkcji,
- klasę jakości handlowej,
- waga brutto
ZADANIE II - dostawa drobiu i wyrobów drobiowych
Przedmiotem zamówienia są cykliczne dostawy do Aresztu Śledczego w Hajnówce DROBIU I WYROBÓW DROBIOWYCH wraz z transportem i rozładunkiem podzielonych na części
1 Udka z kurczaka/ćwiartki 2520kg
2 Mortadela drobiowa 1260kg
3 Pasztet drobiowy 1260kg
4 Piersi z kurczaka 190kg
5 Skrzydełka z kurczaka 630kg
Podana ilość przedmiotu zamówienia jest ilością szacunkową w ciągu trwania umowy. Ostateczna ilość dostarczonego drobiu i wyrobów drobiowych może ulec zmniejszeniu, będzie ona wynikała z faktycznych potrzeb Zamawiającego, przy czym będzie to wielkość nie mniejsza niż 70 % wielkości całego zamówienia. W związku z zmniejszeniem danej ilości Zamawiający nie poniesie żadnych skutków prawnych i finansowych. Zamawiany asortyment musi być świeży, dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot pleśni, fragmenty obcych ciał), o terminie przydatności do spożycia pozwalającym na przechowywanie go przez okres co najmniej 10 dni od dnia dostawy do siedziby Zamawiającego. Wszystkie artykuły w klasie I jakości handlowej z wyjątkiem mięsa wołowego do kiełbas kl. II oraz mięsa wieprzowego do kiełbas kl. II i III. Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane:
- nazwę środka spożywczego,
- dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym,
- datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia,
- dane identyfikujące producenta środka spożywczego,
- zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu,
- warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania,
- oznaczenie partii produkcji,
- klasę jakości handlowej,
- waga brutto
|