Pakiet nr 1:
Ananas świeży średnia waga 1 sztuki 900 g (+/- 50g na sztukę) 154 szt. Banany 6.440 kg Cytryny 923 kg Grapefruity 365 kg Kiwi 8.000 szt Pomarańcze 1.845 kg Mandarynki 1.470 kg Winogrono zielone 340 kg Melon 120 kg
Wszystkie owoce powinny być świeże i czyste, bez oznak uszkodzenia, bez oznak psucia, bez oznak wysuszenia, nie zaparzone, posiadać charakterystyczny kształt, barwę, zapach i smak adekwatne do odmiany.
Banany nie mogą być niedojrzałe czyli zielone ani zbyt dojrzałe tzn. z ciemnymi plamami na powierzchni owocu.
Materiały wykorzystane wewnątrz opakowań muszą być nowe, czyste i odpowiedniej jakości, tak aby uniknąć jakiegokolwiek wewnętrznego lub zewnętrznego uszkodzenia produktu.
Opakowania muszą być wolne od wszelkich ciał obcych typu: sznurki, wióry, trawy, ziemia itp. W przypadku dostarczania owoców w folii, worki foliowe powinny być perforowane.
Cechy dyskwalifikujące całą partię lub poszczególne owoce : nadgnite, zgnite, zmarznięte z rozpadem miękiszu lub miękką oparzeliną, o obcym smaku i zapachu, plamistość, zbyt małe owoce.
Jakość dostarczonego towaru objęta będzie stałym nadzorem ze strony zamawiającego. Nie spełnienie wymogów jakościowych lub ilościowych może spowodować nie przyjęcie części lub całości danej dostawy.
Dostawy odbywać się będą transportem dostawcy, w godzinach pracy Magazynu zamawiającego tj. od poniedziałku do piątku od godz. 7.00 do godz. 13.00.
Poszczególne dostawy będą następować w terminie do 3 dni roboczych od chwili zgłoszenia potrzeb, w oparciu o zamówienia z Magazynu zamawiającego składane telefonicznie, lub e-mailem lub zgłaszane w inny nie budzący wątpliwości sposób lub wg. ustalonego harmonogramu dostaw, podpisanego przez Wykonawcę i Kierownika Magazynu Zamawiającego. Dostawy nie częściej niż 2 x w tygodniu.
Pakiet nr 2 : jabłka różne odmiany, deserowe w ilości 32 810 kg.
Wszystkie owoce powinny być świeże, bez oznak uszkodzenia ( z wyjątkiem drobnych uszkodzeń fizjologicznych), bez oznak psucia, bez oznak wysuszenia, nie zaparzone, posiadać charakterystyczny kształt, barwę, zapach i smak adekwatne do odmiany, jędrne, dobrej jakości i prawidłowo wykształcone, czyste, o wielkości obwodu minimum 18 - 20 cm.
Cechy dyskwalifikujące całą partię lub poszczególne owoce : nadgnite, zgnite, zmarznięte z rozpadem miękiszu lub miękką oparzeliną, o obcym smaku i zapachu, plamistość, zbyt małe owoce.
Materiały wykorzystane wewnątrz opakowań muszą być nowe, czyste i odpowiedniej jakości, tak aby uniknąć jakiegokolwiek wewnętrznego lub zewnętrznego uszkodzenia produktu.
Opakowania muszą być wolne od wszelkich ciał obcych typu: sznurki, wióry, trawy, ziemia itp. W przypadku dostarczania owoców w folii, worki foliowe powinny być perforowane.
Jakość dostarczonego towaru objęta będzie stałym nadzorem ze strony zamawiającego. Nie spełnienie wymogów jakościowych lub ilościowych może spowodować nie przyjęcie części lub całości danej dostawy.
Dostawy odbywać się będą transportem dostawcy, w godzinach pracy Magazynu zamawiającego tj. od poniedziałku do piątku od godz. 7.00 do godz. 13.00 nie częściej niż 2 x w tygodniu.
Poszczególne dostawy będą następować w terminie do 3 dni roboczych od chwili zgłoszenia potrzeb, w oparciu o zamówienia z Magazynu zamawiającego składane telefonicznie, lub e-mailem lub zgłaszane w inny nie budzący wątpliwości sposób lub wg. ustalonego harmonogramu dostaw, podpisanego przez Wykonawcę i Kierownika Magazynu Zamawiającego. Dostawy nie częściej niż 2 x w tygodniu.
OpisAnanas świeży średnia waga 1 sztuki 900 g (+/- 50g na sztukę) 154 szt. Banany 6.440 kg Cytryny 923 kg Grapefruity 365 kg Kiwi 8.000 szt Pomarańcze 1.845 kg Mandarynki 1.470 kg Winogrono zielone 340 kg Melon 120 kgjabłka różne odmiany, deserowe w ilości 32 810 kg. |