GuidZP400 |
c32cde46-c9ef-41dd-ad42-ddadf8af5ec8
|
Biuletyn |
612967-N-2018
|
Zamawiajacy nazwa |
3 Regionalna Baza Logistyczna
|
Regon |
12139041500000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Montelupich
|
Zamawiajacy adres numer domu |
3
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Kraków
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
30-901
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
małopolskie
|
Zamawiajacy telefon |
261 137 554
|
Zamawiajacy fax |
261 137 553
|
Zamawiajacy email |
3rblog.zamowieniapubliczne@ron.mil.pl
|
Adres strony url |
www.3rblog.wp.mil.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Jednostka Wojskowa
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.3rblog.wp.mil.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
w formie pisemnej
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
3 Regionalna Baza Logistycza, Ul. Montelupich 3, 30-901 Kraków
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa przypraw przetworzonych, sosów, zup, przetworów zbożowych, strączkowych, ziemniaczanych i grzybów suszonych
|
Numer referencyjny |
183/2018
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa przypraw przetworzonych, sosów, zup, przetworów zbożowych, strączkowych, ziemniaczanych i grzybów suszonych w zakresie 14 zadań.
Zakres zamówienia obejmuje:
Grupa I – Przetwory zbożowe, strączkowe i ziemniaczane (zadania od 1-7)
Grupa II – Przyprawy przetworzone, sosy i zupy, grzyby suszone (zadania od 8 do 14)
Dla każdej grupy obowiązuje 7 obszarów dostaw
|
Cpv glowny przedmiot |
15871270-7
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Okreslenie warunkow |
O udzielenie zamówienia mogą się ubiegać wykonawcy, którzy spełniają warunek udziału w postępowaniu dotyczący kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów: warunek zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że posiada uprawnienia do prowadzenia działalności w zakresie obejmującym przedmiot zamówienia, tj. jego zakład produkcyjny posiada zezwolenie Powiatowego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu do wprowadzenia do obrotu produktów pochodzenia nie zwierzęcego lub potwierdzenie wpisania w rejestr zakładów dla dostaw bezpośrednich, podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej oraz mieć wdrożony i stosowany system HACCAP
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Odpis z właściwego rejestru lub centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1) ustawy PZP.
|
Zakresie warunkow udzialu |
Obowiązująca Decyzja Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu do wprowadzenia do obrotu produktów pochodzenia nie zwierzęcego.
Podstawa prawna: art. 61 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia - Dz. U. 2017 Nr 149 z późn. zm. lub zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów zgodnie
z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 29 maja 2007r w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzenia zakładów produkcyjnych lub wprowadzających do obrotu żywność podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji sanitarnej (Dz. U. z 2007r. Nr 106, poz.730) – jeżeli ustawa nakłada obowiązek takich uprawnień
|
Wykaz potwierdzenie okolicznosci |
Aktualny dokument potwierdzający stosowanie wdrożonego systemu HACCP, tj: Certyfikat HACCP, wystawiony przez niezależną, akredytowaną jednostkę certyfikującą lub zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP, wydane na podstawie art. 59 i art. 73 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia
lub protokół z kontroli sanitarnej przeprowadzonej przez organy Państwowej Inspekcji Sanitarnej, jako organ urzędowej kontroli żywności, w skład której wchodzi punkt zawierający pozytywną ocenę opracowania, wdrożenia
i utrzymywania systemu HACCP na podstawie art. 59 i art. 73 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia
|
Inne dokumenty niewymienione |
Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy PZP, przekazuje zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
1. Zgodnie z treścią art. 144 ust. 1 pkt 1 ustawy prawo zamówień publicznych, Zamawiający dopuszcza możliwość wprowadzania istotnych zmian w umowie, na mocy porozumienia stron w następujących przypadkach i na następujących warunkach:
1) Zmiany terminów, o których mowa w umowie - gdy z powodu siły wyższej nie jest możliwe zachowanie terminów, o których mowa w umowie, o czas w którym z powodu wystąpienia siły wyższej umowa nie mogła być realizowana; za siłę wyższa uważa się w szczególności strajki, zamieszki, działania wojenne, zamknięcie granic, pożar, powódź, trzęsienia ziemi i inne klęski żywiołowe, zmianę przepisów prawnych, działania organów państwowych, samorządowych i instytucji cywilnych i wojskowych, których współdziałanie jest niezbędne w celu realizacji niniejszej umowy, a których udział w realizacji umowy wynika z przepisów prawa ;akty o charakterze terrorystycznym;
2) zmiany wynagrodzenia – w przypadku zmiany przepisów prawnych ( np. VAT) jeżeli wpływa ona na wysokość należnego wykonawcy wynagrodzenia – zgodnie ze zmienionymi przepisami,
3) Zmniejszenia ceny jednostkowej netto- w każdym czasie na wniosek Wykonawcy, zgodnie z tym wnioskiem;
4) zmniejszenia należnego Wykonawcy wynagrodzenia – w każdym czasie za jego zgodą, a także w przypadku dokonania w umowie zmian, o których mowa w pkt od 5 do 7;
5) zmiany poszczególnych pozycji asortymentowych stanowiących przedmiot umowy – gdy przedmiot umowy nie będzie dostępny na rynku pod warunkiem, że wyrób zamienny będzie równoważny z wymaganym przez Zamawiającego w specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz że cena jednostkowa netto nie ulegnie zwiększeniu;
6) zmiany pozycji asortymentowych stanowiących przedmiot umowy – w każdym czasie, kiedy Wykonawca zaoferuje Zamawiającemu wyrób o parametrach lepszych aniżeli zaoferowany w ofercie, pod warunkiem, że cena jednostkowa netto nie ulegnie podwyższeniu;
7) rezygnacji z dostarczenia poszczególnych pozycji asortymentowych – w każdym czasie na wniosek Zamawiającego za zgodą Wykonawcy;
8) innych postanowień umowy – jeżeli ich zmiana jest konieczna w związku ze zmianą przepisów prawa, zmianą decyzji wydawanych przez Ministra Obrony Narodowej bądź zmianą wytycznych (poleceń) przełożonych Zamawiającego, o ile powyższe zmiany mają wpływ na wykonanie zawartej umowy – zgodnie ze zmienionymi przepisami, wytycznymi bądź poleceniami.
2. Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany umowy w razie zaistnienia sytuacji określonych w art. 144 ust. 1 pkt od 2 do 6 ustawy prawo zamówień publicznych.
3. Za zmiany nieistotne uważa się między innymi ale nie wyłącznie zmiany w symbolu katalogowym, zmiany symbolu indeksowego JIM, zmianę Odbiorcy.
4. W przypadku zmiany zakwalifikowania danego produktu w zakresie PKWIU, która wpływa na wartość należnego podatku VAT, na pisemny wniosek zainteresowanej strony, dopuszcza się zmianę wartości umowy brutto w stosunku do towarów, których zmiana dotyczy o wartość podatku VAT.
|
IV 4 4 data |
2018-09-21T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
09:00
|
IV 4 4 jezyki |
Język polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 1 - Obszar I
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15871270-7
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji.
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia obejmuje przetwory zbożowe, strączkowe i ziemniaczane: Mąka pszenna typ 500, Mąka ziemniaczana, Kasza manna, Płatki owsiane, Płatki kukurydziane, Płatki zbożowe czekoladowe, Musli jabłkowe, Musli truskawkowe, Musli morelowe, Fasola biała jednolita, Fasola biała Jaś karłowy, Groch obłuskany cały, Groch obłuskany połówki.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 2 - Obszar II
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15871270-7
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji.
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia obejmuje przetwory zbożowe, strączkowe i ziemniaczane: Mąka pszenna typ 500, Mąka pszenna typ 750, Mąka ziemniaczana, Makaron spaghetti, kasza manna, Płatki owsiane, Płatki kukurydziane, Płatki zbożowe czekoladowe, Musli jabłkowe, Musli truskawkowe, Musli morelowe, Fasola biała jednolita, Fasola biała Jaś karłowy, Groch obłuskany cały, Groch obłuskany połówki.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 3 - Obszar III
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15871270-7
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji.
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia obejmuje przetwory zbożowe, strączkowe i ziemniaczane: Mąka pszenna typ 500, Mąka pszenna typ 750, Mąka ziemniaczana, Makaron spaghetti, Kasza manna, Płatki owsiane, Płatki kukurydziane, Płatki zbożowe czekoladowe, Musli jabłkowe, Musli truskawkowe, Musli morelowe, Fasola biała jednolita, Fasola biała Jaś karłowy, Groch obłuskany cały, Groch obłuskany połówki.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 4 - Obszar IV
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15871270-7
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji.
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia obejmuje przetwory zbożowe, strączkowe i ziemniaczane: Mąka pszenna typ 500, Mąka pszenna typ 750, Mąka pszenna typ 720, Makaron spaghetti, Kasza manna, Płatki owsiane, Płatki kukurydziane, Płatki zbożowe czekoladowe, Musli jabłkowe, Musli truskawkowe, Musli morelowe, Fasola biała jednolita, Fasola biała Jaś karłowy, Groch obłuskany cały, Groch obłuskany połówki.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 5 - Obszar V
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15871270-7
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji.
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia obejmuje przetwory zbożowe, strączkowe i ziemniaczane: Mąka pszenna typ 500, Mąka pszenna typ 750, Mąka ziemniaczana, Makaron spaghetti, Kasza manna, Płatki owsiane, Płatki kukurydziane, Płatki zbozowe czekoladowe, Musli jabłkowe, Musli truskawkowe, Musli morelowe, Fasola biała jednolita, Fasola biała Jaś karłowy, Groch obłuskany cały, Groch obłuskany połówki.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 6 - Obszar VI
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15871270-7
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia obejmuje przetwory zbożowe, strączkowe i ziemniaczane: Mąka pszenna typ 500, Mąka pszenna typ 750, Mąka pszenna typ 720, Mąka ziemniaczana, Makaron spaghetti, Kasza manna, Płatki kukurydziane, Musli jabłkowe, Fasola biała jednolita, Fasola biała Jaś karłowy, Groch obłuskany cały, Groch obłuskany połówki.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 7 - Obszar VII
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15871270-7
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia obejmuje przetwory zbożowe, strączkowe i ziemniaczane: Mąka pszenna typ 500, Mąka ziemniaczana, Makron spaghetti, Kasza manna, Płatki owsiane, Płatki kukurydziane, Płatki zbożowe czekoladowe, Musli jabłkowe, Musli truskawkowe, Musli morelowe, Fasola biała jednolita, Fasola biała Jaś karłowy, Groch obłuskany cały, Groch obłuskany połówki.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 8 - Obszar I
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15871270-7
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji.
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia obejmuje przyprawy przetworzone, sosy i zupy - w tym grzyby suszone: Sos grzybowy, Sos myśliwski, Sos boloński, Sos do sałatek, Barszcz czerwony - instant, Żurek, Bulion drobiowy, Rosół wołowy, Majonez jednoporcjowy, Majonez, Musztarda jednoporcjowa, Musztarda, Ketchup jednoporcjowy, Ketchup, Przyprawa do mięsa, Przyprawa do ryb, Przyprawa do drobiu, Przyprawa uniwersalna, Przyprawa gyros, Przyprawa do zup w płynie, Ocet, Koncentrat pomidorowy, Kwasek cytrynowy, Żelatyna spożywcza, Liść laurowy, Majeranek, Tymianek, Kminek, Ziele angielskie, Grzyby suszone, Rozmaryn, Czosnek, Papryka chili, Papryka słodka, Bazylia, Oregano, Curry, Szałwia, Koperek suszony, Natka pietruszki suszona, Kolendra, Cynamon, Zioła prowansalskie.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 9 - Obszar II
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15871270-7
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji.
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia obejmuje przyprawy przetworzone, sosy i zupy - w tym grzyby suszone: Sos grzybowy, Sos myśliwski, Sos boloński, Sos do sałatek, Barszcz czerwony - instant, Żurek, Bulion drobiowy, Rosół wołowy, Majonez jednoporcjowy, Majonez, Musztarda jednoporcjowa, Musztarda, Ketchup jednoporcjowy, Ketchup, Przyprawa do mięsa, Przyprawa do ryb, Przyprawa do drobiu, Przyprawa uniwersalna, Przyprawa do gyros, Przyprawa do zup w płynie, Ocet, Koncentrat pomidorowy, Kwasek cytrynowy, Liść laurowy, Majeranek, Tymianek, Kminek, Ziele angielskie, Grzyby suszone, Rozmaryn, Czosnek, Papryka chili, Papryka słodka, Bazylia, Oregano, Curry, Szałwia, Koperek suszony, Natka pietruszki suszona, Kolendra, Cynamon, Zioła prowansalskie.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
10
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 10 - Obszar III
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15871270-7
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji.
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia obejmuje przyprawy przetworzone, sosy i zupy - w tym grzyby suszone: Sos grzybowy, Sos myśliwski, Sos boloński, Sos do sałatek, Barszcz czerwony - instant, Żurek, Bulion drobiowy, Rosół wołowy, Majonez jednoporcjowy, Majonez, Musztarda jednoporcjowa, Musztarda, Ketchup jednoporcjowy, Ketchup, Przyprawa do mięsa, Przyprawa do ryb, Przyprawa do drobiu, Przyprawa uniwersalna, Przyprawa gyros, Przyprawa do zup w płynie, Ocet, Koncentrat pomidorowy, Kwasek cytrynowy, Żelatyna spożywcza, Liść laurowy, Majeranek, Tymianek, Kminek, Ziele angielskie, Grzyby suszone, Rozmaryn, Czosnek, Papryka chili, Papryka słodka, Bazylia, Oregano, Curry, Szałwia, Koperek suszony, Natka pietruszki suszona, Kolendra, Cynamon, Zioła prowansalskie.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
11
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 11- Obszar IV
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15871270-7
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji.
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia obejmuje przyprawy przetworzone, sosy i zupy - w tym grzyby suszone: Sos grzybowy, Sos myśliwski, Sos boloński, Barszcz czerwony - instant, Żurek, Bulion drobiowy,Rosół wołowy, Majonez jednoporcjowy, Majonez, Musztarda jednoporcjowa, Musztarda, Ketchup jednoporcjowy, Przyprawa do mięsa, Przyprawa do ryb, Przyprawa do drobiu, Przyprawa uniwersalna, Przyprawa gyros, Przyprawa do zup w płynie, Ocet, Koncentrat pomidorowy, Kwasek cytrynowy, Liść laurowy, Majeranek, Kminek, Ziele angielskie, Grzyby suszone, Rozmaryn,Czosnek, Papryka chili, Papryka słodka, Bazylia, Oregano, Curry, Koperek suszony, Natka pietruszki suszona, kolendra, Cynamon, Zioła prowansalskie.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
12
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 12 - Obszar V
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15871270-7
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji.
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia obejmuje przyprawy przetworzone, sosy i zupy - w tym grzyby suszone: Sos grzybowy, Sos myśliwski, Sos boloński, Sos do sałatek, Barszcz czerwony - instant, Żurek, Bulion drobiowy, Rosół wołowy, Majonez jednoporcjowy, Majonez, Musztarda jednoporcjowa, Musztarda, Ketchup jednoporcjowy, Ketchup, Przyprawa do mięsa, Przyprawa do ryb, Przyprawa do drobiu, Przyprawa uniwersalna, Przyprawa gyros, Przyprawa do zup w płynie, Ocet, Koncentrat pomidorowy, Kwasek cytrynowy, Żelatyna spożywcza, Liść laurowy, Majeranek, Tymianek, Kminek, Ziele angielskie, Grzyby suszone, Rozmaryn, Czosnek, Papryka chili, Papryka słodka, Bazylia, Oregano, Curry, Szałwia, Koperek suszony, Natka pietruszki suszona, Kolendra, Cynamon, Zioła prowansalskie.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
13
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 13 - Obszar VI
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15871270-7
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji.
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia obejmuje przyprawy przetworzone, sosy i zupy - w tym grzyby suszone: Sos do sałatek, Barszcz czerwony - instant, Żurek, Bulion drobiowy, Rosół wołowy, Majonez jednoporcjowy, Majonez, Musztarda jednoporcjowa, Musztarda, Ketchup jednoporcjowy, Ketchup, Przyprawa do mięsa, Przyprawa do ryb, Przyprawa do drobiu, Przyprawa uniwersalna, Przyprawa gyros, Przyprawa do zup w płynie, Ocet, Koncentrat pomidorowy, Kwasek cytrynowy, Żelatyna spożywcza, Liść laurowy, Majeranek, Tymianek, Ziele angielskie, Grzyby suszone, Rozmaryn, Czosnek Papryka chili, Papryka słodka, Bazylia, Oregano, Curry, Szałwia, Koperek suszony, Natka pietruszki suszona, Kolendra, Cynamon, Zioła prowansalskie.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
14
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 14 - Obszar VII
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15871270-7
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w ramach którego zastrzega możliwość zwiększenia zamówienia w zakresie zadania o ilości wskazane w załącznikach do specyfikacji.
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia obejmuje przyprawy przetworzone, sosy i zupy - w tym grzyby suszone: Sos grzybowy, Sos myśliwski, Sos boloński, Sos do sałatek, Barszcz czerwony - instant, Żurek, Bulion drobiowy, Rosół wołowy, Majonez jednoporcjowy, Majonez, Musztarda jednoporcjowa, Ketchup jednoporcjowy, Przyprawa do mięsa, Przyprawa do ryb, Przyprawa do drobiu, Przyprawa uniwersalna, Przyprawa gyros, Przyprawa do zup w płynie, Ocet, Koncentrat pomidorowy, Kwasek cytrynowy, Żelatyna spożywcza, Liść laurowy, Majeranek, Tymianek, Kminek, Ziele angielskie, Grzyby suszone, Rozmaryn, Czosnek, Papryka chili, Papryka słodka, Bazylia, Oregano, Curry, Koperek suszony, Natka pietruszki suszona, Cynamon, Zioła prowansalskie.
|
| |