GuidZP400 |
fd23494a-dc02-4fc4-a4f7-458056e30133
|
Biuletyn |
570970-N-2019
|
Zamawiajacy nazwa |
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Pawłowicach
|
Regon |
24331291000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Pukowca
|
Zamawiajacy adres numer domu |
4
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Pawłowice
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
43-251
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
śląskie
|
Zamawiajacy telefon |
324 721 952,
|
Zamawiajacy fax |
324 721 952
|
Zamawiajacy email |
sekretariatsp2pawlowice@gmail.com,
|
Adres strony url |
http://zsp.pawlowice.pl/
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Zespół Szkolono-Przedszkolny w Pawłowicach (jednostka samorządowa)
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
https://bip.pawlowice.pl/
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa produktów spożywczych do kuchni Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Pawłowicach (Szkoła Podstawowa nr 2 w Pawłowicach - ul. Pukowca 4, Publiczne Przedszkole w Modrzewiowym Ogrodzie - ul. WP 3))
|
Numer referencyjny |
ZSP.S.26.5.2019
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów spożywczych wg zadań Zadanie nr 1 - OWOCE ŚWIEŻE, Zadanie nr 2 - WARZYWA ŚWIEŻE OKOPOWE I KAPUSTOWATE, Zadanie nr 3 – POZOSTAŁE WARZYWA ŚWIEŻE Zadanie nr 4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE, Zadanie nr 5 - OLEJE I TŁUSZCZE ZWIERZĘCE I ROŚLINNE, Zadanie nr 6 - PRODUKTY MLECZARSKIE, Zadanie nr 7 - JAJA, Zadanie nr 8 - RYBY ŚWIEŻE, MROŻONE, KONSERWY I WĘDZONE, Zadanie nr 9 - RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE, Zadanie nr 10 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA , SKROBI I JEJ PRODUKTÓW, Zadanie nr 11 - MIĘSA I JEGO PRZETWORY, Zadanie nr 12 – ZIEMNIAKI.
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określa warunków w tym zakresie.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określa warunków w tym zakresie.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określa warunków w tym zakresie.
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Zamawiający żąda od wszystkich Wykonawców załączenia przy ofercie: oświadczenia wstępnego Wykonawcy składanego na podstawie art. 25a ust. 1 i ust. 3 „uPzp” dot. spełniania warunków udziału w postępowaniu oraz braku podstaw wykluczenia - wzór oświadczenia stanowi załącznik nr 2 i 3 do SIWZ. W przypadku wspólnego ubiegania się o udzielenie zamówienia przez Wykonawców, oświadczenie składa każdy z Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia. W celu wstępnego potwierdzenia braku podstaw wykluczenia Wykonawcy z udziału w postępowaniu Zamawiający żąda od wszystkich Wykonawców: w terminie 3 dni od zamieszczenia na stronie internetowej informacji http://bip.pawlowice.pl, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp, oświadczenia Wykonawcy o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej o której mowa w art. 22 ust. 1 pkt 23 „uPzp”, zgodnie ze wzorem stanowiącym załącznik nr 4 do SIWZ.
|
Zakresie warunkow udzialu |
W celu potwierdzenia przez Wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona braku podstaw wykluczenia, zgodnie z art. 26 ust. 2 ustawy Pzp Zamawiający wezwie do złożenia w terminie 5 dni, następujących oświadczeń i dokumentów aktualnych na dzień ich złożenia: odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp.
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
IV 4 4 data |
2019-07-17T00:00:00+02:00
|
IV 4 4 godzina |
12:00
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 1 - OWOCE ŚWIEŻE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zadanie nr 1 - OWOCE ŚWIEŻE - zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 5a do specyfikacji
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 2 - WARZYWA ŚWIEŻE OKOPOWE I KAPUSTKOWATE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zadanie nr 2 - WARZYWA ŚWIEŻE OKOPOWE I KAPUSTKOWATE - zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 5b do specyfikacji.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 3 - POZOSTAŁE WARZYWA ŚWIEŻE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zadanie nr 3 - POZOSTAŁE WARZYWA ŚWIEŻE - zgodnie z formularzem asortymentowo0cenowym - załącznik 5c do specyfikacji.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15330000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zadanie nr 4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE - zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 5d do specyfikacji
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 5 - OLEJE I TŁUSZCZE ZWIERZĘCE I ROŚLINNE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15400000-2
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zadanie nr 5 - OLEJE I TŁUSZCZE ZWIERZĘCE I ROŚLINNE - zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 5e do specyfikacji
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 6 - PRODUKTY MLECZARSKIE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zadanie nr 6 - PRODUKTY MLECZARSKIE - zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 5f do specyfikacji.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 7 - JAJKA
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03142500-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zadanie nr 7 - JAJKA - zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik 5g do specyfikacji.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 8 - RYBY ŚWIEŻE, MROŻONE, KONSERWY I WĘDZONE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15896000-5
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zadanie nr 8 - RYBY ŚWIEŻE, MROŻONE, KONSERWY I WĘDZONE - zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik 5h do specyfikacji.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 9 - RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zadanie nr 9 - RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE - zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 5i do specyfikacji.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
10
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 10 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTÓW
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15610000-7
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik krotki opis |
Zadanie nr 10 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTÓW - zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik 5j do specyfikacji.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
11
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 11 - MIĘSA I JEGO PRZETWORY
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik krotki opis |
Załącznik nr 11 - MIĘSA I JEGO PRZETWORY - zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 5k do specyfikacji
|
| |
Zalacznik czesc nr |
12
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie nr 12 - ZIEMNIAKI
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zadanie nr 12 - ZIEMNIAKI - zgodnie z formularzem asortymentowo-cenowym - załącznik nr 5l do specyfikacji
|
| |