| Zalacznik czesc nr |
1
|
| Zalacznik nazwa |
Mleko i jego przetwory w roku 2021
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2022-01-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Jogurt naturalny op. 150 g. o zawartości tłuszczu 0%-2% w 100g jogurtu, gęsty. szt 1734
Jogurt owocowy op.150 g.o zawartości tłuszczu 0% -2 % w 100g jogurtu, smak truskawkowy, brzoskwiniowy, malinowy, z owoców leśnych, ananasowy, gęsty, z widocznymi kawałkami owoców (zawartość owoców min.3,5%). szt 3700
Kefir op. do 1 l. o zawartości tłuszczu 2% w 100g kefiru. l 180
Margaryna Palma a 250 g. o zawartości tłuszczu 80% kg 165
Masło ekstra, z zawartością tłuszczu zwierzęcego (mlekowego), nie mniej niż 82%, z zawartością wody poniżej 17%, niesłone (nie więcej niż 2% soli) - w 100g masła. Nie posiadające tłuszczów innego pochodzenia (np. oleje, margaryny), o stałej konsystencji.Pakowane w kostki 200g kg 1530
Maślanka naturalna opak do 1 l. zawartość tłuszczu 2% l 80
Maślanka owocowa jagodowa, truskawkowa, brzoskwiniowa op. do 1 l l 200
Mleko krowie o zawartości tłuszczu 2% w litrze mleka, pakowane w worki foliowe do10 l, worki nieuszkodzone, czyste. l 18 300
Mleko w proszku op.do 0,5kg spożywcze, krowie,pełne, niegranulowane. kg 10
Mleko zagęszczone niesłodzone opakowanie 0,5 l l 60
Ser biały półtłusty , niekwaśny, o zawartości tłuszczu 4% w 100g sera kg 1520
Ser topiony o zawartości tłuszczu nie mniej niż 20% w 100g suchej masy. Smaki: naturalny, oraz z dodatkami: szynki, papryki, szczypiorku, pieczarek. Waga 1szt - 100g. kg 42
Ser żółty Gouda lub Edamski posiadający nie mniej niż 27 gram tłuszczu zwierzęcego ( mlekowego) w 100 gram sera, nieposiadający tłuszczów innego pochodzenia (np.oleje, margaryny), kawałki o wadze 3-4 kg, nie łamiący się kg 115
Serek Bieluch lub równoważny opak.100 gram, o zawartości tłuszczu nie mniej niż 3 gram, węglowodanów 4,5 gram, białka 9 gram - w 100 gramach serka. kg 50
Serek do chleba op. do 100 g śmietankowy, z ziołami, ze szczypiorkiem, z czosnkiem, z ogórkiem i koperkiem, z papryką, z chrzanem o zawartości tłuszczu nie mniej niż 15 gram, węglowodanów 3 gram , białka 5 gram- w 100 gramach serka. kg 230
Serek fromage a 100 g , naturalny, o smaku: śmietankowym, czosnkowym, chrzanowym, warzywnym. kg 60
Serek grani ziarnisty op. do 200 g , widoczne granulki sera, oddzielające się od śmietanki, o zawartości tłuszczu 3-5% w 100g serka. kg 430
Serek homo naturalny op. do 200 g o zawartości tłuszczu 3 - 7 % w 100g serka. kg 85
Serek homo owocowy op. do 200 g o zawartości tłuszczu 3 - 7 % w 100g serka. kg 140
Serek kanapkowy naturalny, ze szczypiorkiem, z czosnkiem, z papryką op. do 150 g o zawartości tłuszczu nie mniej niż 14 gram, węglowodanów 6 gram , białka 6 gram- w 100 gramach serka. kg 25
Serek Ostrowia lub równoważny mix.op 120 g o zawartości tłuszczu 23 g., białka5 g, węglowodanów 4 g- w 100 gramach serka kg 350
Śmietana opakowanie twarde do 5 l. o zawartości tłuszczu 18% w litrze śmietany, homogenizowana, słodka, bez grudek l 1500
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
2
|
| Zalacznik nazwa |
Artykuły spożywcze sypkie i inne w roku 2021
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Andruty wafle cukrzycowe opak do 110 kg 55 g.
Budyń bez cukru opak.do 1 kg., smak śmietankowy, waniliowy, czekoladowy, malinowy. kg 130
Bulion drobiowy Winiary kg 3
Chrupki krakowskie a 350g. kg 500
Ciastka deserowe nadziewane lub w czekoladzie , których termin przydatności do spożycia wynosi minimum 14 dni a maksymalnie 45 dni od daty produkcji kg 175
Ciastka herbatniki szkolne kg 30
Ciastka Krakersy Lajkonik lub równoważne o wartości energetycznej 476 kcal,21gram tłuszczu, 62 gramy węglowodanów na 100gram krakersów opakowanie 180 g kg 45
Ciastka typu Grześki w czekoladzie a 36g. kg 65
Cukier opak do 1 kg. kg 2300
Cukier puder opak.do 0,5 kg kg 140
Cukier waniliowy opak do 1 kg. kg 11
Cukierki w czekoladzie- mieszanka krakowska kg 24
Cynamon opak do 1 kg. kg 1
Czekolada dla diabetyków opak.do 100 g kg 24,5
Czosnek granulowany opak do 1 kg. kg 25
Drożdże piekarskie opak.do 100 g. kg 9
Galaretka owocowa opakowanie do1kg, smak: truskawkowa, wiśniowa, agrestowa, brzoskwiniowa i cytrynowa, o zawartości żelatyny wieprzowej. kg 160
Herbata ekspresowa owocowa (ze sznureczkiem) różne smaki Vitax op.-20 szt. op. 400
Herbata liściasta Madras opak.do 1 kg. kg 150
Kakao Wawel lub równoważne opakowanie = 100g, sypkie, bez cukru, ekstra , ciemne, niskotłuszczowe o zaw. 10 – 12% w100g suchej masy kg 12
Kasza jęczmienna sypka, średnia, pakowana w torebki 1kg kg 170
Kasza manna sypka, pakowana w torebki 1kg kg 180
Kawa zbożowa Kujawianka lub równoważna opak do 0,5 kg., składniki: żyto prażone 60%, jęczmień 20%, cykoria, burak prażony
kg 145
Ketchup Roleski lub równoważny- łagodny, opakowanie plastik do 500g, gęsty, produkowany z pomidorów( 205 gram pomidorów w 100 gram ketchupu) , o intensywnej, czerwonej barwie, bez konserwantów,zagęstników i dodatków "E" l 85
Ketchup Roleski lub równoważny -pikantny, opakowanie plastik do 500g, gęsty, produkowany z pomidorów( 205 gram pomidorów w 100 gram ketchupu) , o intensywnej, czerwonej barwie, bez konserwantów,zagęstników i dodatków "E" l 86
Kisiel bez cukru opak.do 1 kg. smak: malinowy, morelowy, wiśniowy,truskawkowy i cytrynowy. kg. 120
Kleik ryżowy Bobovita lub równoważny błyskawiczny zawierający 99,9% mąki ryżowej,opak do 200 g. kg 4
Kminek opak do 1 kg. kg 1,5
Konserwa rybna-śledź w oleju opak. 300 g.-330 gram, zawartość śledzia minimum 55% w 100 gramach produktu kg 40
Konserwa rybna-śledź w pomidorach opak. 300 g.-330 gram zawartość śledzia minimum 55% w 100 gramach produktu kg 40
Kwasek cytrynowy opak.do 1 kg. kg 15,5
Liść laurowy opak. Do 1 kg kg 0,5
Majeranek opak do 0,2 kg. kg 2
Majonez Roleski lub równoważny opak. do 1 kg ,stołowy o zawartości tłuszczu nie mniej niż 51% i jaj kurzych nie mniej niż 11% w 100g majonezu, bez konserwantów, gęsty, barwa kremowa kg 330
Makaron drobny 4-ro jajeczny ,wysokiej jakości – zachowujący kształt po ugotowaniu,pakowany po 0,50kg; l 300
Makaron nitki 4-ro jajeczny ,wysokiej jakości – zachowujący kształt po ugotowaniu,pakowany po 0,50kg; kg 150
Makaron Łazanki 4-ro jajeczny ,wysokiej jakości – zachowujący kształt po ugotowaniu,pakowany po 0,50kg; kg 70
Makaron różny 4-ro jajeczny ,wysokiej jakości – zachowujący kształt po ugotowaniu,pakowany po 0,50kg; kg 315
Makrela wędzona kg 155
Mąka pszenna tortowa typ 450 , pakowana w torebki 1kg sypka, barwa jasno kremowa. kg 2 450
Mąka ziemniaczana opak do 1 kg. kg 150
Miód naturalny wielokwiatowy , płynny opak.do 400g. kg 80
Musztarda delikatesowa Roleski lub równoważna opak do 0,5 kg.bez konserwantów,zagęstników, stabilizatorów i dodatków "E" kg 65
Ocet 10% opak do 0,5 l l 30
Olej butelka do1litra, roślinny, z pierwszego tłoczenia, o niskiej zawartości kwasu eurukowego, nadający się do pieczenia i smażenia. l 450
Oregano opak do 50 g. kg 0,2
Paluszki słone Lajkonik lub równoważne , mające 374 kcal w 100 gramach paluszków opak.do 300 g. kg 170
Pieprz naturalny czarny mielony 100% opak do 1 kg, w składzie tylko pieprz, bez innych dodatków. kg 32
Płatki kukurydziane bez dodatków smakowych Corn Flakes opak.do 1 kg. kg 95
Płatki owsiane górskie ,barwa swoista dla produktu, pakowane w torebki od 0,50 kg - 1kg, klasa I kg 120
Proszek do pieczenia opak do 50 g. kg 4,5
Przyprawa do kurczaka złocista Kamis lub równoważna opak do 1 kg., o zawartości : sól, papryka słodka 14%,gorczyca biała, czosnek-5,8%,, kolendra, kurkuma, kozieradka-2,4%, chili-2% imbir, cynamon, kmin, goździki, gałka muszkatałowa. kg 4
Przyprawa do mięsa Kamis lub równoważna opak do 1 kg. o zawartości:sól, czosnek, gorczyca, kminek,kolendra, papryka słodka, majeranek, cząber, rozmaryn, chili. kg 0,5
Przyprawa do potraw "Kucharek" lub równoważna , o zawartości minimum 15, 5% suszonych warzyw. opak do 1 kg., kg 75
Przyprawa w płynie do zup Winiary a 1l. l 188
Rodzynki opakowanie od 0,50kg do 1kg, owoc średniej wielkości, typu sułtańskie kg 35
Ryż barwa biała, długo ziarnisty, pakowany w torebki 1kg, klasa I kg 320
Sól kuchenna jodowana opak do 1 kg. kg 670
Śledzie solone Matias opak 3kg.po odcieku 2 kg. kg 170
Śledzie solone Matias opak 5kg.po odcieku 4 kg. kg 170
Śliwki suszone bez pestek opak do 250 g. kg 8,5
Śmietana śnieżka opak do 60 g. kg 30
Wiórka kokosowe opak do 100 g. kg 22
Ziele angielskie opak do 1 kg. kg 4,5
Żelatyna wieprzowa opakowanie do 1 kg. kg 25
Soda oczyszczona kg 0,6
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
3
|
| Zalacznik nazwa |
Przetwory owocowe i warzywne w roku 2021
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Barszcz biały op. do 0,5 l butelka , kiszony, z mąki żytniej; l 169
Barszcz czerwony koncentrat Krakus lub równoważny op do 0,3 l. zawierający zagęszczony sok z buraków czerwonych 59,2% l 45
Brzoskwinie w syropie a 850g w puszce, op. 0,850-1 kg, bez pestek, krojone w połówki szt 35
Chrzan tarty Polonaise lub równoważny op. do 200 g. min. 62% chrzanu,102 kcal, tłuszcz 07 g, białko 2,7 g na 100g produktu kg 120
Dżem bez cukru op. do 400 g.z kawałkami owoców, różne smaki, bez konserwantów, sporządzony z min 40% owoców na 100g produktu kg 400
Groszek konserwowy op. do 400 g. z otwieraczem, sałatkowy, średnie ziarna kg 175
Koncentrat pomidorowy 28-30% wyprodukowany ze świeżych pomidorów, bez żadnych dodatków, min.104 kcal., tłuszcz 0,8 g., węglowodany18 g na 100 g produktu, PUDLISZKI lub równoważny opakowanie do 1 kg
pasteryzowany,
bez
konserwantów 28- 30% Pudliszki op.do 1 kg kg 205
Koncentrat pomidorowy 28-30% wyprodukowany ze świeżych pomidorów, bez żadnych dodatków, min.104 kcal., tłuszcz 0,8 g., węglowodany18 g na 100 g produktu, PUDLISZKI lub równoważny opakowanie do 200 g.
pasteryzowany,
bez
konserwantów 28- 30% Pudliszki op.do 1 kg kg 50
Kukurydza konserwowa op. do 400 g. z otwieraczem, sałatkowa, półsłodka kg 200
Marmolada owocowa twarda o smaku różanym op. do 1 kg kg 45
Nektar czarna porzeczka zaw. sok z czarnych porzeczek z zagęszczonego soku min.(25%) , zaw. w 100 ml 49 kcal,wit. C 6 mg. TYMBARK lub równoważny a 1 l. l 200
Papryka konserwowa czerwona półsłodka op. do 1 lit. kg 380
Pieczarki marynowane op. do 1 lit. grzyby całe w zalewie octowej kg 190
Powidło śliwkowe kg 30
Sałatka szwedzka op. do 1 lit. kg 430
Sałatka z czerwonej kapusty z dod. jabłka o smaku łagodnym op. do 1 lit. kg 40
Sok jabłkowy 100 % z zagęszczonego soku jabłkowego zaw. w 100 ml. 43 kcal, wit. C 6 mg-TYMBARK lub równoważny opak. 1 l. l 300
Sok multiwitamina z zagęszczonych soków z: jabłek (60%) i pomarańczy (22%), sok z marchwi z zagęszczonego soku (12%), przeciery z: bananów (3%), brzoskwiń, gujawy i papai, soki z zagęszczonych soków z: ananasów (2%), mango (0,5%), marakui (0,1%), liczi (0,05%), figi kaktusowej, kiwi i limonek,zaw. w 100 ml.51 kcal, wit. C-12 mg. - TYMBARK lub równoważny opak.1 l. l 300
Sok pomarańczowy 100 % z zagęszczonego soku pomarańczowego zaw. w 100 ml. 45 kcal, wit. C 6 mg-TYMBARK lub równoważny opak. 1 l. l 400
Sok pomarańczowy 100 % z zagęszczonego soku pomarańczowego zaw. w 100 ml. 45 kcal, wit. C 6 mg-TYMBARK lub równoważny opak. 200 ml. l 40
Syrop o smaku malinowym, wysokosłodzony, pasteryzowany,bez substancji konserwujących zaw. min.3% zagęszczonego soku malinowego l 100
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
4
|
| Zalacznik nazwa |
Mrożonki w roku 2021
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Brokuły różyczki, paczkowane 2- 2,5 kg kg 85
Brukselka mrożona opak.do 2,5 kg kg 95
Fasola szparagowa mrożona zielona opak.do 2,5 kg kg 105
Fasola szparagowa mrożona żółta opak.do 2,5 kg kg 105
Filet z mintaja mrożony metodą „Shatter pack”, bez glazury (filety układane warstwami, oddzielone foliowymi przekładkami). barwa fileta biała, bez skóry. kg 120
Borówki mrożone opak.do 2,5 kg kg 100
Filet z morszczuka mrożony metodą „Shatter pack”,,bez glazury (filety układane warstwami, oddzielone foliowymi przekładkami), barwa fileta biała, bez skóry. kg 355
Groszek zielony mrożony opak.do 2,5 kg. kg 110
Kalafior mrożony różyczki, paczkowane 2- 2,5 kg kg 300
Mieszanka kompotowa mrożona 5-cio składnikowa opakowanie do 10 kg kg 2550
Szpinak mrożony mielony opak. do 2,5 kg. kg 220
Śliwy bez pestek mrożone opak.do 2,5 kg kg 120
Truskawki mrożone opak.do 2,5 kg. kg 220
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
5
|
| Zalacznik nazwa |
Mięso i wędliny w roku 2021
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Baleron gotowany, wędzony, mięso - karkówka wieprzowa, bez nadmiernego przerostu tłuszczu, o zawartości powyżej 70% mięsa w 100g baleronu. kg 10
Boczek wędzony gotowany, peklowany, bez żeberek, chudy, o kształcie prostokąta. Zawartość mięsa powyżej 80% w 100g boczku. kg 125
Boczek wędzony peklowany, bez żeberek, chudy, o kształcie prostokąta. Zawartość mięsa powyżej 80% w 100g boczku. kg 40
Flaki wołowe blanszowane czyszczone, o barwie białej, parzone, krojone w paski, w opakowaniach do 3 kg. kg 90
Kaszanka w naturalnej osłonie parzona, wyprodukowana z podrobów(20 %) i tłuszczu (20%) w 100g kaszanki, z dodatkiem krwi, kaszy i przypraw (dobrze wymieszane składniki), w osłonce naturalnej kg 130
Kiełbasa biała wieprzowa,średniorozdrobniona , parzona, o zawartości minimum 60% mięsa w 100g kiełbasy. Składniki średnio rozdrobnione, dobrze wymieszane, w osłonce naturalnej ściśle przylegającej do farszu, 1 szt 80-100g kg 30
Kiełbasa krakowska parzona wieprzowo - wołowa, o zawartości mięsa powyżej 60% w 100g kiełbasy, grubo rozdrobniona. kg 180
Kiełbasa mielonka wieprzowa, o zawartości mięsa powyżej 60% w 100g kiełbasy, składniki średnio rozdrobnione. kg 44
Kiełbasa mortadela wieprzowo-wołowa, o zawartości mięsa 50% w 100g kiełbasy, homogenizowana, w osłonce sztucznej ściśle przylegającej do farszu. kg 50
Kiełbasa parówkowa wieprzowa, o zawartości powyżej 70% mięsa w 100g wyrobu. Składniki drobno rozdrobnione, dobrze wymieszane, w osłonce sztucznej, ściśle przylegającej do farszu, 1 szt 100 -110g kg 180
Kiełbasa podwawelska kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, parzona, wędzona zawierająca minimum 70% mięsa wieprzowego w 100 gramach kiełbasy, w osłonce naturalnej kg 50
Kiełbasa szynkowa gruborozdrobniona, wieprzowa, wędzona, parzona, zawierająca minimum 60% mięsa wieprzowego w 100g kiełbasy kg 230
Kiełbasa wiejska drobiowa cienka, wędzona,piewczona o zawartości powyżej 70 gram mięsa drobiowego i 46 gram mięsa wieprzowego w 100g wyrobu. Składniki średniorozdrobnione, dobrze wymieszane, w osłonce naturalnej, ściśle przylegającej do farszu. kg 100
kiełbasa swojska, wieprzowa, cienka, wędzona, pieczona, o zawartosci powyżej 70 gram mięsa drobiowego i 46 gram miesa wieprzowego w 100 gramach wyrobu. Składniki średniorozdrobnione, dobrze wymieszane, w psłonce naturalnej, ściśle przylegającej do farszu. kg 250
Kiełbasa zielonogórska wieprzowa ,średnio rozdrobniona, parzona zawierająca min.51% mięsa wieprzowego w 100 gramach kiełbasy. kg 59
Kiełbasa zwyczajna wieprzowa, cienka, składniki średnio rozdrobnione, o zawartości 60% mięsa w 100g kiełbasy, z małą ilością tłuszczu, w osłonce naturalnej ściśle przylegającej do farszu, skórka łatwo się ściągająca. kg 190
Kiełbasa żywiecka wieprzowa, wędzona, pieczona,o zawartości powyżej 80% mięsa w 100g kiełbasy. Składniki średnio rozdrobnione, dobrze wymieszane. W osłonce sztucznej, ściśle przylegającej do farszu, przylegającej do farszu, skórka łatwo się ściągająca. kg 300
Kości wieprzowe kg 500
Kości wołowe kg 300
Kurczak świeży surowy, waga tuszki ok.1,60 - 1,8 kg I gat. oczyszczony, wypatroszony, barwa mięśnia różowa, bez nadmiernego wycieku, schłodzony, nie mrożony, pozbawiony piór. kg 550
Mięso – filet z kurczaka surowy, I gat., bez kości, barwa mięśnia- różowa,waga netto, bez śladów wody i lodu. kg 150
Mięso udko z kurczaka, surowe, I gat. , oczyszczony, bez piór, barwa mięśnia różowa, waga 1 szt 230-250g kg 1300
Mięso gulaszowe wieprzowe gatunek I , chude,bez skóry, bez słoniny, barwa mięśnia-jasno różowa,waga netto, bez śladów wody i lodu. kg 770
Mięso gulaszowe wołowe gatunek I chude, barwa mięśnia-jasno czerwona,waga netto, bez śladów wody i lodu. kg 660
Mięso karczek wieprzowy bez kości I gat, chudy,waga netto, bez śladów wody i lodu. kg 20
Mięso łopatka wieprzowa bez kości, I gat, bez skóry, bez słoniny, barwa mięśnia-jasno różowa,waga netto, bez śladów wody i lodu. kg 20
Mięso pieczeń woł. I gat. młode, bez tłuszczu, o barwie mięśnia - jasno czerwonej, nie przerośnięta żyłami, waga netto, bez śladów wody i lodu. kg 350
Mięso schab z kością I gat. bez słoniny, barwa mięśnia – różowa,waga netto, bez śladów wody i lodu. kg 750
Mięso żeberka – surowe, wąskie, cięte paski, chude,waga netto, bez śladów wody i lodu. kg 120
Ogonówka wędzona gotow.wieprzowa, o zawartości powyżej 80% mięsa w 100g ogonówki. kg 130
Parówki cienkie drobiowo- wieprzowa o zawartości powyżej 60% mięsa w 100g wyrobu kg 610
Pasztet drobiowy o zawartości podrobów i mięsa powyżej 70% w 100g wyrobu, powierzchnia pasztetu zapieczona kg 250
Pasztetowa drobiowa o zawartości surowców drobiowych powyżej 41% (skórki z indyka i kurczaka, wątroba z kurczaka, mięso mechanicznie oddzielone indycze), i surowców wieprzowych powyżej 20% (tłuszcz wieprzowy, skórki wieprzowe, wątroba wieprzowa). kg 275
Polędwica drobiowa gruborozdrobniona zawierająca minimum 76 % mięsa drobiowego w 100 gramach polędwicy. kg 155
Polędwica sopocka wieprzowa wędzona, parzona, o zawartości powyżej 80% mięsa w 100g polędwicy. kg 35
Rolada boczkowa wędzona gotowana zawierająca minimum 70% mięsa w 100 gramach produktu kg 25
Rolada schabowa wędzona gotowana zawierająca minimum 70% mięsa w 100 gramach produktu. kg 28
Salceson drobiowy z indyka batony we folii, parzony, z małą ilością galarety, o zawartości mięsa drobiowego min 70% w 100g salcesonu, bez chrząstek. kg 350
Szynka gotowana drobiowa - blok indyczy, o zawartości powyżej 60% mięsa w 100g szynki, składniki grubo rozdrobnione, równomiernie rozłożone, w osłonce sztucznej ściśle przylegającej do farszu. kg 20
Szynka konserwowa wieprzowa, o zawartości powyżej 60% mięsa w 100g szynki, prasowana, mięso grubo rozdrobnione. kg 138
Szynka wiejska, wędzona gotowana parzona, mięso nie rozdrabniane, w kawałku, 100 g produktu otrzymanego ze 120g mięsa wieprzowego, chuda, nie popękana. kg 285
Wątroba drobiowa surowa, różowa, z kurczaka, bez żółci. kg 110
Wątroba wieprzowa o barwie jasno brązowej, bez przekrwień, bez żółci. kg 47
Żołądki drobiowe surowe, oczyszczone, z kurczaka. kg 10
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
6
|
| Zalacznik nazwa |
Jaja kurze w roku 2021
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Jaja z chowu ściółkowego, oznakowane pieczęcią: rodzaj chowu, kraj pochodzenia, nr weterynaryjny fermy, rozmiar M o wadze 53-63g., data ważności co najmniej trzy tygodnie od dnia dostawy, wtrakcie dostaw dołączone weterynaryjne dokumenty dopuszczające, w ilości 49 700 szt.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
7
|
| Zalacznik nazwa |
Ziemniaki, warzywa okopowe, styczeń - kwiecień w roku 2021
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-04-30T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Buraki czerwone kg. 700
Cebula kg. 800
Kapusta biała kg. 420
Kapusta czerwona kg. 160
Marchew kg. 1650
Pietruszka kg. 470
Por szt 100
Seler kg. 670
Ziemniaki kg. 9000
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
8
|
| Zalacznik nazwa |
Owoce, warzywa pozostałe, styczeń - kwiecień w roku 2021
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-02T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-04-30T00:00:00+02:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Banany owoce zdrowe, o barwie żółtej, bez ciemnych przebarwień, dojrzałe, średniej wielkości kg 250
Cytryny dojrzałe owoce , średniej wielkości , cienka skórka kg 111
Fasola Jaś biała, sucha, duża, bez śladu pleśni i robaków, pakowana w worki foliowe po 5kg kg 27
Groch żółty łuskany ,suchy, bez śladu pleśni i robaków, pakowany w worki foliowe po 5kg kg 40
Grzyby pieczarki świeże , białe, średniej wielkości, bez uszkodzeń, czyste kg 40
Grzyby suszone - podgrzybki suche, bez śladu pleśni i robaków, pakowane w worki foliowe po 20-50 gram kg 0,5
Jabłka deserowe gat.I, owoce dojrzałe o wadze 1szt – 150g - 200g kg 2 600
Kapusta kiszona dobrej jakości, o barwie białej, bez posmaku goryczki, bez dodatku octu, pakowana w opak.foliowe o wadze 1 kg-5 kg. kg 75
Kapusta pekińska świeża, średnia wielkość, nie uszkodzona, bez posmaku goryczki, o wadze 1 -1,40kg szt. 60
Kiwi , 1 szt. 80g – 130g, owoce dojrzałe, zdrowe kg 80
Mandarynki 1 szt. ok. 50g, owoce zdrowe, bez pestek, słodkie kg 130
Ogórki kiszone solony z umiarem, twardy, pakowany w opakowania foliowe o wadze 1 kg-5 kg . Ogórki średniej wielkości. kg 305
Pomarańcze 1 szt. ok. 150g-200g, owoce zdrowe, dojrzałe, słodkie kg 250
Pomidory świeże świeży, dojrzały, zdrowy, twardy, średniej wielkości kg 730
Rzodkiewka świeża, zdrowa, bez posmaku goryczki, pęczki, rzodkiewki średniej wielkości (12 - 15 szt w pęczku) pęcz. 100
Sałata zielona świeża, czysta, główki,o wadze około 200-300g, bez posmaku goryczki, nie uszkodzona, pakowana w skrzynkach szt. 90
Szczypior świeży zielony, waga od 50-100g pęcz. 500
|
| | |