| GuidZP400 |
35a262aa-ef09-4679-92a6-d919456a5419
|
| Biuletyn |
611300-N-2020
|
| Zamawiajacy nazwa |
Dom Pomocy Społecznej
|
| Regon |
29299400000000
|
| Zamawiajacy adres ulica |
ul. Krakowska
|
| Zamawiajacy adres numer domu |
55
|
| Zamawiajacy miejscowosc |
Kraków
|
| Zamawiajacy kod pocztowy |
31-066
|
| Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
| Zamawiajacy wojewodztwo |
małopolskie
|
| Zamawiajacy telefon |
12 4306317
|
| Zamawiajacy fax |
12 4306212
|
| Zamawiajacy email |
dyrekcja@dpskrakowska.krakow.pl
|
| Adres strony url |
www.dpskrakowska.krakow.pl
|
| Adres strony internetowej narzedzia |
www.dpskrakowska.krakow.pl
|
| Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
| Ogloszenie dotyczy |
1
|
| Czy finansowane z unii |
2
|
| Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
| Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
| Rodzaj zamawiajacego |
2
|
| Dostep dokumentow zamowienia |
https://www.bip.krakow.pl/?dok_id=134435
|
| Zamieszczona bedzie specyfikacja |
https://www.bip.krakow.pl/?dok_id=134435
|
| Wymagane przeslanie ofert inny |
osobiście, za pośrednictwem operatora pocztowego, kurierem
|
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Dom Pomocy Społecznej w krakowie, ul. Krakowska 55, 31-066 Kraków, sekretariat
|
| Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i konserw dla DPS w Krakowie, ul. Krakowska 55, w 2021 r.
|
| Numer referencyjny |
DPS-OP.271.28.2020
|
| Rodzaj zamowienia |
1
|
| Czy podzielone na czesci |
1
|
| Zastrzega prawo grup czesci |
nr 1, nr 2, nr 3
|
| Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy |
3
|
| Okreslenie przedmiotu |
1.Przedmiotem zamówienia jest wykonanie zadania pn. Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i konserw dla DPS w Krakowie, ul. Krakowska 55, w 2021 r. tj. sukcesywna dostawa do Zamawiającego, w okresie od 01.01.2021 r. do 31.12.2021 r. mięsa (wieprzowego, wołowego, podrobów), produktów mięsnych (wędliny, szynki, pasztety), drobiu i konserw w podziale na 3 n/w części: Część nr 1: mięso i produkty mięsne, Część nr 2: drób, Część nr 3: konserwy. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarto w zał. do siwz : nr 5.1. asortyment dla części nr 1. mięso i produkty mięsne; nr 5.2. asortyment dla części nr 2. drób; nr 5.3 asortyment dla części nr 3. konserwy.
|
| Cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
| Wykaz dokumentow zaswiadczen |
7.2.Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy, czyli tych, o których mowa
w punkcie VI ppkt 2.2.a) niniejszej SIWZ; 7.3. Dokumenty podmiotów zagranicznych: 1. Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2. Jeżeli w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, nie wydaje się dokumentów, o których mowa powyżej, zastępuje się je dokumentem zawierającym odpowiednio oświadczenie wykonawcy, ze wskazaniem osoby albo osób uprawnionych do jego reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone przed notariuszem lub przed organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania wykonawcy lub miejsce zamieszkania tej osoby- wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert .
|
| Inne dokumenty niewymienione |
1)Zgodnie z art. 24 ust. 11 Prawa zamówień publicznych, Wykonawca, w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5, przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 Prawa zamówień publicznych. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Oświadczenie stanowi zał. Nr 4 do siwz. 2) Zamawiający może wezwać Wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym, nie krótszym niż 5 dni, terminie aktualnych na dzień złożenia oświadczeń lub dokumentów, potwierdzających okoliczności, o których mowa w art. 25 ust. 1 ustawy Pzp.
UWAGA: Dokumenty potwierdzające brak podstaw do wykluczenia, czyli dokumenty o których mowa w punkcie 7.1 będą musieli złożyć odpowiednio: Wykonawca, (w przypadku składania oferty wspólnej – każdy ze wspólników konsorcjum) oraz podmioty, na których zasoby powołuje się Wykonawca w celu spełnienia warunków udziału w postępowaniu.
|
| Zmiana umowy |
1
|
| Zmiana umowy tekst |
1.Wzór umowy stanowi załącznik nr 3 do niniejszej specyfikacji. 2.Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości i zmiany asortymentu objętego umową, do wysokości kwoty określonej w § 4 pkt 1 wzoru umowy.
|
| IV 4 4 data |
2020-11-27T00:00:00+01:00
|
| IV 4 4 godzina |
09:00
|
| IV 4 5 okres |
30
|
| Zalacznik czesc nr |
1
|
| Zalacznik nazwa |
mięso i produkty mięsne
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1.Przedmiotem zamówienia jest wykonanie zadania pn. Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i konserw dla DPS w Krakowie, ul. Krakowska 55, w 2021 r. tj. sukcesywna dostawa do Zamawiającego, w okresie od 01.01.2021 r. do 31.12.2021 r. mięsa (wieprzowego, wołowego, podrobów), produktów mięsnych (wędliny, szynki, pasztety), drobiu i konserw w podziale na 3 n/w części: Część nr 1: mięso i produkty mięsne, Część nr 2: drób, Część nr 3: konserwy. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarto w zał. do siwz : nr 5.1. asortyment dla części nr 1. mięso i produkty mięsne; nr 5.2. asortyment dla części nr 2. drób; nr 5.3 asortyment dla części nr 3. konserwy
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
2
|
| Zalacznik nazwa |
drób
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1.Przedmiotem zamówienia jest wykonanie zadania pn. Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i konserw dla DPS w Krakowie, ul. Krakowska 55, w 2021 r. tj. sukcesywna dostawa do Zamawiającego, w okresie od 01.01.2021 r. do 31.12.2021 r. mięsa (wieprzowego, wolowego, podrobów), produktów mięsnych (wędliny, szynki, pasztety), drobiu i konserw w podziale na 3 n/w części: Część nr 1: mięso i produkty mięsne, Część nr 2: drób,Część nr 3: konserwy
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarto w zał. do siwz : nr 5.1. asortyment dla części nr 1. mięso i produkty mięsne; nr 5.2. asortyment dla części nr 2. drób; nr 5.3 asortyment dla części nr 3. konserwy.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
3
|
| Zalacznik nazwa |
konserwy
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-01T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1. Przedmiotem zamówienia jest wykonanie zadania pn. Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i konserw dla DPS w Krakowie, ul. Krakowska 55, w 2021 r. tj. sukcesywna dostawa do Zamawiającego, w okresie od 01.01.2021 r. do 31.12.2021 r. mięsa (wieprzowego, wołowego, podrobów), produktów mięsnych (wędliny, szynki, pasztety), drobiu i konserw w podziale na 3 n/w części: Część nr 1: mięso i produkty mięsne, Część nr 2: drób, Część nr 3: konserwy
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarto w zał. do siwz : nr 5.1. asortyment dla części nr 1. mięso i produkty mięsne; nr 5.2. asortyment dla części nr 2. drób; nr 5.3 asortyment dla części nr 3. konserwy.
|
| | |