| GuidZP400 |
4e9860af-d9d9-4ed7-88b4-363b431d2256
|
| Biuletyn |
610346-N-2020
|
| Zamawiajacy nazwa |
Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach
|
| Regon |
00067518100000
|
| Zamawiajacy adres ulica |
Kule
|
| Zamawiajacy adres numer domu |
2
|
| Zamawiajacy miejscowosc |
Popów
|
| Zamawiajacy kod pocztowy |
42-110
|
| Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
| Zamawiajacy wojewodztwo |
śląskie
|
| Zamawiajacy telefon |
034 3104030,
|
| Zamawiajacy fax |
034 3103653
|
| Zamawiajacy email |
zp_kule@sw.gov.pl ,
|
| Adres strony url |
https:/www.zp.sw.gov.pl
|
| Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
| Ogloszenie dotyczy |
1
|
| Czy finansowane z unii |
2
|
| Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
| Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
| Rodzaj zamawiajacego |
8
|
| Rodzaj zamawiajacego inny |
Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej
|
| Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
| Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.zp.sw.gov.pl
|
| Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
| Wymagane przeslanie ofert inny |
Oferty należy złożyć w formie pisemnej do siedziby Zamawiającego
|
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Centralny Ośrodek Szkolenia Slużby Więziennej w Kulach, Kule 2, 42-110 Popów, Pokój nr 3 sekretariat pawilon "Liswarta"
|
| Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawy mrożonek, ryb i konserw rybnych dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie w 2021 r.
|
| Numer referencyjny |
COS-DKW.2232.39.2020.JP
|
| Rodzaj zamowienia |
1
|
| Czy podzielone na czesci |
1
|
| Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia, na potrzeby Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie są dostawy mrożonek, ryb i konserw rybnych.
Zadanie nr 1 - Dostawy mrożonek dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach w 2021 r. 1. Pyzy z mięsem kg 200; 2. Brokuły kg 250; 3. Frytki kg 350; 4. Mieszanka owocowa kg 600; 5 Mieszanka warzywna 7 składnikowa kg 300; 6 Szpinak kg 60; 7 Warzywa na patelnię kg 350; 8 Pierogi z serem kg 250; 9 Pierogi z kapustą i grzybami kg 50; 10 Uszka z mięsem kg 80; 11 Pizza mrożona kg 500; 12 Knedle z owocami kg 200; 13 Kalafior kg 300; 14 Fasolka szparagowa kg 300; 15 Krokiety z mięsem kg 100; 16 Kartacze z mięsem kg 200; 17 Kukurydza mrożona kg 20; 18 Papryka mrożona kg 20; 19 Frytki - kuleczki kg 350; 20 Marchew - mini mrożona kg 350; 21 Bukiet warzyw kwiatowy kg 350; 22 Ciasto francuskie mrożone kg 100; 23 Brukselka kg 200.
Zadanie nr 2 - Dostawy ryb i konserw rybnych dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach w 2021 r. 1 Filet śledziowy a la matias kg 200; 2 Filet z dorsza SHP kg 500; 3 Tuńczyk w oleju kg 100; 4 Kostka rybna panierowana kg 100; 5 Szprot w sosie pomidorowym kg 120; 6 Łosoś wędzony kg 3; 7 Pasta rybna kg 2; 8 Kawior kg 1.
Zadanie nr 3 - Dostawy mrożonek dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Oddział Zamiejscowy Sulejowie w 2021 r. 1 Podgrzybek mrożony kg 100; 2 Maślak mrożony kg 100; 3 Różyczki kalafiorowe mrożone kg 400; 4 Brokuły różyczki mrożone kg 350; 5 Kapusta brukselka mrożona kg 200; 6 Fasolka szparagowa cięta zamrożona kg 220; 7 Marchew typu junior mrożona kg 200; 8 Marchew plastry mrożona kg 200; 9 Marchew kostka mrożona kg 200; 10 Groszek zielony mrożony kg 80; 11 Mieszanka warzywna 7 - składnikowa mrożona kg 120; 12 Mieszanka chińska kg 150; 13 Frytki karbowane kg 280; 14 Mieszanka kompotowa kg 1800.
Zadanie nr 4 - Dostawy ryb i konserw rybnych dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Oddział Zamiejscowy Sulejowie w 2021 r. 1 Miruna mrożona kg 350; 2 Morszczuk mrożony kg 350; 3 Śledzie solone matias kg 80; 4 Makrela wędzona tusza b/głowy kg 90; 5 Filet z makreli w pomidorach kg 140; 6 Szprot w oleju kg 140; 7 Paprykarz rybny kg 120; 8 Tuńczyk w oleju kg 80; 9 Paluszki rybne kg 160; 10 Ryba z pieca kg 280; 11 Śledź po kaszubsku kg 100.
|
| Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
| Data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określił warunków w tym zakresie.
|
| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określił warunków w tym zakresie.
|
| Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Za spełniających ten warunek Zamawiający uzna wykonawców, którzy wykonali, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonują dostawy produktów spożywczych w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku doświadczenia, przez co zamawiający rozumie realizację w okresie trzech ostatnich lat minimum dwóch dostaw mrożonek, ryb i konserw rybnych w ramach odrębnych umów, których wartości:
- dla zadania nr 1 i 3 przekracza wartość 20 000,00 zł brutto;
- dla zadania nr 2 i 4 przekracza wartość 15 000,00 zł brutto.
Jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy spełnienie niniejszego warunku powinno nastąpić w tym okresie. Wykonawcy muszą podać Zamawiającemu dane dotyczące zrealizowanych w tym okresie dostaw ze wskazaniem wartość, opisu przedmiotu wykonanej dostawy, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane oraz załączeniem dowodów określających czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego dostawy lub usługi były wykonywane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych są wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny o obiektywnym charakterze wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów - oświadczenie wykonawcy; w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie.
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamowienia wraz z informacją o kwalifikacjach lub doświadczeniu tych osób.
|
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 2 |
1
|
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
| Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Odpis z właściwego rejestru lub centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1
|
| Zakresie warunkow udzialu |
Wykaz wykonanych dostaw według wzoru stanowiącego załącznik nr 4 do SIWZ.
|
| Inne dokumenty niewymienione |
1. Wypełniony i podpisany formularz oferty - załącznik nr 1.
2. Wypełniony i podpisany formularz cenowy w zakresie wybranych zadań do 1 do 4 - załączniki nr 2 do 2c.
3. Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy PZP, przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy PZP.
|
| IV 4 4 data |
2020-11-27T00:00:00+01:00
|
| IV 4 4 godzina |
10:30
|
| IV 4 4 jezyki |
Ofertę nalezy sporządzić w języku polskim
|
| IV 4 5 okres |
30
|
| Zalacznik czesc nr |
1
|
| Zalacznik nazwa |
Dostawy mrożonek dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach w 2021 r.
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1 Pyzy z mięsem 15896000-5 Opakowanie jednostkowe 400 - 500 g. Ciasto - skład: ciasto nie mniej niż:- ziemniaki gotowane 37%, woda, grys ziemn.23%, skrobia ziemniaczana, sól. Farsz nie mniej niż: mięso gotowane wieprzowe 32%, wołowe 32%, cebula duszona, tłuszcz wieprzowy, błonnik 3,2%, sól, przyprawy. Zawartość w wyrobie: mięsa nie mniej niż 12%, ziemniaków 30 %, grysu 18,5%, farszu nie mniej niż 20%. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg
2 Brokuły 15331170-9 Op. Jedn. 400-1000g. Produkt głęboko mrożony. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 250 kg
3 Frytki 15311100-2 Op. Jedn. 2-2,5 kg. Szybko smażące frytki karbowane podsmażone i zamrożone. Składniki: ziemniaki, olej roślinny, dextroza. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg
4 Mieszanka owocowa 15896000-5 Op.jedn. 400-500g. Produkt naturalny głęboko mrożony. Skład: Owoce ( truskawki, śliwki, porzeczki, wiśnie, agrest, aronie) w różnych proporcjach. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 600 kg
5 Mieszanka warzywna 7 składnikowa 15331170-9 Op.jedn.400-600g. Produkt głeboko mrożony. Skład: marchew, kalafior, fasola szparag.pietruszka, seler, cebula, groch zielony. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 300 kg
6 Szpinak 15331170-9 Op.jedn. 400-500g. Produkt rozdrobniony głęboko mrożony. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 60 kg
7 Warzywa na patelnię 15331170-9 Op.jedn. 400-600g. Mieszanka warzywna o składzie: kalafior, marchew, brokuły, seler, cebula, kapusta biała, groch zielony, kukurydza, Produkt głeboko mrożony. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg
8 Pierogi z serem 15896000-5 Op.jedn. 400-600g. Pierogi domowe, ręcznie robione, głęboko mrożone. Skład: ser twarogowy nie mniej niż 40%, mąka pszenna, woda, cukier, jaja, cukier waniliowy. Minimalna zawartość nadzienia nie mniej niż 40%. Produkt nie powinien zawierać barwników. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 250 kg
9 Pierogi z kapustą i grzybami 15896000-5 Op.jedn. 400-600g. Skład: mąka pszenna, kapusta kwaszona nie mniej niż27%, woda, grzyby leśne nie mniej niż 7%, tłuszcz roślinny, przyprawy, cebula, jaja. Zawartość nadzienia min.40%. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 50 kg
10 Uszka z mięsem 15896000-5 Op.jedn. 400-500g. Produkt głęboko mrożony. Skład: mąka pszenna, minimalna zawartość mięsa wołowego 24 %, woda, bułka tarta, jaja, cebula, przyprawy. Minimalna zawartość nadzienia 28 %. Produkt nie zawierający barwników. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 80 kg
11 Pizza mrożona 15896000-5 Skład: Spód: mąka, woda, olej, cukier, sól, drożdże. 8,2% ser (edamski, mozzarella), 8,00% szynka , 6,00 %pieczarki , 5,1 % sos (śmietana, olej, woda), 1,6%czosnek , cebula, przyprawy. Masa netto 250-300g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 500 kg
12 Knedle z owocami 15896000-5 Op.jedn 400-500g. Skład: ciasto: ziemniaki gotowane nie mniej niż 54,8 %, mąka pszenna nie mniej niż18 %, woda, skrobia ziemniaczana nie mniej niż 9%, płatki ziemniaczane, sól. Farsz:: truskawki mrożone nie mniej niż 79,8% lub śliwki mrożone nie mniej niż 79,8%, cukier, zagęszczacz. Zawartość w wyrobie nie mniej niż: truskawki lub śliwki 16%, ziemniaki do 11%, mąka pszenna do 3,6 %, farsz nie mniej niż 20 %. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg
13 Kalafior 15331170-9 Kalafior różyczki. Skład: Kalafior 100%. Produkt głęboko mrożony. Waga 400-600g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 300 kg
14 Fasolka szparagowa 15331170-9 Fasola szparagowa cięta. Produkt głęboko mrożony. Waga 400-600g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 300 kg
15 Krokiety z mięsem 15896000-5 Op.jedn 2-2,5 kg. Skład: Ciasto- woda, mąka pszenna, mleko w proszku odtłuszczone, jajka, sól. Farsz - mięso wołowe i wieprzowe mniej niż po 34%. Panierka - bułka tarta. Zawartość w wyrobie: mięso nie mniej niż 20,4%, farsz nie mniej niż 30 %. Waga 1 szt 60-150g. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 100 kg
16 Kartacze z mięsem 15896000-5 Op.jedn. 2-2,5kg. Skład: Ciasto- ziemniaki gotowane do 37%, woda, grys ziemniaczany do 23%, skrobia ziemniaczana, sól. Farsz - mięso gotowane wieprzowe nie mniej niż 32%, wołowe nie mniej niż 32%, cebula duszona, tłuszcz wieprzowy, błonnik 3,2 %, sól, przyprawy. Zawartość w wyrobie nie mniej niż mięsa 12,8%, ziemniaków 30%, grysu 18,5%, farsz 20%. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg
17 Kukurydza mrożona 15331170-9 Op.jedn. 2-2,5kg. Mrożone ziarno kukurydzy. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 20 kg
18 Papryka mrożona 15331170-9 Op.jedn.2-2,5kg. Papryka mrożona cięta czerwona lub kolorowa. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 20 kg
19 Frytki - kuleczki 15311100-2 Op.jedn 2-2,5kg. Szybko smażące frytki kuleczki o różnych smakach. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg
20 Marchew - mini mrożona 15331170-9 Op.jedn.400-550g. Skład: marchew mini 100%. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg
21 Bukiet warzyw kwiatowy 15331170-9 Op.jedn. 400-550g. Skład: brokuł, kalafior, marchew. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg
22 Ciasto francuskie mrożone 15811300-9 Op.jedn 400-500g. Skład: mąka pszenna, woda, tłuszcz roślinny, oleje roślinne: rzepakowy i słonecznikowy, sól. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 100 kg
23 Brukselka 15331170-9 Kapusta brukselska 100%. Op. 400-600g. Produkt głęboko mrożony. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
2
|
| Zalacznik nazwa |
Dostawy ryb i konserw rybnych dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach w 2021 r.
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1 Filet śledziowy a la matias 15241200-1 Skład: filet śledziowy, sól, ocet, zaprawa śledziowa. Masa 5 kg, masa ryby 4 kg. Termin przydatności do spożycia : nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg
2 Filet z dorsza SHP 15220000-6 Filety z dorsza. Shatter pack. ( nie dopuszcza się JQF), bez obcych zanieczyszczeń, po rozmrożeniu maksymalny ubytek masy nie więcej niż 5%, barwa mięsa charakterystyczna dla danego gatunku. Produkt głęboko mrożony. Opakowania: kartony od 6 do 10 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 500 kg
3 Tuńczyk w oleju 15243000-3 Jasne mięso tuńczyka. Duże kawałki. Skład: tuńczyk duże kawałki, olej roślinny, sól. Masa netto 170-200g, masa po odcieku nie mniej niż 120g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 100 kg
4 Kostka rybna panierowana 15243000-3 Skład: ryba- nie mniej niż 55%. Masa jednej porcji od 110 do 150 g Opakowanie do 5 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy. 100 kg
5 Szprot w sosie pomidorowym 15240000-2 Skład: szprot nie mniej niż 40%, sos pomidorowy : woda, koncentrat pomidorowy, cukier, sól spożywcza, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, mąka pszenna, olej roślinny, seler, pietruszka, przyprawy. Masa netto300-350g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 120 kg
6 Łosoś wędzony 15234000-7 Łosoś wędzony plastry. Skład: ryba łosoś, sól, cukier. Pakowany próżniowo Op.jedn. 90-120g. Termin do spożycia do 20 dni liczony od daty dostawy. 3 kg
7 Pasta rybna 15243000-3 Pasta rybna : z tuńczyka, z łososia, z makreli. Op. Jedn. 80-100g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 2 kg
8 Kawior 15244100-1 Kawior drobnoziarnisty czarny i czerwony. Skład: ikra 91 %, sól, cukier. Op. Jedn. 80-100g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 miesiące od daty dostawy. 1 kg
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
3
|
| Zalacznik nazwa |
Dostawy mrożonek dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Oddział Zamiejscowy Sulejowie w 2021 r.
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1 Podgrzybek mrożony 15331135-2 Kapelusze podgrzybka w całości, bez obcych smaków i zapachów, bez skaz, zanieczyszczeń, uszkodzeń mechanicznych, wolne od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 100 kg
2 Maślak mrożony 15331135-2 Kapelusze maślaka krojone w kostkę, bez obcych smaków i zapachów, bez skaz, zanieczyszczeń, uszkodzeń mechanicznych, wolne od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 100 kg
3 Różyczki kalafiorowe mrożone 15331170-9 Różyczki – część róży kalafiorowej, powstałej przez jej rozdzielenie na mniejsze części, z głąbikami przyciętymi do 20 mm, mierząc od nasady najniższego rozgałęzienia. Wielkość 15 do 35 mm; wygląd – różyczki, bez przerastających zielonych listków, bez uszkodzeń mechanicznych, bez zlepieńców trwałych, nieoblodzone, bez zanieczyszczeń. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze – pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 400 kg
4 Brokuły różyczki mrożone 15331170-9 Różyczki – część róży brokułowej, powstałej przez jej rozdzielenie na mniejsze części, z głąbikami przyciętymi do 20 mm, mierząc od nasady najniższego rozgałęzienia. Wielkość 15 do 35 mm; wygląd – różyczki, bez przerastających zielonych listków, bez uszkodzeń mechanicznych, bez zlepieńców trwałych, nieoblodzone, bez zanieczyszczeń. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze – pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg
5 Kapusta brukselka mrożona 15331170-9 Brukselka – kapusta, główki obrane z zewnętrznych liści, całe, bez uszkodzeń mechanicznych, zwarte, bez zlepieńców trwałych, nieoblodzone, główka koloru zielono-kremowego, bez zanieczyszczeń. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg
6 Fasolka szparagowa cięta zamrożona 15331170-9 Fasolka zielona lub żółta, zamrożona, w postaci strąków ciętych; kształtne, niepołamane, sypkie, wolne od zlepieńców, bez skazy, barwa – intensywna zielona lub żółta, nie zbrązowiała, jednolita w całej masie partii, bez uszkodzeń przez choroby, szkodniki; konsystencja w stanie zamrożonym twarda, po ugotowaniu krucha, bez mączystych ziaren, nie gąbczasta, nie włóknista, bez zanieczyszczeń. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 220 kg
7 Marchew typu junior mrożona 15331170-9 Marchew, średnica korzenia 10-15 mm, długość od 5 do 7 cm, bez uszkodzeń mechanicznych, bez obcego smaku i zapachu, bez skaz, jednolita odmiana w partii, wolna od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg
8 Marchew plastry mrożona 15331170-9 Marchew, poprzecznie krojona w karbowane plastry, średnica 20-30 mm, bez obcego smaku i zapachu, bez skaz, jednolita odmiana w partii, wolna od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg
9 Marchew kostka mrożona 15331170-9 Kostka marchwi 12-15 mm, bez uszkodzeń, bez obcego smaku i zapachu, bez skaz, wolna od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 200 kg
10 Groszek zielony mrożony 15331170-9 Groszek cały, bez uszkodzeń, bez obcego smaku i zapachu, bez skaz, wolny od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 80 kg
11 Mieszanka warzywna 7-składnikowa mrożona 15331170-9 Skład: kalafior, fasolka szparagowa, marchew, pietruszka, groszek, por, seler; warzywa nieuszkodzone, bez obcego smaku i zapachu, mieszanka wolna od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 120 kg
12 Mieszanka chińska 15331170-9 Skład: marchew, papryka, kiełki fasoli Mung, grzyby chińskie Mun, kalafior, pędy bambusa, cebula, por; warzywa nieuszkodzone, bez obcego smaku i zapachu, mieszanka warzywna wolna od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 150 kg
13 Frytki karbowane 15331170-9 Ziemniaki rozdrobnione, pokrojone w kształt słupków, przeznaczone do pieczenia w piecu, bez obcych smaków i zapachów, bez skaz, zanieczyszczeń, uszkodzeń mechanicznych, frytki wolne od zlepieńców. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna od 0,45 kg do 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudło kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 280 kg
14 Mieszanka kompotowa 15896000-5 Skład: różne owoce, nie mniej niż cztery asortymenty. Opakowanie jednostkowe: torebka foliowa termozgrzewalna ok. 2,50 kg. Opakowanie zbiorcze: pudełko kartonowe do 10 kg. Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 1800 kg
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
4
|
| Zalacznik nazwa |
Dostawy ryb i konserw rybnych dla Centralnego Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Oddział Zamiejscowy Sulejowie w 2021 r.
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
1 Miruna mrożona 15220000-6 Filety całe, ze skórą, shatterpack (nie dopuszcza się JQF), bez obcych zanieczyszczeń, glazura techniczna maksymalnie do 5%, barwa mięsa charakterystyczna dla danego gatunku. Opakowania: pudła kartonowe od 6 kg do 10 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg
2 Morszczuk mrożony 15220000-6 Filety całe, bez skóry, bez obcych zanieczyszczeń, o nieregularnej wielkości i kształcie, płat mięsa oddzielony od pozostałych części anatomicznych ryby cięciem, wykonanym równolegle do kręgosłupa, tkanka mięsna jasna, o naturalnej barwie, charakterystycznej dla morszczuka. Nie dopuszcza się pozostałości wnętrzności, smaku obcego, lub gorzkiego i zapachu obcego lub jełkiego. Opakowania: pudła kartonowe od 6 kg do 10 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 350 kg
3 Śledzie solone matias 15230000-9 Filety całe bez obcych zanieczyszczeń, produkt o wysokich walorach smakowych, soczysty, o delikatnej teksturze i łagodnym smaku, barwa tkanki mięsnej jasna, biała do lekko kremowej; cechy dyskwalifikujące: filety rozpadające się, filety o luźnej konsystencji, przebarwienia świadczące o nieświeżości filetów. Opakowanie: wiaderko plastikowe. Waga netto od 2 kg do 4 kg .Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 80 kg
4 Makrela wędzona tusza b/głowy 15234000-7 Makrela wędzona na gorąco, tusze o wadze 250-300 g ułożone w kartonie równolegle; cechy dyskwalifikujące: zapleśnienia na powierzchni, uszkodzenia mechaniczne, zanieczyszczenia lub uszkodzenia przez szkodniki, smak i zapach jełki, gorzki, pleśni, gnilny, tekstura tkanki mięsnej mazista. Opakowanie: pudło kartonowe od 2 do 10 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. 90 kg
5 Filet z makreli w pomidorach 15240000-2 Konserwa rybna sterylizowana: filety z makreli (nie mniej niż 50%), sos pomidorowy (woda, koncentrat pomidorowy, cukier, maka pszenna, olej roślinny, ziemniak, przyprawy, mąka ziemniaczana, substancja wzmacniająca smak i zapach – glutaminian sodu, ocet, marchew, seler, cebula, sól, kwas octowy. Opakowanie jednostkowe: puszka łatwo otwieralna, waga ok. 175 g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy. 140 kg
6 Szprot w oleju 15240000-2 Konserwa rybna; skład: szprot minin. 60 %, olej roślinny, woda, sól, przyprawy. Opakowanie jednostkowe: puszka łatwo otwieralna, waga ok. 170 g . Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy. 140 kg
7 Paprykarz rybny 15240000-2 Konserwa rybna; skład: rozdrobnione mięso ryb minim. 31%, woda, koncentrat pomidorowy, marchew, ryż, cebula smażona, mąka ryżowa, olej roślinny, sól, przyprawy. Opakowanie jednostkowe: puszka, waga od 160 g do 350 g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy. 120 kg
8 Tuńczyk w oleju 15241400-3 Konserwa rybna; skład: duże kawałki tuńczyka, olej słonecznikowy, woda, sól. Opakowanie jednostkowe:puszka otwierana za pomocą otwieracza, waga ok. 170 g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy. 80 kg
9 Paluszki rybne 15241700-6 Filety z ryb białych w panierce w kształcie podłużnej kostki o wymiarach ok. 20x30x70 mm, bez obcych zanieczyszczeń. Opakowania: pudła kartonowe od 2 do 10 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 160 kg
10 Ryba z pieca 15242000-6 Filet z mintaja minim. 50%, szpinak minim. 9 %, woda, mąka pszenna, śmietana, oleje roślinne, ser, cebula, masło, sól, aromat, drożdże, skrobia ziemniaczana, kwasy, sole eliminujące barwnik, betakaroten, czosnek, laktoza. Opakowania: pudła kartonowe od 2 do 10 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 280 kg
11 Śledź po kaszubsku 15243000-3 Zawartość filetów w produkcie minim. 50%, przypraw 10% w zalewie aromatyczno-korzennej (pomidorowej), o konsystencji zawiesistej, filety całe, bez obcych zanieczyszczeń, produkt o wysokich walorach smakowych, soczysty o delikatnej teksturze i łagodnym smaku, barwa tkanki mięsnej jasna, biała do lekko kremowej; cechy dyskwalifikujące: filety rozpadające się, przebarwienia świadczące o nieświeżości filetów, niedopuszczalny zapach zjełczały, gnilny, chemiczny, stęchły lub inny obcy, niedopuszczalna mazista lub twarda tekstura mięsna. Opakowanie: wiaderko plastikowe. Waga netto od 2kg do 4 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 100 kg
|
| | |