| GuidZP400 |
5135cf5f-4d58-4f7b-94e3-feb63f45bacf
|
| Biuletyn |
615508-N-2020
|
| Zamawiajacy nazwa |
Przedszkole nr 31 w Bielsku-Białej
|
| Regon |
72350149000000
|
| Zamawiajacy adres ulica |
ul. Pocztowa
|
| Zamawiajacy adres numer domu |
24a
|
| Zamawiajacy miejscowosc |
Bielsko-Biała
|
| Zamawiajacy kod pocztowy |
43-309
|
| Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
| Zamawiajacy wojewodztwo |
śląskie
|
| Zamawiajacy telefon |
33 814 00 20, 33 810 03 36,
|
| Zamawiajacy fax |
33 810 03 36
|
| Zamawiajacy email |
pm31@mzo.bielsko.pl,
|
| Adres strony url |
http://p31.bip.mzo.bielsko.pl/
|
| Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
| Ogloszenie dotyczy |
1
|
| Czy finansowane z unii |
2
|
| Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
| Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
| Rodzaj zamawiajacego |
9
|
| Wspolne udzielanie zamowienia |
Postępowanie o udzielenie zamówienia na sukcesywne dostawy artykułów spożywczych, mięs i wedlin, pieczywa, nabiału, ryb i mrożonek do stołówki Przedszkola nr 31, Przedszkola nr 37 i Przedszkola nr 42 w 2020 roku . Zamówienie udzielone na podstawie porozumienia zawartego na podstawie art. 16 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych, w dniu 8 listopada 2019 r. Przedszkole nr 37 i Przedszkole nr 42 wyznaczyły Przedszkole nr 31 jako zamawiającego upoważnionego do przeprowadzenia postępowania w ich imieniu i na ich rzecz. Przedszkole nr 31 odpowiada za przygotowanie i przeprowadzenie postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, a w szczególności a) pełną obsługę administracyjno-biurową, b) powołanie członków komisji przetargowej, c)zapewnienie odpowiednich warunków pracy członkom komisji przetargowej, Przedszkole nr 31 powołało komisje przetargową , której członkami są osoby wskazane przez Przedszkole nr 31, Przedszkole nr 37 i Przedszkole nr 42. Każde Przedszkole będzie zawierać osobne umowy z Wykonawcami wybranymi w postępowaniu, d) zamieszczanie ogłoszeń we właściwych publikatorach, e) wszelkie inne czynności wynikające z przepisów prawa (wybór najkorzystniejszej oferty, unieważnienie postępowania, itp.), w tym czynności podejmowane w postępowaniu odwoławczym w przypadku wniesienia przez wykonawców ochrony prawnej, f) przechowywanie i zabezpieczenie dokumentacji przetargowej.
|
| Dostep dokumentow zamowienia |
http://p31.bip.mzo.bielsko.pl/
|
| Zamieszczona bedzie specyfikacja |
http://p31.bip.mzo.bielsko.pl/
|
| Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
| Wymagane przeslanie ofert inny |
Oferty należy składać w formie pisemnej, osobiście lub za pomocą operatora pocztowego lub kuriera
|
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Przedszkole nr 31 w Bielsku-Białej, ul. Pocztowa 24a, 43-309 Bielsko-Biała
|
| Nazwa nadana zamowieniu |
SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH,MIĘS I WĘDLIN, PIECZYWA, NABIAŁU, JAJ, PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTÓW, RYB I MROŻONEK DO PRZEDSZKOLA NR 31, PRZEDSZKOLA NR 37, PRZEDSZKOLA NR 42 w BIELSKU-BIAŁEJ OD STYCZNIA DO GRUDNIA 2021 ROKU ( z podziałem na części)
|
| Rodzaj zamowienia |
1
|
| Czy podzielone na czesci |
1
|
| Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych, mięs i
wędlin, pieczywa, nabiału, jaj, przemiału ziarna, skrobi i jej produktów, ryb i mrożonek do Przedszkola nr 31, Przedszkola nr 37, Przedszkola nr 42 w Bielsku-Białej od stycznia do grudnia 2021 r. - o ustalonych standardach jakościowych i w ilościach stanowiących przewidywane zapotrzebowanie na okres obowiązywania umowy. - zgodnie z załącznikiem asortymentowo-cenowym dla poszczególnych części
Zamówienie realizowane będzie w następujących częściach: Przedszkole nr 31: Część nr 1 – P31.1 – OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE Część nr 2 – P31.2 – JAJKA „L” Część nr 3 – P31.3 – MIĘSO I JEGO PRZETWORY Część nr 4 – P31.4 – OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY Część nr 5 – P31.5 – PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE Część nr 6 – P31.6 – PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTY Część nr 7 – P31.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE Część nr 8 – P31.8 – PIECZYWO Część nr 9 - P31.9 – WODA ŹRÓDLANA Część nr 10 - P31.10 – OWOCE SUSZONE Przedszkole nr 37 Część nr 11 – P37.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE Część nr 12 – P37.2 – JAJKA "L" , Część nr 13 – P37.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY Część nr 14 – P37.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY Część nr 15 – P37.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE Część nr 16 – P37.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTY Część nr 17 – P37.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE Część nr 18 –P37.8 – PIECZYWO Przedszkole nr 42 Część nr 19 - P42.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE Część nr 20 - P42.2 – JAJKA "L" Część nr 21 - P42.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY Część nr 22 - P42.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE Część nr 23 - P42.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE Część nr 24 - P42.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTÓW Część nr 25 - P42.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE Część nr 26 - P42.8 – PIECZYWO Część nr 27 - P42.9 – RYBY, PRODUKTY MROŻONE
|
| Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
| Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie
|
| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określił warunku w tym zakresie
|
| Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Wykonawca spełni warunek na poziomie minimalnym jeżeli wykaże, że:
a) dysponuje odpowiednim taborem transportowym, za pomocą którego będzie realizować dostawy będące przedmiotem niniejszego postępowania – na potrzeby niniejszego postępowania należy wykazać dysponowanie przynajmniej jednym pojazdem przystosowanym do przewozu proponowanego asortymentu
b) w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał lub wykonuje dostawę/ dostawy artykułów spożywczych do przedszkola
Zamawiający określa poniżej minimalną wartość brutto, należycie wykonanej lub wykonywanej dostawy/ dostaw do przedszkola artykułów spożywczych dla poszczególnych części zamówienia:
Przedszkole nr 31:
Część nr 1 – P31.1 – OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE 28 655,50 zł
Część nr 2 – P31.2 – JAJKA 3 000,00 zł
Część nr 3 – P31.3 – MIĘSO I JEGO PRZETWORY 12 783,50 zł
Część nr 4 – P31.4 – OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY
11 773,50 zł
Część nr 5 – P31.5 – PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE
20 100,00 zł
Część nr 6 – P31.6 – PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTY
6 484,00 zł
Część nr 7 – P31.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE 14 568,00 zł
Część nr 8 – P31.8 – PIECZYWO 7 020,00 zł
Część nr 9 - P31.9 – WODA ŹRÓDLANA 615,00 zł
Część nr 10 - P31.10 – OWOCE SUSZONE 1 150,50 zł
Przedszkole nr 37
Część nr 11 – P37.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE 18 527,25 zł
Część nr 12 – P37.2 – JAJKA „L” 1 417,50 zł
Część nr 13 – P37.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY 11 587,25 zł
Część nr 14 – P37.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY
7 517,70 zł
Część nr 15 – P37.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE
22 011,25 zł
Część nr 16 – P37.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTY
3 837,00 zł
Część nr 17 – P37.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE 5 578,00 zł
Część nr 18 – P37.8 – PIECZYWO 4 067,25 zł
Przedszkole nr 42
Część nr 19 - P42.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE 28 256,00 zł
Część nr 20 - P42.2 – JAJKA „L” 1 080,00 zł
Część nr 21 - P42.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY 20 367,35 zł
Część nr 22 - P42.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE
12 224,82 zł
Część nr 23 - P42.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE
24 412,65 zł
Część nr 24 - P42.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTÓW
4 766,60 zł
Część nr 25 - P42.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE 6 679,25 zł
Część nr 26 - P42.8 – PIECZYWO 6 647,00 zł
Część nr 27 - P42.9 – RYBY, PRODUKTY MROŻONE 8 065,55 zł
|
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 2 |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 4 |
1
|
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
| Zakresie warunkow udzialu |
1. Wykaz środków transportu dostępnych Wykonawcy, których będzie używał do realizacji zamówienia wraz z informacją o podstawie do dysponowania tymi zasobami – wg wzoru stanowiącego załącznik nr 6 do SIWZ)
2. Wykaz dostaw w celu potwierdzenia, że Wykonawca w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał lub wykonuje dostawę/ dostawy artykułów spożywczych do przedszkola, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane, oraz załączy dowody określające czy te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego dostawy były wykonywane, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych są wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny o obiektywnym charakterze wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów – oświadczenie wykonawcy; w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych nadal wykonywanych referencje bądź inne dokumenty potwierdzające ich należyte wykonywanie powinny być wydane nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert
Wzór wykazu dostaw stanowi załącznik nr 7 do SIWZ)
|
| Wykaz potwierdzenie okolicznosci |
1. Oświadczenie Wykonawcy potwierdzające wdrażanie bądź stosowanie wdrożonego systemu HACCP - (załącznik nr 10 do SIWZ).
2. Oświadczenie Wykonawcy potwierdzające, że oferowane produkty spożywcze są dopuszczone do obrotu na terenie Polski zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r.
o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity: Dz. U. z 2018 r. poz. 1541 z późn. zm.)- (załącznik nr 9 do SIWZ).
|
| Inne dokumenty niewymienione |
1. Oferta przetargowa (w oryginale) sporządzona na formularzu Oferta, stanowiącym Załącznik nr 1 do SIWZ
2. Wypełniony Formularz asortymentowo-cenowy, stanowiący odpowiednio:
a) Załącznik nr 2.P31.1-10 do SIWZ – dla Przedszkola nr 31
b) Załącznik nr 2.P37.1-8 do SIWZ – dla Przedszkola nr 37
c) Załącznik nr 2.P42.1-9 do SIWZ – dla Przedszkola nr 42
3. Oświadczenie wykonawcy dotyczące wypełnienia obowiązków informacyjnych przewidzianych w art. 13 lub art. 14 RODO, zgodnie z Częścią III pkt 11 ppkt 9 SIWZ – będzie ono stanowić załącznik do oferty – wg wzoru stanowiącego Załącznik nr 1a do SIWZ.
4. Pełnomocnictwo (w oryginale) do reprezentowania Wykonawców ubiegających się wspólnie (np.: konsorcja, spółki cywilne) o przedmiotowe zamówienie, określające zakres udzielonego pełnomocnictwa (pełnomocnik winien być powołany przez wszystkich Wykonawców ubiegających się wspólnie o zamówienie).
5. Upoważnienie (pełnomocnictwo) (w oryginale bądź potwierdzonej notarialnie za zgodność
z oryginałem kopii) do podpisania oferty, dołączone do oferty, o ile nie wynika ono
z dokumentów rejestrowych Wykonawcy.
6. Zobowiązanie innych podmiotów (w oryginale), w formie pisemnej do oddania Wykonawcy, który polega na zdolnościach lub sytuacji innych podmiotów, do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia, w celu udowodnienia Zamawiającemu,
że realizując zamówienie, będzie dysponował niezbędnymi zasobami tych podmiotów
– w przypadku, gdy Wykonawca wskaże, że będzie polegał na zdolnościach technicznych lub zawodowych lub sytuacji finansowej lub ekonomicznej innych podmiotów, zgodnie z art. 22a ust. 1 ustawy Pzp. sporządzony na formularzu stanowiącym Załącznik nr 5 do SIWZ
Dokument zobowiązania innych podmiotów winien potwierdzać, że Wykonawca polegając na zdolnościach lub sytuacji innych podmiotów na zasadach określonych w art. 22a ustawy Pzp, będzie dysponował niezbędnymi zasobami w stopniu umożliwiającym należyte wykonanie zamówienia publicznego oraz, że stosunek łączący Wykonawcę z tymi podmiotami gwarantuje rzeczywisty dostęp do ich zasobów, w szczególności musi określać:
- zakres dostępnych Wykonawcy zasobów innego podmiotu;
- sposób wykorzystania zasobów innego podmiotu, przez Wykonawcę, przy wykonywaniu zamówienia publicznego;
- zakres i okres udziału innego podmiotu przy wykonywaniu zamówienia publicznego;
- czy podmiot, na zdolnościach którego Wykonawca polega w odniesieniu do warunków udziału w postępowaniu dotyczących wykształcenia, kwalifikacji zawodowych lub doświadczenia, zrealizuje dostawy, których wskazane zdolności dotyczą.
7. Oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej
(w oryginale), w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji
i konsumentów, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp – wg wzoru stanowiącego Załącznik nr 8 do nin. SIWZ.
|
| Wadium |
nie dotyczy
|
| Przewiduje udzielenie zaliczek |
nie dotyczy
|
| Znaczenie warunkow wykonawcow |
nie dotyczy
|
| Ograniczenie liczby uczestnikow informacje dodatkowe |
nie dotyczy
|
| Obejmuje ustanowienie informacje dodatkowe |
nie dotyczy
|
| Zastosowanie procedury pzp |
1
|
| IV 3 1 minimalne wymagania |
nie dotyczy
|
| IV 3 2 opis potrzeb |
nie dotyczy
|
| IV 3 3 ElementyOpisu |
nie dotyczy
|
| IV 4 6 |
nie dotyczy
|
| Zmiana umowy |
1
|
| Zmiana umowy tekst |
Istotne zmiany umowy zawarte we wzorze umowy - załącznik nr 4 do SIWZ
|
| IV 6 1 sposob udostepniania |
nie dotyczy
|
| IV 6 1 srodki ochrony |
nie dotyczy
|
| IV 4 4 data |
2020-12-03T00:00:00+01:00
|
| IV 4 4 godzina |
09:00
|
| IV 4 4 jezyki |
język polski
|
| IV 4 5 okres |
30
|
| Zalacznik czesc nr |
1
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 1 – P31.1 – OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
2
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 2 – P31.2 – JAJKA „L”
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03142500-3
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
3
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 3 – P31.3 – MIĘSO I JEGO PRZETWORY
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
4
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 4 – P31.4 – OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15220000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
5
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 5 – P31.5 – PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15430000-1
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
6
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 6 – P31.6 – PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTY
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15600000-4
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
7
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 7 – P31.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
8
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 8 – P31.8 – PIECZYWO
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15811000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
9
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 9 - P31.9 – WODA ŹRÓDLANA
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15981000-8
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
10
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 10 - P31.10 – OWOCE SUSZONE
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15321000-4
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
11
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 11 – P37.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
12
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 12 – P37.2 – JAJKA „L”
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03142500-3
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
13
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 13 – P37.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
14
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 14 – P37.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE, RYBY
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15220000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
15
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 15 – P37.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15430000-1
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
16
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 16 – P37.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTY
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15600000-4
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
17
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 17 – P37.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
18
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 18 – P37.8 – PIECZYWO
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15811000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
19
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 19 - P42.1 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
20
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 20 - P42.2 – JAJKA „L”
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03142500-3
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
21
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 21 - P42.3 - MIĘSO I JEGO PRZETWORY
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
22
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 22 - P42.4 - OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE MROŻONE
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15220000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
23
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 23 - P42.5 - PRODUKTY MLECZARSKIE, OLEJE I TŁUSZCZE
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15430000-1
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
24
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 24 - P42.6 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, SKROBI I JEJ PRODUKTÓW
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15600000-4
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
25
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 25 - P42.7 – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
26
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 26 - P42.8 – PIECZYWO
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15811000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
27
|
| Zalacznik nazwa |
Część nr 27 - P42.9 – RYBY, PRODUKTY MROŻONE
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15332100-5
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2021-01-04T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2021-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik krotki opis |
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa Załącznik nr 2 do SIWZ (Formularz asortymentowo-cenowy) dla tej części
|
| | |