II.1.1) Przedmiotem zamówienia jest Dostawa artykułów żywnościowych dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej Przedmiot zamówienia został podzielony na 9 pakietów:
Pakiet 1 - Nabiał
Pakiet 2 - Pieczywo
Pakiet 3 - Warzywa i owoce
Pakiet 4 - Artykuły spożywcze
Pakiet 5 - Mięso i przetwory mięsne
Pakiet 6 - Ryby
Pakiet 7 - Jaja
Pakiet 8 - Kleiki, kaszki i zupki
Pakiet 9 - Woda mineralna
OpisLp. Opis przedmiotu zamówienia wielkość opakowania oczekiwana przez Zamawiającego J.m. wielkość opakowania oferowanego przez Wykonawcę ilość opakowań/ jednostek miary
zamawiana
(wg. wielkości opakowania oczekiwanego przez Zamawiającego) oferowana*
po przeliczeniu - zgodnie z kol. 5)
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
1. Mleko świeże pasteryzowane 2% 1 litr litr 20 300
2. Śmietana 18% 1 litr litr 1 000
3. Masło exstra kostka 200 gram szt. 6 000
4. Ser topiony bez dodatków opakowanie 100 gram szt. 1 250
5. Ser żółty półtłusty; twardy podpuszczkowy typu gouda, krojony, pakowany hermetycznie op. 1 kg opakowanie 1 kg kg 180
6. Ser biały półtłusty mielony opakowanie 1 kg kg 2 000
7. Jogurt owocowy o zawartości tłuszczu 1 - 4% pojemnik 125 g szt. 1 270
8. Serek Feta opakowanie 1 kg kg 30
9. Maślanka pojemnik 300 g szt. 800
10. Jogurt naturalny o zawartości tłuszczu 0-1% pojemnik 150 g szt. 3 050Lp. Opis przedmiotu zamówienia Ilość J. m.
1. 2. 3. 4.
1. chleb pszenny krojony 700 g 7300 szt.
2. chleb razowy krojony 1500 szt.
3. chleb graham 750g krojony 1500 szt.
4. chleb pszenno-żytni krojony 700g 5000 szt.
5. chleb bezglutenowy 24 szt.Lp. Opis przedmiotu zamówienia Ilość J.m.
1. 2. 3. 4.
1. Banany 60 kg
2. Brokuły 140 kg
3. Buraki czerwone 2420 kg
4. Cebula 500 kg
5. Cukinia 20 kg
6. Cytryna 130 kg
7. Grejfrut 470 kg
8. Jabłka deserowe 4800 kg
9. Kalafiory świeże 800 szt
10. Kapusta biała 2100 kg
11. Kapusta biała nowa 160 szt
12. Kapusta czerwona 230 kg
13. Kapusta kiszona 50 kg
14. Koper świeży 2800 pęk
15. Marchew 3700 kg
16. Morele 30 kg
17. Ogórek kiszony 700 kg
18. Ogórki świeże 380 kg
19. Papryka czerwona 160 kg
20. Pieczarki 200 kg
21. Pietruszka 700 kg
22. Pietruszka zielona świeża 2100 pęk
23. Pomidory 1300 kg
24. Pory 90 kg
25. Porzeczka czerwona 5 kg
26. Rzodkiewka 800 pęk
27. Sałata zielona 2500 szt
28. Seler 550 kg
29. Susz buraczany 20 kg
30. Susz warzywny 30 kg
31. Szczypiorek 180 pęk
32. Śliwki 5 kg
33. Truskawki 25 kg
34. Ziemniaki 20000 kgLp. Opis przedmiotu zamówienia wielkość opakowania oczekiwana przez Zamawiającego J.m. wielkość opakowania oferowanego przez Wykonawcę ilość jednostek miary
zamawiana
(wg. wielkości opakowania oczekiwanego przez Zamawiającego) oferowana*
po przeliczeniu - zgodnie z kol. 5)
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
1. Budyń bez cukru 1 kg kg 40
2. Chrupki kukurydziane bez dodatków 70 g op. 260
3. Chrzan tarty 290 g op. 70
4. Cukier 1 kg kg 2020
5. Cukier puder 0,4 kg kg 12
6. Cynamon 20 g op. 200
7. Drożdże 100 g op. 60
8. Dżem 280 g op. 1660
9. Majonez 500 g op. 25
10. Groszek konserwowy 400 g op. 125
11. Herbata czarna w torebkach, ekspresowa 150 g op. 340
12. Kakao 100 g op. 140
13. Kasza jęczmienna mazurska 1 kg 1 kg 750
14. Kasza kukurydziana 1 kg 1 kg 260
15. Kasza manna 1 kg 1 kg 450
16. Kawa zbożowa 500 g op. 60
17. Ketchup 500 g op. 25
18. Kisiel bez cukru 1 kg 1 kg 40
19. Kminek 20 g op. 60
20. Koncentrat pomidorowy 1 litr 1 litr 280
21. Kukurydza konserwowa 400 g op. 130
22. Kwasek cytrynowy 50 g op. 230
23. Liście laurowe 50 g op. 1
24. Majeranek 10 g op. 10
25. Makaron - nitka, łazanka, świdry 1 kg 1 kg 680
26. Mąka pszenna typ. 500 1 kg 1 kg 1500
27. Mąka ziemniaczana 1 kg 1 kg 50
28. Miód naturalny 400 g op. 72
29. Musztarda 1 litr 1 litr 3
30. Ocet 1 litr 1 litr 64
31. Ogórek konserwowy 1 litr 1 litr 110
32. Olej roślinny 1 litr 1 litr 760
33. Papryka mielona 20 g op. 120
34. Pieprz czarny mielony 20 g op. 240
35. Płatki owsiane 1 kg 1 kg 410
36. Proszek do ciast 40 g op. 20
37. Przyprawa sypka 1 kg 1 kg 90
38. Przyprawa w płynie 1 litr 1 litr 410
39. Ryż 1 kg 1 kg 610
40. Sól 1 kg 1 kg 760
41. Sucharki 290 g op. 480
42. Wafle kwadratowe grube 200 g op. 5
43. Ziele angielskie 15 g op. 60
44. Żurek w torebkach 50 g op. 100Lp. Opis przedmiotu zamówienia Ilość J.m.
1. 2. 3. 4.
1. Gulasz wołowy b/k 1400 kg
2. Kiełbasa drobiowa z warzywami, krojona, pakowany hermetycznie op. 1 kg 60 kg
3. Kiełbasa drobiowa (gruba) krojona, pakowany hermetycznie op. 1 kg 20 kg
4. Kiełbasa szynkowa (gruba), krojona, pakowany hermetycznie op. 1 kg 600 kg
5. Kurczak cały 3050 kg
6. Łopatka wieprzowa b/k 420 kg
7. Mięso wolowe na rosół 110 kg
8. Parówki drobiowe 60 kg
9. Pasztet drobiowy 25 kg
10. Schab wieprzowy b/k 2100 kg
11. Szynka drobiowa, krojona, pakowany hermetycznie op. 1 kg 90 kg
12. Szynka wieprzowa - gotowana, krojona, pakowany hermetycznie op. 1 kg 900 kg
13. Wątróbka drobiowa 50 kg1. Ryba wędzona (makrela) 80 kg
2. Filet do smażenia (miruna), mrożony płat filetowy, 170-230g, bez skóry, 0% glazury 100 kg
3. Filet do smażenia (mintaj), mrożony płat filetowy, 0% glazury 800 kgLp. Opis przedmiotu zamówienia Ilość J.m.
1. 2. 3. 4.
1. Jaja kurze M - średnie: od 53 g do 63 g 14 400 szt.Lp. Opis przedmiotu zamówienia Nazwa handlowa Ilość J.m.
1. 2. 3. 4. 5.
1. Kleik ryżowy a180g+/-50g, nie zawierający białka mleka krowiego, produkt bezglutenowy, zawierający łatwo przyswajalną skrobię, wzbogacony w witaminę B1 10 szt.
2. Modyfikowane mleko początkowe dla niemowląt od urodzenia op. 350 g 10 szt.
3. Mleko następne dla niemowląt po 6. miesiącu op. 350 g 10 szt.
4. Kaszka mleczno-ryżowa a230g+/-50g, bez dodatków smakowych, dopuszcza się tylko i wyłącznie smak bananowy 12 szt.
5. Zupka marchewkowa z ryżem, o gładkiej konsystencji, produkt bezglutenowy, bez konserwantów, sztucznych barwników i dodatków smakowych, pasteryzowany w słoiczkach a125g+/-50g 300 szt.
6. Zupka jarzynowa z kurczakiem o gładkiej konsystencji, produkt bezglutenowy, bez konserwantów, sztucznych barwników i dodatków smakowych, pasteryzowany w słoiczkach a125g+/-50g 400 szt.Lp. Opis przedmiotu zamówienia Nazwa handlowa Ilość J.m.
1. 2. 3. 4. 5.
1. Woda mineralna, nienasycona CO2, wysokozmineralizowana, kationy w mg/l: wapniowe 130-220, sodowe 11-133, magnezowy 21-132, opakowanie PET -1,5 L 1 500 szt.
2. Woda mineralna, średnionasycona CO2, wysokozmineralizowana, kationy w mg/l: wapniowe 130-220, sodowe 11-133, magnezowy 21-132, opakowanie PET -1,5 L 3 500 szt.
3. Woda mineralna, średnionasycona CO2, wysokozmineralizowana, kationy w mg/l: wapniowe 130-220, sodowe 11-133, magnezowy 21-132, butelka zwrotna - 0,33l; 800 szt. |