GuidZP400 |
20f2b115-806f-40d5-b39b-2f72e80dacfb
|
Biuletyn |
657558-N-2018
|
Zamawiajacy nazwa |
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Piątnicy
|
Regon |
45069833100000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Szkolna
|
Zamawiajacy adres numer domu |
29
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Piątnica
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
18421
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
podlaskie
|
Zamawiajacy telefon |
0-86 216 26 85
|
Zamawiajacy fax |
0-86 216 26 85
|
Zamawiajacy email |
sekretariat@zszppiatnica.szkolnastrona.pl
|
Adres strony url |
www.zszppiatnica.szkolnastrona.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
9
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.zszppiatnica.szkolnastrona.pl, www.zszppiatnica.szkolnastrona.pl/bip/
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
Pisemna składanie ofert odbywa się za pośrednictwem operatora pocztowego, osobiście lub za pośrednictwem posłańca. Ofertę w zamkniętej kopercie, sporządzoną zgodnie ze Specyfikacją Istotnych Warunków Zamówienia należy składać w siedzibie zamawiającego.
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Piątnicy ul. Szkolna 29,18-421 Piątnica Poduchowna
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa żywności do stołówki szkolnej na 2019 rok
|
Numer referencyjny |
ZSzP.26.16.2018
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności do stołówki szkolnej w roku 2019. Przedmiot zamówienia dzieli się na 9 części: część 1 - dostawa pieczywa, część 2 - dostawa produktów spożywczych, część 3 - dostawa mięsa – wykonawca w oparciu o własne moce dokonuje uboju i rozbioru mięsa, na żądanie zamawiającego przestawia dokumenty weterynaryjne potwierdzające pochodzenie i ubój zwierząt, część 4 - dostawa produktów mleczarskich, część 5 - dostawa owoców i warzyw, część 6 - dostawa mrożonek, część 7 - dostawa drobiu, część 8 - dostawa wędlin - produkowanych zgodnie z tradycyjną technologią, bez środków podwyższających wydajność, sztucznych barwników i ekstraktów, z naturalnymi przyprawami, peklowanych, konserwowanych i wędzonych w sposób naturalny, część 9 - dostawa wędlin drobiowych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik ner 1 do SIWZ
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. Wykonawca powinien posiadać kompetencje i uprawnienia niezbędne do realizacji przedmiotu zamówienia. Celem oceny spełnienia w/w warunku Wykonawca złoży oświadczenie zgodnie z art. 25a ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r.Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2018r. poz. 1986, t.jed.)
dotyczące spełniania warunków udziału w postępowaniu oraz przesłanek wykluczenia z postępowania - wzór załącznik nr 3.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. Wykonawca powinien posiadać kompetencje i uprawnienia niezbędne do realizacji przedmiotu zamówienia. Celem oceny spełnienia w/w warunku Wykonawca złoży oświadczenie zgodnie z art. 25a ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r.Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2018r. poz. 1986, t.jed.)
dotyczące spełniania warunków udziału w postępowaniu oraz przesłanek wykluczenia z postępowania - wzór załącznik nr 3.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie stawia w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. Wykonawca powinien posiadać kompetencje i uprawnienia niezbędne do realizacji przedmiotu zamówienia. Celem oceny spełnienia w/w warunku Wykonawca złoży oświadczenie zgodnie z art. 25a ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r.Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2018r. poz. 1986, t.jed.)
dotyczące spełniania warunków udziału w postępowaniu oraz przesłanek wykluczenia z postępowania - wzór załącznik nr 3.
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 3 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 4 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 8 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz potwierdzenie okolicznosci |
1) Oświadczenie wykonawcy załącznik nr 4 i 5
|
Inne dokumenty niewymienione |
1) Formularz cenowy załącznik nr 1
2) Formularz ofertowy załącznik nr 2
3) Wzór umowy załącznik nr 6
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
IV 4 4 data |
2018-12-17T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
09:30
|
IV 4 4 jezyki |
język polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa pieczywa
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres rzeczowy przedmiotu zamówienia co do rodzaju, wymaganych właściwości żywności i prognozowanych ilości, został wyszczególniony w załączniku nr 1 do SIWZ
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa produktów spożywczych
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres rzeczowy przedmiotu zamówienia co do rodzaju, wymaganych właściwości żywności i prognozowanych ilości, został wyszczególniony w załączniku nr 1 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa mięsa
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Oświadczenie wykonawcy, że dokonuje uboju i rozbioru mięsa w oparciu o własne moce, na żądanie zamawiającego przestawia dokumenty weterynaryjne potwierdzające pochodzenie i ubój zwierząt - załącznik nr 4
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres rzeczowy przedmiotu zamówienia co do rodzaju, wymaganych właściwości żywności i prognozowanych ilości, został wyszczególniony w załączniku nr 1 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa produktów mleczarskich
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres rzeczowy przedmiotu zamówienia co do rodzaju, wymaganych właściwości żywności i prognozowanych ilości, został wyszczególniony w załączniku nr 1 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa owoców i warzyw
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres rzeczowy przedmiotu zamówienia co do rodzaju, wymaganych właściwości żywności i prognozowanych ilości, został wyszczególniony w załączniku nr 1 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa mrożonek
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres rzeczowy przedmiotu zamówienia co do rodzaju, wymaganych właściwości żywności i prognozowanych ilości, został wyszczególniony w załączniku nr 1 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa drobiu
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres rzeczowy przedmiotu zamówienia co do rodzaju, wymaganych właściwości żywności i prognozowanych ilości, został wyszczególniony w załączniku nr 1 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa wędlin
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik informacje dodatkowe |
Oświadczenie wykonawcy poświadczające fakt produkcji wędlin zgodnie z tradycyjną technologią, bez środków podwyższających wydajność, sztucznych barwników i ekstraktów, z naturalnymi przyprawami, peklowanych, konserwowanych i wędzonych w sposób naturalny - załącznik nr 5
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres rzeczowy przedmiotu zamówienia co do rodzaju, wymaganych właściwości żywności i prognozowanych ilości, został wyszczególniony w załączniku nr 1 do SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa wędlin drobiowych
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres rzeczowy przedmiotu zamówienia co do rodzaju, wymaganych właściwości żywności i prognozowanych ilości, został wyszczególniony w załączniku nr 1 do SIWZ.
|
| |