Data publikacji |
2018-12-06 |
Data zakończenia |
2018-12-17 00:00:00 |
Instytucja |
Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych |
Miejscowość |
Bielsko-Biała |
Województwo |
śląskie |
Branża |
- Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne,
- Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
- Owoce, warzywa i podobne produkty,
- Warzywa przetworzone,
- Różne produkty spożywcze,
- Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,
- Kakao; czekolada i wyroby cukiernicze,
- Części lamp i sprzętu oświetleniowego
|
Szczegóły
|
Numer ogłoszenia |
658148-N-2018 |
Typ dokumentu |
ZP-400 |
Kod CPV |
153000001, 151000009, 158000006, 150000003, 158100009, 153311709, 31425003, 158400008 |
Adres strony internetowej siwz |
|
BZP |
Zobacz
|
GuidZP400 |
70008b45-4809-499d-8239-9e5373b6a8e0
|
Biuletyn |
658148-N-2018
|
Zamawiajacy nazwa |
Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych
|
Regon |
7233207400000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Wyspiańskiego
|
Zamawiajacy adres numer domu |
5
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Bielsko-Biała
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
43300
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
śląskie
|
Zamawiajacy telefon |
33 812 44 29
|
Zamawiajacy fax |
33 812 44 29
|
Zamawiajacy email |
zsgih@op.pl
|
Adres strony url |
www.gastronom.edu.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Czy przeprowadza centralny zamawiajacy |
1
|
Rodzaj zamawiajacego |
2
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
Dostep dokumentow zamowienia |
www.gastronom.edu.pl
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.gastronom.edu.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
oferty nalezy dostarczyć do sekretariatu Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
ul. Stanisława Wyspiańskiego 5, 43-300 Bielsko-Biała
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej
|
Numer referencyjny |
ZSGiH - K/26/3/2018
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do Warsztatów Szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej:
Pakiet 1a – Drób, mięso i jego przetwory (Załącznik nr 1a),
Pakiet 1b – Różne produkty spożywcze (Załącznik nr 1b),
Pakiet 1c – Warzywa i owoce (Załącznik nr 1c),
Pakiet 1d – Nabiał, oleje i tłuszcze (Załącznik nr 1d),
Pakiet 1e – Pieczywo (Załącznik 1 e)
Pakiet 1f – Warzywa, owoce i ryby mrożone, ryby wędzone (Załącznik 1f),
Pakiet 1g – Jaja (Załącznik 1g),
Pakiet 1h – Dodatki cukiernicze (Załącznik 1h).
Artykuły żywnościowe muszą być wolne od wad z aktualnym terminem przydatności do spożycia, muszą być zgodne z Normami Polskimi i wymogami sanitarnymi oraz dostarczone transportem i na koszt dostawcy. Termin dostawy i ilość wybranych artykułów żywnościowych będzie uzgadniany każdorazowo z Wykonawcą telefonicznie.
|
Cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Data zakonczenia |
2019-08-31T00:00:00+02:00
|
Okreslenie warunkow |
Ocena spełnienia warunku - nastąpi na podstawie przedstawionego przez Wykonawcę dokumentu, o którym mowa w Części VII, punkt II, ppkt. 1, punkt III, ppkt 1, 2.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Ocena spełnienia warunku nastąpi na podstawie przedstawionych przez Wykonawcę dokumentów, o których mowa w Części VII punkt II ppkt 1.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Ocena spełnienia warunku - nastąpi na podstawie przedstawionego przez Wykonawcę oświadczenia, o którym mowa w Części VII, punkt II, ppkt 1.
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
IV 4 4 data |
2018-12-17T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
09:00
|
IV 4 4 jezyki |
polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Drób, mięso i jego przetwory
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia określa załącznik 1a - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Rózne produkty spożywcze
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia określa załącznik 1b - formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Warzywa i owoce
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia określa załącznik 1c - Formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Nabiał, oleje i tłuszcze
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia określa załącznik 1d - Formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Pieczywo
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia określa załącznik 1e - Formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Warzywa, owoce i ryby mrożone, ryby wędzone
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15331170-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia określa załącznik nr 1f - Formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Jaja
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03142500-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia określa załącznik 1g - Formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
Dodatki cukiernicze
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15840000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-08-31T00:00:00+02:00
|
Zalacznik krotki opis |
Zakres zamówienia określa załącznik nr 1h - Formularz cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
|
| |