| GuidZP400 |
c4740e2c-cecd-4877-b81b-7f208dd39c1a
|
| Biuletyn |
660985-N-2018
|
| Zamawiajacy nazwa |
Dom Pomocy Społecznej
|
| Regon |
29559600000
|
| Zamawiajacy adres ulica |
ul. Wójtowska
|
| Zamawiajacy adres numer domu |
13
|
| Zamawiajacy miejscowosc |
Warszawa
|
| Zamawiajacy kod pocztowy |
00224
|
| Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
| Zamawiajacy wojewodztwo |
mazowieckie
|
| Zamawiajacy telefon |
228 315 251
|
| Zamawiajacy fax |
228 315 251
|
| Zamawiajacy email |
dpswojtow@poczta.onet.pl
|
| Adres strony url |
http://dpswojtowska.pl/
|
| Adres strony internetowej narzedzia |
http://dpswojtowska.pl/
|
| Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
| Ogloszenie dotyczy |
1
|
| Czy finansowane z unii |
2
|
| Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
| Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
| Rodzaj zamawiajacego |
2
|
| Dostep dokumentow zamowienia |
http://dpswojtowska.pl/
|
| Zamieszczona bedzie specyfikacja |
http://dpswojtowska.pl/
|
| Dostep do dokumentow ograniczony |
http://dpswojtowska.pl/
|
| Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
| Wymagane przeslanie ofert inny |
Osobiście, drogą pocztową : Domu Pomocy Społecznej Wójtowska w Warszawie, ul.Wójtowska 13 00-224 Warszawa
|
| Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Dom Pomocy Spolecznej Wójtowska ul. Wójtowska 13 00-224 Warszawa
|
| Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej Wójtowska w Warszawie.
|
| Numer referencyjny |
DPS. PN 1/2018
|
| Rodzaj zamowienia |
1
|
| Czy podzielone na czesci |
1
|
| Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy |
Każdy Wykonawca może złożyć tylko jedną lub dwie oferty na całe zadanie. Oferta częściowa musi obejmować wszystkie pozycie określone w danej części.
|
| Okreslenie przedmiotu |
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej, ul. Wójtowska 13, 00-224 Warszawa , woj. mazowiecki. Dostawy odbywać się będą w okresie od 01.01.2019 do 31.12.2019 r. Przedmiot zamówienia podzielony jest na 10 części :
Część Nr 1. — warzywa przetworzone, konserwowe, artykuły sypkie, oleje roślinne, przyprawy , kod CPV 15.60.00.00-4 , 15.80.00.00-6
Część Nr 2. — ryby świeże, mrożone i przetwory rybne , kod CPV 15.20.00.00-0
Część Nr 3. — jaja świeże kurze, kod CPV 03.14.25.00-3
Część Nr 4. — mrożone warzywa i owoce , kod CPV 15.33.10.00-7
Część Nr 5. — produkty zwierzęce , mięsa i produkty mięsne , kod CPV 15.10.00.00-9
Część Nr 6. – produkty niskobiałkowe;
Część Nr 7. — produkty mleczarskie, kod CPV 15.50.00.00-3
Część Nr 8. — pieczywo świeże - wyroby piekarskie i ciastkarskie , kod CPV 15.81.00.00-9
Część Nr 9. — warzywa i owoce, kod CPV 15.30.00.00-1
Część Nr 10 - owoce cytrusowe, kod CPV 03.22.21.10-7
|
| Cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
| Data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
| Data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Okreslenie warunkow |
1. udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy którzy:
1) nie podlegają wykluczeniu;
2) spełniają warunki udziału w postępowaniu dotyczące:
a) kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej,
b) zdolności technicznej lub zawodowej.
c) wiedzy i doświadczenia
|
| Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
spełniają warunki dotyczące prowadzenia do określonej własnej działalności
|
| Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
| Art 24 ust 5 pkt 4 |
1
|
| Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
| Czy oswiadczenie spelnienie kryteriow |
1
|
| Zakresie warunkow udzialu |
Nie podlegają wykluczeniu o którym mowa w art. 24 ust 1 Ustawy Pzp2, spełniają warunki udziału w postepowaniu określone przez Zamawiającego w ogłoszeniu o zamówieniu i SIWZ
|
| Inne dokumenty niewymienione |
Wypełniony i podpisany z wykorzystaniem wzorów :
- Formularz ofertowy — załącznik Nr 1 do SIWZ,
- Kalkulacja cenowa — załącznik Nr 2.1 do Nr 2.10
- Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału — załącznik Nr 3 do SIWZ
- Oświadczenie dot. przesłanki wykluczenia — załącznik Nr 4 do SIWZ
- Informacja / oświadczenie o przynależności do grupy kapitałowej — załącznik Nr 5 do SIWZ
- Oświadczenie o bezpieczeństwie żywności— załącznik Nr 6 do SIWZ
- Projekt umowy — załącznik nr 7 do SIWZ.
|
| Zmiana umowy |
1
|
| Zmiana umowy tekst |
zmiana stawki i podatku towarów i usług (VAT)
|
| IV 4 4 data |
2018-12-27T00:00:00+01:00
|
| IV 4 4 godzina |
14:00
|
| IV 4 4 jezyki |
Polski
|
| IV 4 5 data |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik czesc nr |
1
|
| Zalacznik nazwa |
warzywa przetworzone, konserwowe, artykuły sypkie, oleje roślinne, przyprawy
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik informacje dodatkowe |
Asortyment przedstawiony w załączniku.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
2
|
| Zalacznik nazwa |
ryby świeże, mrożone i przetwory rybne
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15200000-0
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik informacje dodatkowe |
Asortyment przedstawiony w załączniku.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
3
|
| Zalacznik nazwa |
jaja świeże - kurze
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03142500-3
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik informacje dodatkowe |
Asortyment przedstawiony w załączniku.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
4
|
| Zalacznik nazwa |
mrożone warzywa i owoce
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15331000-7
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik informacje dodatkowe |
Asortyment przedstawiony w załączniku.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
5
|
| Zalacznik nazwa |
produkty zwierzęce, mięsa i przetwory mięsne
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik informacje dodatkowe |
Asortyment przedstawiony w załączniku.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
6
|
| Zalacznik nazwa |
Produkty niskobiałkowe
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15882000-4
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik informacje dodatkowe |
Asortyment przedstawiony w załączniku.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
7
|
| Zalacznik nazwa |
produkty mleczarskie
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik informacje dodatkowe |
Asortyment przedstawiony w załączniku.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
8
|
| Zalacznik nazwa |
pieczywo świeże - wyroby piekarskie i ciastkarskie
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik informacje dodatkowe |
Asortyment przedstawiony w załączniku.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
9
|
| Zalacznik nazwa |
warzywa i owoce
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik informacje dodatkowe |
Asortyment przedstawiony w załączniku.
|
| | |
| Zalacznik czesc nr |
10
|
| Zalacznik nazwa |
owoce cytrusowe
|
| Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03222110-7
|
| Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
| Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
| Zalacznik informacje dodatkowe |
Asortyment przedstawiony w załączniku.
|
| | |