GuidZP400 |
4a632293-9137-4d9a-84a0-31057f406870
|
Biuletyn |
659505-N-2018
|
Zamawiajacy nazwa |
Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krasnymstawie
|
Regon |
268139800000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Piłsudskiego
|
Zamawiajacy adres numer domu |
9
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Krasnystaw
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
22-300
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
lubelskie
|
Zamawiajacy telefon |
82 5762324, 5762281, 5766900
|
Zamawiajacy fax |
82 576 23 24
|
Zamawiajacy email |
mopskrasnystaw@wp.pl
|
Adres strony url |
www.mopskrasnystaw.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Pomoc społeczna
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
Dostep dokumentow zamowienia |
www.mopskrasnystaw.pl
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.mopskrasnystaw.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
w formie papierowej
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krasnymstawie, ul. Piłsudskiego 9, 22-300 Krasnystaw
|
Nazwa nadana zamowieniu |
"Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie"
|
Numer referencyjny |
OPS.I.2201.2.2018
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie, zestawionych w 8 zadaniach (częściach) przedstawionych poniżej:
Zadanie Nr 1 – Gotowe produkty mączne - CPV 15851000-8
Zadanie Nr 2 – Pieczywo, świeże wyroby piekarskie - CPV 15810000-9
Zadanie Nr 3 – Mięso i wędliny - CPV 15131100-6
Zadanie Nr 4 – Nabiał - CPV 15500000-3
Zadanie Nr 5 – Mrożonki, ryby mrożone - CPV 15331170-9, CPV 15221000-3
Zadanie Nr 6 –Owoce i warzywa - CPV 15300000-1
Zadanie Nr 7 – Artykuły spożywcze w opakowaniach zbiorczych- garmażeryjnych CPV 15800000-6
Zadanie Nr 8 – Artykuły spożywcze drobne - CPV 15800000-6
15530000-2 Dowóz w/w artykułów musi się odbywać transportem Wykonawcy, zgodnie z wymogami sanitarno-epidemiologicznymi i zasadami systemu HACCP
|
Cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Czy przewiduje udzielenie zamowien 67 |
1
|
Data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1 ustawy Pzp.
|
Inne dokumenty niewymienione |
Wypełniony i podpisany formularz ofert zgodnie z Załącznikiem nr 1 do SIWZ. 2 W przypadku, gdy Wykonawcę reprezentuje pełnomocnik - oryginał pełnomocnictwa lub kopię potwierdzoną za zgodność z oryginałem przez notariusz. 3. Informacja o grupie kapitałowej - Załącznik nr 3 do SIWZ. 4. Oświadczenie Wykonawcy, że dostarczane produkty spełniają normy co do jakości jakie wynikają z obowiązujących przepisów polskiego prawa dla produktów żywnościowych oraz że posiada decyzję właściwego organu inspekcji sanitarnej dotyczącą aktualnej zgody na przewóz (transport) żywności, mięsa i wędlin i certyfikat HACCP lub potwierdzenie wdrażania systemu HACCP wystawione przez organy uprawnione do urzędowej kontroli jakości - Załącznik nr 6 do SIWZ. 5. Formularz cenowy - Załącznik nr 7 do SIWZ. 6. Wzór umowy - Załącznik nr 8 do SIWZ.
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Zamawiający przewiduję możliwość zmian umowy w przypadku, gdy nastąpi zmiana powszechnie obowiązujących przepisów prawa w zakresie mającym wpływ na realizację przedmiotu umowy. Wszelkie zmiany wymagają formy pisemnej pod rygorem nieważności takich zmian.
|
IV 4 4 data |
2018-12-19T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
09:00
|
IV 4 4 jezyki |
język polski
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie Nr 1 – Gotowe produkty mączne
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15851000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
pierogi ruskie świeże (nie mrożone);
pierogi z kaszą gryczaną świeże (nie mrożone);
pierogi z soczewicą świeże (nie mrożone);
pierogi z kapustą świeże (nie mrożone);
pierogi z kapustą i grzybami świeże (nie mrożone);
pierogi z mięsem świeże (nie mrożone);
kopytka świeże (nie mrożone);
kluski śląskie świeże (nie mrożone);
uszka z kapustą i grzybami (nie mrożone);
naleśniki z serem (nie mrożone).
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie Nr 2 – Pieczywo, świeże wyroby piekarskie
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
chleb zwykły krojony – 900g;
chleb razowy krojony – 600g;
paczek z dżemem w pudrze;
drożdżówka z serem100g;
bułka – 100g.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie Nr 3 – Mięso i wędliny
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15131100-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
żeberka paski mięsne świeże (nie mrożone);
Łopatka b/k świeża (nie mrożona);
kości schabowo- karkowe świeże (nie mrożone);
kiełbasa krakowska;
kiełbasa zwyczajna (mięso wieprzowe min. 65%);
karczek wieprzowy b/k świeży (nie mrożony);
schab b/k świeży (nie mrożony);
słonina b/s;
boczek surowy;
boczek wędzony;
kaszanka;
tuszonka;
mięso mielone wieprzowe świeże (bez dodatków );
wątroba wieprzowa świeża (nie mrożona).
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie Nr 4 – Nabiał
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
śmietana 18% - 360ml, 400ml, 500 ml;
masło extra - 200g;
mleko butelka lub folia 2% - 1l;
twaróg kostka półtłusty– 250g;
ser żółty twardy 40%;
jogurt owocowy 150 g.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie Nr 5 – Mrożonki, ryby mrożone
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15331170-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
ćwiartka kurczaka mrożona;
filet z kurczaka mrożony;
filet z dorsza mrożony;
flaki wołowe suche mrożone 1kg mrożone;
brokuł 2,5kg mrożony;
fasola szparagowa 2,5kg mrożony;
kurczak mrożony;
kalafior 2,5kg mrożony;
marchew kostka 2,5kg mrożona;
marchew z groszkiem 2,5kg mrożona;
mieszanka kompotowa 2,5kg mrożona;
porcje rosołowe mrożone;
placki ziemniaczane 1,5kg mrożone;
płat śledziowy po wiejsku 2,5kg wiadro;
truskawka 2,5kg mrożona;
pyzy z mięsem mrożone;
filet śledziowy solony bez skóry;
szpinak mrożony rozdrobniony 400g;
filet z miruny.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie Nr 6 – Owoce i warzywa
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15300000-1
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
banan;
burak czerwony;
cebula;
czosnek główka;
fasola „Jaś”;
jabłko;
kapusta biała;
kapusta młoda;
kapusta czerwona;
kapusta pekińska;
kapusta kiszona;
koper zielony pęczek;
natka pietruszki pęczek;
ogórek zielony;
ogórek kiszony;
papryka świeża;
pomidor;
por;
pomarańcza;
botwina pęczek;
rzodkiewka pęczek;
sałata zielona;
szczypiorek pęczek;
pieczarka;
truskawka świeża;
seler;
marchew;
ziemniaki;
ziemniaki młode;
mandarynka.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie Nr 7 – Artykuły spożywcze w opakowaniach zbiorczych - garmażeryjnych
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
czosnek granulowany- 1kg;
przyprawa do mięs – 1kg Prymat, Kucharek lub równoważna;
fix do gulaszu -1kg;
galaretka - 1kg;
koper suszony -0,2kg;
koncentrat pomidorowy 30%- 0,9kg;
makaron świderek- 2kg 100% durum;
makaron kolanko -2kg 100% durum;
makaron rurki- 2kg 100% durum;
makaron kokardka- 2kg 100% durum;
makaron nitka -2kg 100% durum;
makaron muszelka- 2kg 100% durum;
natka pietruszki- 1kg;
przyprawa do zup w płynie- 1l Winiary, Maggi lub równoważna;
ryż długoziarnisty -5kg;
rosół z kury pasta - 1kg;
sos grzybowy -1kg;
sos boloński-1kg;
zupa pieczarkowa- 1kg;
zupa ogonowa- 1kg;
przyprawa do ryb- 1kg;
rosół wołowy pasta- 1kg;
bulion grzybowy pasta- 1kg;
papryka słodka mielona- 1kg;
papryka ostra mielona -1kg;
zioła prowansalskie- 0,2kg.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
Zadanie Nr 8 – Artykuły spożywcze drobne
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2019-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2019-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
smalec – 200g;
bułka tarta -0,5kg;
cukier kryształ;
chrzan – 300g;
groch łupany – 0,5kg;
jajko ( L);
kawa inka;
kasza jęczmienna- 1kg;
kasza gryczana - 1kg;
kukurydza konserwowa -400ml;
kwasek cytrynowy – 20g;
liść laurowy – 6g;
majonez – 600ml Winiary lub równoważny;
przyprawa do flaków – 20g Prymat lub Równoważna;
ogórek konserwowy – 0,9l;
mąka pszenna -1kg typ 500;
mąka ziemniaczana -0,5kg;
musztarda – 200g;
olej – 1l;
pieprz czarny mielony 15g;
pieprz ziołowy- 30g;
sól kuchenna -1kg;
majeranek – 16g;
sok-syrop – 500ml;
przyprawa warzywna do potraw – 200g Vegeta, Kucharek lub równoważna;
ziele angielskie – 15g;
herbata granulowana – 100g;
susz owocowy - 100g;
kisiel owocowy – 40g
groszek konserwowy- puszka 400 ml;
grzyby suszone 20g;
ketchup -1l;
ocet -1l;
szczaw w słoiku -0.9l.
|
| |