GuidZP400 |
b5cddfc6-444b-4c1b-b162-59c0c64e1c6b
|
Biuletyn |
633816-N-2019
|
Zamawiajacy nazwa |
LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE NR II Z ODDZIAŁAMI MISTRZOSTWA SPORTOWEGO
|
Regon |
00020507300000
|
Zamawiajacy adres ulica |
PARKOWA
|
Zamawiajacy adres numer domu |
18-26
|
Zamawiajacy miejscowosc |
WROCŁAW
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
51-616
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
dolnośląskie
|
Zamawiajacy telefon |
+48 717986898
|
Zamawiajacy email |
basiacw@o2.pl
|
Adres strony url |
www.lo2.wroc.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
9
|
Dostep dokumentow zamowienia |
www.lo2.wroc.pl
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.lo2.wroc.pl
|
Czy dopuszczone wymagane przeslanie ofert |
1
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert inny |
papierowy
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Liceum Ogólnokształcące nr II im. Piastów Śląskich z Oddziałami Mistrzostwa Sportowego ul. Parkowa 18-26, 51-616 Wrocław
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do kuchni szkolnej w Internacie przy ul. Walerego Sławka 4 we Wrocławiu na potrzeby żywienia uczniów dla LO II z podziałem na części.
|
Numer referencyjny |
PN1/LOII/2019
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Zastrzega prawo grup czesci |
10
|
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy |
10
|
Okreslenie przedmiotu |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do kuchni szkolnej w Internacie przy ul. Walerego Sławka 4 we Wrocławiu na potrzeby żywienia uczniów dla LO II z podziałem na części.
Część nr 1- Warzywa i owoce mrożone, ryby mrożone
Część nr 2- Drób i podroby
Część nr 3- Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych, różne produkty spożywcze
Część nr 4- Produkty mleczarskie, oleje i tłuszcze, tłuszcze roślinne i zwierzęce
Część nr 5- Wędliny
Część nr 6- Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
Część nr 7-Rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa , warzywa przetworzone , woda mineralna i soki
Część nr 8- Rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa
Część nr 9- Wyroby garmażeryjne
Część nr 10- Mięso
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data rozpoczecia |
2020-01-02T00:00:00+01:00
|
Okreslenie warunkow |
Wykonawca spełni w/w. warunek jeśli prowadzi działalność gospodarczą w niniejszym zakresie.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
a) Zamawiający uzna warunki za spełnione, gdy Wykonawca złoży oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp. – załącznik nr 3.
b) Wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia.
c) Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia. W przypadku, o którym mowa wykonawcy ustanawiają, spośród siebie, pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. Wykonawcy, o których mowa, ponoszą solidarną odpowiedzialność za wykonanie umowy. Do osób wspólnie ubiegających się o zamówienie stosuje się te same przepisy co do pojedynczego wykonawcy. W przypadku oferty składanej wspólnie (spółka cywilna, konsorcjum), każdy z warunków określonych w rozdziale V
pkt od 1) do 4) winien spełniać przynajmniej jeden z Wykonawców lub wszyscy Ci Wykonawcy wspólnie.
Dokumenty muszą potwierdzać spełnianie warunków udziału w postępowaniu nie później niż na dzień składania ofert.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Za spełnienie warunku posiadania niezbędnego doświadczenia Zamawiający uzna wykonanie (w przypadku usług okresowych lub ciągłych również wykonywanie) w okresie ostatnich 3 lat (a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie), przed upływem terminu składania ofert, min. 1 usługę w zakresie dostawy artykułów spożywczych do kuchni szkolnej lub przedszkolnej (lub równoważnej usługi) wraz z dokumentami potwierdzającymi że przedmiotowe usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie.
Sprawdzenie ww. warunku udziału w postępowaniu odbywać się będzie na podstawie przedłożonych przez Wykonawcę dokumentów i oświadczeń wg zasady spełnia / nie spełnia.
Wykonawca spełni w/w. warunek jeśli dysponuje transportem przeznaczonym do w/w zmówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku.
wg zasady spełnia / nie spełnia.
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Wykonawca, którego oferta została najwyżej oceniona, na żądanie Zamawiającego zobowiązany jest do złożenia w wyznaczonym, nie dłuższym niż 5 dni, terminie aktualnych na dzień złożenia oświadczeń lub dokumentów potwierdzających okoliczności, o których mowa w art. 25 ust. 1.
|
Zakresie warunkow udzialu |
Wg SIWZ
|
Inne dokumenty niewymienione |
Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy;
Dokumenty powinny być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
|
Czy wadium |
1
|
Wadium |
3 000,00 PLN
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Określone w SIWZ
|
IV 4 4 data |
2019-12-17T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
13:00
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do kuchni szkolnej w Internacie przy ul. Walerego Sławka 4 we Wrocławiu na potrzeby żywienia uczniów dla LO II z podziałem na części.
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do kuchni szkolnej w Internacie przy ul. Walerego Sławka 4 we Wrocławiu na potrzeby żywienia uczniów dla LO II z podziałem na części.
Część nr 1- Warzywa i owoce mrożone, ryby mrożone
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do kuchni szkolnej w Internacie przy ul. Walerego Sławka 4 we Wrocławiu na potrzeby żywienia uczniów dla LO II z podziałem na części.
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do kuchni szkolnej w Internacie przy ul. Walerego Sławka 4 we Wrocławiu na potrzeby żywienia uczniów dla LO II z podziałem na części
Część nr 2- Drób i podroby
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do kuchni szkolnej w Internacie przy ul. Walerego Sławka 4 we Wrocławiu na potrzeby żywienia uczniów dla LO II z podziałem na części
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do kuchni szkolnej w Internacie przy ul. Walerego Sławka 4 we Wrocławiu na potrzeby żywienia uczniów dla LO II z podziałem na części
Część nr 3- Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych, różne produkty spożywcze
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do kuchni szkolnej w Internacie przy ul. Walerego Sławka 4 we Wrocławiu na potrzeby żywienia uczniów dla LO II z podziałem na części.
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do kuchni szkolnej w Internacie przy ul. Walerego Sławka 4 we Wrocławiu na potrzeby żywienia uczniów dla LO II z podziałem na części
Część nr 4- Produkty mleczarskie, oleje i tłuszcze, tłuszcze roślinne i zwierzęce
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do kuchni szkolnej w Internacie przy ul. Walerego Sławka 4 we Wrocławiu na potrzeby żywienia uczniów dla LO II z podziałem na części
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do kuchni szkolnej w Internacie przy ul. Walerego Sławka 4 we Wrocławiu na potrzeby żywienia uczniów dla LO II z podziałem na części
Część nr 5- Wędliny
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do kuchni szkolnej w Internacie przy ul. Walerego Sławka 4 we Wrocławiu na potrzeby żywienia uczniów dla LO II z podziałem na części
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do kuchni szkolnej w Internacie przy ul. Walerego Sławka 4 we Wrocławiu na potrzeby żywienia uczniów dla LO II z podziałem na części
Część nr 6- Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do kuchni szkolnej w Internacie przy ul. Walerego Sławka 4 we Wrocławiu na potrzeby żywienia uczniów dla LO II z podziałem na części
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do kuchni szkolnej w Internacie przy ul. Walerego Sławka 4 we Wrocławiu na potrzeby żywienia uczniów dla LO II z podziałem na części
Część nr 7-Rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa , warzywa przetworzone , woda mineralna i soki
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do kuchni szkolnej w Internacie przy ul. Walerego Sławka 4 we Wrocławiu na potrzeby żywienia uczniów dla LO II z podziałem na części
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do kuchni szkolnej w Internacie przy ul. Walerego Sławka 4 we Wrocławiu na potrzeby żywienia uczniów dla LO II z podziałem na części
Część nr 8- Rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do kuchni szkolnej w Internacie przy ul. Walerego Sławka 4 we Wrocławiu na potrzeby żywienia uczniów dla LO II z podziałem na części.
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do kuchni szkolnej w Internacie przy ul. Walerego Sławka 4 we Wrocławiu na potrzeby żywienia uczniów dla LO II z podziałem na części
Część nr 9- Wyroby garmażeryjne
|
| |
Zalacznik czesc nr |
10
|
Zalacznik nazwa |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do kuchni szkolnej w Internacie przy ul. Walerego Sławka 4 we Wrocławiu na potrzeby żywienia uczniów dla LO II z podziałem na części
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-02T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do kuchni szkolnej w Internacie przy ul. Walerego Sławka 4 we Wrocławiu na potrzeby żywienia uczniów dla LO II z podziałem na części
Część nr 10- Mięso
|
| |