Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa i wędlin.
Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych.
Część nr 1 - dostawa wędlin.
lp. Nazwa j.m. ilość Wspólny słownik zamówień
1 Kiełbasa mortadela - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM
do 20%. kg 3500 CPV 15131130-5
2 Kiełbasa zwyczajna - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa wędzona parzona,
w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2000 CPV 15131130-5
3 Pasztet wieprzowy - Produkt mięsny garmażeryjny pasztet wieprzowy, z wątrobą, parzony lub parzony i pieczony
o zawartości mięsa minimum 50%. W foremkach lub bez. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2500 CPV 15131310-1
4 Pieczeń rzymska - Produkt mięsny garmażeryjny klops
z mięsa rozdrobnionego wieprzowy lub wieprzowo- wołowy, parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2500 CPV 15131130-5
5 Parówki wieprzowe – cienkie - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. kg 1000 CPV 15131130-5
6 Kiełbasa parówkowa - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej lub jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2000 CPV 15131130-5
7 Salceson włoski - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych
w osłonce sztucznej. kg 2000 CPV 15131130-5
8 Kaszanka - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka
z kaszą gryczaną parzona w osłonce sztucznej. kg 4500 CPV 15131134-3
9 Pasztetowa - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka
z pasztetową parzona w osłonce sztucznej z dodatkiem wątroby. kg 2800 CPV 15131130-5
10 Mielonka wieprzowa - Produkt blokowy lub kiełbasa drobno lub średnio rozdrobniony wieprzowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2500 CPV 15131130-5
11 Kadryl kiszka krwista - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka krwista parzona w osłonce naturalnej. kg 1000 CPV 15131134-3
12 Salceson czarny - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych
w osłonce sztucznej. kg 1500 CPV 15131134-3
13 Kiełbasa krakowska parzona - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 55%. kg 1000 CPV 15131130-5
14 Kiełbasa żywiecka - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg 1000 CPV 15131130-5
15 Kiełbasa kanapkowa - Produkt blokowy lub kiełbasa, średnio rozdrobniony wieprzowy lub wieprzowo-wołowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10%. kg 1500 CPV 15131130-5
16 Kiełbasa toruńska - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa wędzona parzona,
w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10%. kg 2000 CPV 15131130-5
17 Kiełbasa biała parzona - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10%. kg 1000 CPV 15131130-5
18 Kiełbasa szynkowa - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa parzona lub wędzona parzona,
w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg 100 CPV 15131130-5
19 Szynka wieprzowa parzona - Produkt mięsny szynka wieprzowa wędzonka parzona o zawartości mięsa minimum 60% w osłonce sztucznej lub bez osłonki. kg 100 CPV 15131130-5
20 Polędwica wieprzowa, parzona - Produkt mięsny polędwica wieprzowa, wędzonka wędzona i parzona o zawartości mięsa minimum 60%. kg 200 CPV 15131130-5
21 Schab wieprzowy parzony bez kości - Produkt mięsny polędwica wieprzowa, wędzonka wędzona i parzona
o zawartości mięsa minimum 60%. kg 300 CPV 15131130-5
22 Boczek wędzony bez kości (bez żeber) - Produkt mięsny boczek wieprzowy, wędzonka wędzona i parzona
o zawartości mięsa minimum 60%. kg 1000 CPV 15131400-9
23 Kiełbasa słowiańska - Kiełbasa średnio lub drobno rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM
do 20%. kg 500 CPV 15131130-5
24 Salceson brunszwicki - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych w osłonce sztucznej lub naturalnej. kg 1000 CPV 15131130-5
25 Kiełbasa krotoszyńska - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa parzona lub wędzona parzona,
w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg 1000 CPV 15131130-5
26 Szynka konserwowa - Produkt mięsny szynka wieprzowa
z połączonych kawałków mięśni szynki wędzonka parzona
w formie bloku o zawartości mięsa minimum 65% w osłonce sztucznej. kg 200 CPV 15131130-5
27 Ogonówka wędzona parzona o zawartości mięsa minimum 50%. kg 200 CPV 15131400-9
Część nr 2 - dostawa mięsa.
lp. Nazwa j.m. ilość Wspólny słownik zamówień
1. Smalec. kg 1200 CPV 15412100-0
2. Słonina bez skóry. kg 2000 CPV 15412100-0
3. Serca wieprzowe ( mrożone ). kg 1000 CPV15114100-0
4. Serca wołowe (mrożone). kg 100 CPV15114000-0
5. Żeberka wieprzowe ( mrożone ). kg 500 CPV 15131400-9
6. Wołowina II(mrożona) – 100% mięso. kg 2200 CPV15111100-0
7. Wieprzowina II A (mrożona) - 100% mięso. kg 3000 CPV 15113000-3
8. Wątroba wieprzowa świeża. kg 2500 CPV 15114000-0
9. Wątroba wołowa świeża. kg 100 CPV 15114000-0
10. Boczek surowy ( bez żeber ) - 100% mięso. kg 1000 CPV 15131400-9
11. Łopatka wieprzowa , surowa. b/k – 100% mięso świeża. kg 600 CPV 15113000-3
12. Karczek wieprzowy, surowy .b/k - 100% mięso świeży. kg 200 CPV 15113000-3
13. Schab surowy wieprzowy b/k - 100% mięso świeży. kg 300 CPV 15113000-3
|
GuidZP400 |
eec8a84e-1e37-41e7-b62d-764d30f82d6e
|
Biuletyn |
635332-N-2019
|
Zamawiajacy nazwa |
Areszt Śledczy
|
Regon |
32082200000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
Wolanowska
|
Zamawiajacy adres numer domu |
120
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Radom
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
26-600
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
mazowieckie
|
Zamawiajacy telefon |
48 61 31 104, 48 61 31 234,
|
Zamawiajacy fax |
48 330 86 13
|
Zamawiajacy email |
as_radom@sw.gov.pl,
|
Adres strony url |
www.sw.gov.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Areszt Śledczy
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.zp.sw.gov.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
w formie pisemnej szczegółowo opisanej w specyfikacji istotnych warunków zamówienia, za pośrednictwem operatora pocztowego, osobiście lub za pośrednictwem posłańca
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Areszt Śledczy ul. Wolanowska 120 26-600 Radom
|
Nazwa nadana zamowieniu |
dostawa mięsa i wędlin
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa i wędlin.
Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych.
Część nr 1 - dostawa wędlin.
lp. Nazwa j.m. ilość Wspólny słownik zamówień
1 Kiełbasa mortadela - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM
do 20%. kg 3500 CPV 15131130-5
2 Kiełbasa zwyczajna - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa wędzona parzona,
w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2000 CPV 15131130-5
3 Pasztet wieprzowy - Produkt mięsny garmażeryjny pasztet wieprzowy, z wątrobą, parzony lub parzony i pieczony
o zawartości mięsa minimum 50%. W foremkach lub bez. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2500 CPV 15131310-1
4 Pieczeń rzymska - Produkt mięsny garmażeryjny klops
z mięsa rozdrobnionego wieprzowy lub wieprzowo- wołowy, parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2500 CPV 15131130-5
5 Parówki wieprzowe – cienkie - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. kg 1000 CPV 15131130-5
6 Kiełbasa parówkowa - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej lub jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2000 CPV 15131130-5
7 Salceson włoski - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych
w osłonce sztucznej. kg 2000 CPV 15131130-5
8 Kaszanka - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka
z kaszą gryczaną parzona w osłonce sztucznej. kg 4500 CPV 15131134-3
9 Pasztetowa - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka
z pasztetową parzona w osłonce sztucznej z dodatkiem wątroby. kg 2800 CPV 15131130-5
10 Mielonka wieprzowa - Produkt blokowy lub kiełbasa drobno lub średnio rozdrobniony wieprzowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2500 CPV 15131130-5
11 Kadryl kiszka krwista - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka krwista parzona w osłonce naturalnej. kg 1000 CPV 15131134-3
12 Salceson czarny - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych
w osłonce sztucznej. kg 1500 CPV 15131134-3
13 Kiełbasa krakowska parzona - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 55%. kg 1000 CPV 15131130-5
14 Kiełbasa żywiecka - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg 1000 CPV 15131130-5
15 Kiełbasa kanapkowa - Produkt blokowy lub kiełbasa, średnio rozdrobniony wieprzowy lub wieprzowo-wołowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10%. kg 1500 CPV 15131130-5
16 Kiełbasa toruńska - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa wędzona parzona,
w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10%. kg 2000 CPV 15131130-5
17 Kiełbasa biała parzona - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10%. kg 1000 CPV 15131130-5
18 Kiełbasa szynkowa - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa parzona lub wędzona parzona,
w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg 100 CPV 15131130-5
19 Szynka wieprzowa parzona - Produkt mięsny szynka wieprzowa wędzonka parzona o zawartości mięsa minimum 60% w osłonce sztucznej lub bez osłonki. kg 100 CPV 15131130-5
20 Polędwica wieprzowa, parzona - Produkt mięsny polędwica wieprzowa, wędzonka wędzona i parzona o zawartości mięsa minimum 60%. kg 200 CPV 15131130-5
21 Schab wieprzowy parzony bez kości - Produkt mięsny polędwica wieprzowa, wędzonka wędzona i parzona
o zawartości mięsa minimum 60%. kg 300 CPV 15131130-5
22 Boczek wędzony bez kości (bez żeber) - Produkt mięsny boczek wieprzowy, wędzonka wędzona i parzona
o zawartości mięsa minimum 60%. kg 1000 CPV 15131400-9
23 Kiełbasa słowiańska - Kiełbasa średnio lub drobno rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM
do 20%. kg 500 CPV 15131130-5
24 Salceson brunszwicki - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych w osłonce sztucznej lub naturalnej. kg 1000 CPV 15131130-5
25 Kiełbasa krotoszyńska - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa parzona lub wędzona parzona,
w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg 1000 CPV 15131130-5
26 Szynka konserwowa - Produkt mięsny szynka wieprzowa
z połączonych kawałków mięśni szynki wędzonka parzona
w formie bloku o zawartości mięsa minimum 65% w osłonce sztucznej. kg 200 CPV 15131130-5
27 Ogonówka wędzona parzona o zawartości mięsa minimum 50%. kg 200 CPV 15131400-9
Część nr 2 - dostawa mięsa.
lp. Nazwa j.m. ilość Wspólny słownik zamówień
1. Smalec. kg 1200 CPV 15412100-0
2. Słonina bez skóry. kg 2000 CPV 15412100-0
3. Serca wieprzowe ( mrożone ). kg 1000 CPV15114100-0
4. Serca wołowe (mrożone). kg 100 CPV15114000-0
5. Żeberka wieprzowe ( mrożone ). kg 500 CPV 15131400-9
6. Wołowina II(mrożona) – 100% mięso. kg 2200 CPV15111100-0
7. Wieprzowina II A (mrożona) - 100% mięso. kg 3000 CPV 15113000-3
8. Wątroba wieprzowa świeża. kg 2500 CPV 15114000-0
9. Wątroba wołowa świeża. kg 100 CPV 15114000-0
10. Boczek surowy ( bez żeber ) - 100% mięso. kg 1000 CPV 15131400-9
11. Łopatka wieprzowa , surowa. b/k – 100% mięso świeża. kg 600 CPV 15113000-3
12. Karczek wieprzowy, surowy .b/k - 100% mięso świeży. kg 200 CPV 15113000-3
13. Schab surowy wieprzowy b/k - 100% mięso świeży. kg 300 CPV 15113000-3
|
Cpv glowny przedmiot |
15131130-5
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Okres w miesiacach |
12
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określa warunków w tym zakresie
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określa warunków w tym zakresie
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Zamawiający nie określa warunków w tym zakresie
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
IV 4 4 data |
2019-12-19T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 5 data |
2019-12-30T00:00:00+01:00
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
dostawa wędlin
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15131130-5
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
Część nr 1 - dostawa wędlin.
lp. Nazwa j.m. ilość Wspólny słownik zamówień
1 Kiełbasa mortadela - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM
do 20%. kg 3500 CPV 15131130-5
2 Kiełbasa zwyczajna - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa wędzona parzona,
w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2000 CPV 15131130-5
3 Pasztet wieprzowy - Produkt mięsny garmażeryjny pasztet wieprzowy, z wątrobą, parzony lub parzony i pieczony
o zawartości mięsa minimum 50%. W foremkach lub bez. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2500 CPV 15131310-1
4 Pieczeń rzymska - Produkt mięsny garmażeryjny klops
z mięsa rozdrobnionego wieprzowy lub wieprzowo- wołowy, parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2500 CPV 15131130-5
5 Parówki wieprzowe – cienkie - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. kg 1000 CPV 15131130-5
6 Kiełbasa parówkowa - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej lub jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2000 CPV 15131130-5
7 Salceson włoski - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych
w osłonce sztucznej. kg 2000 CPV 15131130-5
8 Kaszanka - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka
z kaszą gryczaną parzona w osłonce sztucznej. kg 4500 CPV 15131134-3
9 Pasztetowa - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka
z pasztetową parzona w osłonce sztucznej z dodatkiem wątroby. kg 2800 CPV 15131130-5
10 Mielonka wieprzowa - Produkt blokowy lub kiełbasa drobno lub średnio rozdrobniony wieprzowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2500 CPV 15131130-5
11 Kadryl kiszka krwista - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka krwista parzona w osłonce naturalnej. kg 1000 CPV 15131134-3
12 Salceson czarny - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych
w osłonce sztucznej. kg 1500 CPV 15131134-3
13 Kiełbasa krakowska parzona - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 55%. kg 1000 CPV 15131130-5
14 Kiełbasa żywiecka - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg 1000 CPV 15131130-5
15 Kiełbasa kanapkowa - Produkt blokowy lub kiełbasa, średnio rozdrobniony wieprzowy lub wieprzowo-wołowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10%. kg 1500 CPV 15131130-5
16 Kiełbasa toruńska - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa wędzona parzona,
w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10%. kg 2000 CPV 15131130-5
17 Kiełbasa biała parzona - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10%. kg 1000 CPV 15131130-5
18 Kiełbasa szynkowa - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa parzona lub wędzona parzona,
w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg 100 CPV 15131130-5
19 Szynka wieprzowa parzona - Produkt mięsny szynka wieprzowa wędzonka parzona o zawartości mięsa minimum 60% w osłonce sztucznej lub bez osłonki. kg 100 CPV 15131130-5
20 Polędwica wieprzowa, parzona - Produkt mięsny polędwica wieprzowa, wędzonka wędzona i parzona o zawartości mięsa minimum 60%. kg 200 CPV 15131130-5
21 Schab wieprzowy parzony bez kości - Produkt mięsny polędwica wieprzowa, wędzonka wędzona i parzona
o zawartości mięsa minimum 60%. kg 300 CPV 15131130-5
22 Boczek wędzony bez kości (bez żeber) - Produkt mięsny boczek wieprzowy, wędzonka wędzona i parzona
o zawartości mięsa minimum 60%. kg 1000 CPV 15131400-9
23 Kiełbasa słowiańska - Kiełbasa średnio lub drobno rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM
do 20%. kg 500 CPV 15131130-5
24 Salceson brunszwicki - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych w osłonce sztucznej lub naturalnej. kg 1000 CPV 15131130-5
25 Kiełbasa krotoszyńska - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa parzona lub wędzona parzona,
w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg 1000 CPV 15131130-5
26 Szynka konserwowa - Produkt mięsny szynka wieprzowa
z połączonych kawałków mięśni szynki wędzonka parzona
w formie bloku o zawartości mięsa minimum 65% w osłonce sztucznej. kg 200 CPV 15131130-5
27 Ogonówka wędzona parzona o zawartości mięsa minimum 50%. kg 200 CPV 15131400-9
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
dostawa mięsa
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15412100-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik krotki opis |
lp. Nazwa j.m. ilość Wspólny słownik zamówień
1. Smalec. kg 1200 CPV 15412100-0
2. Słonina bez skóry. kg 2000 CPV 15412100-0
3. Serca wieprzowe ( mrożone ). kg 1000 CPV15114100-0
4. Serca wołowe (mrożone). kg 100 CPV15114000-0
5. Żeberka wieprzowe ( mrożone ). kg 500 CPV 15131400-9
6. Wołowina II(mrożona) – 100% mięso. kg 2200 CPV15111100-0
7. Wieprzowina II A (mrożona) - 100% mięso. kg 3000 CPV 15113000-3
8. Wątroba wieprzowa świeża. kg 2500 CPV 15114000-0
9. Wątroba wołowa świeża. kg 100 CPV 15114000-0
10. Boczek surowy ( bez żeber ) - 100% mięso. kg 1000 CPV 15131400-9
11. Łopatka wieprzowa , surowa. b/k – 100% mięso świeża. kg 600 CPV 15113000-3
12. Karczek wieprzowy, surowy .b/k - 100% mięso świeży. kg 200 CPV 15113000-3
13. Schab surowy wieprzowy b/k - 100% mięso świeży. kg 300 CPV 15113000-3
|
| |