GuidZP400 |
e22f7733-033c-4709-8ede-770d0a904a2d
|
Biuletyn |
634673-N-2019
|
Zamawiajacy nazwa |
Zespół Szkół Licealnych i Zawodowych im. Unii Europejskiej
|
Regon |
18201800000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Witosa
|
Zamawiajacy adres numer domu |
49
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Sulęcin
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
69-200
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
lubuskie
|
Zamawiajacy telefon |
957 552 475
|
Zamawiajacy fax |
957 552 476
|
Zamawiajacy email |
szkol@hoga.pl
|
Adres strony url |
www.bip.wrota.lubuskie.pl/zslizsulecin/
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
9
|
Dostep dokumentow zamowienia |
Nie
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
www.bip.wrota.lubuskie.pl/zslizsulecin/
|
Dostep do dokumentow ograniczony |
Nie
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
Pisemnie
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Zespół Szkół Licealnych i Zawodowych im. Unii Europejskiej w Sulęcinie ul. W.Witosa 49, 69-200 Sulęcin, Sekretariat szkoły.
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa produktów żywnościowych do stołówki Internatu Zespołu Szkół Licealnych i Zawodowych im. Unii Europejskiej w Sulęcinie w 2020 roku
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy |
6
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki Internatu Zespołu Szkół Licealnych i Zawodowych im. Unii Europejskiej w Sulęcinie w 2020 roku. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zawarty w załącznikach nr: 2a, 2b, 2c, 2d, 2e, 2f do niniejszej specyfikacjiistotnych warunków zamówienia.
|
Cpv glowny przedmiot |
15000000-8
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Okres w miesiacach |
12
|
Data rozpoczecia |
2020-01-01T00:00:00+01:00
|
Data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Okreslenie warunkow |
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy: nie podlegają wykluczeniu z art.24.1 ust. 1 Pzp, spełniają warunki udziału w postępowaniu dotyczące: kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów ( wykonawca posiada wymagane uprawnienia).
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
W tym zakresie Zamawiający nie stawia szczegółowego warunku. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunku na podstawie oświadczenia złożonego przez Wykonawcę.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
W tym zakresie Zamawiający nie stawia szczegółowego warunku. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunku na podstawie oświadczenia złożonego przez Wykonawcę.
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 2 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 3 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 4 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 5 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 6 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 7 |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 8 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu, o udzielenie zamówienie mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące posiadania kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to zodrębnych przepisów
|
Zakresie warunkow udzialu |
Wypełniony i podpisany formularz ofertowy - załącznik nr 1, wypełniony i podpisany formularz ilościowo cenowy - załącznik nr 2a - 2f (wg pakietów)
|
Wykaz potwierdzenie okolicznosci |
Aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy, wystawianego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert;
|
Inne dokumenty niewymienione |
Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 3 uPzp, przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 uPzp - wg. zał. nr 6 do SIWZ. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Pełnomocnictwa dla osoby składającej ofertę, w przypadku działania Wykonawcy przez pełnomocnika. Wykonawca, który powołuje się na zasoby innych podmiotów w celu wykazania braku istnienia wobec nich podstaw do wykluczenia oraz spełniania - w zakresie, w jakim powołuje się na ich zasoby - warunków udziału w postępowaniu, zamieszcza informacje o tych podmiotach w oświadczeniach.
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
IV 4 4 data |
2019-12-18T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 4 jezyki |
Język polski
|
IV 4 5 okres |
30 dni
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Produkty mleczarskie
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
PAKIET NR I - produkty mleczarskie, szcegółowy opis zamówienia zawiera załącznik nr 2a
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Warzywa, owoce, warzywa przetworzone, cytrusy, jaja
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15330000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
PAKIET NR II - Warzywa, owoce, warzywa przetworzone, cytrusy, jaja , szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik nr 2b
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Mrożonki, ryby, przetwory rybne, owoce mrożone
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15200000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
PAKIET NR III - Mrożonki, ryby, przetwory rybne, owoce mrożone, szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik nr 2c
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Mięso i wyroby mięsne, wędliny
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
PAKIET NR IV - Mięso i wyroby mięsne, wędliny, szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik nr 2 d.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Różne produkty ogólnospożywcze
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
PAKIET NR V - Różne produkty ogólnospożywcze
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik okres w miesiacach |
12
|
Zalacznik data rozpoczecia |
2020-01-01T00:00:00+01:00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
PAKIET NR 6 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie, szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik nr 2f.
|
| |