Data publikacji |
2019-12-20 |
Data zakończenia |
2019-12-30 00:00:00 |
Instytucja |
Szkoła Podstawowa nr 2 im. Żołnierzy AK II rejonu "Celków" |
Miejscowość |
Marki |
Województwo |
mazowieckie |
Branża |
- Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne,
- Soki owocowe i warzywne,
- Soki owocowe,
- Przetworzone owoce i warzywa,
- Produkty mleczarskie,
- Różne produkty spożywcze,
- Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie,
- Przetworzone produkty spożywcze,
- Aparatura transmisyjna do radiotelefonii, radiotelegrafii, transmisji radiowej i telewizyjnej
|
Szczegóły
|
Numer ogłoszenia |
638278-N-2019 |
Typ dokumentu |
ZP-400 |
Kod CPV |
158000006, 151000009, 155000003, 153300000, 32200009, 31425003, 158100009, 153200007, 153218002, 152200006, 158943004 |
Adres strony internetowej siwz |
|
BZP |
Zobacz
|
GuidZP400 |
025ef8f4-1c79-4b47-a59e-5d5f886d724e
|
Biuletyn |
638278-N-2019
|
Zamawiajacy nazwa |
Szkoła Podstawowa nr 2 im. Żołnierzy AK II rejonu "Celków"
|
Regon |
80063400000000
|
Zamawiajacy adres ulica |
ul. Szkolna
|
Zamawiajacy adres numer domu |
9
|
Zamawiajacy miejscowosc |
Marki
|
Zamawiajacy kod pocztowy |
05-270
|
Zamawiajacy panstwo |
Polska
|
Zamawiajacy wojewodztwo |
mazowieckie
|
Zamawiajacy telefon |
227 811 129
|
Zamawiajacy fax |
227 811 129
|
Zamawiajacy email |
sp2marki@wp.pl
|
Adres strony url |
bip.marki.pl
|
Adres strony internetowej narzedzia |
bip.marki.pl
|
Zamieszczanie obowiazkowe |
1
|
Ogloszenie dotyczy |
1
|
Czy finansowane z unii |
2
|
Czy ubiegac zaklady pracy |
2
|
Minimalny procent zatrudnienia |
0%
|
Rodzaj zamawiajacego |
8
|
Rodzaj zamawiajacego inny |
Jednostka oświatowa
|
Czy dostep dokumentow zamowienia |
1
|
Dostep dokumentow zamowienia |
bip.marki.pl
|
Czy zamieszczona bedzie specyfikacja |
1
|
Zamieszczona bedzie specyfikacja |
bip.marki.pl
|
Czy wymagane przeslanie ofert |
1
|
Wymagane przeslanie ofert inny |
w formie pisemnej
|
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres |
Szkoła Podstawowa na 2, ul. Szkolna 9, 05-270 Marki
|
Nazwa nadana zamowieniu |
Dostawa artykułów spożywczych do stołówki prowadzonej w Szkole Podstawowej nr 2 w Markach
|
Numer referencyjny |
SP-2.271.2.2019
|
Rodzaj zamowienia |
1
|
Czy podzielone na czesci |
1
|
Zastrzega prawo grup czesci |
Nie dotyczy
|
Maksymalna liczba czesci jednemu wykonawcy |
Nie dotyczy
|
Okreslenie przedmiotu |
Przedmiotem zamówienia jest zakup i sukcesywna dostawa artykułów spożywczych niezbędnych do sporządzania posiłków w stołówce szkolnej prowadzonej w Szkole Podstawowej nr 2 w Markach zgodnie z podziałem na części:
Część nr 1 - Dostawa świeżego mięsa i wędlin
Część nr 2 - Dostawa produktów mleczarskich
Część nr 3 - Dostawa rożnych produktów spożywczych
Część nr 4 - Dostawa produktów mrożonych – warzyw i owoców
Część nr 5 - Dostawa warzyw i owoców
Część nr 6 - Dostawa jajek
Część nr 7 - Dostawa pieczywa
Część nr 8 – Dostawa soków i napoi
Część nr 9 - Dostawa soków tłoczonych
Część nr 10 - Dostawa ryb mrożonych
Część nr 11 - Dostawa wyrobów garmażeryjnych
Dostawy będą dokonywane sukcesywnie partiami, w związku z bieżącymi potrzebami Zamawiającego. Zamówienia składane będą drogą telefoniczną, lub pisemną/e-mail w zależności od potrzeb Zamawiającego na minimum 12 godziny przed realizacją zamówienia.
Towar musi być dostarczony następnego dnia od złożenia zamówienia chyba, że Zamawiający wyznaczy dłuższy termin dostawy.
|
Cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc |
0,00
|
Data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Okreslenie warunkow |
Zamawiający nie precyzuje szczegółowego warunku.
|
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow |
Zamawiający nie precyzuje szczegółowego warunku.
|
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow |
Wykonawca spełni ten warunek jeżeli wykaże, że w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie należycie wykonał co najmniej jedną dostawę artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w następującym zakresie:
a) dostawa świeżych mięs i wędlin o wartości minimum 90 000,00 zł brutto warunek dotyczy części nr 1;
b) dostawa produktów mleczarskich o wartości minimum 30 000,00 zł brutto warunek dotyczy części nr 2;
c) dostawa różnych produktów spożywczych o wartości minimum 50 000,00 zł brutto warunek dotyczy części nr 3;
d) dostawa produktów mrożonych o wartości minimum 20 000,00 zł brutto warunek dotyczy części nr 4.
e) dostawa świeżych warzyw i owoców o wartości minimum 60 000,00 zł brutto warunek dotyczy części nr 5;
f) dostawa soków i napoi o wartości minimum 30 000,00 zł brutto warunek dotyczy części nr 8.
g) dostawa soków tłoczonych o wartości minimum 20 000,00 zł brutto warunek dotyczy części nr 9.
h) dostawa ryb mrożonych o wartości minimum 40 000,00 zł brutto warunek dotyczy części nr 10.
i) dostawa gotowych produktów garmażeryjnych o wartości minimum 30 000,00 zł brutto warunek dotyczy części nr 11;
|
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie |
1
|
Art 24 ust 5 pkt 1 |
1
|
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia |
1
|
Wykaz dokumentow zaswiadczen |
Odpisu z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy PZP.
|
Zakresie warunkow udzialu |
Wykaz dostaw wykonanych nie wcześniej niż w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, daty, miejsca wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy te zostały wykonane, z załączeniem dowodów określających czy te dostawy zostały wykonane należycie..
|
Inne dokumenty niewymienione |
Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o których mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art.24ust. 1pkt 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
|
Zastosowanie procedury pzp |
1
|
Zmiana umowy |
1
|
Zmiana umowy tekst |
Zgodnie z załącznikiem nr 4 do SIWZ.
|
IV 4 4 data |
2019-12-30T00:00:00+01:00
|
IV 4 4 godzina |
10:00
|
IV 4 4 jezyki |
POLSKI
|
IV 4 5 okres |
30
|
Zalacznik czesc nr |
1
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa świeżego mięsa i wędlin
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15100000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa świeżych mięs i wędlin zgodnie z warunkami SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
2
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa produktów mleczarskich
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15500000-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów mleczarskich zgodnie z warunkami SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
3
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa rożnych produktów spożywczych
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15800000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa rożnych produktów spożywczych zgodnie z warunkami SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
4
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa produktów mrożonych – warzyw i owoców
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15330000-0
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów mrożonych – warzyw i owoców zgodnie z warunkami SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
5
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa warzyw i owoców
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03220000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa warzyw i owoców zgodnie z warunkami SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
6
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa jajek
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
03142500-3
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa jajek zgodnie z warunkami SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
7
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa pieczywa
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15810000-9
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa pieczywa zgodnie z warunkami SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
8
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa soków i napoi
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15320000-7
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa soków i napoi zgodnie z wymaganiami SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
9
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa soków tłoczonych
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15321800-2
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa dostawa soków tłoczonych zgodnie z wymaganiami SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
10
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa ryb mrożonych
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15220000-6
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa ryb mrożonych zgodnie z wymaganiami SIWZ.
|
| |
Zalacznik czesc nr |
11
|
Zalacznik nazwa |
Dostawa wyrobów garmażeryjnych
|
Zalacznik cpv glowny przedmiot |
15894300-4
|
Szacunkowa wartosc zamowienia zal |
0,00
|
Zalacznik data zakonczenia |
2020-12-31T00:00:00+01:00
|
Zalacznik krotki opis |
Przedmiotem zamówienia jest dostawa wyrobów garmażeryjnych zgodnie z wymaganiami SIWZ.
|
| |