Dostawa artykułów spożywczych różnych, mięsa i produktów mięsnych , produktów mleczarskich

Data publikacji 2019-12-20
Data zakończenia 2019-12-30 00:00:00
Instytucja Zespół Szkół Nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej
Miejscowość Nowy Sącz
Województwo małopolskie
Branża
  • Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

Szczegóły

Numer ogłoszenia 637834-N-2019
Typ dokumentu ZP-400
Kod CPV 150000008
Adres strony internetowej siwz
BZP Zobacz

Przedmiot zamówienia

) Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych różnych, mięsa i produktów mięsnych , produktów mleczarskich.Przedmiot zamówienia objęty niniejszym postępowanie został podzielony na zadania:
Zadaniem nr: 1 obejmuje dostawę różnych produktów spożywczych takich jak: produkty spożywcze suche, sypkie, cukier, słodycze, przetwory owocowe, przyprawy, makarony, ryż, soki, wodę mineralną itp. produktu.;
Zadaniem nr: 2 obejmuje dostawę mięsa wieprzowego, drobiowego i produktów mięsnych;
Zadaniem nr:3 obejmuje dostawę produktów mleczarskich w tym: jogurty, mleko, masło, sery, śmietanę itp. produkty.Zamawiający wymaga aby dostarczane produkty były dobrej jakości, świeże, posiadały odpowiednie terminy ważności, spełniały wszelkie wymogi norm sanitarnych, technologicznych i jakościowych oraz warunki wynikające z ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2019.r poz.1252).1) Wykonawca będzie dostarczał przedmiot umowy do miejsc wskazanych przez Zamawiającego na podstawie zamówień składanych telefonicznie, faxem, lub pocztą e-mail z odpowiednim wyprzedzeniem.
Dostawy częściowe odbywać się będą na koszt i ryzyko Wykonawcy , środkiem transportu Wykonawcy przystosowanym do przewozu żywności zgodnie z zasadami „dobrej praktyki higienicznej” (dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, higieny osobistej kierowcy).3) Dostawa produktów odbywać się będzie w odpowiednich opakowaniach, zapewniających należyte zabezpieczenie produktów przed zabrudzeniem, zniszczeniem, czynnikami pogodowymi i uszkodzeniami.
4) Do każdej dostawy Wykonawca dołączy dokumenty potwierdzające rodzaj, ilość produktów.
5) Dotyczy Zadania nr: 2-Wszystkie produkty mięsne objęte niniejszym postępowaniem (każda dostawa) powinny być pakowanie tak, aby zabezpieczyć produkty mięsne przed uszkodzeniami i zanieczyszczeniami, zapobiec utracie walorów smakowych i odżywczych produktu mięsnego, podczas całego okresu przydatności do spożycia . Opakowania powinny być czyste, bez obcych zapachów, zabrudzeń śladów pleśni, wykonane z materiałów dopuszczonych do kontaktu z żywnością, spełniać wymagania odpowiednich norm jakościowych. Nie dopuszcza się opakowań zastępczych. Opakowania powinny posiadać czytelne, trwałe napisy z nazwą produktu mięsnego, terminem przydatności do spożycia, nazwą dostawcy, warunkami przechowywania, oznaczeniem partii produkcji. Produkty mięsne należy dostarczać w pojemnikach posiadających atest PZH odnośnie dopuszczenia do kontaktu z żywnością.
Dostawy produktów objętych niniejszym postępowaniem muszą by realizowane zgodnie z zasadami „dobrej praktyki higienicznej” - dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, opakowań, higieny osobistej kierowcy.1) Wykonawca będzie dostarczał przedmiot umowy na podstawie zamówienia składanego przez Zamawiającego z odpowiednim wyprzedzeniem (jednodniowym lub kilkudniowym) zgłaszanym telefonicznie lub faksem lub pocztą e-mail. W przypadku, gdy określony dzień dostawy przypada w dniu ustawowo wolnym od pracy, wówczas dostawę należy zrealizować w dniu poprzedzającym dzień wolny od pracy lub w innym terminie uzgodnionym z Zamawiającym.
Wykonawca będzie dostarczał przedmiot umowy do 5 punktów żywienia Zamawiającego to jest:
a) Warsztaty Szkolne Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej – stołówka szkolna
ul: Rokitniańczyków 26, 33-300 Nowy Sącz;
b) Warsztaty Szkolne Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej – stołówka szkolna
ul: Królowej Jadwigi 29, 33-300 Nowy Sącz;
c) Warsztaty Szkolne Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej – stołówka szkolna
ul: Nadbrzeżna 77, 33-300 Nowy Sącz;
d) Warsztaty Szkolne – Ciastkarnia Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej
ul: Jagiellońska 84, 33-300 Nowy Sącz;
e) Internat Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej
ul: Mikołaja Reja 8 , 33-300 Nowy Sącz;
Wykonawca zobowiązuje się na własny koszt zapewnić rozładunek dostarczonych produktów mięsnych do miejsca wskazanego przez Zamawiającego





Dodatkowe informacje

GuidZP400 ae75d3a5-c545-4e37-9a5d-68b5d60b2ed4
Biuletyn 637834-N-2019
Zamawiajacy nazwa Zespół Szkół Nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej
Regon 00019203400000
Zamawiajacy adres ulica ul. Jagiellońska
Zamawiajacy adres numer domu 84
Zamawiajacy miejscowosc Nowy Sącz
Zamawiajacy kod pocztowy 33-300
Zamawiajacy panstwo Polska
Zamawiajacy wojewodztwo małopolskie
Zamawiajacy telefon 18 442 16 81
Zamawiajacy fax 18 449 04 13
Zamawiajacy email warsztatyszkolnezs1@o2.pl
Adres strony url zsnr1.pl
Zamieszczanie obowiazkowe 1
Ogloszenie dotyczy 1
Czy finansowane z unii 2
Czy ubiegac zaklady pracy 2
Minimalny procent zatrudnienia 0%
Rodzaj zamawiajacego 8
Rodzaj zamawiajacego inny placówka oświatowa
Dostep dokumentow zamowienia Warsztaty szkolne -stołówka ul.Kr.Jadwigi 29 -300 Nowy Sącz
Zamieszczona bedzie specyfikacja zsnr1.pl
Wymagane przeslanie ofert inny za pośrednictwem operatora pocztowego lub dostarczyć osobiście
Dopuszczone wymagane przeslanie ofert adres Warsztaty szkolne -stołówka ul.Kr.Jadwigi 29 -300 Nowy Sącz
Nazwa nadana zamowieniu Dostawa artykułów spożywczych różnych, mięsa i produktów mięsnych , produktów mleczarskich
Numer referencyjny ZSnr1/W/36/2019
Rodzaj zamowienia 1
Czy podzielone na czesci 1
Okreslenie przedmiotu ) Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych różnych, mięsa i produktów mięsnych , produktów mleczarskich.Przedmiot zamówienia objęty niniejszym postępowanie został podzielony na zadania: Zadaniem nr: 1 obejmuje dostawę różnych produktów spożywczych takich jak: produkty spożywcze suche, sypkie, cukier, słodycze, przetwory owocowe, przyprawy, makarony, ryż, soki, wodę mineralną itp. produktu.; Zadaniem nr: 2 obejmuje dostawę mięsa wieprzowego, drobiowego i produktów mięsnych; Zadaniem nr:3 obejmuje dostawę produktów mleczarskich w tym: jogurty, mleko, masło, sery, śmietanę itp. produkty.Zamawiający wymaga aby dostarczane produkty były dobrej jakości, świeże, posiadały odpowiednie terminy ważności, spełniały wszelkie wymogi norm sanitarnych, technologicznych i jakościowych oraz warunki wynikające z ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2019.r poz.1252).1) Wykonawca będzie dostarczał przedmiot umowy do miejsc wskazanych przez Zamawiającego na podstawie zamówień składanych telefonicznie, faxem, lub pocztą e-mail z odpowiednim wyprzedzeniem. Dostawy częściowe odbywać się będą na koszt i ryzyko Wykonawcy , środkiem transportu Wykonawcy przystosowanym do przewozu żywności zgodnie z zasadami „dobrej praktyki higienicznej” (dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, higieny osobistej kierowcy).3) Dostawa produktów odbywać się będzie w odpowiednich opakowaniach, zapewniających należyte zabezpieczenie produktów przed zabrudzeniem, zniszczeniem, czynnikami pogodowymi i uszkodzeniami. 4) Do każdej dostawy Wykonawca dołączy dokumenty potwierdzające rodzaj, ilość produktów. 5) Dotyczy Zadania nr: 2-Wszystkie produkty mięsne objęte niniejszym postępowaniem (każda dostawa) powinny być pakowanie tak, aby zabezpieczyć produkty mięsne przed uszkodzeniami i zanieczyszczeniami, zapobiec utracie walorów smakowych i odżywczych produktu mięsnego, podczas całego okresu przydatności do spożycia . Opakowania powinny być czyste, bez obcych zapachów, zabrudzeń śladów pleśni, wykonane z materiałów dopuszczonych do kontaktu z żywnością, spełniać wymagania odpowiednich norm jakościowych. Nie dopuszcza się opakowań zastępczych. Opakowania powinny posiadać czytelne, trwałe napisy z nazwą produktu mięsnego, terminem przydatności do spożycia, nazwą dostawcy, warunkami przechowywania, oznaczeniem partii produkcji. Produkty mięsne należy dostarczać w pojemnikach posiadających atest PZH odnośnie dopuszczenia do kontaktu z żywnością. Dostawy produktów objętych niniejszym postępowaniem muszą by realizowane zgodnie z zasadami „dobrej praktyki higienicznej” - dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, opakowań, higieny osobistej kierowcy.1) Wykonawca będzie dostarczał przedmiot umowy na podstawie zamówienia składanego przez Zamawiającego z odpowiednim wyprzedzeniem (jednodniowym lub kilkudniowym) zgłaszanym telefonicznie lub faksem lub pocztą e-mail. W przypadku, gdy określony dzień dostawy przypada w dniu ustawowo wolnym od pracy, wówczas dostawę należy zrealizować w dniu poprzedzającym dzień wolny od pracy lub w innym terminie uzgodnionym z Zamawiającym. Wykonawca będzie dostarczał przedmiot umowy do 5 punktów żywienia Zamawiającego to jest: a) Warsztaty Szkolne Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej – stołówka szkolna ul: Rokitniańczyków 26, 33-300 Nowy Sącz; b) Warsztaty Szkolne Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej – stołówka szkolna ul: Królowej Jadwigi 29, 33-300 Nowy Sącz; c) Warsztaty Szkolne Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej – stołówka szkolna ul: Nadbrzeżna 77, 33-300 Nowy Sącz; d) Warsztaty Szkolne – Ciastkarnia Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej ul: Jagiellońska 84, 33-300 Nowy Sącz; e) Internat Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej ul: Mikołaja Reja 8 , 33-300 Nowy Sącz; Wykonawca zobowiązuje się na własny koszt zapewnić rozładunek dostarczonych produktów mięsnych do miejsca wskazanego przez Zamawiającego
Cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia calosc 0,00
Data zakonczenia 2020-01-31T00:00:00+01:00
Okreslenie warunkow Zamawiający nie wymaga
Sytuacja finansowa okreslenie warunkow Zamawiający nie wymaga
Zdolnosc techniczna okreslenie warunkow Zamawiający nie wymaga
Czy zamawiajacy przewiduje wykluczenie 1
Art 24 ust 5 pkt 1 1
Czy oswiadczenie niepodleganiu wykluczenia 1
Wykaz dokumentow zaswiadczen Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu oraz o nie podleganiu wykluczeniu-wypełnione i podpisane przez Wykonawcę, które stanowić będzie wstępne potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu oraz brak podstaw wykluczenia.
Zakresie warunkow udzialu Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu oraz o nie podleganiu wykluczeniu-wypełnione i podpisane przez Wykonawcę, które stanowić będzie wstępne potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu oraz brak podstaw wykluczenia.
Inne dokumenty niewymienione Posiadają aktualny wpis do właściwego rejestru lub Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1 ustawy Pzp. 3. Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczpospolitej Polskiej, zamiast dokumentu, o których mowa w ust. 3, składa dokument lub dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości. Dokument/ dokumenty te winny być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 4. Jeżeli w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, nie wydaje się dokumentu, o którym mowa w ust.3, zastępuje się je dokumentem zawierającym odpowiednio oświadczenie wykonawcy, ze wskazaniem osoby lub osób uprawnionych do jego reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone przed notariuszem lub organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego, właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania wykonawcy lub miejsce zamieszkania tej osoby. Powyższy dokument obejmuje okres odpowiednio jak w ust.4. Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust.5 pkt 1 ustawy Pzp w stosunku do którego otwarto likwidację, w zatwierdzonym przez sąd układzie w postępowaniu restrukturyzacyjnym jest przewidziane zaspokojenie wierzycieli przez likwidację jego majątku lub sąd zarządził likwidację jego majątku w trybie art. 332 ust. 1 ustawy z dnia 15 maja 2015 r. – Prawo restrukturyzacyjne (Dz. U. z 2019 r. poz. 243 z późn. zm.) lub którego upadłość ogłoszono, z wyjątkiem wykonawcy, który po ogłoszeniu upadłości zawarł układ zatwierdzony prawomocnym postanowieniem sądu, jeżeli układ nie przewiduje zaspokojenia wierzycieli przez likwidację majątku upadłego, chyba że sąd zarządził likwidację jego majątku w trybie art. 366 ust. 1 ustawy z dnia 28 lutego 2003 r. – Prawo upadłościowe (Dz. U. z 2019 r. poz. 498). b) Na potwierdzenia braku podstaw wykluczenia z postępowania Wykonawca zobowiązany jest do złożenia wraz z ofertą oświadczenia dotyczącego przesłanek wykluczenia z postępowania. Obowiązek składania oświadczenia wynika z art. 25a ust. 1. c) Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia winni ustanowić pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu albo reprezentowania w postepowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego (do oferty należy dołączyć odpowiednie pełnomocnictwo), chyba że w przypadku spółki cywilnej, z umowy tej spółki wynika sposób jej reprezentowania (do stwierdzenia czego niezbędne będzie załączenie do oferty umowy spółki cywilnej). Wszelka korespondencja oraz rozliczenia dokonywane będą wyłącznie z podmiotem występującym, jako pełnomocnik pozostałych. W przypadku, gdy informacje składane w trakcie postępowania stanowią tajemnice przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji, co do których dostawca/ wykonawca zastrzega, że nie mogą być udostępniane ogólnie, muszą być opatrzone klauzulą: „NIE UDOSTĘPNIAĆ OGÓLNIE. INFORMACJA STANOWI TAJEMNICĘ PRZEDSIEBIORSTWA W ROZUMIENIU ART. 11 UST. 2 USTAWY O ZWALCZANIU NIEUCZCIWEJ KONKURENCJI” (t.j. Dz. U. z 2018 r., poz. 419 z późn.zm.) i załączona jako odrębna część niezłączona z ofertą w sposób trwały. Wykonawca zastrzegając tajemnicę przedsiębiorstwa zobowiązany jest dołączyć do oferty pisemne uzasadnienie odnośnie charakteru zastrzeżonych w niej informacji. Uzasadnienie ma na celu udowodnienie spełnienia przesłanek określonych w tym przepisie tj., że zastrzeżona informacja: 1) ma charakter techniczny, technologiczny, organizacyjny przedsiębiorstwa lub inne informacje mające wartość gospodarczą, 2) nie została wykorzystana do wiadomości publicznej i nie jest powszechnie znana osobom zwykle zajmującym się tym rodzajem informacji albo nie jest łatwo dostępna dla takich osób, 3) podjęto w stosunku do niej przez osobę uprawnioną do korzystania z niej lub rozporządzania nią działania, w celu utrzymania jej w poufności (z zachowaniem należytej staranności).
Zastosowanie procedury pzp 1
Zmiana umowy 1
Zmiana umowy tekst Istotne postanowienia umowy zawiera wzór umowy - załącznik nr: do SIWZ. Zamawiający przewiduje możliwość zmiany umowy na podstawie art.144 ust.1 pkt 6 ustawy Pzp.
IV 4 4 data 2019-12-30T00:00:00+01:00
IV 4 4 godzina 08:00
IV 4 4 jezyki polski
IV 4 5 data 2020-12-31T00:00:00+01:00

Powiązane

Zalacznik czesc nr 2
Zalacznik nazwa Zadanie nr 2:Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik informacje dodatkowe 1) Wykonawca będzie dostarczał przedmiot umowy na podstawie zamówienia składanego przez Zamawiającego z odpowiednim wyprzedzeniem (jednodniowym lub kilkudniowym) zgłaszanym telefonicznie lub faksem lub pocztą e-mail. W przypadku, gdy określony dzień dostawy przypada w dniu ustawowo wolnym od pracy, wówczas dostawę należy zrealizować w dniu poprzedzającym dzień wolny od pracy lub w innym terminie uzgodnionym z Zamawiającym. 2) Wykonawca będzie dostarczał przedmiot umowy do 5 punktów żywienia Zamawiającego to jest: a) Warsztaty Szkolne Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej – stołówka szkolna ul: Rokitniańczyków 26, 33-300 Nowy Sącz; b) Warsztaty Szkolne Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej – stołówka szkolna ul: Królowej Jadwigi 29, 33-300 Nowy Sącz; c) Warsztaty Szkolne Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej – stołówka szkolna ul: Nadbrzeżna 77, 33-300 Nowy Sącz; d) Warsztaty Szkolne – Ciastkarnia Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej ul: Jagiellońska 84, 33-300 Nowy Sącz; e) Internat Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej ul: Mikołaja Reja 8 , 33-300 Nowy Sącz; 3) Wykonawca zobowiązuje się na własny koszt zapewnić rozładunek dostarczonych produktów mięsnych do miejsca wskazanego przez Zamawiającego.
Zalacznik krotki opis Obejmuje dostawę mięsa wieprzowego, drobiowego i produktów mięsnych;Wszystkie produkty mięsne objęte niniejszym postępowaniem (każda dostawa) powinny być pakowanie tak, aby zabezpieczyć produkty mięsne przed uszkodzeniami i zanieczyszczeniami, zapobiec utracie walorów smakowych i odżywczych produktu mięsnego, podczas całego okresu przydatności do spożycia . Opakowania powinny być czyste, bez obcych zapachów, zabrudzeń śladów pleśni, wykonane z materiałów dopuszczonych do kontaktu z żywnością, spełniać wymagania odpowiednich norm jakościowych. Nie dopuszcza się opakowań zastępczych. Opakowania powinny posiadać czytelne, trwałe napisy z nazwą produktu mięsnego, terminem przydatności do spożycia, nazwą dostawcy, warunkami przechowywania, oznaczeniem partii produkcji. Produkty mięsne należy dostarczać w pojemnikach posiadających atest PZH odnośnie dopuszczenia do kontaktu z żywnością.
  
Zalacznik czesc nr 1
Zalacznik nazwa Zadanie nr 1:Różne produkty spożywcze
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik informacje dodatkowe 1) Wykonawca będzie dostarczał przedmiot umowy do miejsc wskazanych przez Zamawiającego na podstawie zamówień składanych telefonicznie, faxem, lub pocztą e-mail z odpowiednim wyprzedzeniem. 2) Dostawy częściowe odbywać się będą na koszt i ryzyko Wykonawcy , środkiem transportu Wykonawcy przystosowanym do przewozu żywności zgodnie z zasadami „dobrej praktyki higienicznej” (dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, higieny osobistej kierowcy). 3) Dostawa produktów odbywać się będzie w odpowiednich opakowaniach, zapewniających należyte zabezpieczenie produktów przed zabrudzeniem, zniszczeniem, czynnikami pogodowymi i uszkodzeniami. 4) Do każdej dostawy Wykonawca dołączy dokumenty potwierdzające rodzaj, ilość produktów. Dostawy produktów objętych niniejszym postępowaniem muszą by realizowane zgodnie z zasadami „dobrej praktyki higienicznej” - dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, opakowań, higieny osobistej kierowcy. 1) Wykonawca będzie dostarczał przedmiot umowy na podstawie zamówienia składanego przez Zamawiającego z odpowiednim wyprzedzeniem (jednodniowym lub kilkudniowym) zgłaszanym telefonicznie lub faksem lub pocztą e-mail. W przypadku, gdy określony dzień dostawy przypada w dniu ustawowo wolnym od pracy, wówczas dostawę należy zrealizować w dniu poprzedzającym dzień wolny od pracy lub w innym terminie uzgodnionym z Zamawiającym. 2) Wykonawca będzie dostarczał przedmiot umowy do 5 punktów żywienia Zamawiającego to jest: a) Warsztaty Szkolne Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej – stołówka szkolna ul: Rokitniańczyków 26, 33-300 Nowy Sącz; b) Warsztaty Szkolne Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej – stołówka szkolna ul: Królowej Jadwigi 29, 33-300 Nowy Sącz; c) Warsztaty Szkolne Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej – stołówka szkolna ul: Nadbrzeżna 77, 33-300 Nowy Sącz; d) Warsztaty Szkolne – Ciastkarnia Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej ul: Jagiellońska 84, 33-300 Nowy Sącz; e) Internat Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej ul: Mikołaja Reja 8 , 33-300 Nowy Sącz; 3) Wykonawca zobowiązuje się na własny koszt zapewnić rozładunek dostarczonych produktów mięsnych do miejsca wskazanego przez Zamawiającego
Zalacznik krotki opis Obejmuje dostawę różnych produktów spożywczych takich jak: produkty spożywcze suche, sypkie, cukier, słodycze, przetwory owocowe, przyprawy, makarony, ryż, soki, wodę mineralną itp. produktu.;
  
Zalacznik czesc nr 3
Zalacznik nazwa Zadanie nr 3: Produkty mleczarskie
Zalacznik cpv glowny przedmiot 15000000-8
Szacunkowa wartosc zamowienia zal 0,00
Zalacznik data zakonczenia 2020-12-31T00:00:00+01:00
Zalacznik informacje dodatkowe 1) Wykonawca będzie dostarczał przedmiot umowy do miejsc wskazanych przez Zamawiającego na podstawie zamówień składanych telefonicznie, faxem, lub pocztą e-mail z odpowiednim wyprzedzeniem. 2) Dostawy częściowe odbywać się będą na koszt i ryzyko Wykonawcy , środkiem transportu Wykonawcy przystosowanym do przewozu żywności zgodnie z zasadami „dobrej praktyki higienicznej” (dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, higieny osobistej kierowcy). 3) Dostawa produktów odbywać się będzie w odpowiednich opakowaniach, zapewniających należyte zabezpieczenie produktów przed zabrudzeniem, zniszczeniem, czynnikami pogodowymi i uszkodzeniami. 4) Do każdej dostawy Wykonawca dołączy dokumenty potwierdzające rodzaj, ilość produktów Dostawy produktów objętych niniejszym postępowaniem muszą by realizowane zgodnie z zasadami „dobrej praktyki higienicznej” - dotyczy to głównie: stanu higienicznego samochodu, opakowań, higieny osobistej kierowcy. 1) Wykonawca będzie dostarczał przedmiot umowy na podstawie zamówienia składanego przez Zamawiającego z odpowiednim wyprzedzeniem (jednodniowym lub kilkudniowym) zgłaszanym telefonicznie lub faksem lub pocztą e-mail. W przypadku, gdy określony dzień dostawy przypada w dniu ustawowo wolnym od pracy, wówczas dostawę należy zrealizować w dniu poprzedzającym dzień wolny od pracy lub w innym terminie uzgodnionym z Zamawiającym. 2) Wykonawca będzie dostarczał przedmiot umowy do 5 punktów żywienia Zamawiającego to jest: a) Warsztaty Szkolne Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej – stołówka szkolna ul: Rokitniańczyków 26, 33-300 Nowy Sącz; b) Warsztaty Szkolne Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej – stołówka szkolna ul: Królowej Jadwigi 29, 33-300 Nowy Sącz; c) Warsztaty Szkolne Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej – stołówka szkolna ul: Nadbrzeżna 77, 33-300 Nowy Sącz; d) Warsztaty Szkolne – Ciastkarnia Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej ul: Jagiellońska 84, 33-300 Nowy Sącz; e) Internat Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej ul: Mikołaja Reja 8 , 33-300 Nowy Sącz; 3) Wykonawca zobowiązuje się na własny koszt zapewnić rozładunek dostarczonych produktów mięsnych do miejsca wskazanego przez Zamawiającego.
Zalacznik krotki opis obejmuje dostawę produktów mleczarskich w tym: jogurty, mleko, masło, sery, śmietanę itp. produkty.
  

Criterion

Kryteria cena
Znaczenie 100,00
  
Repozytorium wiedzy Urzędu Zamówień Publicznych  

Niezbędnik każdego uczestnika postępowania przetargowego - zebrane w jednym miejscu wszystkie najważniejsze dokumenty prawne...

Gwarancja ceny artykułów biurowych - pętla na szyi?  

W postępowaniach przetargowych podanie najniższej ceny jest w dalszym ciągu głównym, a często jedynym kryterium...

Nowa linia długopisów SCHNEIDER Slider Xite, XB  

Długopisy SCHNEIDER Slider Xite, XB wyposażone w wymienny wkład Slider 710 XB to idealne narzędzie do codziennej pracy w...

przetargibiurowe.pl  (+48) 600 092 062

Godziny pracy:  Biuro, live chat: 800 - 1700  Wsparcie online: 24h

Michał Troc Biuro obsługi klienta  

Szanowni Klienci! Drodzy Państwo!

Dbamy o Twoją prywatność

Zanim klikniesz „Przejdź do serwisu”, prosimy o przeczytanie tej informacji. Prosimy w niej o Twoją dobrowolną zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych przez nas i naszych zaufanych partnerów oraz przekazujemy informacje o naszej polityce prywatności w tym o tzw. cookies. Klikając „Przejdź do serwisu”, zgadzasz się na poniższe. Możesz też odmówić zgody lub ograniczyć jej zakres.

Zgoda

Jeśli chcesz zgodzić się na przetwarzanie przez nas i naszych zaufanych partnerów, Twoich danych osobowych, które udostępniasz w historii przeglądania stron i aplikacji internetowych, w celach marketingowych (obejmujących zautomatyzowaną analizę Twojej aktywności na stronach internetowych w celu ustalenia Twoich potencjalnych zainteresowań dla dostosowania reklamy i oferty), w tym na umieszczanie tzw. cookies na Twoich urządzeniach i ich odczytywanie, kliknij przycisk „Przejdź do serwisu”.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody lub ograniczyć jej zakres, kliknij „Szczegóły”, gdzie znajdziesz wszelkie informacje o tym jak to zrobić . Te same informacje znajdziesz także na podstronie z naszą polityką prywatności obowiązującą od 25 maja 2018.

W przypadku użytkowników zalogowanych, ważna jest Państwa wcześniejsza zgoda której udzieliliście podczas zakładania konta. Każda Państwa zgoda jest dobrowolna i można ją w dowolnym momencie wycofać.

Polityka prywatności (rozwiń) Klauzula Informacyjna (rozwiń) Lista Zaufanych Partnerów (rozwiń)